Důležité upozornění pro všechny. Podle našich zpráv a zdrojů z jistých služeb zítra 3.10. ve 3 hodiny Ukrajinského času, 4 hodiny středoevropského času, vyprší ultimátum, které stanovil Prezident putin Ukrajině. Pokud veškerá ukrajinská vojska neopustí do tří hodin do rána všechny nově připojené ruské republiky a území, je automaticky vyhlášen válečný stav Ukrajině.

Doposud to byla speciální vojenská operace. Vzhledem k tomu, že ve válce na Ukrajině se podílí mnoho dalších zemí z Evropy a Ameriky (NATO), je automaticky vyhlášen válečný stav i těmto zemím.

To jen pro Váš přehled, protože v médiích se o tom nic nepíše. Abyste se nedivili, co se začne možná brzy odehrávat.…

Možné důsledky s tím spojené: uzavření obchodování na burzách a uzavření bank. Varovali jsme lidi už několikrát. Tak se vážení připravte, poněvadž tobogán zařadí další rychlostní stupeň. Držme si klobouky!

Napsal tm

https://tadesco.org/pozor-ultimatum-ultimatum-ultimatum/

Doplnění:

„Valentina Matvieko nám naznačila, že celý svět může počkat do 4. října, zatímco do 3. října do 3 hodin ráno budou probíhat jednání mezi washingtonskými bossy a Kremlem přes Rijád.

Pokud se dohodnou na osudu Ukrajiny, zasednou k jednacímu stolu USA, Rusko, EU a Ukrajina. Podepíší dokument. Tento dokument bude velmi rychle ratifikován radou OSN pro bezpečnost a toto je plán A. Plán B také existuje. Plán B je ale smutný, protože pokud nebudou souhlasit, Ukrajina dostane ultimátum, do 24 hodin, pokud Ukrajina ultimátum nesplní, Rusko oficiálně vyhlásí Ukrajině válku. Během prvních 72 hodin bude zničena veškerá kritická infrastruktura. Nebude tam elektřina ani voda. Ukrajina se vrátí do 18. století.

Pak budou zničeny všechny mosty přes řeku Dněpr a na města Oděsa a Nikolajev se snese ohnivý déšť. Budou tam útočné síly a vysoce výbušné bomby, bude kobercové bombardování. A lidé dostanou „chuť“ skutečné války, nikoli speciální vojenské operace, ale války.

Pokud by se Poláci rozhodli zasáhnout, člověk už dávno cvičí start strategických bombardérů z území Běloruska a letouny ponesou na palubě jaderné zbraně. Pokud to nebude fungovat, pokud se USA rozhodnou zasáhnout, pak pro tento případ má Rusko jaderný štít.

Rád bych vám připomněl, že ruský jaderný potenciál je sedm tisíc jaderných hlavic. Každý z nich má dvacet Hirošim. Pokud ani v tomto případě něco nefunguje, pak si připomeňme, že Rusko má perimetrický systém, nazývaný také Mrtvá ruka, v případě, že by byl celý personál velitelského stanoviště sloužící jadernému potenciálu zničen, systém se zapne a jaderné údery budou provedeny automaticky na všechny předem naplánované cíle, což bude nevratný proces.

Takže moji přátelé, chci, abyste pochopili, že právě teď čelíme krizi, kvůli které Karibská krize (kubánská raketová krize) vypadá jako bejby na párty ve školce. Takže moji přátelé, chci, abyste pochopili, co se právě teď ve světě skutečně děje.“ Alexandr Kondrusík.

Zdroj Telegram – Stop Hating Russia News