Americké jednotky Navy SEALs minulý měsíc zachránily 11 podvyživených dětí uvězněných v přepravním kontejneru v přístavu v Miami na Floridě, nyní již může informovat Real Raw News.

Jak již bylo oznámeno dříve, Navy SEALs 17. září zlikvidovali tajné úložiště Adrenochromu Seana „Diddyho“ Combse v přístavu a vyhloubili díry do čtyř vaků obsahujících tisíce litrů biosyntetického koktejlu.

RRN se od té doby dozvědělo, že SEALs narazili na překážku během svého vstupu z jižní strany Dodge Island do Combsova skladiště. Když SEAL obcházeli tyčící se labyrint intermodálních nákladních kontejnerů, slyšeli z jednoho tlumené výkřiky a cítili povinnost to prozkoumat. Našli jeden, do kterého někdo vyvrtal desítky větracích otvorů, každý o průměru desetníku. Jednotky SEAL prostrčily jedním z otvorů kameru z optických vláken a spatřili nemyslitelné.

Uvnitř bylo jedenáct zvláště malých dětí, většinou s roubíky a svázanými na zápěstích a kotnících, schoulených k sobě jako koťata v temném koutě. Jednomu chlapci, kterému bylo asi sedm nebo osm let, nějak vyklouzl roubík a křičel: „Pomozte nám, prosím,“ hlas měl skřípavý zjevným vyčerpáním a dehydratací.

SEALs kontaktovali kancelář generála Smithe a požádali o povolení odložit nálet na Combsovo adrenochromové doupě, dokud nezachrání děti a nedoprovodí je do bezpečí. Nesouhlasili s generálovou odpovědí, řekl zdroj z kanceláře generála Smithe RRN.

„Nechtěli jsme ty ubohé děti nechat za sebou, ale SEALS měli časový rozvrh a nemluvě o tom, že jejich loď nemohla pojmout dalších 11 těl, dokonce ani malých dětí. Generál Smith řekl veliteli SEAL, aby nechal dva muže v přepravním kontejneru, zatímco zbytek nejprve dokončil misi Combs, a pak odtamtud dostanou ty děti,“

Dodal, že generál Smith mluvil s americkou pobřežní stráží District 7 v Miami a zařídil, aby se 270 stop dlouhá loď, umístila do pohotovostního režimu na moři, aby mohla exfiltrovat ohrožené děti. Generálovi však bylo řečeno, že nejbližší jednotka provádí noční pátrací a záchranné cvičení 60 mil podél pobřeží a bude trvat dvě hodiny, než se dostane do Miami.

“Toto je skutečně nutné a my ten člun potřebujeme na stanici ihned, už před pěti minutami bylo pozdě,” řekl údajně generál [jméno bylo upraveno].

Mezitím SEALs, kteří zničili Combsovu zásobu adrenochromu, se znovu připojili ke svým spolubojovníkům u kontejneru. Teprve potom oznámili svou přítomnost dětem, čímž jim dali najevo, že přišli pomoci. Teprve po přestřižení zámků a vstupu do kontejneru si SEALs uvědomili, jak jsou děti vyhublé, žíznivé a ve třech případech i zraněné. Chlapec, který neměl roubík, řekl, že byl unesen cizincem ve Walmartu v Miami; měl zavázané oči a byl uspán sedativy. Probudil se až v kontejneru s ostatními dětmi. Odhadoval, že byli v kontejneru tři dny, ale nebyl si jistý, protože ztratil pojem o čase. Řekl, že „dva muži se zbraněmi nám dali vodu, myslím, že před jedním dnem možná víc“. Řekl příslušníkům SEALs, že od únosu nejedl.

Únosci, řekl zdroj, se dětem posmívali a říkali jim, že „jeli na projížďku lodí někam, kde vás máma a táta už nikdy neuvidí“.

SEALové naléhali na děti, aby zůstaly zticha, když jim sundali roubíky a přestřihli jim okovy. Tři děti byly příliš slabé na to, aby mohly chodit, jedno s hnisavou infekcí na noze. SEALs je museli donést na místo extrakce.

Na obzoru se objevila naděje. SEALs spatřili nafukovací člun, který se k nim řítil, a stín  lodě v dálce. Náš zdroj řekl, že děti byly přivedeny na lodní palubu a roztříděny.

Sdílel následující: 8 chlapců a 3 dívky ve věku 7-11 let, všichni žili v Miami-Dade County; k únosům došlo buď v místním Walmartu, nebo v Brickell City Centre, luxusním vnitřním i venkovním nákupním centru; White Hats vrátili následně čtyři z 11 dětí rodičům.

“Takže ostatní – máme je v bezpečí.” Slyšeli jsme jeden zvláštní příběh od jedné z dívek, která řekla, že ji matka a otec ‚dali‘ pryč. Víme, komu ten kontejner patří, kdy byl umístěn na nákladní loď a kam loď jela, ale teď o tom nemůžu hovořit. Důležité je, že děti jsou nyní v bezpečí. Někdo by řekl, že je to náhoda, že tam v ten moment byli SEALs. Já říkám, že v tom měl ruce Bůh, aby ty děti zachránil z rukou překupníků a pedofilů,“ dodal zdroj.

https://realrawnews.com/2024/10/navy-seals-rescue-kidnapped-kids-from-shipping-container-in-miami/