V posledních několika letech se objevil pojem „turbo rakovina“ a z různých zemí se stále častěji ozývají lékaři, kteří varují před bezprecedentním nárůstem počtu případů těchto rychle se vyvíjejících rakovin, které jsou často odhaleny až ve vysokém stadiu.

Renomovaný americký lékař bije na poplach kvůli raketově rostoucímu počtu mladých lidí s diagnózou smrtelné rakoviny. Ovšem podobně jako mnoho jeho dalších kolegů se snaží hledat zástupné důvody této situace, kterou zaznamenává od roku 2021.

Dr. Cynthis Yoshida, profesor na University of Virginia (UVA), varuje, že tento znepokojivý trend se nyní doslova stal epidemií.

Yoshida, který vede v UVA’s Health Cancer Center’s program screeningu kolorektálního karcinomu, nyní varuje veřejnost prostřednictvím místních médií.

Vědci, lékaři a onkologové z celého světa hlásí, že od roku 2021 dramaticky vzrostl počet případů rakoviny.

Během rozhovoru pro Charlottesville’s 29News vyjádřil doktor Yoshida své obavy.

„Opravdu se z toho stala epidemie,“ varoval Yoshida.

„Když moji pacienti přijdou na kolonoskopii, tolik se jich ptá: ‚Co je příčinou tohoto nárůstu časného nástupu rakoviny?“

Podle doktora Yoshidy je každý rok diagnostikováno 18 000 lidí mladších 50 let s časným nástupem rakoviny.

———————-

Nepřehlédněte:

https://knihya.cz/dokonala-ocista-a-nejucinnejsi-pomoc-pri-negativnim-dopadu-ockovani-na-c19/

————————

 

Rakoviny se však šíří tak rychle, že často jsou tito jedinci diagnostikováni příliš pozdě na to, aby přežili.

„Rakovina prsu, rakovina žaludku, rakovina tlustého střeva a některé rakoviny krve, to vše se mezi mladými lidmi šíří,“ uvádí Yoshida.

„Což je tragédie, protože jsou mladí, když dostanou rakovinu, ale také jsou mladí s pokročilým onemocněním,“ řekl Yoshida.

29News tvrdí, že nikdo nemůže s jistotou vědět, co je příčinou nedávného nárůstu rakoviny.

Reportér Avery Davis naznačuje, že s těmito diagnózami může souviset souběh faktorů, jako je nezdravá strava, konzumace alkoholu, antibiotika a sedavý způsob života.

Dr. Yoshida dokonce naznačuje, že alkohol by mohl způsobovat tvorbu a rychlé šíření rakoviny.

„Alkohol opravdu změní hodně DNA,“ řekl Yoshida.

„A co se stane, je to, že změní DNA v buňkách, a tak zde jsou větší rizikové faktory, takže pak nastoupí rakovina tlustého střeva, rakovina prsu, určité typy rakoviny hlavy a krku, rakovina jater.“

Rostoucí počet předních odborníků však spojuje nedávný nárůst smrtelných druhů rakoviny se zjevnějším viníkem.

Jak uvedl Slay News, přední onkolog nedávno vydal varování o ohromujícím nárůstu případů rakoviny  u mladých lidí.

Onkolog z Duke University ze Severní Karolíny Dr. Nicholas DeVito varuje, že „každému novému pacientovi, který nyní přichází na jeho kliniku, je méně než 45 let.“

Stále větší počet odborníků požaduje odpovědi, protože agresivní rakovina u mladých lidí stále narůstá do bezprecedentní úrovně.

Dvě nové šokující zprávy od American Cancer Society také odhalily, že mezi mladšími občany se množí různé formy této smrtelné nemoci.

V reakci na zprávy korporátní média propagují několik příběhů, které mají vysvětlit rychle se vyvíjející a šířící se rakoviny.

Několik lékařů však varovalo, že injekce mRNA proti Covidu způsobují nedávný výskyt agresivních druhů rakoviny.

Bylo zjištěno, že se nemoc tvoří a šíří mezi očkovanými lidmi tak rychle, že lékaři tento fenomén nazvali „turbo rakovina.“

Lékaři  odhalili, že některé „turbo rakoviny“ se šíří tak rychle, že zdánlivě zdraví pacienti mohou zemřít do týdne od diagnózy.

Onkologové také varují, že tyto agresivní druhy rakoviny nereagují na konvenční léčbu.

Začátkem tohoto týdne skupina předních vědců a akademiků podepsala dopis, který vyzývá zákonodárce, aby zakázali „vakcíny mRNA“ proti  Covidu kvůli „podstatnému riziku“ rakoviny z injekcí, jak uvedl Slay News .

Tento apel byl uskutečněn kvůli bezprecedentně vysokým úrovním kontaminace syntetickou DNA v injekcích vyrobených výrobci vakcín Pfizer a Moderna.

Významní vědci a akademici varují, že tato kontaminace DNA způsobuje integraci genomu a spouští dlouhodobé zdravotní dopady, včetně rakoviny mezi očkovanými proti Covidu.

Dopis podepsali přední odborníci z celého světa.

Mezi signatáře patří profesor onkologie  Angus Dalgleish, emeritní profesorka Wendy Hoyová, odbornice na chronická onemocnění, emeritní profesor Robert Clancy, imunolog, který vyvinul  vakcínu proti bronchitidě, genetička profesorka Alexandra Henrion Caude a mikrobiolog profesor Sucharit Bhakdi MD.

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/dalsi-doktor-varuje-pred-raketove-rostoucim-poctem-pripadu-rakoviny/