Drtivá většina hollywoodských herců patří k oporám systému, což je ostatně totožné i u nás nebo v jiných zemích. Prakticky všude je umělecká angažovaná fronta dokonce součástí vládní propagandy.

Byť by byl systém sebezvrácenější, různí herci a zpěváci budou vždy těmi, kdo jej bude beze zbytku držet – mnohdy i proti vůli většiny obyvatel – a v případě změny rychle převléknou kabát.

Na základě různých svědectví bylo již opakovaně také potvrzeno, že mnoho hollywoodských celebrit se účastní různých rituálů a to včetně pedofilních praktik. I na Epsteinově seznamu se najde jméno nejednoho herce či režiséra.

Pouze malá hrstka umělců se vymyká a v případě, že vnímají zvrácenost systému, se vzepře –  a to mnohdy i za tu cenu, že jsou nuceni skončit s kariérou nebo zemřou za „záhadných“ okolností.

K takovým výjimkám patří i známý hollywoodský herec Kevin Sorbo.

Herec Kevin Sorbo, který hrál Herkula, říká, že opustil zábavní průmysl kvůli skutečnosti, že Hollywood je zamořen satanskými pedofily.

„Nedostal jsem se na ‚černý seznam‘ Hollywoodu, odešel jsem, protože všichni jsou pedofilové,“ napsal Sorbo v příspěvku X.

Sorboovo odhalení přišlo po nových žalobách obviňujících Seana „Diddyho“ Combse z pedofilie.

Tony Buzbee, právník zastupující více než 120 žalobců Diddyho, na úterní tiskové konferenci řekl, že rapper a další údajně sexuálně napadli devítiletého chlapce a pravděpodobně několik dalších nezletilých.

„Tento jedinec, kterému bylo v té době 9 let, byl vzat na konkurz do New Yorku s Bad Boy Records,“ řekl Buzbee.

„Tento jedinec byl údajně sexuálně zneužíván Seanem Combsem a několika dalšími lidmi ve studiu v příslibu jak jeho rodičům, tak jemu samotnému, že dostane nahrávací smlouvu.“

„Na konkurzu byli i další chlapci,“ dodal. „Všichni se snažili získat nahrávací smlouvu. Všichni byli nezletilí.“

Diddyho právníci popřeli tvrzení, že sexuálně zneužíval kohokoli, včetně nezletilých.

Obvinění proti vysoce vlivnému rapperovi znovu zdůraznila degeneraci a zkaženost zábavního průmyslu, přičemž Buzbee slíbil, že odhalí jména mnoha vysoce postavených jedinců, kteří se podíleli na nezákonných aktivitách.

Bývalí herci jako Sorbo, kteří utekli z Hollywoodu, aby se proti němu vymezili, opakovaně upozorňují na praktiky, které se v Hollywoodu odehrávají.

Před dvěma lety se na stopu tamních pedofilů dostala napříkladherečka Anne Heche, která dokonce slibovala závažná odhalení. Záhy za záhadných okolností zemřela…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/kevin-sorbo-hollywood-je-zamoren-satanskymi-pedofily/