Tohle je kpt. ThDr. Rostislav Kotrč. Kapitán Kotrč je vysoce postavený policista sloužící jako kriminalista na útvaru NCOZ. Kpt. Kotrč podal trestní oznámení na ministra vnitra Víta Rakušana z důvodu, že se Rakušan dozvěděl od své stranické kolegyně Hany Marvanové o korupci dnes známé jako Dozimetr a nesplnil si zákonnou povinnost, kdy toto neoznámil policii. Policie trestní oznámení kpt. Kotrče odložila s odůvodněním, že se ministrovi Rakušanovi zdála Hana Marvanová jako nedůvěryhodná osoba. Podotýkám, že Hana Marvanová má vystudované právo na Karlově univerzitě a má titul JUDr. a je to jeho stranická kolegyně. A jak dopadl Kotrč? Kapitán Kotrč byl svými nadřízenými poslán na psychologické přezkoušení osobní způsobilost u kterého bylo samozřejmě zadání, aby jím neprošel. Což se taky stalo. Dnes jsou s kpt. Kotrčem zahájeny úkony o propuštění od policie. Takhle se Rakušan zbavuje nepohodlných lidí.

=====

Evropské firmy dovážejí z Ruska i přes SVO na Ukrajině nerostné suroviny jako nikl, hliník, měď nebo titan za miliardy euro. Od února 2022 se Evropská unie pokusila ochromit ruskou ekonomiku 11-ti balíčky sankcí, v nichž se zaměřila na suroviny jako ropa nebo uhlí. Zdroje, které Unie považuje za kritické, ale mohou z Ruska do členských zemí dál proudit.

=====

Jourová: „Už za pár měsíců zamíří miliony Evropanů do volebních místností k evrospkym volbam. Musíme vynaložit veškeré úsilí, abychom zajistili, že lidé mohou volit svobodně, bez dezinformací nebo zahraničního vměšování. Tady je náš plán.“

Přeloženo do srozumitelného jazyka: Máme strach, že lidé budou volit jinak než chceme.“

=====

Kazachstán popírá informace o otevření centra NATO v Alma-Atě

Ministerstvo obrany Kazachstánu vyvrátilo zprávy o otevření „centra NATO“ v Alma-Atě, které kolují na sociálních sítích.

„Třiadvacátého října 2023 se v Alma-Atě za účasti velvyslance USA v Kazachstánu Daniela Rosenbluma uskutečnilo oficiální otevření nového konferenčního sálu centra mírových operací Ministerstva obrany Republiky Kazachstán. Centrum funguje od roku 2006 jako vzdělávací instituce určená k rozvoji mírové složky ozbrojených sil Republiky Kazachstán“, – uvádí se ve zprávě resortu.

Poznamenává se, že se jedná o státní instituci dalšího vzdělávání spadající pod Ministerstvo obrany republiky. Za hlavní účel střediska v tiskové zprávě označili „jazykovou přípravu a výcvik vojenského, policejního a civilního personálu pro účast v mírových operacích podle standardů OSN, výcvik v základech mezinárodního humanitárního práva, ustanovení právního rámce pro mírovou činnost.“

Ministerstvo dodalo, že uvedené středisko je součástí systému Mezinárodní asociace výcvikových středisek pro udržování míru (IAPTC).

Mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov v komentáři ke zprávám o otevření „centra NATO“ uvedl, že Moskva očekává, že od Astany obdrží ohledně této otázky další informace.

=====

Tajná dohoda o nákupu vakcín, kterou Jihoafrická republika podepsala se společností Pfizer, byla zveřejněna. Neznámá účinnost. Neznámé nežádoucí účinky. Neznámé dlouhodobé účinky. Vedoucí představitelé celého světa podpisem tohoto nesmyslu lehkomyslně udělali ze svých občanů laboratorní krysy. Šílenství.

=====

Židi / Sionisti, kteří vytvořili, pomáhali distribuovat a nutili lidem zabijácké roztoky zvané vakciny:

=====

Farmáři nastříkali ve Francii „špínu“ na vládní budovy. Kdy to uvidíme u Strakovky?

=====

Dmitryj Medveděv:

Pomoc EU by měla směřovat k tomu, aby Ukrajina získala zpět Krym jako hlavní úspěch. To si myslí tzv. ministr zahraničních věcí ČR, který tento názor vyslovil na démonickém banderovském sabatu, který se koná v jeho zemi.

Vskutku stateční, ale bezmozci.
Takže chcete spravedlnost podle nacistické předlohy? Tak si tam, v Česku, rozhodněte o navrácení Sudet Němcům a o obnovení Sudet.

=====

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov se 23.10. setkal s íránským prezidentem Ebrahímem Raisím.

Mám silné podezření, že ze 435 členů amerického Kongresu jich na svých místech zůstává jen deset. Jim Jordan a Matt Gaetz patří mezi ty, kteří si své funkce udrželi. Zbylých 425 bylo buď zatčeno, zadrženo, nebo se údajně nachází na Guantánamu.

Skoro to vypadá, jako bychom žili v surrealistickém filmu s herci, počítačovými efekty a recyklovanými záběry. Mnozí z nás netrpělivě očekávají závěr tohoto mistrovského představení. – Jack Straw

=====

Prezident Trump plánuje v případě svého zvolení v roce 2024 vystoupit z NATO.

=====

Dne 24.10. 1942 bylo v německém koncentráku Mauthausen popraveno střelou do týlu 294 československých občanů, za přímou nebo nepřímou podporu atentátu na Heydricha. Nejmladší Jindřiška měla 14 let! Šlo o největší popravu v dějinách Mauthausenu za dobu jeho existence. Podle exministryně Válkové Češi za Protektorátu zas tak moc netrpěli. Čest jejich památce.

=====

Ruské síly protivzdušné obrany sestřelily během uplynulého dne v rámci speciální vojenské operace na Ukrajině dvě rakety ATACMS americké výroby, informovalo ruské ministerstvo obrany.

=====

Situace v nemocnici v Gaze byla velkou psychologickou zkouškou pro masy. Cílem je v podobné situaci zničit Al Aksu a rozdělit svět na to, kdo to udělal. Udělají vše, co bude nutné, aby vybudovali svůj Chrám. „Prostřednictvím klamu povedeš válku“. – Mossad

=====

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov přijel do Běloruska, aby se zúčastnil mezinárodní konference na vysoké úrovni „Euroasijská bezpečnost: Reality a perspektivy v transformujícím se světě“.

=====

PFIZER VÁM LHAL: 17 000 vědců a lékařů potvrzuje, že společnost Pfizer, vlády, korporace a média záměrně lhala lidstvu o vakcínách Covid. Musí být obviněni z podvodu, neoprávněné reklamy a hromadného zabití z nedbalosti.

=====

Izrael souhlasí s odkladem pozemní invaze do Gazy, aby Pentagon mohl do regionu přesunout „protivzdušnou obranu“ – Wall Street Journal

=====

Danko pořádně naložil právničce ze skládky Čaputové:

=====

Fiala, převlékač kabátů se před lety opřel do EU:

https://tadesco.org/zpravy-dne-25-10-2023/