Umělecká výstava „Anti-Hate“ v Los Angeles umožnila účastníkům kopat do atrapy hlavy Donalda Trumpa

Tak rozdělená společnosti jako je aktuálně v USA není snad nikde jinde. I když je toto rozdělení patrné i v mnoha evropských zemích, zatím zdaleka nedosáhlo toho stupně jako ve Spojených státech.

Podobná situace je již možná blízko občanské válce, neboť již nyní se předpovídá, že skutečně k nějakým větším nepokojům po volbách dojde, ať už vyhraje kdokoli.

Ovšem patrné je, že nenávistnější skupinou jsou fanatičtí voliči z řad demokratů. To je patrné na extrémně nenávistných útocích na Trumpa, což je něco, co ve směru k Harrisové (či dříve Bidenovi) rozhodně nevidíme.

Ano, z druhé strany jdou například urážky, ale dál to už nezachází. Rozhodně ne k výzvám ke smrti. Ostatně, žádný atentát na Bidena či Harrisovou nebyl zaznamenán. A zřejmě nikde neuvidíte atrapu hlavy Harrisové, do které si může každý kopnout

Něco podobného totiž mohou vymyslet jen nenávistní fanatičtí rádoby „demokraté.“

Různé anti-hate (proti nenávisti) projekty jsou samy o sobě nenávistné. Přinejmenším ony dva pokusy o atentát jsou důkazem, že vyvolávaná nenávist již došla do takového bodu, kdy z Trumpa vytvořila vítaný terč.

„Umělecká výstava“ v Los Angeles určená na protest proti „šíření nenávisti“ Donalda Trumpa umožnila účastníkům kopat do fotbalového míče ve tvaru hlavy bývalého prezidenta.

Gumový nebo latexový předmět vyrobený tak, aby vypadal jako Trumpova hlava, byl minulý víkend k dispozici hráčům během zápasu v hale v Superchief Gallery v Los Angeles.

Umělecká instalace byla vytvořena skupinou INDECLINE a poprvé byla představena před čtyřmi lety, kdy pozvala lidi na mexické hranici, aby si do něj kopali.

Směšné je, že umělecký kolektiv tvrdil, že smyslem výstavy bylo demonstrovat proti Trumpovu „šíření nenávisti“.

„Politická zdvořilost“ se takto projevila v plné nahotě.

Protože není nic laskavějšího a vhodnějšího na odporu proti „nenávisti“, než udělat atrapu něčí useknuté hlavy a zacházet s ní s naprostou neúctou.

„Freedom Kick je apelem na americký smysl pro spravedlnost jako zápas mezi dvěma soupeřícími týmy,“ uvedla skupina.

Pak je tedy otázkou, proč skupina nevyrobila ke stejnému účelu i hlavu Harrisové, aby byly „síly“ vyrovnané.

„Pravidla nás mají chránit před podvodníky. Věříme, že je čas resetovat hru, než budeme muset strávit další čtyři roky sledováním cheeseburgerového šrotu, který se belhá po hřišti a šíří nenávist.“

Mezitím, na jiné umělecké výstavě v Los Angeles, je v galerii Subliminal Projects vystavena socha nahého Trumpa se zmrzačenými genitáliemi.

To vše poté, co se jen v posledních třech měsících pokusili Trumpa zavraždit dva vyšinutí levičáci.

Šířením nenávisti bojujeme proti nenávisti.

To je ten pravý orwellovský svět….

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/umelecka-vystava-anti-hate-v-los-angeles-umoznila-ucastnikum-kopat-do-atrapy-hlavy-donalda-trumpa-video/

Poznámka redakce:

Nebude naštěstí dlouho trvat, kdy  Donald a WH velmi rychle sjednají pořádek

WWG1WGA

Screenshot