Výbušná celosvětová studie odhalila, že “vakcíny” Covid mRNA zabily na celém světě až neuvěřitelných 15 milionů lidí.

Kromě toho studie ukazuje, že až 60 milionů lidí bylo po injekcích postiženo a 500 až 900 milionů lidí bylo injekcemi poškozeno.

Šokující výsledky komplexní analýzy dat odhalil Ed Dowd.

Dowd je bývalým vedoucím pracovníkem největší světové investiční společnosti BlackRock a je považován za jednoho z předních amerických odborníků na data.

Díky své odborné analýze dat z pojišťovnictví se Dowd stal významnou postavou vyšetřování dopadů celosvětové očkovací kampaně Covid.

Dowd je v současné době zakládajícím partnerem globální alternativní investiční společnosti Phinance Technologies, která se zabývá makropodnikáním.

Tým společnosti Phinance, který zahrnuje několik vysoce postavených vědců, datových analytiků a finančních odborníků, vyšetřuje nárůst počtu úmrtí a poškození po zavedení “vakcíny” Covid.

Výzkumníci analyzovali údaje pojistných matematiků, oficiální statistiky amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) a žádosti o invaliditu.

Dowdův tým zjistil bezprecedentní nárůst úmrtnosti a invalidity po zavedení vakcíny.

Upozorňují, že zvláště znepokojivé trendy zjistili u populace v produktivním věku.

Dowd svá bombastická zjištění podrobně popsal v novém rozhovoru s Dr. Bretem Weinsteinem, bývalým profesorem evoluční biologie na Evergreen State College.

“Pět miliard lidí na planetě dostalo nějakou vakcínu,” vysvětlil Dowd.

“Pokud použijete rozmezí úmrtnosti v USA, které jsem uvedl dříve, dostanete rozmezí v celosvětovém měřítku 7,3 milionu až 15 milionů zemřelých v důsledku očkování.”

Pokud jde o postižení, Down řekl, že “když se podíváte na poměr čtyři ku jedné, vynásobíte 7 milionů a 15, případně 15 milionů krát čtyři, dostanete rozmezí… 29 až 60 milionů postižených v celosvětovém měřítku.”

Šetření odhalilo, že injekce Covid mRNA způsobily celosvětově 7,3 až 15 milionů úmrtí.

Toto číslo doplňuje 29 až 60 milionů postižení a 500 až 900 milionů poškození na celém světě.

Co se týče “poškození, pokud vezmete 18 % očkovaných, jen s použitím společnosti Pfizer,” dodal Dowd.

“Takže to opět mohou být peníze, ale dostáváme rozmezí na horním konci 900 milionů, na dolním konci 500 milionů.”

Pojišťovnictví odhaduje, že jen ekonomický dopad těchto zdravotních dopadů v letech 2021 až 2023 bude činit zhruba 235 miliard dolarů.

Dlouhodobé důsledky pro systémy zdravotní péče a národní bezpečnost jsou však větší.

Rozumný Dowd: Ed Dowd na DarkHorse

Tato zpráva přichází v době, kdy obavy z dlouhodobých dopadů na veřejné zdraví stále rostou.

Jak nedávno informoval server Slay News, rozsáhlá studie odhalila ohromující propad průměrné délky života u osob, které dostaly injekce Covid.

Výbušnou studii provedl tým předních italských vědců pod vedením profesora Marca Alessandrii z Turínské univerzity.

Recenzovaná studie odhalila, že u lidí, kteří dostali “vakcíny” Covid mRNA, se výrazně zkrátila očekávaná délka života.

Studie vyvolala ve vědecké komunitě šok a dále potvrdila varování předních odborníků před dlouhodobým dopadem injekcí Covid mRNA.

Vědci zjistili, že u osob očkovaných vakcínou Covid došlo ke “statisticky významnému” snížení očekávané délky života po dvou a více dávkách.

Po podrobné analýze studie McCulloughova nadace potvrdila, že ti, kteří dostali dvě dávky injekcí, ztratili 37 % očekávané délky života.

Nadace, kterou založil významný americký kardiolog Dr. Peter McCullough, uvedla:

“Osoby očkované dvěma dávkami vakcíny ztratily během uvažovaného sledování 37 % očekávané délky života ve srovnání s neočkovanou populací.”

Sedmatřicet procent života osmdesátiletého člověka se rovná 29,6 roku.

To znamená, že třicátníci, kteří byli očkováni dvěma nebo více vakcínami, mohou nyní očekávat, že se dožijí přibližně 50 let.

 

AUTOR: Frank Bergman

Překlad, Zpracoval: CZ24.news

ZDROJ