Ředitelka FEMA Deanne Criswellová je v GITMO, ale to nezabránilo jejím podřízeným v zbylé zločinné, autonomní agentuře, aby zavedla teror nad americkým obyvatelstvem.

Po hurikánu Helene, který způsobil bezprecedentní zkázu v částech jihovýchodu, FEMA nasadila 3 500 ozbrojených pracovníků do bouří zpustošené Severní Karolíny, zejména do Asheville, který zchytal hlavní nápor Heleniny biblické devastace. Obrovské konvoje a lety FEMA nenesly žádné humanitární zásoby a žádné léky, pouze bedny s automatickými puškami, ocelové zásobníky se spoustou munice k vedení krvavé války proti poškozeným a obětem bouře a jejich majetku a velkou zásobu vaků na těla. , prokazatelně k likvidaci těl svých obětí.

Sotva vítr Helene utichl a přívalový déšť ustal, FEMA přistála do státu Tar Heel s čísly, která nebyla čitelná. Agentura před dvěma lety vedla podobnou krvavou vyčerpávající válku v Lahaině.

Jeden obyvatel Ashville, jehož dům a majetek bouře zdemolovala, později řekl Real Raw News, že personál FEMA terorizuje obyvatele Asheville – 94 000 obyvatel. Pomineme-li nadsázku, jedna skutečnost je stále jistá: FEMA vyslala do Blue Ridge Mountains ekvivalent tří praporů US ARMY a vybavila je pro vleklý konflikt.

Stejný člověk nám řekl, že když se zeptal FEMA, kde by mohl hledat útočiště, dokud záplavy neustoupí, agenti s M-16 a pistolemi navrhli, aby si našel hotelový pokoj mimo oblast katastrofy. Až na to, že nebyly k dispozici žádné hotelové pokoje; FEMA si zarezervovala všechny pokoje v okruhu 150 mil. A i kdyby nějaký našel, nemohl by se k němu dostat, protože jeho auto smetl vír jako hračku, když déšť proměnil ulici v peřeje s divokou vodou. Ztratil domov, auto, věci a neměl ani jídlo ani vodu. K neštěstí přidal nadávky.  Agent mu údajně řekl: „Škoda, že jsi to všechno ztratil. Mohli bychom se dohodnout, kdybys měl něco na výměnu.”

Zatímco FEMA šikanovala a zastrašovala občany, ve vesnici okresu Rutherford se rozvinula další krize. 27. září byla většina Chimney Rock, kdysi klidného, ​​malebné oblasti, zničena záplavami, přičemž obec zaplavila řeka Broad. O dva dny později, když se obyvatelé snažili zachránit, co se dalo, se režim Biden-Harrisová zmocnili Chimney Rock pod záštitou eminentní sféry, což je archaický, protiústavní zákon, který federální vládě umožňuje svévolně a neodvolatelně konfiskovat soukromý majetek pro veřejné použití.

Obyvatelé Chimney Rock se náhle ocitli tváří v tvář dvěma protivníkům – počasí a federálním silám. 30. září se FEMA vrhla na malou vesnici o rozloze 2,8 čtverečních mil a dala občanům mrazivé ultimátum: Vypadněte nebo jinak…

Bouře zničila vesnici. Jeho obyvatelstvo – neuvěřitelných 140 lidí – přišlo o všechno, včetně mobilních služeb a všech prostředků. Jak opustit Chimney Rock, když záplavy zničily vše, co vedlo dovnitř a ven existovalo jen málo cest. Když obyvatelé odmítli jít pěšky, agenti FEMA na ně namířili pušky a požadovali, aby šli pryč pouze s obuví, kterou měli na sobě, nebo budou zastřeleni.

Jeden z obyvatel, který se odvážně vydal na cestu, brodící se vodou po pás plnou jedovatých hadů a kousavého hmyzu, řekl RRN v pátek, že byl svědkem toho, jak agenti FEMA zastřelili souseda, který odmítl opustit svůj zatopený dům. Další obyvatel, 36letý horník lithia, řekl: „Všude jsou těla; Viděl jsem jich desítky plovoucích ve vodě, ve všech byly díry po kulkách. Mám štěstí, že jsem to přežil.”

Vzhledem k dlouhé historii FEMA terorizovat a vraždit oběti bouří je třeba si položit důležitou otázku: Kde byly Bílé klobouky, protože generál Smith rozhodně nezapomíná na opakující se kriminalitu FEMA?

Ve čtvrtek byli White Hats v Severní Karolíně a zapojili federální síly, řekl zdroj z kanceláře generála Smitha RRN. “Lepší pozdě než nikdy,” dodal.

Navíc připustil, že kdyby generál Smith neobdržel nečekaný telefonát od poněkud zmatené osoby, White Hats by dnes pravděpodobně nebyli v Severní Karolíně.

Tato osoba řekla generálu Smithovi: “Vím, že si nevidíme z očí do očí, ale bojujeme zde o život a malá pomoc by nám nevadila.” Volající nebyl nikdo jiný než muž známý jako plk. Kurtz, tajemný vůdce Red Hats, který řekl, že jeho muži dorazili do Chimney Rock a bojovali v ostré bitvě proti agentům FEMA a FBI, kteří se snažili vznést nárok na rozlehlou oblast. usazeniny lithia. Kurtz řekl generálu Smithovi, že předešlou noc ztratil 12 mužů, když Red Hats bojovali, aby zastavili záškodnictví agentů FEMA v opevnění jejich pozice. Řekl, že jeho muži „vyřadili“ dvě helikoptéry, které se pokusily nasadit další agenty FEMA poblíž nyní zatopené Great Woodland Adventure Trail.

Náš zdroj řekl, že generál svolal mimořádné zasedání Rady Bílého klobouku, která po dvouhodinovém jednání jednomyslně odhlasovala pomoc sužovaným Rudým kloboukům.

Ve čtvrtek večer dorazili američtí mariňáci vrtulníky a pozemními vozidly do Asheville a Chimney Rock, kde se jejich helikoptéry vznášely nad mraky zeleného kouře – mezinárodně uznávaného symbolu pro bezpečnou přistávací zónu – Red Hats právě rozprášili zástup agentů FEMA. .

Ve stejnou dobu americké speciální síly z Camp Liberty přepadly personál FEMA, který zablokoval regionální letiště Asheville, zničil 15 vozidel FEMA a zabil 23 agentů vybavených vším od ručních zbraní přes pušky až po četové automatické zbraně. Čtyři udatní vojáci speciální jednotky byli zastřeleni, řekl náš zdroj.

Mezitím v Chimney Rock White Hats a Red Hats bojovali bok po boku, potýkali se s FEMA/FBI, která se zoufale snažila držet Esmeralda Inn & Restaurant, třípatrový penzion, kde agenti v horním patře stříleli z oken na  White Hats a Red Hats. Mnoho dobrých mužů, jejichž neohroženost otřásla odhodláním FEMA, přišlo o život, ale koalice White Hat/Red Hat zvítězila a destabilizovala kontrolu FEMA v této oblasti.

V době psaní tohoto článku vyslaly White Hats a Red Hats posily, stejně jako federální vláda. Náš zdroj řekl, že White Hats i Red Hats zůstanou v Severní Karolíně, dokud nebudou všichni zkorumpovaní federální agenti vyhnáni – nebo zabiti. Bitva zuří dál.

https://realrawnews.com/2024/10/white-hats-and-red-hats-unite-to-fight-fema-fbi-in-north-carolina/