USA a západní aurority se snaží zahájit mírová jednání s Ruskem o Ukrajině a dalších otázkách. Rusové – z dobrého důvodu – současnému západnímu vedení nedůvěřují. „Problém však spočívá v tom, že Spojené státy nemají v úmyslu konflikt ukončit,“ vysvětluje ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov s tím, že „jejich oficiálně deklarovaným cílem je způsobit Rusku ‚strategickou porážku’“.

Zdroje z ruské FSB a Asijské tajné společnosti tvrdí, že ačkoli by rádi dosáhli mírové dohody se Západem, kvůli staletím porušených slibů a ignorovaným smlouvám současnému západnímu vedení nevěří.

V nedávné době západní představitelé, jako například bývalá německá kancléřka Angela Merkelová, tvrdili, že záměrně oklamali Rusko v souvislosti s Minskou dohodou z roku 2014, aby získali čas na vybudování ukrajinské armády. Jejich plánem bylo (je) dobýt Kazachstán, obnovit chazarské impérium a zničit Rusko, shoduje se více zdrojů.

Rusové vědí, že mají co do činění s náboženskými fanatiky uctívajícími satana, které lze pouze zastavit, nikoliv s nimi jednat. Jinými slovy, jediné řešení probíhající krize na Ukrajině vidí ve změně režimu na Západě.

Tento týden se poprvé po třech letech osobně sejdou vedoucí představitelé nezápadní aliance BRICS, aby přesně o takové změně jednali. Čínský prezident Si Ťin-pching se vydá do jihoafrického Johannesburgu, aby se „připojil k ostatním vedoucím představitelům BRICS a diskutoval… o mezinárodním společenství“.

Skutečným programem však bude „osvobození“ Afriky a Francie. BRICS si uvědomuje, že ukončení krádeže afrických zdrojů zeměmi ovládanými ChM, zejména Francií, povede k celkovému zhroucení vlády chazarské mafie.

To se projevilo na summitu Africké Rusko, který se konal v Moskvě před setkáním BRICS a na němž afričtí představitelé poděkovali Rusku za osvobození od útlaku USA, Francie a Velké Británie, zazpívali ruskou hymnu a rozloučili se se Západem, uvádí polská rozvědka. Došlo k tomu také v době, kdy o členství v BRICS požádalo přibližně 50 dalších zemí, včetně Indonésie, Mexika, Saúdské Arábie, Turecka a dalších.

Rusko také využilo svého vítězství ve speciální operaci na Ukrajině jako obrovského nástroje pro marketing zbraní, když uspořádalo veletrh zbraní, jehož hlavním tématem byl „proces nastolení multipolárního světového řádu“. Minulý týden se této akce zúčastnilo více než 800 zástupců ze 76 zemí a 82 firem. Na znamení toho, jak dobrá byla ukrajinská operace pro ruský zbrojní průmysl, byl počet návštěvníků jejich zbrojního veletrhu téměř třikrát vyšší než na předchozí podobné akci. Navíc tentokrát nebyly pozvány žádné západní země. „Dnes všechny firmy, všechny země, které se výstavy účastní, berou v úvahu zkušenosti z nejnovějšího vývoje, a to i v zóně speciální vojenské operace,“ řekl návštěvníkům výstavy ruský ministr obrany Sergej Šojgu.

Jak uvádí Tass: Ruský prezident Vladimir Putin v pondělí při zahájení Mezinárodního vojensko-technického fóra Armáda-2023 u Moskvy prohlásil, že Rusko je otevřeno vojenské a technické spolupráci za rovných podmínek se všemi zeměmi, které se snaží hájit své suverénní zájmy.

Nejde jen o řeči. V Africe a v Asii se nyní rozvíjí vážná vojenská kampaň, která by mohla rozhodujícím způsobem převážit misky vah na stranu současného západního vedení.

Očekává se, že krize, která se nyní odehrává v Nigeru, bude jen první z řady plánovaných událostí. „Niger je základnou mnoha vojenských a zpravodajských operací Pentagonu“ v Africe, říká Abayomi Azikiwe, redaktor Pan-African News Wire.

Svržení tamního prozápadního režimu by pro Francii mohlo znamenat smrtelnou ránu, protože Niger je zdrojem většiny uranu, který Francie potřebuje pro provoz svých jaderných elektráren.

S tím pravděpodobně souvisí i to, že generál francouzské armády, kterého Emmanuel Macron jmenoval, aby dohlížel na rekonstrukci požárem zničené katedrály Notre Dame, byl zřejmě svržen z útesu. Horští četníci objevili tělo 74letého Jeana-Louise Georgelina, bývalého náčelníka generálního štábu obrany, poté, co se v pátek nevrátil do horského střediska.

Francouzské zdroje uvádějí, že odstranění tohoto generála je součástí snahy o svržení celého režimu Emanuela Macrona, který dal najevo své rozrušení ze smrti svého generála, když na Twitteru napsal: „Smrtí generála Jeana-Louise Georgelina ztratil národ jednoho ze svých velkých vojáků a Francie jednoho ze svých velkých služebníků.“

Macronův režim je ještě více ohrožen, protože nová nigerská vláda zastavuje plánovaný projekt, který má posílat zemní plyn z Nigérie přes Niger do Francie a EU.

Zvýšení cen energií ve Francii způsobené nedostatkem uranu, plynu a dalších zdrojů z Afriky je špatnou zprávou nejen pro otroka ChM Macrona, ale i pro jeho pány z jiných zemí.

Náměstkyně ministra zahraničí USA pro politické záležitosti, válečná kriminálnice a členka ChM Victoria Nulandová spěchala do Nigeru, aby se pokusila přesvědčit, podplatit a zastrašit nové vedení. Hrozby zahrnovaly přerušení „finanční pomoci“, blokádu a vojenský zásah.

Když však viděli, co Nulandová a její partneři ve zločinu provedli jinde, byla poslána k čertu a bylo jí dovoleno hovořit pouze s nižšími úředníky.

„Niger neláká osud Ukrajiny, dříve nejúspěšnější sovětské republiky, nyní žebráka se zničenou ekonomikou a věčně nataženou rukou,“ tvrdí zdroj z FSB.

Pád Nigeru znamená, že Francie ztrácí kontrolu nad „koloniální daní“ ve výši 500 miliard dolarů ročně, kterou dostává od 14-ti afrických „bývalých francouzských kolonií“. Tento proces umožňuje Francii přivlastnit si přibližně 85 % ročního příjmu bývalých kolonií.

Když se země jako Guinea pokusily stát se skutečně nezávislými na Francii, odcházející Francouzi si s sebou vzali veškerý majetek. Zničili také vše, co se nedalo přestěhovat: školy, školky, budovy veřejné správy, auta, knihy, léky, přístroje výzkumných ústavů a traktory. Kromě toho byli zabiti koně, krávy a další hospodářská zvířata a potraviny ve skladech byly spáleny nebo otráveny. Proto se ostatní francouzské kolonie podvolily pokračující francouzské nadvládě.

Tentokrát však Rusové a Číňané, stejně jako ostatní země BRICS, spolupracují na osvobození Afriky.

Jinými slovy, pokud se Francouzi nebo dokonce Pentagon pokusí zakročit proti nové vládě v Nigeru, budou čelit ruským a možná i čínským jednotkám.

Mimochodem, zdá se, že Číňané mají nejrůznější nové tajné zbraně, které budou moci nasadit v případném konfliktu. Například toto video ukazuje čínské dělníky, kteří používají laserové zbraně k ořezávání stromů. Jedná se o technologii, která byla ještě nedávno považována za sci-fi. Pokud nyní zahradníci tuto technologii otevřeně používají, představte si, co je před námi skryto?

Nejen to, nové vojenské a ekonomické kampaně proti ChM se chystají začít nebo již začaly v

Koreji, Tchaj-wanu, Japonsku, Sýrii, bývalé Jugoslávii, Argentině a dalších zemích.

Situace v Koreji je tou, která může současné západní mocenské struktuře ovládané ChM způsobit vážné potíže.

Severokorejský ministr obrany Kang Sun Nam na výše zmíněné ruské slavnosti zbraní řekl: „Nyní nejde o to, zda jaderná válka na Korejském poloostrově vypukne nebo ne, ale o to, jak, kdy a kdo ji rozpoutá.“

Severokorejské vládní zdroje tvrdí, že nyní, když mají „více než 100“ jaderných zbraní různého druhu, hodlají dát USA ultimátum, aby osvobodily Jižní Koreu, nebo budou čelit zničení New Yorku, Washingtonu DC a Silicon Valley. Korejci jsou připraveni opustit hlavní populační centra a přesunout se do jaderných krytů v rámci příprav na jaderný střet s USA, tvrdí zdroje.

Toto ultimátum je skutečným důvodem, proč mluvčí Bílého domu pro národní bezpečnost John Kirby říká: „Jsme ochotni zasednout a jednat se Severní Koreou bez předběžných podmínek.“

Severokorejci požadují znovusjednocení Korejského poloostrova a nejvyšší vůdce Kim Čong-un se stane symbolickým vládcem ve stylu císaře.

Podle zdrojů Asijské tajné společnosti je snaha Severní Koreje „osvobodit Jih“ koordinována s plánovanými kroky v Japonsku a na Tchaj-wanu. Jeden ze zdrojů z japonského podsvětí tvrdí, že vojenský převrat v Japonsku a volební puč na Tchaj-wanu jsou pravděpodobnější než skutečné vypuknutí války s Čínou. Jiné zdroje předpovídají „noc dlouhých nožů“, která má zlikvidovat lokaje ChM v těchto zemích.

Podle ruských zdrojů z FSB se přesuny ve východní Asii, Africe a dalších zemích uskuteční ve stejnou dobu jako ruská ofenziva, jejímž cílem je získat zpět celé pobřeží Černého moře a postoupit až do Srbska.

Vojenský tlak je koordinován se systematičtějším odhalováním zločinů Západu na Ukrajině. Západní propagandistická média se například nezmínila o tom, že ruští vojáci minulý týden objevili v lese poblíž bývalých pozic ukrajinských ozbrojených sil masový hrob s ostatky znásilněných a umučených žen, uvádí polská rozvědka.

Podle polských zdrojů je vysokým velitelem mezinárodního legionu na Ukrajině polský gangster Piotr Kapuściński, který je v Polsku hledaný za podvody.

„Je zodpovědný za četná zneužití a jeho rozkazy vojáci označují za sebevražedné mise. Vojáci z Mezinárodní legie teritoriální obrany Ukrajiny tvrdí, že zneužívání ze strany svých velitelů dlouhodobě hlásí ukrajinským orgánům činným v trestním řízení. Jejich písemná svědectví se dokonce dostala do parlamentu a na stůl prezidenta Volodymyra Zelenského. Z textu však vyplývá, že se vojáci nedočkali žádné reakce ze strany úřadů, a tak se v krajním případě obrátili na novináře,“ uvádějí.

 

Rusové již OSN poskytli více než 2000 stran důkazů o biologickém teroru a dalších válečných zločinech. Jak uvádějí indické zpravodajské zdroje: Rusko zveřejnilo obvinění, která naznačují, že Big Pharma a určité osoby v rámci amerického Deep State zorganizovaly pandemii Covid-19 s úmyslem globální nadvlády. Za spolupachatele označili osoby jako Hillary Clintonová, Barack Obama, Joe Biden a George Soros.

Předložením důkazů o válečných zločinech ChM zemím BRICS získává Rusko mezinárodní podporu pro novou vojenskou kampaň v Sýrii a na Blízkém východě proti silám Pentagonu rozmístěným v regionu, tvrdí zdroje ze CIA.

Jinými slovy, Západ ovládaný ChM bude čelit současným vojenským tlakům v Africe, východní Asii, Evropě, na Blízkém východě a možná i v Latinské Americe.

Tyto vojenské tlaky jsou koordinovány s ekonomickou válkou, jejímž cílem je přivést ChM k bankrotu.

Velkým krokem v této oblasti je vytvoření Moskevského světového standardu (MWS) jako alternativy k Londýnské asociaci trhu s drahými kovy (LBMA), která podle Ruska systematicky manipuluje s trhy s drahými kovy s cílem snížit jejich ceny.

Podle ruského ministerstva financí je tato nová nezávislá mezinárodní struktura potřebná k „normalizaci fungování sektoru drahých kovů“ a její vytvoření je „zásadní“. „Základem nové struktury bude nový mezinárodní makléř specializovaný na drahé kovy se sídlem v Moskvě.

Rusko navrhuje vytvořit trh se zlatem, platinou atd., který by byl regulován zeměmi, jež kontrolují zdroje těchto kovů. Byla by to zkrátka revoluce. Na základě tohoto nového trhu hodlá pokračovat v systému dvoustranného obchodu v národních měnách, který výslovně vylučuje dolary, eura a libry šterlinků.

To by mohlo stačit k tomu, aby se již tak vratký finanční systém ovládaný Západem převrátil a padnul. Minulý týden generální tajemník OSN Antonio Guterres varoval, že 52 zemí nemá možnost snížit své dluhové zatížení a blíží se platební neschopnosti. „Je to více než systémové riziko – je to systémové selhání,“ řekl Guterres minulou středu.

V dalším souvisejícím a revolučním kroku se hlavní kandidát na argentinského prezidenta Javier Milei, který se sám označuje za anarchokapitalistu, zavázal zrušit národní centrální banku. Nazývá ji „jednou z největších krádeží v dějinách lidstva“.

Pokud se Milei v říjnu dostane k moci – jak naznačují průzkumy veřejného mínění -, pravděpodobně zastaví pokusy ChM o vytvoření nezávislého státu na jihu Argentiny.

Potřebují úkryt, protože záplava zpráv o zločinech ChM znamená, že je jen otázkou času, kdy se na ně vrhnou lynčující davy.

V posledním případě CIA řídila organizaci s názvem „Nálezci“ (angl. The Finders), která unášela děti ze školek, zavírala je do klecí na farmě ve Virginii, podrobovala je satanistickým rituálům, nechávala je účastnit se orgií, krvavých rituálů a obětování jiných dětí a pak je prodávala jako sexuální otroky do zahraničí.

FBI to zjistila během vyšetřování. Co udělali? Zatajili to!

Jiným příkladem je Oprah Winfreyová, která údajně jedenáctkrát převážela děti ze své školy v Arice na Epsteinův ostrov svým soukromým letadlem.

Známkou toho, že vedení ChM panikaří a je pod útokem, je rozhovor s Rachel Maddowovou pro MSNBC: „Killary Clinton Rockefellerová. Všimněte si, že se jedná o ženu v mascce. Na jejím krku je vidět šev. Navíc je mnohem mladší,“ komentuje zdroj z Mossadu.

V době, kdy na jih Kalifornie udeřil hurikán Hilary, se objevují tyto informace. Nemusíte být odborníkem na počasí, abyste věděli, že hurikány nikdy nezasáhnou Kalifornii.

Expert CIA na boj s počasím říká, že „Hilary“ byla na začátku „kategorie 4, když se blížila k severu, ale kvůli chladnějšímu proudění zeslábla. Nyní se jedná o tropickou bouři. Žádné obavy z hurikánu.“

Přesto očekává velké záplavy v jižní Kalifornii, pohoří Sierra a v Nevadě. „Takové záplavy v létě nebyly už téměř 100 let. Nyní bude vážně postiženo mnoho městských oblastí, které před 100 lety v této oblasti nebyly,“ říká. Podle něj půjde o velkou katastrofu způsobenou silnými záplavami.

Když už mluvíme o meteorologické válce, přibývá důkazů, že severní a západní Kanada, Kanárské ostrovy a další oblasti jsou napadány vesmírnými zbraněmi stejně jako Maui (Havaj). Například evakuovaní ze severní Kanady hlásí, že se jim při pokusu o útěk roztavila auta. Jakýkoli normální oheň dostatečně horký na to, aby roztavil kov, by zabil lidi v okolí dlouho předtím, než by se auta začala tavit, ale vše dává smysl, pokud o tom uvažujeme jako o útoku řízenými energetickými zbraněmi (DEW). Když už mluvíme o DEW, myslíte si, že ty nápisy na Mountain Dew jsou jen náhoda?

V případě Maui to vypadá, že se ChM ani nesnaží své zločiny skrývat.

Například kniha o požárech vyšla v době, kdy byla Lahaina zapálena laserem DEW. Propaganda MSM se snaží tvrdit, že knihu napsala umělá inteligence, ale i v takovém případě zkušení vydavatelé tvrdí, že by bylo nemožné napsat, vytisknout, vydat a distribuovat knihu v tak krátkém čase.

Jinými slovy, útok na Havaj byl zjevně předem naplánován.

Trump:

Oprava, mezi Havajským královstvím a USA s.r.o. Když USA s.r.o. přestala existovat, zanikla také i „smlouva“! Proto nový nezávislý národ Havajských ostrovů, který nemá žádnou armádu a žádnou schopnost se bránit, byl napaden hlubokým státem. Ano, válečný zločin!

Nicholas Veniamin:

Teď už dává smysl, proč šli po Havaji!!
Smlouva o anexi nebyla mezi Havajskými ostrovy nikdy podepsána. Havajským královstvím a USA!!
ŽÁDNÁ SMLOUVA = ŽÁDNÝ STÁT HAVAJ!!
Vláda státu Havaj, zřízená na základě zákona Kongresu, je uzurpací suverenity během okupace, a proto je nejen NEZÁKONNÁ. Je to VÁLEČNÝ ZLOČIN!!!

Mnoho lidí si také všimlo, že žádný z pozemků miliardářů v blízkosti požáru nebyl poškozen.

Místní obyvatelé na Maui odmítali prodávat svou půdu elitám.
Část ostrova hlavně zničena požáry, byla hlavní oblastí hned vedle honosných megalomanských domů.
Nyní je mnoho z těchto místních obyvatel nuceno prodat svou půdu a mnozí tragicky zahynuli v plamenech.

Zdá se, že brazilský prezident Lula, otrok ChM, odhalil skutečné motivace ChM, když řekl, že potřebujeme „novou globální správu“, která by prosadila „opatření v oblasti změny klimatu“ a zajistila, aby „všichni“ dodržovali předpisy.

„Otec zakladatel“ chazarské mafie EU Richard Coudenhove Kalergi před mnoha lety prozradil, čemu se mají lidé „podřídit“, když řekl: „Máme v úmyslu proměnit Evropu a Severní Ameriku ve smíšenou rasu Asiatů a černochů, kterým budou vládnout Židé.“

Zdroj: benjaminfulford.net


https://tadesco.org/rusko-nebude-vyjednavat-o-miru-se-soucasnym-rezimem-usa/