Prezident Donald J. Trump údajně řekl dvojníku zločince Volodymyra Zelenského, že Ukrajina nenajde mír, dokud nevrátí Spojeným státům každý nezákonný dolar, který obdržela od zločinného Bidenova režimu. Toto číslo by mohlo přesáhnout bilion dolarů, které Ukrajina utratila nejen na svou nelegální válku, ale také na rozšiřující se obchod s dětským sexem a průmysl s adrenochromem.

Muž, který vypadal jako ukrajinský prezident a ověřený pedofil, navštívil minulý týden USA, aby si s úředníky administrativy nadějně vydupal, že sežene ještě více amerických dolarů daňových poplatníků. Deep State jako obvykle rozvinul červený koberec pro muže, jehož nechvalně známé činy zahrnují sponzorování obchodníků s dětmi a budování laboratoří na sklizeň adrenochromu za americké peníze. Ve středu podvodník režimu řekl, že Ukrajina zoufale potřebuje více peněz, aby porazila Vladimira Putina. Následující den promluvil k OSN v New Yorku, znovu odsoudil Vladimira Putina a požádal shromáždění o zbraně na ochranu ukrajinského obyvatelstva a jaderných elektráren.

Mezi jeho sedmi zastávkami byla jedna nejneobvyklejší; požádal o audienci u prezidenta Trumpa v Trump Tower na Manhattanu. White Hats však již informovaly prezidenta Trumpa, že Zelenskyj, který se v současné době nachází ve Spojených státech, byl podvodník, zdatně vycvičený locum tenens, jehož způsoby a řeč napodobovaly skutečného Zelenského.

Náš zdroj uvedl, že kybernetické velení americké armády běžně sleduje zahraniční hlavy států navštěvující USA, zda nevykazují známky falšování. Zelenskyj, dodal, je mezi zástupem uchazečů. Mezi další lídry, kteří rádi posílají dvojníky, patří Justin Trudeau a Emmanuelle Macron.

“Ti, se kterými bychom si rádi popovídali, vždy posílají dvojníky,” řekl náš zdroj. „ARCYBER dal generálu Smithovi vědět, že Zelenský je falešný, a před setkáním to řekl prezidentu Trumpovi. Trump řekl, že se setká s dvojníkem a stanoví pravidla, takže dvojník mohl předat to, co by řekl skutečnému Zelenskému. Kdyby tu byl skutečný Zelenský, zatkli bychom ho.”

Rozčilené duo se krátce sešlo v pátek, a protože jejich veřejné komentáře byly široce hlášeny, nebudeme opakovat to, co už většina ví. Co však zůstalo nezveřejněno, je, že Trump odtáhl Zelenského stranou a sdělil mu svůj postoj chvíli předtím, než opustil prezidentův majetek. Trump zíral na svého maličkého rivala a věnoval mu hluboký, vědoucí pohled, jako by chtěl říci: „Vím, kdo jsi. Vím, co jsi,“ a rozhodně mu řekl, že Ukrajina nenajde mír, pokud Zelenský nepřistoupí na tři závazné požadavky: vrácení všech peněz, které Ukrajině dal nelegitimní prezident Joseph Biden; osvobodit všechny děti držené jako rukojmí na Ukrajině obchodováním s dětmi a adrenochromovými kartely; a umožnit Bílým kloboukům přístup na ukrajinskou půdu, aby se zajistilo, že Zelenský nebuduje Deep State Biolabs za americké peníze.

“Předejte tuto zprávu poraženému Zelenskému,” zašeptal Trump dvojníkovi.

„Prezident Trump trvá na tom, že může ukončit konflikt telefonátem,“ řekl náš zdroj, „ale proč pomáhat POS, který zkrachoval naši zemi a je pedofil. Zelenský musí přinést něco zásadního, pokud očekává Trumpovu pomoc. Pokud jde o nás, Zelenský je válečný zločinec, a pokud se někdy ukáže v USA, neodjede. Jediné místo, kam půjde, je GITMO.”