Ředitel Moderny a eugenik Stéphane Bancel přišel o život v pátek odpoledne poté, co mu kat za U.S. Navy Judge Generals Corp. uvázal kolem krku smyčku a stiskl vypínač, kterým se otevřely lítací dveře pod nohama farmaceutického magnáta.

Bancelova smrt byla poklidnou záležitostí. Viceadmirál Darse E. Crandall se popravy nezúčastnil, stejně jako kádr armádních špiček, který byl přítomen dřívějším popravám. Místo toho na popravu dohlížel Bradley Earl, velitel, JAG Law Program Judge General Advocate Corps.

On, několik strážných námořní pěchoty, kaplan námořnictva a lékař byli jedinými přítomnými, kteří byli svědky Bancelových posledních okamžiků. Jak se dalo čekat, věčný propagátor injekcí Moderny proti Covidu protestoval proti rozsudku s tím, že on, francouzský občan, dostal imunitu proti trestnímu stíhání jak francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem, tak americkým komisařem pro potraviny a drogy Robertem M. Califfem, kteří oba Bancelovi údajně řekli, že bude „pod ochranou“ ve věcech týkajících se zranění nebo úmrtí způsobených očkováním.

Když byl Bancel veden s namířenou zbraní v zádech na šibenici, trval na tom, že on, muž vědy, nezvratně prokázal, že smrtící injekce Moderny byly bezpečné a účinná a od konce roku 2020, kdy byly veřejně podávány, nezabily jediného člověka. Pravdou je, že Bancel nebyl mužem vědy; byl držitelem titulu M.B.A. z Harvardu i magistra v oboru inženýrství z obskurní francouzské univerzity. Neměl žádné lékařské renomé, přesto se prezentoval jako lékařský profesionál a představitelé po celém světě vychvalovali jeho neexistující příspěvky lékařské vědě, konkrétně vakcínu Covid-19. Po vydání vakcíny se Bancelův čistý majetek vyšplhal z 657 milionů dolarů na 5,04 miliardy dolarů. Když Bancel mluvil, zdravotnické úřady mu slepě naslouchaly. Bancel profitoval tím, že velká spousta lidí umírala.

Na rozdíl od viceadmirála Crandalla nevypustil vrchní velitel stráže na Bancela žádné sarkastické nadávky. Pouze se zeptal, zda chce Last Rites – Bancel na jeho otázku reagoval tak, že si odplivl. Velitel tedy nařídil katovi, aby splnil svou povinnost.

Bancel byl prohlášen za mrtvého ve 12:30 EST.

https://realrawnews.com/2022/11/moderna-ceo-hanged-at-gitmo/