Real Raw News získal čerstvé údaje týkající se nedávného zájmu armády o bývalého viceprezidenta Michaela Pence, muže, jehož strhující image a rafinovaná rétorika přiměly národ k přesvědčení, že je hoden jednoho dne vystřídat Donalda J. Trumpa ve funkci prezidenta Spojených států.

Na rozdíl od Trumpova nefiltrovaného dialogu Pence pečlivě a výmluvně měřil svá slova a zřídkakdy zvyšoval hlas, i když byl rozzlobený. Tiše mluvící Pence však byl převlečenou zrůdou; pokud se zdál upřímný, jeho upřímnost byla jen o málo víc než tenkou slupkou uzavírající jeho temnější záliby – dotýkající se mladých chlapců.

Zdroj JAGu hovořící s Real Raw News pod podmínkou anonymity uvedl, že americká armáda získala nezvratný důkaz, že Pence, když v letech 2013-2017 sloužil jako guvernér Indiany a během svého působení v Bílém domě, měl morbidní zálibu v mladých chlapcích, a dokonce se je pokoušel připravit na sexuální zotročení.

Náročné vyšetřování Penceovy minulosti, jak řekl náš zdroj, identifikovalo 5 Penceových obětí. Dvěma bylo 13 let, když je Pence v roce 2015 údajně laskal v sídle guvernéra Indiany.

„Pence se zaměřil na zranitelné, vnímavé děti, které byly sotva teenagery. Šel po dětech z rozvrácených domácností, obvykle bez otcovské postavy kolem. V podstatě je nutil, uplácel. Výměnou za jejich diskrétnost a mlčení jim dával to, co chce každý dospívající chlapec – počítače, videohry a peníze. Později je sevřela hanba a nechtěli se přihlásit, ať už kvůli té hanbě, nebo proto, že Pence byl příliš nebezpečný člověk na to, aby mu zkřížili cestu. Pence nebyl typ pedofila, který by si násilím bral, co chce. Byl to mistr manipulátor, což z něj dělá nejnebezpečnějšího dětského predátora,“ řekl náš zdroj.

JAG považovala příběhy oběti za vysoce věrohodné, protože sladily a jednotně popsaly Penceovo predátorské chování: Rád svlékal své oběti, nejprve jim sundal kalhoty a spodní prádlo. Pak je povzbuzoval, aby masturbovaly, zatímco se díval, a často se dotýkal jejich genitálií. Buď úplatky, nebo vydíráním, darebák Pence odměňoval své oběti penězi, XBOXy a PlayStations, a sliboval ještě větší odměny, pokud děti opětovaly jeho náklonnost.

„Pence řekl těmto dětem, že chce, aby byly jeho pravidelnými zákazníky, a ve dvou případech obtěžování pokračovalo několik měsíců – dokud Pence nenašel nové cíle. Dvě oběti, které spolu nesouvisí a nikdy se nesetkaly, uvedly, že Pence má na hýždích nezvykle tvarované mateřské znaménko. Není možné, aby to věděly, pokud se jim nevystaví,“ řekl náš zdroj.

Čtyři z pěti obětí jsou nyní dospělí, ale požádali, aby zůstali v anonymitě, dokud nebude Pence postaven před soud. Náš zdroj řekl, že všichni čtyři souhlasili s tím, že budou v budoucnu proti Penceovi svědčit.

Pátá oběť nemůže svědčit. Je mrtvý. Zastřelil se měsíc po svém posledním setkání s Pencem, v roce 2018.

„To teď nemůžu podrobně popsat. Ale dozvěděli jsme se o tom prostřednictvím deníků a přísežného svědectví člena rodiny,“ řekl náš zdroj.

Co je horší, Penceovi zaměstnanci v Indianě a Washingtonu byli do jeho zločinů zasvěceni.

„Existují znepokojivá obvinění, že všichni od hospodyněk v guvernérově sídle až po stážisty v Bílém domě ho viděli ve společnosti malých chlapců,“ řekl náš zdroj.

Na otázku, zda prezident Donald J. Trump mohl vědět o Penceových zločinech, odpověděl: „Neexistuje žádný důkaz, že by Trump věděl, jak je Pence zločinec. Kanceláře prezidenta a viceprezidenta jsou rozdělené. Kdyby to Trump věděl, dostali bychom důkaz o Penceově zlobě mnohem dřív.“

Zdroj:

https://realrawnews.com/2022/02/pedophile-pence-in-deep-trouble/