Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka, ze dne 30.9.2024

Podle několika zdrojů ze zpravodajských služeb se Spojené státy blíží k občanské válce, protože začíná rudý říjen. Tato válka se dotkne také Izraele, Ukrajiny, Spojeného království, Japonska a dalších zemí, které jsou stále pod kontrolou chazarské mafie (ChM).

Zde je vyjádření bílých klobouků ze CIA k této situaci:

Až padne Ukrajina, bude to konec Deep State. Proto se Trump sešel se Zelenským. Aby Zelenského informoval, že konec hry přijde velmi brzy. Nedivte se, pokud Zelenskyj během několika příštích týdnů zmizí. O stát Izrael bude konečně postaráno a přestane existovat. Bylo mi také řečeno, že puč vojenské aliance bílých klobouků nebude vypadat jako puč. Vrchní velitelTrump již umisťuje Národní gardu do klíčových měst po celých USA. V rámci příprav na to, co přijde během Rudého října. Armáda neočekává prezidentské volby 5. listopadu. Dojde k dalšímu pokusu o atentát na jednoho z dvojníků. Tehdy se objeví skutečný Trump. Národní garda a vojenská aliance převezmou moc a bude vyhlášen určitý druh stanného práva. Ke komunikaci bude po několik dní využívána EBS. S největší pravděpodobností dojde k občanské válce. Deep State nebude vědět, co dělat jiného než se bránit. Hranice budou uzavřeny. Vzdušný prostor bude uzavřen, aby se zabránilo útěku dosud zbývajících aktérů Deep State. Vojenská Aliance přesně ví, kde jsou všichni satanističtí agenti Deep State. Mohou utéct, ale nemohou se schovat. Může dojít k úpravě plánu, protože nic není vytesáno do kamene. Časový plán se nyní mění každý den. (EBS = systém nouzového vysílání – pozn. př.)

Potvrdili jsme, že vzdušný prostor nad Washingtonem DC byl již uzavřen, aby se zabránilo úniku zlých aktérů.

Na znamení toho, že chazarská mafie očekává ofenzívu bílých klobouků, varovala na X něco, co vypadalo jako skutečná Hillary Clintonová: “Tisk potřebuje konzistentní vyprávění o nebezpečí, které Trump představuje… Očekávám, že se v říjnu něco stane, jako vždycky.” Udělala také freudovskou vsuvku o potřebě bojovat proti “falešným dezinformacím”, jinými slovy – podle logické analýzy – proti pravdě.

Tento autor zveřejnil videa, na nichž umučila k smrti desetiletou dívku. Z 12 newyorských policistů, kteří video viděli, jich 9 bylo zabito při pokusu o potlačení tohoto videa.

Ještě zajímavější je, jak říká: “V říjnu se něco stane, jako vždycky.” Vysoce postavené zdroje z různých zpravodajských agentur se shodují, že jsme uvízli v jakési opakující se časové smyčce. Bílé klobouky na podzim zinscenují ofenzivu, tmavé klobouky v zimě udeří zpět, do léta nastane patová situace a pak se objeví nová podzimní ofenziva.

Existují však důkazy, že tentokrát byla smyčka prolomena a že se blíží průlom.

Izraelský kriminálník Benjamin Netanjahu se například vydal na každoroční setkání hlav států v OSN, aby zde pronesl svůj obvyklý projev proti Íránu. Tentokrát jej však pronesl před prázdným sálem. Zdroje z Mossadu také uvedly, že letos se dostavil “tlustý dvojník”, a nikoli sám Netanjahu.

Nejen to, italské zdroje z řad zednářů lóže P3 a Mossadu tvrdí, že Netanjahu byl převezen do nemocnice Souraski v Tel Avivu poté, co jeho letadlo ze Spojených států zasáhly při přistání na letišti Ben Gurion v Tel Avivu dvě jemenské rakety Húsíů. Nemocniční zdroje poté potvrdily, že byl prohlášen za klinicky mrtvého.

Dalším důkazem bylo, že se Netanjahu nedostavil na tiskovou konferenci, aby se pochlubil bombardováním, které zlikvidovalo velkou část vedení Hizballáhu. “Zveřejnil předem nahrané video. Čelíme snad zásahu umělé inteligence?” zeptal se zdroj z P3.

Zdroje z Mossadu uvedly: “Nejprve byl odstraněn skutečný Netanjahu, jak víme. Klon/avatar v New Yorku na Valném shromáždění OSN byl falešný. Stejně jako ten tlusťoch, který dává rozkazy ze svého hotelového pokoje….. Fotomontáž… Ano, Netanjahu, avatar, byl při návratu z NY na letišti v Tel Avivu zraněn húsíjskou balistickou střelou. Takto možná začnou postupně zveřejňovat jeho demisi. Celá věc je jenom etapa. Sledujeme film.”

Britská MI6 a Rothschildové nás také kontaktovali, dali radu ohledně trhů – prodávejte!

Samozřejmě musíme mít na paměti Rothschildovo přísloví, že nejlepší čas na vydělávání peněz je, když v ulicích teče krev. Odhaduji, že se pokusí o velký krach trhů a pak budou sbírat kousky za hubičku. “V příštích 48 hodinách se toho stane hodně. Uvidíme, jak si povede zlato,” komentuje situaci zdroj z Mossadu.

V každém případě se očekává, že dnes o půlnoci zkrachuje korporace USA Inc. Dnes je poslední den fiskálního roku. Přestože budou mít čas do poloviny října, aby sehnali peníze, určitě dojde k vážným finančním otřesům, protože se budou snažit znovu odhodit „černého Petra“.

V tuto chvíli se musíme podívat, kdo přesně vlastní korporaci USA Inc. Krátká odpověď zní: Vatikán. Nejprve si položte otázku, proč se jmenuje Amerika a ne Kolumbie. Vydávaná historka říká, že to byl Amerigo Vespucci, kdo objevil, že je to kontinent. Archeologické důkazy však ukazují, že v Americe byli evropští osadníci již před Kolumbem. To bylo potlačeno, protože Vatikán si potřeboval nárokovat vlastnictví Ameriky na základě “práva objevu”. Toto právo by bylo na základě důkazů zneplatněno. V každém případě nyní, když Vatikán odsoudil doktrínu objevení, znamená to, že již nemá právní nárok na vlastnictví USA.

Nyní se zeptejme, proč je Vatikán pojmenován po bohyni podsvětí jménem Vatika?

Když jsem se vydal do Vatikánu na setkání se zednáři z lóže P2, ukázali mi hada kolem kříže v katedrále a přiznali, že uctívají entitu známou jako Černé slunce. Satanské obrazy jsou všude, když jdete do Vatikánu.

Italská šlechta, která to všechno ovládá, jsou zoroastriáni, kteří věří ve věčný boj dobra se zlem. Proto mají Františka jako bílého papeže, Pepeho Orsiniho jako šedého papeže a Artura Sosu jako černého papeže. (Nejvýše postavený je údajně šedý papež. Černý papež bývá zároveň generál/šéf Jezuitů – pozn. př.)

Křesťanství je podle nich náboženství, které má udržet otroky pod kontrolou.

Bankrot korporace USA Inc. vlastněné Vatikánem tedy bude znamenat konec satanské vlády nad americkým lidem. USA spolu se Švýcarskem a Izraelem stojí za většinou válek, terorismem a chaosem po celém světě, a to kvůli této satanské kontrole. Takže – pokud se ofenzíva bílých klobouků na podzim podaří – konečně nastane obrat ke světovému míru.

Samozřejmě si můžete být jisti, že tito lidé nemají v úmyslu odejít bez boje. Již dříve podnikli protiútok v podobě akcí, jako je Fukušima a masová vražda pomocí takzvaných vakcín proti Covid19. Tentokrát přibývá důkazů, že na nás čekají nějaké dlouho plánované hororové akce ve vesmíru. Na znamení, že přípravy na operaci Bluebeam jsou v plném proudu, byla všem policejním šéfům v USA zaslána tato referenční příručka UAP (neidentifikované anomální jevy, dříve známá jako UFO).

Satanisté potřebují zinscenovat něco velkého, protože jejich zločiny jsou odhalovány. Zatčení rappera Puffa Diddyho alias Seana Combse je toho nejnovějším příkladem. Pod jeho domem policie objevila:

Hustý labyrint podzemních tunelů, které vypadají podobně jako tunely, o nichž vyprávějí děti, které přežily obchod s lidmi. Právě zde se odehrávají ty nejnevýslovnější hrůzy páchané na nevinných. Sem zlobři, kteří ovládají globální pedofilní síť, odvádějí své oběti, aby je zneužili, a pak tyto děti nezřídka zabíjejí při obětních rituálech na počest luciferiánského kultu, který tyto zrůdy praktikují. Tyto tunely se příliš neliší od těch, které byly nalezeny pod synagogou Chabad Lubavitch v New Yorku, v nichž byly nalezeny špinavé matrace a dětské židličky. V těch prvních se provozuje nekromancie neboli “umění” černé magie, jejímž cílem je vyvolávat duchy mrtvých prostřednictvím mrtvol…

V souvislosti s vyšetřováním této pedofilní sítě se objevují jména jako Jennifer Lopezová, Kim Kardashianová, Kayne West a Leonardo DiCaprio.

Ukázalo se také, že P Diddy napsal knihu s názvem The Adrenochrome Witch.

Adrenochromová čarodějka vypráví příběh mladých žen z branže, pro které je mladistvá krása svatým grálem. Tyto ženy chtějí opět vypadat jako dvanáctileté, přestože jim táhne na třicítku a čtyřicítku.

Začínají tedy hledat způsoby, jak získat věčné mládí, a nakonec se setkávají s rapovým císařem, který se více než nápadně podobá Diddymu a pořádá obrovské večírky plné nahých lidí, které krmí ampulkami krve odebrané z žil malých dětí.

Starší bratr Baracka Obamy Malik ho obvinil, že je závislý na adrenochromu, oblíbené droze elit.

Agenti pohraniční stráže varují, že převaděči, kteří se vydávají za jejich rodiče nebo rodinné příslušníky, pašují do USA děti ve věku pouhých 8 let pod vlivem drog – a nikdo neví, jak je tato děsivá praxe rozšířená.

“Nerad na to myslím, protože tam byly tisíce dětí a kdo ví, kde všechny skončily…” “Někdy se setkáváme s tak strašnými kriminálními činy, že se vymykají lidské slušnosti,” řekl v reakci na případ Gregory Bovino, velitel pohraniční hlídky v kalifornském sektoru El Centro na jihovýchodě státu.

Za vlády Bidena a Harrisové se ztratilo 323 000 dětí bez doprovodu.

Polská rozvědka zase říká:

Elitní satanisté Devátého kruhu, sexuálního kultu dětí, vládnou Evropě – a obchodují s dětmi, pořádají “lovy na lidi”, při nichž šlechticové a jejich hosté zdrogované děti svlékají do naha, znásilňují, mučí, pronásledují na koních po lese a rituálně zabíjejí. Tato hrstka mocných se také dala na kanibalismus a jedla části svých “obětí” pro démonické božstvo, které uctívali. Přeživší svědci vystoupili v roce 2014 před Mezinárodním soudním dvorem obecného práva v Bruselu. Důkazy posuzovala pětičlennáa poté 27členná porota.

Svědci uvedli, že dětské oběti byly pravidelně prováděny ve Vatikánu, katakombách katolických katedrál, na soukromých pozemcích, v hájích a na vládních vojenských základnách v Belgii, Nizozemí, Španělsku, Austrálii, Irsku, Francii, Anglii a Spojených státech. Podle bývalého člena skupiny Oktopus šlo o děti z detenčních center v Belgii a Nizozemí.

Mezinárodní vyšetřování drancování dětí elitou vede k vnitřní válce uvnitř FBI mezi “extrémně prohnilou a zkorumpovanou částí, která chce zastavit Trumpovu kandidaturu”, a druhou, “která chce stíhat a dostat za mříže pány pedofilie v Americe, což jsou muži, kteří se Trumpa několikrát pokusili zabít,” tvrdí italské zdroje z P3.

Většinový názor v armádě a agenturách je ve prospěch hromadného zatýkání. Problém spočívá ve vydíraných lidech soustředěných v nejvyšších patrech těchto agentur. “Chci získat ty videonahrávky z Epsteinova ostrova a identifikovat všechny ve Washingtonu, kteří na nich byli,” říká polní maršál MacGregor a vyjadřuje tak rozšířený názor bílých klobouků.

To není jen problém Západu. Také v Číně Nejvyšší lidový soud zasahuje proti obchodování s dětmi a únosům. Snaží se zabránit využívání právních šarád k nezákonnému oddělování dětí od jejich opatrovníků a bude hradit právní a jiné náklady rodičům, kteří se snaží své děti najít.

Na Západě armáda a zpravodajské služby usilovně pracují na odhalení sítě pedofilního vydírání a ovládání politiků.

Konkrétním příkladem je nedávný pokus ukrajinského prezidenta Zelenského vydírat britskou vládu, aby souhlasila s použitím anglo-francouzské řízené střely Storm Shadow k úderu na Kreml v naději, že zabije prezidenta Putina a ruské vedení, tvrdí zdroje MI5.

Ukázalo se, že pedofilní vydírání britského premiéra Keira Starmera řídí Sue “von” Grayová, šéfka premiérova štábu, která podle MI5 pobírá vyšší plat než on. Tato vyděračská síť je nyní rozkládána.

Známkou toho, že Starmer brzy skončí, je, že 25 členů jeho vlastní strany hlasovalo proti jeho rozhodnutí snížit platby, které kompenzují náklady na zimní vytápění milionům důchodců.

Dalším signálem je, že Donald Trump veřejně prohlašuje, že Nigel Farage vyhrál nedávné parlamentní volby ve Spojeném království. “Uznali, že vyhrál, ale z nějakého důvodu tam máte zvláštní systém,” řekl Trump.

Tento systém je babylonské pouliční divadlo řízené zednáři a svět na to začíná přicházet.

Podle ruského velvyslance Anatolije Antonova byla celá nedávná návštěva Zelenského v USA zinscenována jako “hollywoodská show”, jejímž jediným cílem bylo protahování konfliktu [odkaz]. Antonov dále obvinil USA, že se podílejí na konfliktu “poskytováním pomoci ukrajinským nacistům” a “podněcováním ke zločinným provokacím”, jako byl vpád Kyjeva do ruské Kurské oblasti. 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov si je rovněž vědom absurdity toho, co se dnes na Západě vydává za vládu, jak ukazuje tato výměna názorů:

Reportérka: “Zelenskyj tvrdí, že Rusko plánuje použít taktické jaderné zbraně.”

Lavrov: “Říká mnoho věcí. Záleží na tom, co pije nebo kouří.”

Na rozdíl od Hollywoodu se v zednářském divadle mohou odehrávat a odehrávají masové vraždy nepředstavitelného rozsahu. Zoufalá ChM v Izraeli se stále horečně snaží zabít dostatek lidí, aby vyprovokovali svou dlouho vytouženou třetí světovou válku.

Situace dospěla do bodu, kdy Číňané, Američané, Němci, Britové a další země evakuují své občany z Libanonu a Izraele.

Robert F. Kennedy Jr. například varuje, že chemická látka atrazin, která sterilizuje a feminizuje populaci, je zakázána na celém světě, ale v USA je obsažena v 63 procentech pitné vody.

Mnozí z propagátorů očkování se nyní zoufale snaží předstírat, že se to nikdy nestalo. Bývalý ředitel amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) Robert Redfield sdělil médiím, že jak Trump, tak Robert F. Kennedy Jr. “mají všechno správně”. Kennedy byl překvapen a “zděšen”, když to zjistil. “Robert Redfield, po kterém ve své knize o Faucim opravdu jdu, dnes napsal do časopisu Newsweek úvodník, v němž uvedl, že podporuje prezidenta Trumpa, protože prezident Trump obnoví americké zdraví.”

Je to, jako by se objevil Redfield z jiné časové linie a popíral to, co udělal jeho alternativní protějšek z temné strany. Buď je to tak, nebo se zoufale snaží zachránit krk.

Ve Spojených státech se koná premiéra filmu First! Do No Pharm v budově amerického Kapitolu, kterou hostí senátor Ron Johnson.

Tyto snahy probouzejí masy lidí, kteří si uvědomují, že byli hromadně otráveni.

Tváří v tvář tomuto globálnímu probuzení se ChM stále zoufale snaží uchvátit světovou moc. Tento víkend nevolená OSN právě schválila “pakt pro budoucnost”.

Pokud jde o OSN, čtyři z pěti stálých členů Rady bezpečnosti, kteří mají právo veta: Spojené království, Francie, Rusko a USA, podporují zařazení Indie do Rady bezpečnosti OSN. Zdá se, že Čína to blokuje. Co na to Čína?

Jako příklad toho, že se lidé probouzejí ke skutečným informacím, lze uvést rakouskou Stranu svobodných, kterou založili veteráni 2. světové války v Rakousku a která vyhrála celostátní volby. Nejsou to sionističtí nacisté Zelenského typu, ale vlastenci bojující za svou zemi.

V Argentině satanista Javier Milei jménem ChM drancuje svou zemi. Podle čtvrteční zprávy statistické agentury se míra chudoby v Argentině během prvních šesti měsíců prezidentství Javiera Mileiho zvýšila z téměř 42 % na 53 %, což je prudký nárůst odrážející bolestivost nejintenzivnějšího úsporného programu v zemi za poslední dobu.

Z toho jasně vyplývá, že Mileiho úkolem je drancovat Argentinu jménem svých bankéřských šéfů.

Zde je příklad: Argentinský prezident Javier Milei v pátek oznámil kroky k privatizaci vlajkového dopravce Aerolineas Argentinas uprostřed sporu s odbory o platy a zaměstnanecká práva. Chce tedy předat státní aerolinky svým pánům z ChM, aby z nich mohli vytáhnout peníze snížením platů a ožebračením zaměstnanců.

ChM si koupila 1000 mil pobřeží v Patagonii a spoléhá na to, že ji Milei ochrání před nadcházejícími tribunály pro válečné zločiny. To se mu však nepodaří.

Na závěr se tento týden podíváme na situaci v Japonsku. Novým premiérem byl zvolen Šigeru Išiba. Išiba je spojencem západních bílých klobouků. Podporuje, aby Japonsko zůstalo spojencem “pěti očí”, ale jako rovnocenný partner, nikoli jako kolonie.

Výzva ozbrojencům, aby vtrhli na velvyslanectví USA v Japonsku a zatkli falešného velvyslance Rahma Emanuela, vyvolala v japonském podsvětí, armádě, policii a zpravodajských službách značný rozruch. Zdá se, že se dospělo k závěru, že v souladu s Vídeňskou úmluvou nebude Emanuel zatčen, ale japonská vláda ho prohlásí za personu non grata a požádá ho, aby opustil zemi. Japonská vojenská rozvědka nás informovala, že Emanuel bude zatčen, až dorazí do USA.

Přesto tento autor a mnoho japonských aktivistů – včetně členů podsvětí – se 1. října ve 13 hodin dostaví na velvyslanectví USA v Tokiu, aby se celá země a celý svět dozvěděly, že Emanuel jako vysoký úředník USA v Japonsku je zodpovědný za vyvraždění více než 500 000 Japonců prostřednictvím toxických vakcín. Doufáme, že čtenáři po celém světě podniknou podobné akce proti masovým vrahům ve svých zemích. Jednejte, protože ChM se snaží zabít vás a vaše blízké.

Zdroj: benjaminfulford.net

https://tadesco.org/usa-smeruji-k-obcanske-valce-zacina-rudy-rijen/