📌 Armáda právě teď ochraňuje zeměkouli, čistí tunely, decimuje pouliční kriminalitu, ničí špatné a ošklivé budovy a zajišťuje, aby federální vláda dokončila proces čištění prostřednictvím decentralizace a obnovy plánu kontinuity operací alias kontinuity vlády.

Všechny výše uvedené kroky jsou popsány v současné dvoustranické legislativě, vojenských zákonech a rozkazech a ve VŠECH projevech CIC Donalda Johna Trumpa. 😎💯🇺🇸

📌 A co ještě říká? 

“Vezmeme bezdomovce z ulic a umístíme je do táborů FEMA a poskytneme jim pozornost, kterou si zaslouží, a v případě potřeby i psychiatrickou terapii a pomoc. Není spravedlivé, aby občané dodržující zákony chodili po chodnících a viděli tu špínu v našich městech.”

Jmenujte něco, co řekl a co se ještě nestalo?

Jak vytváříte jednotu ve světě? 

Třeba tím, že všichni vojáci plus veteráni budou povoláni zpět do služby, aby vykonali masivní humanitární misi?

Pokud si myslíte, že je to nesmysl, vysvětlete, proč byly povolány VŠECHNY kódy pro každý jednotlivý status veterána? 🤭

Právě proto záleží na vojenských a federálních zákonech a nařízeních.

KAŽDÝ jednotlivý zákon a rozkaz prostřednictvím vojenských a federálních, které se týkají vojenských operací a financování, jsou všechny rozšiřovány prostřednictvím zákonů a rozkazů CIC DJT.

KAŽDÝ jednotlivý zákon a příkaz prostřednictvím vojenských a federálních orgánů, který se týká vojenských operací a financování, které nasazují záložní složky a národní gardu po celém světě, jsou prostřednictvím zákonů a příkazů CIC DJT.

Nemusí se vám to líbit, ale takhle Vojenské zákony a rozkazy fungují.

Pokřik na Billa a kamarády veterány v New Yorku atd. 💯😎🇺🇸

(R.Tr.) https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/97080

📌 Druhý kontinentální kongres 30. června 1775 stanovil 69 válečných článků, kterými se řídilo vedení kontinentální armády. 

S účinností od ratifikace v roce 1788 stanovil článek I, oddíl 8 Ústavy Spojených států amerických, že Kongres má pravomoc regulovat pozemní a námořní síly.

Dne 10. dubna 1806 přijal Kongres Spojených států 101 válečných článků, které byly významně revidovány až o více než sto let později.

Systém vojenského soudnictví nadále fungoval podle článků o válce a článků pro vládu námořnictva až do 31. května 1951, kdy vstoupil v platnost Jednotný kodex vojenského soudnictví.

UCMJ byl schválen Kongresem 5. května 1950 a následujícího dne jej podepsal prezident Harry Truman.

Vojáci a letci v Národní gardě Spojených států podléhají UCMJ pouze v případě, že jsou aktivováni (mobilizováni nebo povoláni do aktivní služby) ve federální funkci podle hlavy 10 na základě exekutivního rozkazu vydaného prezidentem, nebo během ročních výcvikových období, což jsou rozkazy vydané podle hlavy 10, během nichž jsou ve službě federalizováni do Národní gardy Spojených států. Jinak jsou příslušníci Národní gardy obvykle vyňati z působnosti UCMJ. Na základě rozkazů podle hlavy 32 nebo státních rozkazů pro výkon aktivní služby vydaných přímo pod státní správou však jednotliví příslušníci Národní gardy armády a Národní gardy letectva stále podléhají příslušným státním zákoníkům vojenského soudnictví, které se často velmi podobají UCMJ, a/nebo svým státním občanským a trestním zákonům.

Zvláštní. Vojenský zákon určující, že Národní garda podléhá UCMJ pouze v případě, že je aktivována (mobilizována nebo povolána do aktivní služby) ve federální funkci podle hlavy 10 na základě dekretu vydaného prezidentem.

Prezident je JEDINÝ, kdo může federalizovat zálohy a NG do aktivní služby:

10 USC §12302

10 USC §12304

10 USC §12406

Výkonné nařízení č. 13912 a 13919 právě toto udělalo a bylo prodlouženo, stále je aktivní, ale stejně již bylo v rámci plánu vojenského obsazení a kontinuity operací. 

Pokud se podíváte do §12302 a §12304, najdete tam nařízení 13912 a 13919, která jsou stále platná. 💥😎🇺🇸

(R.Tr.) https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/97081

📌 “Vidíš to, co já? 🎶” 

“Čteš to, co čtu já? 🎶”

👉🏻 20. prosince 2019.

Víte, co všechno se stalo 20. prosince 2019?

👉🏻 UCMJ přepracován o aktualizované zákony a postupy.

👉🏻 Příručka pro vojenské soudy znovu vydána.

👉🏻 Vesmírné síly zřízeny jako 6. vojenské odvětví (Dvě slova “Biden” nikdy nezmínil ani nezakoktal).

👉🏻 Zákon o válečných pravomocích z roku 1973, CIC DJT zavádí použití vojenských sil a partnerských sil na podporu, což je místo, kde prezident a Kongres vyhlašují válku, a v ustanovení §1550 zákona tak činí pomocí exekutivních příkazů, které jsou nutné k federalizaci rezerv a gardy, které jsou uvedeny ve více hlavách (10 a 50 atd.).

A to všechno jsou jen “náhody”? 🤦🏽

Lidé “podporují” a “věří” naší armádě, ale ne našim zákonům a rozkazům? 🤦🏽

“Biden” prodloužil platnost VŠECH těchto exekutivních příkazů, které prodlužují platnost všech příkazů nad nimi.

(R.Tr.)

📌 To z “Bidena” prezidenta nedělá, protože se jedná o zvláštní rozkazy, které z DJT udělaly válečného prezidenta alias vrchního velitele.

Proto je zákon o vojenské justici z roku 2016 tak důležitý a smrtící. 

Mnoho Američanů se dozvídá, že armáda je oddělena od federální vlády. 

A mělo by se jim ulevit, měli by být nadšeni, motivováni a vzrušeni. 

Ti, kdo nečtou, to nevidí. A ti, kteří nedokážou pochopit, co čtou, budou frustrovaní nebo budou říkat různé věci.

Všechny přímé zákony a příkazy, současné i dvoustranné, všechny akce prostřednictvím vojenských letadel to dokazují, plus operace na Blízkém východě a ve zbytku světa. 

Mnozí modří i rudí experti na kontroly, bývalí lidé z D.C. a všelijaké další tituly, hodnosti a pozice se chytají stébla, drží se relevance atd. ale pokud nečtou, co je na místě, je jejich názor stejně nepodložený jako krabice plná pěnových oříšků. 

Znalost není moc. Moc je v aplikaci znalostí. 

Chcete tuto moc? Musíš si ty znalosti opatřit.

CIC DJT vám to celou dobu říkal. Je čas naučit se terminologii a plán. 😎🎯🇺🇸

(R.Tr.)

💥ℹ️💥 Armáda utratí půl miliardy za výcvik vojáků pro boj v podzemí.

👉 24. června 2018 👈

Vedení americké armády tvrdí, že příští válka se bude odehrávat v megaměstech, ale armáda se pustila do ambiciózního úsilí připravit většinu svých bojových brigád na boj nikoliv v nich, ale pod nimi.

Koncem loňského roku armáda zahájila urychlené úsilí, v jehož rámci věnuje přibližně 572 milionů dolarů na výcvik a vybavení 26 ze svých 31 aktivních bojových brigád pro boj v rozsáhlých podzemních zařízeních, která existují pod hustě obydlenými městskými oblastmi po celém světě.

Pro tento nový typ boje budou muset pěší jednotky umět efektivně navigovat, komunikovat, překonávat těžké překážky a útočit na nepřátelské síly v podzemních bludištích od stísněných chodeb až po tunely široké jako obytné ulice. Vojáci budou potřebovat nové vybavení a výcvik, aby mohli operovat v podmínkách, jako je naprostá tma, špatný vzduch a nedostatek krytí před nepřátelskou palbou v oblastech, které jsou výzvou pro standardní armádní komunikační zařízení.

Vyšší velitelé se ve veřejných projevech zmínili o malých částech tohoto úsilí, ale armádní představitelé v Manévrovém centru excelence ve Fort Benningu v Georgii – organizaci, která vede úsilí o podzemní operace – se zdráhali hovořit o rozsahu tohoto úsilí.

“Uvědomili jsme si, že v megapoli, která má podzemní zařízení – kanály a metro a některé věci, se kterými bychom se mohli setkat … se musíme podívat sami na sebe a říct si: ‘Dobře, jak si stojí náš současný soubor vybavení a naše taktika?’.” Plukovník Townley Hedrick, velitel pěchotní školy v armádním Manévrovém centru excelence ve Fort Benningu v Georgii, řekl v rozhovoru pro Military.com. “Jaké jsou aspekty megaměst, kterým jsme v poslední době věnovali nejméně pozornosti, a každé megaměsto má kanalizaci, metro a další věci, se kterými se můžete setkat, takže to trochu oprášíme.”

Nezmíněny zůstaly nedávné studie, které armáda provedla, aby toto úsilí podpořila. Armáda loni dokončila čtyřměsíční revizi svého zastaralého přístupu k boji v podzemí a vydala novou výcvikovou příručku věnovanou tomuto prostředí.

https://www.military.com/daily-news/2018/06/24/army-spending-half-billion-train-troops-fight-underground.html

Zdroj: https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/97088

O podzemí:

https://knihya.cz/aktuality-z-31-7/