“Tady jsem vam prelozila podrobnejsi vysvetleni nekterych pojmu ? Urcite si prectete!! DR. TOM: Dobré ráno. Když jsem byl naposledy v pořadu, slyšel jsem od lidí několik otázek a to, co říkáme a sdílíme, je to, co nám říkají… ale teď se informace dostávají ven a já bych chtěl mluvit o některých věcech…
?
Děje se to, a co nevíme, je v jaké vteřině, v kolik hodin a v jaký den, ale zpracovává se to. Musíme se podívat na události, které se dějí kolem nás. VR je jen malá část toho, co se děje… věci se mění, máme tu lety, které byly onehdy zrušeny… 12000 a byl k tomu důvod…, přechází se na Tesla Free Energy, servery Bitcoinu nakonec přejdou na nový systém, blíží se “vodní událost”, krach trhu, máme stanné právo, volby jsou pravdivě odhaleny prostřednictvím vojenského soudu, vrací se Trump a Aliance, exekutivní příkazy atd……
.
Jsme na místě, kde starý systém končí, a pak přijdou “dny temna”, které jsou nezbytné, a s nimi přijde EBS… Jedná se o největší globální vojenskou operaci v dějinách. Velkým způsobem přecházíme na Gesaru a také na NESARU. Nyní musíme předstírat, že budeme ve falešné třetí světové válce a vše se stane. Všechno se mění: náboženství, armáda, farmacie a zdravotnictví… je to masivní. Všechno se to děje v zákulisí a pak vypustí RV..…
.
Kde jsme teď? Právě jsme obdrželi tuto informaci: Když půjdete provést výměnu, všechno se převede na Stellar, což je síť, kde máte účet, ale říkají tomu: WALLET. Je to v podstatě něco jako peněženka v kapse, ale tahle je na internetu (digitální. Poznámka: Aby bylo jasno: je to typický bankovní účet, který má člověk nyní, a místo aby mu říkali bankovní účet, říkají mu peněženka) Je blockchainová a šifrovaná, takže nikdo nemůže ukrást peníze nebo je převést atd. jako tomu bylo dříve. Stellar je otevřený systém pro správu mincí a provádění plateb. (Poznámka: opět: jedná se o typický bankovní účet, kde máte peníze a můžete provádět platby). Má také možnost směňovat peníze v dolarech, pesech, bitcoinech atd. Je navržen tak, aby všechny transakce bylo možné provádět po celém světě, a je napojen na QFS. Stellar nemá žádného vlastníka, každý je vlastníkem svého účtu. Je spravován prostřednictvím decentralizovaného systému, v němž jsou monitorovány všechny transakce, které probíhají po celém světě (QFS).
.
Jako příklad lze uvést např: Jakmile vyměníme peníze a, nyní bude vše probíhat prostřednictvím TOKEN. (Poznámka: TOKEN je nový název pro peníze.) Bez ohledu na to, jaká transakce bude provedena, peníze/token by nikdy neopustily banku. Předpokládejme, že si chcete koupit nákladní automobil. Už NEBUDETE potřebovat bankovní úvěr ani chodit do banky. Token potřebný k zaplacení tohoto vozu převedete na účet společnosti nebo osoby, od které jste vůz koupili. DO TRANSAKCÍ JIŽ NEJSOU ZAPOJENY BANKY.
.
Každá země bude mít svou měnu.
Podívejme se na Vietnam: když si jdete vyměnit peníze, předložíte svou měnu a oni vám dají peněženku (bankovní účet). Existují různé typy peněženek, ale nejdůležitější a nejpoužívanější je tzv: LOBSTR WALLET. Máte tedy 1000 vietnamských měn, se kterými můžete obchodovat, a nezapomeňte, že jsou kryté zlatem. Takže armáda bude používat Stellar, což je systém, který jsem vysvětlil ☝, který je vázaný na QFS a tam budete mít uložené peníze z výměny.
.
Tyto peníze budou také na kartě, kterou vám dají, stejně jako Q telefon a kvantový počítač, abyste mohli své peníze ovládat. NEBUDE PRO NĚ EXISTOVAT ŽÁDNÁ DALŠÍ BANKA, KTERÁ BY TO DĚLALA. TO VŠECHNO MÁTE POD KONTROLOU A NIKDO VÁM NEMŮŽE VZÍT VAŠE PRÁVO TO DĚLAT.
Když si budete chtít koupit nové auto, půjdete na místo, kde se kupuje, a provedete převod nebo zaplatíte svou novou kartou. Není potřeba žádné schválení ani bankovní úvěr, nic.
.
Po nějaké době už nebudou potřeba agenti nebo asistenti, které jste využívali k tomu, aby vám pomáhali nakládat s penězi, protože převod z účtu na účet může provést každý sám. (Poznámka: prostřednictvím vašeho telefonu Q a prostřednictvím vašeho kvantového počítače. Jinými slovy, všichni prostředníci jsou vyřazeni.)
Budeme o tom mít školení…
?
Dobře, slyšíme, že všechny peníze byly převedeny na bonusové účty, a slyšíme, že někteří říkají, že bychom měli počkat, až budou všechny bonusy vyplaceny, a NE. Čekáme, až QFS ověří údaje lidí, kteří tyto účty vlastní. (Poznámka: peníze jsou již připsány na účtech lidí se zvláštními bonusy. Zbývá ověřit, že daná osoba je stále naživu, adresu atd. a poslat jí e-mail, který jí dává souhlas s tím, že nyní může se svými penězi nakládat).
.
Ministerstvo obrany je napojeno na Stellar a tlačí na to, protože to chtějí dokončit tento měsíc… nevíme… a pokud to má jít přes tento měsíc, pamatujte, že čím déle budeme čekat, tím lépe pro nás…
Armáda to drží velmi potichu a to, na co teď čekáme, je, až Rusko a Ukrajina dokončí úklid.
V tom se nacházíme… Čekáme na tyto informace. Je to velmi vzrušující! Uklízejí a pak budeme mít odhalenou pravdu. Všechno je v pořádku, jen se zhluboka nadechněte.
.
VĚZTE, ŽE SE VŠE POSOUVÁ DO POZICE, KDY SE TO MÁ USKUTEČNIT. Všechny podrobnosti, které Dr. Tom sdílel, se zdá, že je to příliš mnoho na strávení, ale budeme mít možnost jasně pochopit, co je to peněženka a Stellar a tak dále, ve srovnání s tím, co jsme znali dříve (bankovní systém, který se vždy používal)….. Bude to probíhat hladce a přechodně a budeme také vedeni. Vše se děje plynule, abychom se mohli přizpůsobit. Od Ruska a Trumpa, vzestupu, VR atd. atd.
To, co s námi Dr. Tom sdílel, je proto, abychom měli informace o všem, co se děje, a abyste věděli, nedávno jsem mluvil s “S” a on také říká o zvláštních prémiích a že je vše v pořádku. Buďte i nadále trpěliví a vše se stane tak, jak bylo navrženo.
‼‼? Jinými slovy, éra levných peněz končí!
CO SE CHYSTÁ V USA?
Stres na akciovém trhu na Wall Street”

Zdroj: FB