Samoreplikující se vakcíny mRNA jsou další hrozbou na obzoru. Globalisté vyhlásili válku lidstvu. Tyto nové samozesilující „vakcíny“ jsou ještě nebezpečnější než jejich předchůdci, injekce proti covidu. Posouvají mRNA přípravky na další úroveň, po vstupu do buněk vytvoří více ze sebe sama. Nevíme, jestli to nakazí i jiné lidi. Nevíme, jestli se to rozšíří. Víme, že se to bude replikovat. Naočkují nás, ať už chceme nebo ne.

Zavádí je jako první Japonsko, chystá se Kanada. Jak dlouho bude trvat, než budou celosvětově schváleny?

Zachraňte Republiku: Washington 29.9.2024.

Malá ochutnávka z události Rescue The Republic ve Washingtonu s podtitulem „Na naši republiku útočí konglomerát průmyslových komplexů. Je čas zachránit naši republiku.“ Ve videu uvidíte úryvky vystoupení účastníků: dr. Robert Malone, senátor Ron Johnson, dr. Pierre Kory, novinář Matt Taibbi, novinářka Lara Logan, známý podcaster Jimy Dorre, Robert F. Kennedy Jr. a plukovník Douglas MacGregor. [zdroj]

 

Třetí atomová bomba pro Japonsko.

Vynálezce mRNA technologie Dr. Robert Malone popsal protest proti samoreplikujícím se mRNA „vakcínám“ (se-mRNA), k němuž došlo během jeho nedávné cesty do Japonska.

O podrobnostech shromáždění se podělil v rámci akce „Rescue the Republic“ (Zachraňte republiku), která se konala 29. září 2024 ve Washingtonu. Podle Malonea se na zmíněném shromáždění v zemi vycházejícího slunce 30 000 lidí vyslovilo proti tomuto novému druhu vakcín.

„Právě jsem se vrátil z Tokia, kde měli shromáždění s 30 tisíci účastníky, protože v zemi se chystají nasadit samoreplikující se mRNA vakcíny.

Japonsko se momentálně používá jako pokusný králík pro tuto novou technologii. Japonci jí říkají i třetí atomová bomba,“ řekl Malone účastníkům akce ve Washingtonu.

(Související: Jak Japonsko plánuje zničit svět novou samoreplikující se mRNA „vakcínou“. )

Dr. Malone řekl, že samoreplikační vakcína s názvem ARCT-154, určená proti Covidu-19, je výsledkem spolupráce tří společností – Arcturus Therapeutics se sídlem v americkém San Diegu, CSL se sídlem v australském Melbourne a Meiji Seika Pharma se sídlem v Tokiu (MSP) .

Vakcína se-mRNA proti Covidu-19 byla vyvinuta společnostmi Arcturus a CSL, ale distribuuje ji firma MSP – exkluzivní japonský partner těchto dvou firem, který získal schválení od japonského ministerstva zdravotnictví, práce a sociálních věcí loni loni v listopadu.

„Schválení z listopadu 2023 představuje historický a vzrušující milník, jelikož byla zaregistrována první sa-mRNA vakcína na světě, což podporuje příslib společnosti CSL chránit globální zdraví,“ uvedl Dr. Jonathan Edelman, senior viceprezident CSL pro inovace vakcín.

„Zavázali jsme se spolupracovat se zdravotnickými orgány na celém světě, abychom zajistili, že tato důležitá vakcínová technologie bude dostupná pro lidi ohrožené Covidem-19.“

Mezitím generální ředitel společnosti Arcturus Joseph Payne řekl:

„Toto schválení se-mRNA vakcíny proti Covidu-19 je velkým úspěchem. Jsme nadšeni, že se můžeme pustit do budoucího úsilí využívajíc naši inovativní platformu vakcín sa-mRNA spolu s naším globálním exkluzivním partnerem CSL.“

Malone: ​​Generální ředitel firmy MSP hrozí, že půjde po kriticích samoreplikujících se vakcín

Malone také řekl, že generální ředitel firmy MSP pohrozil, že půjde po těch, kteří kritizují takzvanou samoreplikující se vakcínu, ačkoli japonský výrobce léků netuší, do jaké míry se bude jeho mRNA injekce proti Covidu-19 replikovat.

Malone dále uvedl:

„Generální ředitel japonské společnosti měl nedávno tiskovou konferenci. Co řekl? Řekl, že po každém, kdo bude šířit dezinformace, půjde legálně a pokusí se ho uvěznit v případě, že tento kritik řekne cokoli proti jejich vakcínové se-mRNA technologii, která nebyla nikdy důsledně testována.

Nevíme, jestli to nakazí i jiné lidi. Nevíme, jestli se to rozšíří. Víme, že se to bude replikovat. Nevíme, jestli se to dostane do mozku starších lidí v Japonsku. Víme však, že pokud o těchto obavách něco povíme, generální ředitel půjde po nás a pokusí se nás zavřít do vězení.

Chtějí nás zavřít. Chtějí nám zabránit mluvit. Chtějí zcela ovládat projevy a chtějí být schopni nasadit psychologickou válku na vás všechny, aby vás ovládali, trénovali, chtějí abyste reagovali na jejich strašení o ptačí chřipce a opičích neštovicích ao čemkoli, co chtějí dále nasadit.

Chtějí vás naprosto ovládnout, chtějí vás naučit držet hubu, sednout si, zůstat ve svých domovech a dělat to, co vám přikáží. Nelíbí se mi to, nemyslím si, že s tím vy souhlasíte a doufám, že se k nám všem přidáte v boji proti této nové tyranii.“ [zdroj]

Japonský plán na zničení světa.

Zatímco část Japonců se začíná stále tvrději obracet proti tamní covidové politice, díky které se podařilo genové injekce vnutit drtivé většině populace, další „odborníci“ se chystají začít aplikovat samoreplikující se vakcíny.

Škody a úmrtí způsobená vakcínami proti covidu, o kterých jsme se až dosud dozvěděli, se však podle Dr. Daniela Nagase nedají srovnávat s devastací, kterou by mohly způsobit nové  replikonové  vakcíny – a pravděpodobně také způsobí.

„Mohla by to být celosvětová katastrofa, protože pokud se prokáže umělý gen z vakcín v životním prostředí, zvláště pokud je u ptáků nebo hmyzu… Umělý gen by se mohl rozšířit po celém světě mezi více druhů a je téměř nemožné ho odstranit,“ řekl.

Replikonová vakcína je typ vakcíny, která jako svou antigenní složku používá samoamplifikující RNA. Replikony jsou odvozeny z virů, jako jsou alfaviry.

Existuje 32 druhů alfavirů, které infikují různé obratlovce, včetně lidí, hlodavců, ryb, ptáků a větších savců, stejně jako bezobratlých. Některé jsou druhově specifické, zatímco jiné ne. K přenosu mezi druhy a jejich hostiteli – obratlovci, včetně člověka, dochází především prostřednictvím komárů.

Nebezpečí spočívá v použití technologie RNA odvozené z alfaviru ve vakcínách. Umělé geny v replikonových vakcínách, pokud se zavedou do lidí, se pravděpodobně rozšíří nejen na jiné lidi, ale také na jiné druhy.

V listopadu 2023 Japonsko schválilo použití první vakcíny s autoamplifikující mRNA (“saRNA”) proti covidu. Vakcína se nazývá Kostaive a je také známá jako ARCT-154 nebo ve Vietnamu VBC-COV19-154.

V době schválení výzkumníci doufali, že to byl pouze začátek léčby saRNA pro infekční onemocnění a dokonce i rakovinu.

Rozdíl mezi covid mRNA vakcínou a covid saRNA vakcínou je v tom, že u první vakcíny buněčný aparát produkuje spike protein tak dlouho, dokud tyto instrukce přetrvávají, zatímco saRNA jde o krok dále.

Integruje geny potřebné pro replikaci a syntézu RNA kódující spike protein, čímž účinně vytváří biologický tiskařský lis pro výrobu vakcíny uvnitř buněk.

Replikonová vakcína má být v Japonsku uvedena na trh v říjnu 2024. Začátkem tohoto roku protestovali japonští občané po tisících proti Pandemické smlouvě Světové zdravotnické organizace a také proti mRNA vakcínám proti chřipce a výrobě replikonových vakcín:
Nejen japonští občané by se měli obávat replikonových vakcín. Jak vysvětluje Dr. Nagase, všichni bychom si měli dělat starosti.

Evakuace z Japonska a zákaz vstupu do Japonska musí být zavedeny před zahájením očkování replikonovou vakcínou. Je to proto, že jakmile začne očkování, může být nemožné zabránit tomu, aby se znásobená vakcína dostala do těl ostatních. Je to proto, že chyby v replikaci vakcíny v buňkách mohou zvýšit schopnost vakcíny infikovat ostatní.Motoyoshi Tokuna

Varování Dr. Daniela Nagase:

V posledních měsících japonská komunita pravdy bila na poplach kvůli novému typu vakcíny, která bude poprvé masově vypuštěna na lidi v Japonsku letos na podzim, možná již v říjnu. Nový typ vakcíny je v Japonsku běžně známý jako Replicon.

CO JE REPLICON?

Je to „samo-zesilující“ RNA „vakcína“, která vytváří své kopie, údajně před produkcí proteinů, proti kterým má pacient vytvářet protilátky. To se liší od současných „vakcín“ mRNA spike proteinů od společností Pfizer a Moderna, které se staly notoricky známými svými vedlejšími účinky.

Současné injekce mRNA Covid-19 nemají oficiálně schopnost sebereplikace; pokud se neintegrují do DNA člověka. Pokud je mRNA společností Pfizer nebo Moderna zpětně přepsána a mění DNA buňky, teprve tehdy získá schopnost replikace buněčným dělením.

Pokaždé, když se genově pozměněná buňka dělí, vytváří kopii genu (genů) Pfizer nebo Moderna.

Nové „samozesilující“ replikonové vakcíny se liší v tom, že mají vrozenou schopnost vytvářet kopie sebe sama bez změny buněčné DNA, i když může dojít i k reverzní transkripci a změně DNA. Plný rozsah nebezpečí „samozesilovací“ technologie Repliconu jsem si uvědomil až v posledních několika dnech.

Volba alfavirů jako základní šablony pro vakcíny Replicon umožnila, že nové člověkem vytvořené geny ve vakcínách Replicon, pokud by byly někdy zavedeny do lidí, by se také rozšířily nejen na další lidi, ale i na jiné druhy. [zdroj]

Tento měsíc se i přes značný odpor přece jen schválilo, že se již od listopadu v Japonsku začne „očkovat“ tímto přípravkem, což může mít zásadní dopad nejen na tamní populaci.

Podle všeho se již chystají tyto přípravky používat také v USA, což v podstatě znamená, že je jen otázkou času, než tak učiní i lokajové v EU…

Od letošního podzimu začíná Japonsko nabízet samošířící se mRNA vakcínu proti COVID-19 pro lidi ve věku 65 a více let a pro osoby ve věku 60 až 64 let s vážnými základními zdravotními problémy.

Odborníci varují, že tato technologie – která se vyvíjí také v USA – je nevyzkoušená, riskantní a potenciálně nebezpečná.

Japonsko nabízí samošířící se mRNA vakcínu jako jednu z pěti rutinních vakcín proti COVID-19 dostupných veřejnosti pro podzimní a zimní sezónu 2024-2025.

Japonští regulátoři schválili očkování ARCT-154 v listopadu 2023. Podle tiskové zprávy je ARCT-154 první vakcínou se samoamplifikující mRNA na světě proti COVID-19. Japonské ministerstvo zdravotnictví, práce a sociálních věcí schválilo vakcínu pro dospělé. Vyrábí ho společně biotechnologická společnost CSL a Arcturus Therapeutics.

„Schválení je založeno na pozitivních klinických údajích z několika studií ARCT-154, které dosáhly vyšších výsledků imunogenicity a příznivého bezpečnostního profilu ve srovnání se standardním komparátorem vakcíny mRNA COVID-19,“ uvedl CSL.

V rámci japonského očkovacího programu budou vakcíny podávány lidem ve věku 65 a více let a lidem ve věku 60 až 64 let s vážnými základními zdravotními problémy.

SAMOAMPLIFIKAČNÍ MRNA VAKCÍNY PROTI PTAČÍ CHŘIPCE A VIRU MARBURG?

Odborníci nyní varují, že Big Pharma se snaží vyvinout samoamplifikační injekce mRNA pro další nemoci.

Biofarmaceutický komplex se snaží použít replikonové injekce pro budoucí pandemie. Už je vyvinuli pro COVID-19, ptačí chřipku H5N1 a Marburg.

Tato technologie má potenciál změnit osud lidstva a hraje na obavy z nových nebezpečných patogenů.

Pokaždé je jako řešení prezentována pouze vakcína. Finančně to dává velký smysl, protože nemusíte čekat, až někdo onemocní, můžete svůj produkt prodat celé populaci.

Spíše než vyvolávat paniku se zdá rozumné požadovat, aby byla tato technologie používána až poté, co se provedou adekvátní, nezaujaté, nezávislé studie výzkumných pracovníků bez střetu zájmů, aby bylo zajištěno, že produkty jsou bezpečné a nepředstavují riziko přenosu. [zdroj]

Globalisté vyhlásili válku lidstvu.

Kanadský lékař Chris Shoemaker v rozhovoru s Jimem Fergusonem.

Japonský úřad pro léčiva je na pokraji schválení samoreplikujících se mRNA vakcín. Lidé, kteří dostanou takovou vakcínu, produkují mRNA po celá léta.

Tato forma mRNA může být také přenesena na ostatní.

To znamená, že lidé, kteří nejsou očkovaní, budou očkováni, když vstoupí do stejné místnosti. Tímto způsobem ji mohou šířit po celém světě.

Poté budete očkováni proti své vůli, například osobou, která bude sedět vedle vás v autobuse.

Bylo by hrozné, kdyby to Japonsko schválilo.

Lidé, kteří chtějí tento produkt aplikovat celé populaci, se nestarají o to, že způsobuje nemoci, jako je cukrovka 1. typu, a vede ke smrti.

Je ohavné, že Japonsko chce dát svým občanům tyto genetické injekce.

Máme tu co do činění s lidmi, kteří nenávidí lidstvo. Globalisté vyhlásili válku lidstvu.

Shoemaker vyzývá japonský lid, aby hromadně vyšel do ulic a zastavil to.

Pokud Japonci tento hrozný produkt schválí, do března 2025 se rozšíří po celém světě.

Kvůli pandemické smlouvě vyšly letos davy Japonců do ulic, což nedokázal žádný jiný národ.

Budou schopni se spojit i v protestu proti aplikaci této biologické zbraně? [zdroj]

https://www.nespokojeny.cz/samoreplikujici-se-vakciny-mrna-pro-ockovani-vsech-bez-ohledu-na-vas-nesouhlas/