Možná jste také v poslední době zaznamenali v mainstreamových médiích propagaci hmyzu jakožto „moderní“ potraviny. I když se mainstreamu spíš vyhýbám, přesto jsem za poslední měsíc narazila na dva podobné počiny: jeden na internetu, další v televizi.
Častý divák tak musí být podobnou propagandou zasažen ještě víc. Hmyzí agitka by se měla postupně objevit i na školách či v podobě různých hvězd sociálních médií pojídajících hmyz.
Mimo hmyzu je také již opatrně propagováno umělé maso – samozřejmě se současným odsouzenám masa skutečného, neboť zvířata příliš prdí, říhají a dýchají – tedy produkují CO2.
Globální elita, kterou někdy zastupuje Světové ekonomické fórum Klause Schwaba (WEF), chce také určovat naše stravovací návyky a jídlo v budoucnu.
Jako udržitelné řešení nedostatku potravin bychom měli upřednostňovat geneticky modifikované organismy, laboratorní maso, léčiva, průmyslové chemikálie, hmyz a plevel. Vnucuje se dokonce i dětem!
WEF svou agendou „Great Reset“ podpořil mimo jiné organizaci EAT Forum, která chce podle vlastních vyjádření prosazovat transformaci potravinového systému.
Mezi projektové partnery EAT patří chemický a farmaceutický gigant Bayer (před časem koupil nechvalně známé Monsanto), společnost Cargill obchodující s potravinami a krmivy, skupina zemědělských technologiíSyngenta, která se specializuje na osiva a produkty na ochranu plodin, a výrobce spotřebního zboží Unilever, jehož výrobky zná většina z nás.
Farmaceutický průmysl jako „chemičtí zpracovatelé“ laboratorního masa
EAT také spolupracuje s různými biotechnologickými společnostmi a také s největšími společnostmi vyrábějícími imitace masa, včetně Impossible Foods. Všichni jsou vděčnými a ziskuchtivými komplici elit, které chtějí nahradit zdravé, výživné potraviny geneticky modifikovanými laboratorními potravinami.
Podle Frederica Leroye, profesora potravinářské vědy a biotechnologie na univerzitě v Bruselu, korporace jako Unilever a Bayer, stejně jako další farmaceutické společnosti, jsou již chemickými zpracovateli.
Provádí zpracování chemikálií a extraktů, které jsou potřebné pro globální produkci těchto laboratorně vyráběných potravin.
EAT již vyvinul samozvanou „planetární zdravou dietu“ jako „udržitelné nutriční řešení,“ jak oznámilo WEF. Profesor Leroy říká: „Cílem diety je snížit příjem masa a mléčných výrobků až o 90 procent a nahradit je laboratorně vyrobenými potravinami, obilím a olejem.“
„Potravinový plán velkého byznysu“ elit.
V centru pozornosti je však nakonec pouze velký byznys, převzetí potravinového systému velkými korporacemi, které vyrábějí jednotnou globální stravu pomocí západních technologií a zemědělských chemikálií.
Prvním krokem je zrušení konvenčního chovu zvířat, aby lidé kupovali umělé laboratorní maso. Podle WEF by se měl jíst i plevel. Mimo jiné WEF uvádí:
„Plevel může být výživný a chutný (…) S růstem světové populace může být spolehlivým zdrojem potravy. Jeho schopnost vázat uhlík může pomoci v boji proti změně klimatu. Kromě toho by se mělo konzumovat více ořechů, semen a dokonce i hmyzu…“
Krmivo pro trávu a řasy pro klima
WEF poukazuje na to, že náš potravní řetězec je zodpovědný za až 37 procent umělých emisí skleníkových plynů. A s ničivými následky. Například ve vztahu k desertifikaci obdělávaných oblastí.
Dále by trávy a plevel absorbovaly relativně velké množství oxidu uhličitého. Tímto způsobem by bylo možné vyřešit světový hlad a klimatickou krizi. Ale také s pojídáním kopřiv, řas a kaktusů.
WEF ovšem zcela ignoruje, že ke spotřebě energie potřebujeme především sacharidy a bílkoviny.
Možná proto přišel v roce 2019 úplně jiný, neuvěřitelný návrh. Jmenovitě od Magnuse Söderlunda, profesora na Stockholmské ekonomické škole, který doporučoval kanibalismus, tedy pojídání masa mrtvých lidí!
Požírání hmyzu proti „klimatické apokalypse“
Šílenství nezná mezí v odvážném novém světě Velkého resetu! Spotřebitelé by měli radikálně změnit své stravovací návyky kvůli údajné hrozící klimatické katastrofě. To znamená – jak již bylo zmíněno – namísto konzumace masa poškozujícího CO2 by měli jíst hmyz!
Nikoho nezajímá, že celá agenda, která za touto politikou stojí, je založena na lži.
Děti jsou již předělávány, aby jedly havěť všeho druhu. Většině lidí se hnusí švábi, cvrčci, brouci, mouční červi atd., kteří se někdy mohou nacházet ve špíně, exkrementech a hnilobě. I když je taková konzumace v některých kulturách normální, pro nás normální není!
To se ale nyní radikálně změní s neuváženým odklonem od konzumace masa, který je celosvětově řízen a je prosazován i EU.
Populace škůdců, kteří produkují CO2, jako jsou prasata, skot a kuřata, by proto měla být drasticky snížena. V Německu již dokonce v tomto směru postoupili a připravují zvýšení DPH na maso. A to pod rouškou financování přeměny chovu zvířat na vyšší standardy.
V listopadu 2019 zařadila Evropská komise nejběžnější druh sarančete na seznam „potravin schválených k prodeji.“ Mohou se proto prodávat zmrazené, sušené nebo v prášku jako svačina nebo přísada do potravin.
Později byly povoleny i sušené žluté larvy moučného červa, larvy potemníka a cvrček polní. Protože – jak hlasitě hlásají ekosocialisté – cvrčci spotřebují šestkrát méně krmiva než skot, čtyřikrát méně než ovce a dvakrát méně než prasata a brojleři.
Celebrity jako „požírači hmyzu“
Aby elita přiměla lidi jíst hmyz, uchyluje se ke známému triku: jako vzory by měly sloužit celebrity.
Jednou z nich je i známá herečka Nicole Kidman. Lifestylový magazín Vanity Fair už v roce 2018 zveřejnil video, na kterém blonďatá hollywoodská hvězda požírá červy, cvrčky a další lezoucí stvoření, aby o prospěšnosti této havěti přesvědčila veřejnost.
V dalším videu je vidět keňská filmová herečka Lupita Nyong’o jak jí mravence.
Štíry, tarantule a podobnou havěť jedla pro změnu Angelina Jolie, která k témuž nabádala děti.
Asi nikoho nepřekvapí, že Rockefellerova nadace, Nadace Billa a Melindy Gatesových a Fordova nadace již nyní masivně investují do společností, které se specializují na výrobu potravin na bázi hmyzu. Takzvaná „cvrččí mouka,“ tedy mletí cvrčci, jsou dnes někdy součástí průmyslově vyráběných potravin.
Nezodpovědná „dětská indoktrinace“
Propaganda se nevyhýbá ani dětem, kterým se prezentuje pojídání brouků jako moderní a zdravé. Globalisté dobře vědí, že indoktrinace je nejúčinnější u mladých lidí, protože během svých formativních let si osvojí návyky, které je budou následovat po zbytek jejich života.
To je důvod, proč elity infiltrují školy po celém světě. Některé školy ve Velké Británii, USA, Austrálii či Švédsku se do propagace hmyzu zapojily také a nabízí jej dětem v rámci speciálních přednášek, jako pochoutku ke svačině či dokonce ve školních jídelnách.
V Austrálii je nyní tisíc škol, které nezodpovědně nabízejí dětem ve svých jídelnách chipsy proti hmyzu, které jsou nejen „zdravé“, ale také „šetrné k životnímu prostředí“ a také lahodnou svačinku.
Ve čtyřech základních školách ve Walesu také probíhá „projekt brouků“, který má určit chuť dětí na „alternativní protein“ z cvrčků a moučných červů, který se dříve používal jako potrava pro ptáky.
Po tomto skandálním dětském vymývání mozků mají potomci přesvědčit své rodiče, aby také konzumovali hmyz kvůli udržitelnosti a proti globálnímu oteplování a znečišťování životního prostředí. Ekosocialisté se už ani neštítí „zneužívat“ děti pro svou agendu.
Plakáty, které oslavují pojídání hmyzu, se používají jako psychologické triky: „Dělá to každý,“ stojí na nich.
Můžete brouky namáčet do čokolády nebo je můžete osmažit – a pak krásně křupají.
Skrytá zdravotní rizika z potravy hmyzu
Ti nejmenší jsou také na výše uvedeném plakátu varováni před konzumací masa, protože prý přenáší nemoci. Hmyz je však údajně zdravý.
Ale to je prokazatelně lež! Ve studii „Parazitologické hodnocení jedlého hmyzu a jeho role při přenosu parazitárních onemocnění na lidi a zvířata“ z července 2019 se například o sérii experimentů v tomto ohledu říká:
V 30,33 % byli parazité nalezení v hmyzu potenciálně patogenní, tedy patogenní pro člověka. A dále se uvádí: „Jedlý hmyz je podceňovaným rezervoárem lidských a zvířecích parazitů.“
Stručně řečeno: Hmyz může ukrývat parazity, narušovat imunitní systém, vyvolávat alergie a zbavovat tělo vitamínů.
A přesto se elity neštítí lákat na tento „jedovatý koktejl“ i děti!
Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda
ZDROJ: YouTube