Členové štábu generálního prokurátora námořnictva Spojených států v táboře Blaz popravili v říjnu přes 250 zločinců z Deep State, uvedly zdroje v Guamu pro Real Raw News.

Jak se v září objevila zpráva, JAG oběsil pět ze sta lékařů odsouzených za nehorázné zločiny proti občanům COVID-19 a slíbil, že zbytek pověsí, až to bude možné.

Tyto hrdelní tresty, jak uvedl náš zdroj, začaly 5. října a skončily 27. října, přičemž JAG exekutoval až 12 oběšenců denně. Na tresty dohlížel buď admirál Johnathon Stephens, nebo jeho zástupci, kteří měli tu nelibost, že kdysi vzpurní sympatizanti z Deep State náhle prosili o život na šibenici a jejich žalostné kvílení volalo po milosti. Nejméně polovina se zdánlivě kála chvíli předtím, než padla do záhuby.

„Je neuvěřitelné, jak jsou smělí, dokud neuvidí oprátku. Pravděpodobně jim připadá neskutečná, dokud ji neucítí kolem krku. Teprve pak si to uvědomí, alespoň někteří, protože řada z nich nemá problém nadávat admirálovi, když balancují na plošině,“ řekl náš zdroj.

JAG poslal záběry jejich skonu CDC, NIH a ministerstvu zdravotnictví a lidských služeb, dodal.

Mrtvých je také 160 ze 165 vojáků Fort Drum, kteří se zúčastnili ostrých bitev proti kartonovým a dřevěným panákům v oděvu MAGA v překližkovém městečku nedaleko vojenské základny.

Jejich tribunál v Camp Blaz se konal 19. září a viděl, jak jejich obhájce jmenovaný JAGem předložil svědectví, které admirála Stephense a tříčlennou porotu vybranou k posouzení skutkové podstaty případu frustrovalo. Po celou hodinu trvající preambuli trval na tom, že jeho klienti jsou nevinní, protože uposlechli rozkazů vydaných důstojníkem a vyšším poddůstojníkem, a proto nemohou být shledáni vinnými.

„Chyba v úsudku není zločin. Jsou to mladí muži, někteří mají rodiny. Chybovat je lidské,“ řekl obhájce. „Nadřízený je uvedl v omyl. To je vysvětlení.“

Nedokázal však racionálně vysvětlit, proč mnozí z obviněných dostávali od ministerstva obrany 5000 dolarů měsíčně navíc k základnímu platu. Výplaty jednoduše nazval administrativními a účetními chybami, nad nimiž obvinění neměli žádnou kontrolu.

Tento argument se rozpadl, když admirál Stephens předvolal na lavici svědků pět spolupracujících svědků, z nichž každý přiznal, že byli placeni za to, aby se připojili k „protitrumpovské“ koalici americké armády v rámci přípravy na budoucí totální válku proti prezidentu Trumpovi a jeho stoupencům. Uvedli, že přísahali věrnost prezidentu Bidenovi a budou na jeho příkaz zabíjet, s tím, že ovšem nemají tušení, kdo přesně výplaty povolil.

Obhájce mnohokrát označil svědky obžaloby za „nespolehlivé oportunisty“ a žádal o zmatečné řízení kvůli množství „nepřímých důkazů“.

Nakonec se porota přiklonila na stranu obžaloby a doporučila, aby byli obžalovaní pověšeni, dokud za spáchání velezrady a pobuřujícího spiknutí.

Jejich popravy se konaly také v říjnu a na ministerstvo zahraničí bylo posláno video.

Na otázku, co se stalo s pěti vojáky, kteří spolupracovali s JAGem, náš zdroj řekl: „Přijali dohodu o přiznání viny – 15 let za mřížemi.“

https://realrawnews.com/2023/11/jag-hangs-250-in-october/