Musk se nedávno v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem zmínil o tom, že hlavním důvodem proč většina různých miliardářů a celebrit podporuje Harrisovou, je strach ze zveřejnění Epsteinova seznamu.

Mají totiž jistotu, že Harrisová tak dlouho utajovaná jména udrží nadále v tajnosti, nicméně v případě Trumpa již tuto jistotu nemají (přestože v prvním volebním období nic nezveřejnil). Trump však nyní opakovaně slíbil, že seznam zveřejní.

Virginia Roberts Giuffre, jedna z obětí Jeffreyho Epsteina, vydala veřejné prohlášení šéfovi X Elonu Muskovi, ve kterém mu nabídla, že mu dá jména mocných elit na notoricky známém „seznamu klientů.“

Guiffreová je jednou z Epsteinových nejvýznamnějších obětí sexuálního obchodování.

Obvinila prince Andrewa, že ji několikrát znásilnil, když byla teenager a nedávno vyhrála vyrovnání od britské královské rodiny poté, co ho zažalovala.

Giuffreová řekla, že ji Epstein a Ghislaine Maxwellová unesli, když jí bylo pouhých 15 let.

Během několika let byla nesčetněkrát znásilněna Epsteinem a prodána jeho mocným společníkům za účelem sexu.

Giuffreová při několika příležitostech svědčila, že viděla Epsteina a jeho „klienty“ znásilňovat mladé ženy a nezletilé dívky v jeho různých domech, v jeho soukromém letadle a na jeho soukromém karibském ostrově Little St. James, známém také jako „Ostrov pedofilů.“

Epstein byl v roce 2019 nalezen mrtvý ve své vězeňské cele, když čekal na soud kvůli obvinění z obchodování se sexem.

V roce 2021 byla Maxwellová shledána vinnou ze sexuálního obchodování s dětmi a dalších trestných činů v souvislosti s Epsteinovými zločiny.

Přestože byla Maxwellová odsouzena za obchodování s dětmi, žalobci nikdy neprozradili, komu oběti prodávala.

Takzvaný „seznam klientů“ zůstává zapečetěný a skrytý před veřejností.

Musk nedávno obnovil zájem o seznam tím, že navrhl, aby prezident Donald Trump zveřejnil jména, pokud bude v listopadu zvolen.

Během explozivního rozhovoru mezi Muskem a Tuckerem Carlsonem generální ředitel Tesly poznamenal, že mocní miliardáři podporují Kamalu Harrisovou, protože se „děsí“, že Trump odhalí jejich vazby na Epsteina.

Musk konkrétně jmenoval Billa Gatese a antitrumpovského zakladatele LinkedIn Reida Hoffmana jako mocné elity, které mají co skrývat.

Gates i Hoffman byli obviněni z návštěvy Epsteinova „ostrova pedofilů“.

„Víte, část toho, proč Kamala získává takovou podporu, je, že pokud vyhraje Trump, seznam klientů Epsteina se stane veřejným,“ řekl Musk Carlsonovi.

„A někteří z těch miliardářů stojících za Kamalou se tohoto výsledku děsí.“

Podle Muska by vítězství Trumpa mohlo vést k odhalení mocnějších jmen a možná i zveřejnění Epsteinova seznamu klientů. Krátce po odvysílání rozhovoru Giuffreová napsala zajímavý příspěvek na X.

Odpověděla na příspěvek od Muska a nabídla mu, že mu poskytne jména, která jsou na „seznamu klientů.“ Giuffreová řekla, že chce spolupracovat s Muskem na odhalení Epsteinova miliardářského playboy klubu.

„Elone Musku, jsem Virginia Robertsová, znám seznam klientů Epsteina,“ uvedla v příspěvku na X .

„S Trumpem jsem se setkala, když jsem pracovala v Mar-a-Lago… doufejme, že bude náš nový prezident… znovu!

Musím být  také opatrná, komu o seznamu řeknu. Pomoci může jen někdo z vás upřímných, kdo ví, co s těmito informacemi dělat.

„Jaké jsou vaše úmysly a plány ohledně uvedení věcí do pořádku v playboy klubu miliardářů? Prosím o více… Děkuji.“

Muskova konverzace s Carlsonem měla široký záběr, ale tvrdě zasáhla kritická témata.

Na jiném místě v rozhovoru Musk varoval, že pokud Trump prohraje, mohly by to být poslední volby.

Tvrdí, že eroze demokracie za desetiletí vedení demokratů by po čtyřech letech  prezidentství Harrisové překročila bod, ze kterého není návratu.

Zabývali se také seznamem klientů Diddyho, vakcínami, útoky Gavina Newsoma na svobodu projevu a pro-zločinnou agendou demokratů.