Oficiální dokument vytvořený Evropskou radou pro zahraniční vztahy potvrzuje to, co mnozí z nás ví již dlouhou dobu: EU je zde proto, aby vyměnila původní obyvatelstvo za jedince ze zcela nekompatibilních kultur, jejichž úkolem je původní obyvatelstvo přečíslit.

Evropany, kteří podporují EU, je možno považovat za kandidáty na Darwinovu cenu, neboť podporují něco, co je ze své podstaty proti nim. Tedy pokud nejsou sami v těchto strukturách jakkoli „zaháčkovaní.“

S tím souvisí i fakt, že politické strany, které chtějí za každou cenu setrvat v EU, jsou součástí tohoto problému.

Co tedy nová zpráva, která by měla být varovným signálem pro každého Evropana, uvádí?

Obrázek

CelkověECFR varoval, že existuje „posun“ veřejnosti směrem k chápání „evropanství“ v etnických pojmech, spíše než v „občanském“ smyslu, který považuje za konstruktivnější.

Evropská rada pro zahraniční vztahy (ECFR) zveřejnila zprávu varující před nebezpečím, které pro Evropskou unii představuje „bělošství“ a „evropanství“.

 

Zpráva s názvem Vítejte v Barbielandu: Evropské nálady v roce válek a voleb pojednává o tom, kolik lidí je viditelně rozčarováno z evropského projektu způsobem, který překvapil i ty, kteří bruselský moloch podporují.

Spíše než aby se zmínila o ekonomických nebo energetických problémech, kterým EU čelí, zpráva mimo jiné obviňuje obyvatelstvo z toho, jak bylo občany EU po červnových volbách do Evropského parlamentu v roce 2024 zvoleno příliš mnoho „bílých“ europoslanců.

Image

V tomto kontextu by mne zajímalo, zda by se tvůrci zprávy o EU pozastavovali nad tím, že nigerijský nebo somálský parlament má příliš mnoho černochů nebo čínský či japonský příliš mnoho žlutých.

Ovšem EU vadí, že jsou v jejích prostorách nedostatečně zastoupeni i muslimové, které se snaží zejména posledních asi 10 let ve velkém dovážet ve snaze rozvrátit celý kontinent.

Zpráva pokračuje:

„Ve většině zemí byli nebílí a muslimští lidé nedostatečně zastoupeni na kandidátních listinách… Letos bylo zvoleno něco málo přes 20 nebílých europoslanců – méně než 3 procenta z celkového počtu a výrazně méně než 10 procent, což je počet, který podle odhadů představují rasové a etnické menšiny v populaci EU,“ uvádí zpráva.

A dál je tento pamflet ještě šílenější:

Taková převaha „bělošství“ způsobila, že se muslimové a další jedinci s přistěhovaleckým původem cítili „odcizeni.“

Obrázek

Zpráva dále uvádí, že rozhodnutí mnoha Evropanů volit pravicovější strany zhoršilo tyto pocity odcizení, a tvrdí, že některé strany v Evropě kandidují na platformě deportace velkých částí nebělošského obyvatelstva.

„Zdá se, že krajně pravicové strany jsou na vzestupu téměř ve všech členských státech, obvykle vydávají sliby, že zastaví imigraci, nebo dokonce plánují (jako to udělala Alternativa pro Německo – AfD) vyhnat velké části populace,“ tvrdí zpráva.

„Ještě horší je, že část evropského politického mainstreamu (zejména mezi středopravicovými a liberálními stranami) se zjevně ztotožňuje s prvky xenofobního pohledu na svět, což se odráží v novém paktu o migraci a azylu v EU, který byl přijat v dubnu nebo v politických návrzích na posílání uprchlíků do třetích zemí, přičemž v obou případech šlo o závažné otázky v oblasti lidských práv.“

Celkově ECFR varoval, že existuje „posun“ veřejnosti směrem k chápání „evropanství“ v etnických pojmech, spíše než v „občanském“ smyslu, který považuje za konstruktivnější.

Takový posun, dodala zpráva, se stává běžnějším mezi nejmladšími voliči EU a dále tvrdí, že stejný posun může odradit liberálně orientované mladé lidi, aby v budoucnu podporovali Brusel.

Zde tedy máte pravý důvod takové hysterie ze strany EU: mladí v západoevropských zemích již preferují protimigrační strany a jsou největšími podporovateli deportací.

„Člověk by se také mohl ptát, zda normalizovaná xenofobie EU nemůže některé mladé lidi úplně odradit od evropského projektu, zatímco jiní mladí lidé si zvyknou na ‚etnické‘ pojetí evropanství, a tím jim umožní volit krajní pravici,“ uvádí se ve zprávě.

K této části zprávy jen podotýkám, že právě mladí mají nejvíc zkušeností s EU dováženými obohacovači – či spíše jejich potomky – a to veskrze negativních, což samo o sobě vede k jejich volebním návykům.

Pomineme-li otevřené útoky na původní obyvatelstvo, pak některé citace ve zprávě jsou zpochybňovány.

Jedním z takových citovaných příkladů je článek francouzského deníku Le Monde, který byl zahrnut na podporu tvrzení zprávy, že AfD v určitém okamžiku „plánovala  vyhnat velké části obyvatelstva z Německa.

Samotný článek v Le Monde se silně opíral o investigativní článek Correctivu, který byl mezitím zpochybněn.

Soudní případy zaměřené na zpochybnění přesnosti zprávy Correctivu se od té doby ukázaly jako úspěšné, neboť potvrdily, že se jednalo o smyšlený příběh, jehož cílem bylo snížit straně preference.

Stále se ještě najde někdo, kdo věří, že EU je zde ve prospěch Evropanů???

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/silena-zprava-ecfr-nebezpecim-pro-eu-je-belosstvi-a-evropanstvi/