Přeji vám, abyste v životě našli Světlo a Pravdu... j.b. (Q) WWG1WGA

Vakcína je podvod na lidech a schválená vražda. Nikdy žádná nefungovala. Kontrola neexistuje.

Od začátku zavádění veškerých vakcinačních programů je zdokumentováno a přesně popsáno, že neexistovala historicky žádná vakcína, která by jen náznakem fungovala, která by byla alespoň neškodná, když už nepomáhá, ale všechny byly absolutně škodlivé. Vakcinace je podvod na lidech a schválená vražda. Ty knihy jsou publikované prestižními lékaři. Zdraví lidí je v rukou soukromých výrobců.

Je nezbytné, aby větší část lidí pochopila podvod virologie. Jinak se vírou v infekční teorii zahubíme. Řešením je vždy vakcína na jakékoliv tyto neexistující entity. Čím víc jich budete mít, tím víc budete mít zdravotních problémů. Virologie už není nějaká neškodná ideologie, je to válečný nástroj. Lžou nám a poškozují naše zdraví.

Výživný rozhovor pro Hovory ze země. Kamala Taris a David Šubík pokračují ve své misi a otevírají oči. Nespokojenýdoporučuje.

Tvrzení, že viry neexistují není žádná konspirace, nedá se popírat něco, co neexistuje. V novém Radixu popisujeme, kde je metodologicky základní chyba virologie, kdo jsou ti, kteří nejvíc utvrzují lidi v tom, že viry existují.

ČLK dál doporučuje očkování proti chřipce a proti nemoci Covid-19.

ČVS doporučuje očkování proti nemoci Covid-19 bez ohledu na počet aplikovaných dávek vakcíny proti Covid-19 v minulosti ● těhotným ženám ● osobám ve věku od 6 měsíců se závažným chronickým onemocněním ● aj.

Co myslíte, ponese někdo z ČLK a ČVS odpovědnost, až pravda vyjde najevo?  [zdroj]

Pandemický newspeak aneb glosář inverze reality.

Virus = latinsky „toxin nemoci“; v reálném světě neexistující mrtvá částice, která se přenáší zejména skrze média, a proto napadá zejména televizní diváky a čtenáře zpráv. Normální lidé mají nenakažlivou detoxikační sezónní chřipku. Značně zavirované mozky mají pak rovněž absolventi lékařských fakult, kteří pak mají tendenci vidět virus úplně za vším, krom otevřených zlomenin. Tedy kromě těch, které vznikly uklouznutím v důsledku kýchnutí na kluzkém chodníku – tzv. virové zlomeniny.

Pandemie = mediálně-politické zaklínadlo, používané jako nástroj moci s cílem odebírání základních lidských práv a svobod a redukce blahobytu jedince a jeho rodiny. Čím více televizních diváků a čtenářů zpráv, tím úspěšnější a trvalejší je pandemie. Pokus o pandemii prasečí chřipky v roce 2009 selhal z důvodu mediálního nezájmu a nedostatečně uplacených „expertů“. Tehdy jsme si všimli, že i Kubek, když není patřičně zaplacen, dokáže mít zdravý rozum.

Vakcína = garance trvalých příjmů farmaceutických firem. Příjmy vznikají jak z jejího prodeje, tak i z následné aplikace chemie na poškození jí způsobená. Chřipková vakcína plní již po léta funkci nástroje důchodové reformy. Covidová vakcína má stejnou funkci, ta však navíc ještě plní cíl populační a sociální kontroly.

Asymptomatický přenos = synonymum neposkvrněného početí v porodnictví, tedy stejný způsob, jakým panna Marie porodila Ježíše. Je vědecky prokázáno, že pravděpodobnost neposkvrněného početí a asymptomatického přenosu je stejná.

Respirátor = veřejně prezentovaná forma kolektivní neurózy. Vhodný a účinný při práci v prachovém prostředí. Vzhledem k tomu, že je virus nanočásticí, stejně jako molekula prdu, pak, pokud by existoval jeho přenos vzduchem, zabránil by respirátor vdechnutí viru asi tak, jako nám zabraňuje vdechnout molekuly prdu. Pokud by fungoval, prd bychom necítili.

Ptačí chřipka = další ptákovina a mocensko-politický nástroj k redukci potravinové soběstačnosti populace. Virus ptačí chřipky neexistuje. Důvodem příznaků ptačí chřipky je otrava z prostředí, velmi pravděpodobně elektromagnetického původu.

Opičí neštovice = název údajného virového onemocnění, který se WHO vůbec nelíbil, protože budil smích mezi lidmi. Proto se v roce 2022 rozhodla ho přejmenovat na mpox (monkey pox = opičí neštovice) a je jen otázkou času, kdy k němu přiřadí i nějaký číselný kód, aby zbylé normované nádoby na mediální fekálie začal skutečně děsit.

Žádné patogenní viry – a tudíž ani žádná „virová“ onemocnění – neexistují! Toto tvrzení lze lehce obhájit i u soudu. A oni to vědí!

Pamatujte, že existuje pouze otrava z prostředí, včetně té elektromagnetické, jídla, pití, léků a vakcín a otrava z vnitřního nízkovibračního toxického nastavení, zejména z pesimismu a strachu!

Vybaveni filmovými dokumenty a znalostmi z našeho kanálu, či kanálu spolku Resetheus.org, a všech těch dalších, které vědeckou metodou popírají existenci virů jako patogenů, vyražte do boje a udělejte těm gaunerům z jejich ustavičných podzimních pokusů o plandemii peklo.

Zasévejte v normies semena pochybnosti dobře mířenými dotazy. Nic netvrďte! Vždy se jen „naivně“ ptejte, jak si vysvětlují ten či onen rozpor. Nechte je samotné zjistit, že jejich logika je děravá jako švýcarský sýr. To je nejmocnější cesta k přesvědčení druhých.

Zatímco cílem mediální propagandy je indoktrinovat, Vaším cílem je donutit ty indoktrinované nádoby začít pochybovat.

Pochybnosti jsou základem vědy a pokroku.

Už jsme skoro vyhráli. Zmatkují a nevědí, co nasadit dříve, zda neexistující pandemii, nebo imaginární válku. Na tu skutečnou se už dávno nevzmůžou a žádné patogenní viry nemají.

Umírající kobyla však nejvíce kope a proto to ještě bude hodně zajímavé. A vše bude záležet na odpojených nádobách na mediální fekálie, kdy se alespoň trochu probudí.

A vy, probuzení? Vy se vůbec nenechte vyděsit a zůstaňte pevní. [zdroj]

© 2024 KnihyA

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑