Světové ekonomické fórum (WEF) oznámilo plány na instalaci mikročipů do mozků dětí, aby je ochránilo před “dezinformacemi” a “dezinformacemi”.

Podle vědců WEF tyto čipy pomohou předem vyvrátit takzvané “konspirační teorie”, takže nemainstreamový obsah už nebude mít u nově očipované populace žádné publikum.

Informuje o tom server Naturalnews.com: Nevěřte nic zvráceným lidem, kteří zneužívají děti, pokřivují jejich mysl a šíří pokřivenou propagandu na sociálních sítích, aby tuto agendu přiživili. Jednou z velkých součástí udržování války v zámoří a otevřené jižní hranice USA je podpora obchodu s lidmi a drogami, což těmto zvrhlíkům pomáhá chytat, zneužívat a zabíjet děti všech ras, vyznání, pohlaví a věku.

Nedělejte si iluze, hnutí za cenzuru “dezinformací” pochází právě od těchto lidí na vrcholu americké vlády, Big Tech a Big Pharma (vzpomeňte si na Clintonovy, Bidenovy, Obamovy, Epsteina, Diddyho, Hollywood, Disneyho a seznam by mohl pokračovat).

Tato do očí bijící cenzura nebyla nikdy tak zjevná jako během podvodu s Covidem. Nikdo nesměl zpochybňovat falešné PCR testy, “úmrtí” na Covid, smrtící injekce proti sraženinám, Fauciho “odborné” rady ani lži a propagandu CDC, které zabily miliony lidí v nemocnicích (vzpomeňte na protokol o ventilátorech, izolaci, remdesiviru a špinavých vakcínách).

Během této vlády lékařského teroru jsme byli také svědky toho, jak ti nejextrémnější úchylové šířili propagandu na sociálních sítích, aby děti a dospívající byli přesvědčeni, že všichni trpí “genderovou dysforií” a potřebují “změnit” pohlaví, aby byli šťastní, což zahrnuje trávení dezinformací a dezinformace o operacích na změnu pohlaví, nebezpečných hormonálních lécích na předpis a obviňování všech, že je špatně identifikují, když se “sami identifikují” jako opačné pohlaví nebo jako “chlupaté” zvíře, které používá odpadkový koš na veřejných školních záchodcích.

Mnozí lékaři, psychologové, vědci a učitelé se spikli, aby pokřivili mysl (a těla) dětí prostřednictvím dezinformačních a masových cenzurních kampaní vedených proti lidem, kteří mají hodnoty, etiku a morálku. Cenzurní průmyslový komplex (CIC) je zbraň hromadného ničení a radikální levičáci jako Hitlery Clintonová a Kommie Harrisová stojí v čele této zbraně, kterou používají k šíleným, zvráceným a destruktivním motivům a záměrům.

 

AUTOR: Sean Adl-Tabatabai

Zpracoval: CZ24.news

ZDROJ