Významná chemička společnosti Moderna Melissa J. Mooreová byla zatčena ve svém domě v Everettu ve státě Massachusetts v neděli večer poté, co se pokusila uniknout vyšetřovatelům z JAG amerického námořnictva, kteří sledovali její bydliště a čekali na příležitost doručit vojenský zatykač, uvedl pro Real Raw News jeden z přidělenců JAGu.

Náš zdroj uvedl, že vyšetřovatelé sledovali Mooreové letní rezidenci na předměstí Bostonu po několika neúspěšných pokusech izolovat ji v jejím hlavním bydlišti v Cambridge a drahém příbytku u jezera Tahoe a v bostonské centrále společnosti Moderna, kde byla průkopnicí mRNA injekce na srážení krve tohoto farmaceutického gigantu.

Dodal, že vyšetřovatelé byli v neoznačeném vozidle na opačné straně silnice, když Land Rover Mooreové vjel na příjezdovou cestu. Protože okna měla zatmavené, nemohli okamžitě vidět řidiče ani určit, zda v autě sedí nějací cestující, a tak počkali, až se otevřou dveře, a teprve pak se přiblížili. Mooreová si však musela vyšetřovatelů všimnout, protože otevřela dveře, popadla kabelku a začala kulhat po příjezdové cestě ve tvaru podkovy, přičemž se zachytila podpatkem o trávu a křičela o pomoc. Padla na zem a v ruce svírala kabelku, z níž vytáhla něco, o čem si vyšetřovatelé mysleli, že by to mohla být střelná zbraň. Ale byla to injekční stříkačka.

„Málem ji zastřelili,“ řekl náš zdroj. „Na poslední chvíli si uvědomili, že to není zbraň, a vyrazili jí stříkačku z ruky. Snažila se píchnout sama sebe.“

Dodal, že vyšetřovatelé Mooreovou spoutali a posadili ji na zadní sedadlo svého vozidla.

Vysvětlil, že JAG začal stavět případ proti Mooreové v lednu 2023, několik měsíců poté, co na Guantánamu oběsili jejího bývalého zaměstnavatele, generálního ředitele společnosti Moderna Stéphana Bancela. JAG objevil osobní korespondenci, v níž Bancel Mooreovou oslavoval jako „královnu mRNA“ a psal, že její odborné znalosti a odhodlání pomohly prosadit značku Moderna jako celosvětového výrobce vakcíny proti COVID-19. Bancel psal, že vytrvaost Mooreové je učinila bohatými za hranice jejich snů. V reakci na Bancelovo lichotivé sdělení Mooreová prohlásila, že „historie nakonec podá zprávu o tom, že k pokroku v revoluční medicíně jsou zapotřebí lidští pokusní králíci“, a připustila, že vakcína společnosti je kolosální zabiják: „Pokud zabije tři miliony, aby zachránila tři miliardy, splnila jsem svou práci. Mám v nejvyšší úctě lidský život, ale ve jménu vědy se musí dělat mučedníci.“ Na to Bancel odpověděl: „Žádní mučedníci nebudou, protože jejich smrt přičteme nemoci.“

Tyto dopisy podle našeho zdroje vedly k doplnění důkazů, které měly být předloženy vojenskému tribunálu.

V říjnu 2016 byla Mooreová jmenována vědeckou ředitelkou pro výzkum platformy ve společnosti Moderna Pharmaceuticals. Během výkonu této funkce jí Národní akademie věd udělila cenu za celoživotní přínos v oblasti RNA za rok 2021, a to především za její podíl na zdokonalování vakcín. Přestože věděla, že vakcína je smrtelná a že usmrtila účastníky zkoušek, přesvědčila úřad FDA, aby udělil injekci mRNA-1273 povolení k mimořádnému použití.

„Důkazy o ní jsou obsáhlé. Měla by to být trefa do černého,“ řekl náš zdroj. „Pokusila se něčím píchnout a to se analyzuje. Už jsme jí vzali krev a víme, že nebyla očkovaná.“

https://realrawnews.com/2023/08/military-arrests-moderna-clot-shot-creator/

Bílé klobouky zatýkají v Kalifornii velitele základny pro tyranské vakcíny

Armádní vyšetřovatelé z oddělení kriminálního vyšetřování (CID) ve středu zatkli velitele kalifornské národní gardy pro „podezření z velezrady“ v reakci na obvinění, že nařídil používání masek a degradoval vojáky, kteří nesplňovali jeho „očkovací standard“, uvedl zdroj z kanceláře generála Erica M. Smithe pro Real Raw News. Podezřelý plukovník Bryan Keels, velitel kalifornského Camp Roberts, je rovněž obviněn z přijímání „prémií“ za to, že nutil zcela zdravé vojáky k nadměrnému očkování.

Vyšetřovatelé zastavili Keelse ve středu večer před barem v San Miguel, přibližně pět mil od stanoviště. Náš zdroj uvedl, že CID sledovala Keelsovu rutinu několik dní, než se na něj obrátila s vojenským zatykačem.

„Každý den po práci chodil do stejného baru, samozřejmě bez roušky,“ uvedl náš zdroj.

Když mu ukázali zatykač, tyran bez roušky prohlásil, že on, plukovník, je nadřazený oběma praporčíkům, a přikázal jim, aby se stáhli a jmenovali svého velitele.

„V současné době se zodpovídáme generálu Eriku Smithovi,“ odpověděl údajně vyšetřovatel CID.

„Ten člověk je zrádce prezidenta Bidena a ústavy. Vaše kariéra skončila a důrazně vám doporučuji, abyste se okamžitě vzdali,“ vyštěkl Keels.

Vyšetřovatelé Keelsovi řekli, že to má obráceně, že jeho kariéra skončila a že se může dobrovolně nebo nedobrovolně vzdát. Ale v každém případě byl zatčen.

Náš zdroj uvedl, že Keels se nechal spoutat a posadit do vozidla vyšetřovatelů a ujistil je, že pResident Biden a Lloyd Austin budou mít jejich hlavy na stříbrném podnose.

„Půjde do GITMO nebo Blaz a bude mít svůj den u soudu,“ řekl náš zdroj.

Vysvětlil, že Bílé klobouky se o Keelse začaly zajímat v březnu 2023 poté, co se na neoficiálních soukromých serverech Discord používaných ozbrojenými silami v aktivní službě doslechly, že stále nařizuje roušky a vakcíny a vyhrožuje disciplinárními opatřeními gardistům, kteří tyto příkazy označují za nezákonné.

V lednu 2023 bylo režimem zkorumpované ministerstvo obrany donuceno zrušit národní očkovací povinnost požadavkem, který byl z velké části podpořen Republikánskou stranou a přidán do zákona o autorizaci národní obrany na rok 2023.

Přesto vojenští velitelé loajální Josephu Bidenovi, lidé jako Keels, pokračovali v zastrašování a obtěžování lidí bez masky a neočkovaných. Tři důstojníci E-4 z Camp Roberts napsali na Discord, že je Keels „Field Grade Article 15d“ za „neúctu k nadřízeným důstojníkům“, což mělo za následek ztrátu platu a hodnosti. Gardisté označili tento nesoudní trest za mstivou odplatu za nesplnění nezákonných rozkazů.

Náš zdroj uvedl, že CID identifikovalo tři gardisty a hovořilo s nimi, kteří trvali na tom, že jsou nevinní, ale místo vojenského soudu přijali článek 15, protože Keels měl přátele na vysokých místech a postavil by je do latě. CID nenašla v jejich služebních hlášeních žádné důkazy o nekázni nebo neúctě a v každém případě byl Keels jediným žalobcem. Gardisté tvrdili, že Keels si vymýšlel nepodložená obvinění, aby potrestal vojáky, kteří se vyhýbali jeho osobním „očkovacím standardům“ – dvouletým očkováním -, a ukázali vyšetřovatelům na tucet poddůstojníků, které Keels peskoval a trestal za totožné smyšlené přestupky.

S pomocí kybernetického velitelství americké armády získalo CID přístup ke Keelsovým služebním a finančním záznamům. To, co našli, je nešokovalo. V období od ledna 2021 do srpna 2023 byl v Keelsově výkazu dovolených a příjmů uveden neznámý nárok se zkratkou „VAC“, za který dostával 4 550 až 13 750 dolarů měsíčně.

Zkratka „VAC“ se v seznamu vojenských mzdových příspěvků ministerstva obrany nevyskytuje.

Náš zdroj uvedl, že JAG u vojenského soudu prokáže, že „VAC“ znamená „pobídka k očkování“ a že ministr obrany Lloyd Austin vybral a odměnil sympatizanty očkování na vysokých pozicích, včetně plukovníka Keelse a nejmenovaných důstojníků ve Fort Irwin.

Keels, dodal na závěr, odmítl mluvit, pokud mu nebude poskytnut telefonát s Lloydem Austinem.

„Asi mu nikdo neřekl, že se ten zbabělec Austin skrývá ve východní Evropě,“ řekl náš zdroj.

https://realrawnews.com/2023/09/white-hats-arrest-vaccine-tyrant-base-commander-in-california/