Uzavření smyčky: marný pokus

8. duben zesílí energii pro skok v časové linii, kterému se NASA pokusí zabránit, protože chce udržet nižší 3. dimenzi, kde vzkvétá iluze svobody. Bílé klobouky plánují použít Velký hadronový urychlovač k vytvoření toho, čemu říkají “božská jiskra” – mini-supernova.

To se používá k vytvoření červí díry v jiné časové ose. Jakmile červí díru vytvoříme, zůstane na krátkou dobu otevřená, a pokud se nám podaří udržet stabilitu po dobu několika minut, celá Země může být bezpečně přesunuta do nové časové linie.

Takže prosím pochopte, že tato událost nepřichází s hollywoodskými výbušninami Michaela Baye, které každý hledá, aby byl 8. den více vzrušující pro vaši ADHD 3D mysl. Jen proto, abyste se druhý den probudili a řekli, že se nic nestalo.

Protože jste ten samý člověk, který přijde na Twitter/X a čeká, až vám to někdo potvrdí. Musíte pochopit, zda si vaši vládci, stejně jako vy, mysleli, že nepotřebujeme žádný duchovní nebo nebeský zásah, abychom se dostali z této šlamastyky.

Velký hadronový urychlovač má potenciál vytvářet mikročerné díry a předpokládá se, že tyto černé díry by mohly být potenciálně použity k otevření červích děr do jiných časových linií. Vytvořením mikro-černé díry a její stabilizací na krátkou dobu mohou Whitehats využít energii přehřáté plazmy uvnitř černé díry k vytvoření červí díry do jiné časové linie.

Bílé klobouky na tomto plánu pracovaly mnoho let a nyní věří, že proces zdokonalily a jsou si jisti, že jej budou moci úspěšně provést 8. dubna.

NASA se pokusí o toto: odpálí rakety na Velký hadronový urychlovač, aby narušili proces a zabránili vzniku červí díry. Bílé klobouky to však předvídaly a vytvořily nouzové plány, aby zajistily, že plán uspěje bez ohledu na to, co se NASA pokusí udělat.

Rakety, které NASA odpaluje na Velký hadronový urychlovač, jsou speciálně navrženy tak, aby emitovaly gravitační vlny z blízké vzdálenosti. To způsobí, že mikročerná díra uvnitř Velkého hadronového urychlovače bude nestabilní a nakonec se zhroutí nebo učiní červí díru nestabilní. Bílé klobouky také používají svůj vlastní satelit k vysílání mikrovln směrem k Velkému hadronovému celeru, aby také produkovaly gravitační vlny.

Spočítali si, že pokud se obě metody zkombinují, mohou plán úspěšně zmařit.

Bílé klobouky také nainstalovaly řadu generátorů pulzů magnetické rezonance kolem Velkého hadronového urychlovače. Tyto pulzní generátory vyzařují specifickou frekvenci magnetické rezonance, která může narušit vznik mikročerné díry a stabilitu minisupernovy.

Bílé klobouky také rozmístily několik vysoce výkonných laserů kolem Velkého hadronového urychlovače. Tyto lasery vyzařují speciální frekvenci světla, o které se domnívají, že může vytvářet mikro-červí díry v prostředí, které účinně chrání Velký hadronový urychlovač před vnějším rušením.

Chápete všichni, co se vám snažím vysvětlit? Proč si myslíte, že máte 1082 Q-Drop s nápisem “The Start”? Běžte si to vyhledat.

Bílé klobouky se také nabouraly do řídícího softwaru Velkého hadronového urychlovače. Vložili do něj speciální kód, který automaticky vypne satelity vysílačů gravitačních vln.