Vyšetřovatelé z kriminálního oddělení americké armády (CID) v úterý zatkli v jednom marylandském hotelu ministryni financí Janet Yellenovou a obvinili ji, že tato despota Deep State zosnovala ďábelský plán, který tajně poslal ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému stovky miliard dolarů z amerických daní, což je mnohem více než 75 miliard dolarů, které zločinný Bidenův režim přiznal svému zločinnému kolaborantovi na Ukrajině.

Zdroj z terénní kanceláře CID ve Fort Liberty v Severní Karolíně sdělil zpravodajskému serveru Real Raw News, že vyšetřovatelé zadrželi Yellenovou a jejího nejmenovaného společníka před hotelem Merriweather Lakehouse v Baltimoru přibližně ve 21:30. Yellenové byl ukázán vojenský zatykač, který ji obviňuje z vlastizrady a podvodu na Spojených státech amerických, a poté byla převezena do vyšetřovacího centra k výslechu.

Podle něj Yellenová vypadala zmateně a nepokusila se utéct ani klást odpor. Spolupracovník, který byl identifikován jako Yellenové šofér a bodyguard, byl uvězněn jako spoluviník Yellenové.

Vyšetřování zločinnosti Yellenové ze strany Bílých klobouků začalo v říjnu 2022, kdy se asistentka tajemníka pro zpravodajství a analýzy Shannon Corlessová dobrovolně vzdala pracovníkům JAG v Pensacole na Floridě s tvrzením, že pomáhala Yellenové zatajit finanční transakce, kterými nezákonně přerozdělili desítky milionů dolarů ministerstva financí radikálním levicovým organizacím, jako jsou ANTIFA a Black Lives Matter. Corlessová tehdy nabídla JAGu SD kartu, na níž se údajně nacházel důkaz jejích tvrzení a potenciálně další usvědčující důkazy proti Yellenové. Uvedla, že se jí nepodařilo získat přístup k několika souborům chráněným heslem.

Údaje v těchto souborech, jak JAG později zjistil, usvědčovaly Yellenovou z finančních trestných činů, které exponenciálně přesahovaly milionovou hranici. Podle našeho zdroje Yellenová využívala dobře placené přisluhovače, aby Zelenskému odváděli peníze a zároveň zamlžovali její vlastní porušování zákona.

„Jsou tam kouřící zbraně,“ řekl náš zdroj. „Nyní můžeme dokázat, že administrativa poskytla Ukrajině 50 miliard dolarů čtyři měsíce předtím, než Vladimir Putin například zahájil svou speciální vojenskou operaci na Ukrajině. O těchto výplatách není na veřejnosti žádná zmínka. Každá transakce má stejného společného jmenovatele – Yellenovou a ministerstvo financí. Trvalo dlouho, než jsme se toho chytili. Existuje několik důvodů, proč tato země zkrachovala, a ona je jedním z nich.“

Yellenová podle něj patřila k hordě Deep State, která uprchla ze Spojených států, jakmile režimní despotové pojali podezření, že se jejich jména objevila na zapečetěných obžalobách, a dozvěděli se, že jejich hrabiví spojenci jsou obviněni, odsouzeni a popraveni za vlastizradu.

V obavách ze zatčení odjela Yellenová počátkem listopadu z USA do východní Evropy, což se časově poněkud shodovalo s tím, že Corless předal JAGu kartu SD. Náš zdroj uvedl, že Yellenová od té doby do května podnikla několik krátkých cest zpět do USA, ale Bílé klobouky se o tom dozvěděly až poté.

„Pátého září jsme se dozvěděli, že ji Biden odvolal do Států. Nemohu podrobně popsat, jak jsme se to dozvěděli, jak jsme ji přesně určili nebo proč byla v hotelu místo ve svém domě – ale to všechno má své důvody. Týden jsme ji měli pod dohledem v Marylandu. Bude vyslechnuta a JAG rozhodne, kam půjde. Ať už to bude kamkoli, dobře jí tak,“ řekl náš zdroj.

https://realrawnews.com/2023/09/janet-yellen-arrested-for-treason/