Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka, ze dne 21.10.2Q24

Svět směřuje k nějaké vrcholné události, která se bude vyjímat v dějinách lidstva. To není nadsázka.

Summit BRICS, který se koná tento týden v Rusku, a volba prezidenta USA 5. listopadu nejsou obyčejné politické události. Rozhodnou o budoucnosti lidstva na tisíce let.

Nedávné události jasně ukazují, že na těchto akcích dojde k nějakému zúčtování. Čína, Rusko, Severní Korea, Turecko, Írán a mnoho dalších zemí mobilizovalo své vojenské síly k totální válce. Děje se tak v době, kdy se 159 zemí přihlásilo k mezinárodnímu clearingovému systému, který ohrožuje současné vládce světového finančního systému.

V USA mezitím začaly proti agentům FEMA bojovat občanské milice. To se děje v době, kdy se prezidentské volby v USA zvrhly v hybridní občanskou válku.

Abychom pochopili, co je v sázce, musíme se vrátit o krok zpět a podívat se na celkový obraz. Finanční systém je proces, v němž lidstvo rozhoduje o tom, co bude dělat v budoucnosti. Zjistili jsme, že se ho podvodně zmocnili zločinci, kteří chtějí zabít 90 % lidstva a zbytek zotročit. Lidstvo na to přišlo a zločinci jsou odstraňováni od moci. To bude znamenat, že lidstvo bude svobodně rozhodovat o své budoucnosti.

Ale králičí nora je mnohem hlubší.

Právnička Světové banky Karen Hudesová byla otrávena arzenikem, a když se uzdravila, byla fyzicky napadena ve snaze umlčet ji. Než však byla nakonec zabita, stihla natočit video. Potvrzuje to, co gnostičtí ilumináti a další říkají již dlouho: že jsme ovládáni zlovolnou silou, která brání naší civilizaci dosáhnout nějaké přelomové události. Tato kontrola probíhá kombinací vydírání, podplácení, vražd a lží. Podle Hudeseové za tím stojí černá šlechta. Ovládají bankovní kartel a nadnárodní korporace. Říká, že tito lidé jsou u moci již nejméně 9000 let.

Černý papež José Rizal a Ferdinand Marcos vytvořili v poválečných letech Světovou banku jako nástroj kontroly planety. To je pouze nejnovější iterace vlády černé šlechty neboli chazarské mafie.

Tito lidé již velmi dlouho skrývají skutečnou historii planety. “Musíte pochopit, že to, co vás učili v dějepise, je všechno naruby a pozpátku… to, co jsme si mysleli, že se stalo v roce 1000 př. n. l., se ve skutečnosti odehrálo ve středověku,” říká. Rusové přišli na falešnou historii tím, že studovali zatmění Měsíce, aby zjistili, kdo působil ve skutečné historii. Zjistili, že aktivní byly stejné skupiny a historie se jen stále opakovala.

Zde je příklad: Washington DC je postaven na sedmi pahorcích na území, které bylo známé jako Řím v Marylandu (Maryland lze přeložit jako země Marie – pozn. př.). Muž, který vlastnil pozemek, na němž byla budova hlavního města postavena, se jmenoval Francis Pope. Byl známý jako “papež z Říma na Tibeře”, protože jeho pozemek se nacházel u potoka jménem Tibera, což je stejný název jako řeka, která protéká italským Římem. Je to tedy jen náhoda, že nyní máme v Římě papeže Františka?

Možná i díky této „náhodě“ je Vatikánská knihovna jedním z nejstřeženějších objektů na světě: její ochrana je přísnější než ochrana jakékoli stávající jaderné elektrárny.

Tajné vatikánské archivy se staly známými v roce 1611 a přístup do nich je povolen pouze dvěma lidem ročně ve velmi omezeném rozsahu.

Načasování přesně zapadá do skutečnosti, že takzvaný 5785letý židovský kalendář, který je pod kuratelou satanistického kultu Chabad, sahá pouze do roku 1601.

Souvisí to také s tím, co nám říkají zdroje Pentagonu o tom, jak civilizace v minulosti mnohokrát povstala, aby byla zničena. Důkazem falešné historie jsou utopená města pod oceány. “Dost z nás ví, že jsme byli všichni oklamáni, a nehodláme v těchto lžích pokračovat,” uzavírá Hudeseová.

Gnostičtí ilumináti říkají, že začali bojovat proti černým šlechtickým rodům (chazarské mafii) před tisíci lety poté, co zničili starověkou minojskou civilizaci (Atlantidu) tsunami.

To není jen dávná historie. Útok na Japonsko ve Fukušimě, uměle vyvolaný hurikán, který zasáhl Severní Karolínu, a masivní záplavy v saúdskoarabské poušti ukazují, že to trvá dodnes.

Útok tsunami na Japonsko z 11. března 2011 byl proveden proto, aby Japonsko nemohlo použít svých 7 bilionů dolarů na pomoc planetě. Hurikán a záplavy v Severní Karolíně byly vyvolány s cílem ukrást lithium. A nyní to vypadá, že cílem zaplavení saúdské pouště bylo zabránit této zemi, aby použila své zásoby ropy na podporu nové měny BRICS.

Summit BRICS v ruské Kazani tento týden a prezidentské volby v USA jsou tedy pokusy lidstva ukončit tisíciletou vládu černé šlechty (ChM).

Asijské tajné společnosti tvrdí, že minulý týden zasadily úder ChM, když odstranily 32 klíčových osob zapojených do probíhajících útoků biologickými zbraněmi na lidstvo. Tím prý skončily pokusy aplikovat lidem smrtící samoreplikující se mRNA vakcíny.

Asiaté očekávají další pokusy o masové vyvraždění lidstva, aby se opět podřídilo. Proto se nyní vojenské síly zemí BRICS připravují na několikanásobné masivní útoky, protože se připravují na zahájení nového platebního systému.

Čínský prezident Si Ťin-pching požaduje zintenzivnění výcviku vojáků a zvýšení bojové připravenosti ve všech oblastech. Číňané také obklíčili Tchaj-wan vojenskými plavidly a ukázali, že mohou ostrov zcela zablokovat.

Severní Korea mezitím zmobilizovala “více než 1,4 milionu funkcionářů mládežnické ligy a mládeže a studentů v celé zemi… aby 14. a 15. října vstoupili do Korejské lidové armády nebo se k ní navrátili”.

Podle Severokorejců se tak stalo po útoku jihokorejského dronu na Pchjongjang.

Také v Japonsku se podsvětí chystá vyhlásit vládě válku. Ta již začala útokem na sídlo vládnoucí Liberálně demokratické strany.

Na Blízkém východě turecký prezident Erdogan v sobotu místním médiím řekl, že Rusko, Írán a Sýrie se musí spojit, aby čelily izraelské agresi v regionu.

Tentokrát se liší tím, že vojenskou akcí proti darebáckému státu Izrael hrozí také Britové, EU, Francouzi, Číňané a Irové.

Francouzský prezident Emmanuel Rothschild Macron řekl Radě ministrů, že izraelský ministr zločinu avatar Benjamin “Netanjahu nesmí zapomenout, že jeho země byla vytvořena rozhodnutím OSN.” To je důležité, protože Macron jako člen rodiny Rothschildů reprezentuje nejvyšší patra židovské společnosti.

Francouzský novinář Thierry Meyssan zdůrazňuje, že:

Navzdory všeobecnému přesvědčení přijalo Valné shromáždění OSN členství Izraele pouze podmíněně (rezoluce 273). Tel Aviv však své závazky nikdy nedodržel. Odmítá plnit 229 rezolucí Rady bezpečnosti a Valného shromáždění. Právě prohlásil jednu z agentur OSN za “teroristickou organizaci”, vyzval k demolici jejího sídla v New Yorku, označil jejího generálního tajemníka Antónia Guterrese za personu non grata a právě čtyřikrát zaútočil na mírové jednotky OSN v Libanonu (UNIFIL) a zranil dvě modré přilby.

Šéf MI6 potvrzuje, že satanský Izrael brzy přestane existovat a bude nahrazen státem Judea.

Dokonce i americká vláda se postavila proti současnému izraelskému režimu a prozradila jeho plány na útok na Írán.

Celý svět také ví, že příčinou izraelské agrese je “teroristická akce”, kterou sami zorganizovali proti svým vlastním lidem. Netanjahu to řekl sám: “Hamás je ISIS”. ISIS je zkratka pro izraelskou tajnou zpravodajskou službu.

Dalším státem ChM, který končí, je Ukrajina. ChM doufala, že se jim podaří přesunout své otrocké obyvatelstvo s vymytými mozky z Izraele na Ukrajinu, a proměnily ji v hyper-militarizovaný stát, tvrdí polská rozvědka.

Ukrajinští nacionalisté v nacistických uniformách z dob Třetí říše, kteří stříleli, mučili a věznili civilisty, však způsobili, že se mnoho Židů s vymytými mozky probudilo a odmítlo se tam nechat převézt.

Ukrajinský diktátor Vladimir Zelenskyj propadl kokainovému bludu, že vyhraje válku s použitím tajných zbraní, jako by se podobal Adolfu Hitlerovi, který čelil porážce.

Po porážce Izraele a Ukrajiny se nyní bojuje o to, jak zničit korporaci The United States.

To nás přivádí zpět k plánovanému devizovému systému BRICS. Abychom pochopili, jak to ohrožuje kontrolu ChM prostřednictvím jejich centrálních bank a jejich tzv. amerického dolaru, musíme se podívat na to, jak dnes probíhá většina obchodu. Například když chce kanadská společnost nakoupit auta z Japonska, použije kanadské dolary k nákupu amerických dolarů a za tyto dolary pak nakoupí japonské jeny, kterými za auto zaplatí. To znamená, že veškerý obchod podléhá centralizované kontrole ze strany vlastníků dolarového systému ChM.

ChM se také snaží zvýšit svou kontrolu zákazem hotovosti. Jako příklad uveďme kanadskou banku, která odmítla vydat zákazníkovi 3000 kanadských dolarů v hotovosti bez dokladu, proč je potřebuje.

V novém systému, který zavedla skupina BRICS, mohou země mezi sebou obchodovat přímo a zcela obejít dolary ChM.

Na znamení toho, že systém funguje, rozdá Rusko tento týden na summitu BRICS platební karty.

To vede k velmi intenzivní kampani ChM za zastavení tohoto systému. Po masivních povodňových útocích začala Saúdská Arábie náhle couvat od svého slibu připojit se k BRICS.

Také prezident Brazílie náhle zrušil své plány na summitu BRICS, protože byl hospitalizován poté, co údajně utrpěl “řeznou ránu na zátylku při domácí nehodě”.

Osvědčená taktika politických vražd a války s počasím však tentokrát stačit nebude. Korporace The USA zkrachovala 1. října a od té doby jede na „výpary“. Jen za poslední tři týdny vyčarovaly z ničeho 500 miliard dolarů. Realita je však taková, že nerealizované ztráty amerických bank jsou 7x vyšší než během finanční krize v roce 2008.

Polní maršál Douglas MacGregor říká, že BRICS je:

Odmítnutí finanční, politické a vojenské hegemonie USA světem. Mají nás plné zuby, protože jsme po desetiletí tyranizovali lidi na celém světě. Nestačilo jim, že obchodovali v dolarech, čímž na ně zjevně přešel náš dluh. Nestačilo, že jsme ovládli instituce: věci jako Světová banka a Mezinárodní měnový fond. Vždycky jsme chtěli víc, chtěli jsme poslušnost. Spojenectví se Spojenými státy neznamenalo, že jsme uzavřeli dohodu o vzájemné obraně… znamenalo to “nyní jste vazalským státem velké Ameriky”, což ve skutečnosti znamená velkého Washingtonu, protože většina Američanů si ani neuvědomuje existující status quo, který jim zajišťoval velmi vysokou životní úroveň. BRICS je nezastavitelný, ve frontě na vstup do něj stojí asi 84 zemí.

BRICS je novou alternativou ke globálnímu finančnímu systému ovládanému Washingtonem, New Yorkem a Londýnem. Lidé chtějí něco, co je kryté zlatem, stříbrem a případně dalšími komoditami, a tak se k BRICS chce připojit 84 zemí. To je většina stávajících národních států světa. Když to připočtete k již existujícímu BRICS, kde zůstane zbytek: 25 nebo 30 zemí? Myslím, že se v tuto chvíli bojíme. Ve Washingtonu jsou lidé, kteří se velmi bojí, pokud “nezvítězí” na Ukrajině, a to se nestane… v tom případě tato poslední snaha o hegemonii zcela padne.

“Svět se výrazně změnil. Nadcházející prezidentské volby v USA nebudou pro světové společenství nejdůležitější událostí roku a neurčí další běh dějin. Bez ohledu na to, jak moc by si to Washington přál. Touto událostí bude summit BRICS,” říká předsedkyně ruské Rady federace Valentina Matvijenková.

Ruský prezident Vladimir Putin vysvětluje, že Rusko se nevzdalo dolaru dobrovolně, ale bylo mu zakázáno jej používat. Nyní se 95 % zahraničního obchodu země uskutečňuje v národních měnách, což podle něj způsobili ti, kteří očekávali, že se Rusko zhroutí.

Místo toho se hroutí USA. Mnoho lidí si však stále neuvědomuje, že se nejedná o kolaps země, ale o kolaps řídicího systému, který se datuje tisíce, ne-li desetitisíce let zpět.

Jedná se o systém, který využívá zaměnitelné herce, kteří hrají role vedoucích a čtou scénáře, jež jim předává ChM.

Podívejte se na všechny herce, kteří se zúčastnili pohřbu Ethel Kennedyové. “Všichni původní lidé, kteří jsou zde ztvárněni, jsou mrtví. Mezi mrtvé patří Obama, Pelosiová. Biden, Kerry, Newsom, Clinton. Nápadně chybí Killary,” poznamenává zdroj z Pentagonu. Ukazuje na Billa Clintona: “Všimněte, Bill Clinton byl levák a vždy nosil hodinky na pravé ruce. Podívejte se pozorně, kde je má nyní.”

Je úžasné, že současná technologie oklamala 70 % americké veřejnosti.

Když už mluvíme o hercích, podívejme se na Donalda Trumpa. ChM se snaží očernit jeho image tím, že ve svých korporátních médiích prezentuje Trumpovy herce, kteří dělají takové věci, jako že na veřejnosti mluví o genitáliích a pracují v McDonaldu.

Falešný Trump říká, že Netanjahu dělá dobrou práci, když zmasakroval tisíce dětí: “Dělá dobrou práci. Biden se ho snaží brzdit.”

A pak se podívejte na zcela jiného Trumpa, který se objevil ve stejné době. Skutečný Trump se objevuje s Melanií po boku.

Skutečný Trump říká Glennu Beckovi, že skupina osob na různých úrovních ve Washingtonu D.C. převzala úplnou kontrolu nad výkonnou mocí a fakticky ji zbavila moci.

Proto má skutečný Trump bezprecedentní volební kampaň: “Zvolte mě, abych se pomstil vládě.”

Jeho takzvaná protivnice Kamala Harrisová mezitím odhalila, koho ve skutečnosti zastupuje, když jednomu účastníkovi, který vykřikl “Ježíš je Pán”, odpověděla: “Jste na špatném shromáždění,” a zazářila úsměvem.

Když však byla konfrontována se skutečností, že 79 % lidí říká, že země je na špatné cestě, dokázala se jen zmítat a snažit se obviňovat Trumpa z neúspěchů země, přestože to byla ona, kdo byl u moci.

Trump také zdůrazňuje, že “Kamala by měla být vyšetřována a vyřazena z kampaně a Joe Biden by měl mít možnost zaujmout zpět své právoplatné místo (získal 14 milionů hlasů v primárkách, ona žádné!)”.

Není divu, že se ChM pokusí volby bezostyšně ukrást. V Oregonu na oficiálních volebních letácích není jméno Trump ani Vance.

V Michiganu je o 500 000 více registrovaných voličů, než kolik jich je oprávněných. Demokratičtí představitelé oznámili, že plánují vyškrtnout více než 600 000 “neaktivních voličů” – ale až po těchto volbách.

V Georgii, Texasu a Tennessee hlasovací zařízení překlápí hlasy ve prospěch Kamaly.

Ani to by nemuselo stačit, takže NASA (nikoliv vesmírná agentura) předpovídá, že intenzivní sluneční bouře způsobí celosvětové vypnutí internetu právě v době prezidentských voleb.

Pokračuje také snaha ovládat masy pomocí meteorologických zbraní, které mají vyvolat katastrofu, a pak vyzývají lidi, aby se podřídili ve jménu “změny klimatu”, což je nový název pro globální oteplování.

Zakladatel Weather Channel řekl CNN, co si myslí o této nové kampani:

“Změna klimatu je podvod… žádné globální oteplování neexistuje… 31 000 vědců se shoduje, že globální oteplování je nesmysl… Vláda dává peníze pouze vědcům, kteří podporují hypotézu globálního oteplování… Věda není o hlasech, ale o faktech!”

Skutečnost je taková, že elity stále využívají války s počasím k masovému vraždění a krádežím zdrojů. V Severní Karolíně korporátní média tvrdí, že při útoku na tento stát zemřelo jen asi 200 lidí, ale místní obyvatelé s tím nesouhlasí: “Počet mrtvých kolem 200 je to, co se nyní uvádí. To není přesné. Moje organizace tento týden rozeslala místním úřadům 10 000 pytlů na mrtvoly a žádají o další.”

Natural News uvádí: “Jako vysvětlení, proč se do nejhůře postižených oblastí hurikánem Helene zničené západní Karolíny dostává tak málo federální pomoci, Federální agentura pro řešení mimořádných událostí (FEMA) tvrdí, že její zaměstnanci nemohou obětem poskytnout pomoc, protože je z oblasti vyhánějí “ozbrojené milice”.”

Na Floridě – stejně jako na Havaji – jako zázrakem nedošlo k žádným majetkovým škodám na majetku multimilionářů a miliardářů… což je u údajně “přírodní události” docela podivuhodná shoda okolností.

Bill Gates je například vlastníkem patentů na ovládání hurikánů.

Když už jsme u Gatese, jeho soukromá WHO se 4. listopadu – den před volbami v USA – pokusí prosadit svou totalitní pandemickou smlouvu.

Na znamení toho, že tato smlouva je skutečně znamením šelmy, bude Gates implantovat digitální ID novorozencům v Keni.

Podle reprezentativního průzkumu institutu Forsa se více než každý šestý Němec setkal s nežádoucími účinky očkování po vakcíně proti Covidu.

Polské zpravodajské služby nám zase sdělily, že na vlastních webových stránkách WHO potvrdily, že neštovice, opičí neštovice a kravské neštovice jsou vedlejšími účinky vakcíny proti Covidu.

Lidé na to přicházejí. Nizozemský soud nařídil Billu Gatesovi, aby se po útěku své elity do Argentiny dostavil k soudu, kde bude čelit obvinění z klamání lidí při užívání toxických vakcín proti Covidu 19.

V EU mezitím polská křesťanská skupina CitizenGO (prozatím) zastavila návrh zákona EU o plném dohledu. Ten by umožnil počítačovým programům skenovat e-maily a sociální sítě všech lidí a hlásit policii “zakázaný obsah”.

Nyní přejděme k nesouvisejícímu tématu, které se mi minulý týden dostalo do hledáčku, a to že by mohlo dojít k válce podobného rozsahu jako v první světové válce mezi Egyptem a Etiopií o řeku Nil. Dne 13. října Etiopie oficiálně oznámila, že vstoupila v platnost Rámcová dohoda o spolupráci v povodí Nilu (CFA) neboli dohoda z Entebbe. Dohoda z Entebbe ruší historické rozdělení vody, podle kterého připadá 99 % vody z Nilu Egyptu a Súdánu. Přestože Modrý Nil pramenící v Etiopii dodává 85 % vody dolního Nilu, mají podle dohod z koloniální éry nárok pouze na 1 % této vody. Proto je Etiopie odhodlána vybudovat na Modrém Nilu Velkou etiopskou přehradu renesance (GERD), což Egypt považuje za hrubé porušení mezinárodního práva.

Nil dodává Egyptu 97 % vody, a proto jsou ochotni kvůli němu válčit.

Etiopie má 120 milionů obyvatel, zatímco Egypt 110 milionů. To je přibližně stejně jako počet obyvatel západní Evropy v předvečer první světové války, takže tuto situaci je rozhodně třeba sledovat.

Na závěr tohoto týdne bych rád nabídl důkaz, že současní vládci této planety potlačují technologie. Již dlouho čtu, že antigravitační technologie existuje a je monopolizována elitami. Příběh je takový, že gravitaci lze potlačit tím, že k sobě přitlačíte protilehlé magnety. Sám jsem to tedy vyzkoušel a potvrdil jsem, že tímto způsobem lze gravitaci snížit. Zde jsou fotografie, které to dokazují.

Neberte mě však za slovo, vyzkoušejte si to sami. Vybavení, které jsem k tomuto experimentu potřeboval, stálo méně než 10 dolarů. Vyzbrojeni takovým důkazem musíme všichni tlačit na mocné, aby tuto technologii uvolnili pro veřejnost.

Zdroj: benjaminfulford.net

https://tadesco.org/svet-smeruje-k-nejake-vrcholne-historicke-udalosti/