Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka, ze dne 23.9.2024

Opravdu se to stává biblickým. Římskokatolická církev směřuje k bankrotu, což znamená, že falešný František s gumovou maskou bude posledním papežem, tvrdí mexické vládní zdroje a zprávy.

Tím se otevře velmi hluboká králičí nora.

Církev krachuje, protože křesťané v Latinské Americe a Africe už vědí, že současné vedení Vatikánu uctívá Lucifera. Z tohoto důvodu jí přestali přispívat penězi.

Zároveň je církev nucena zaplatit miliardy dolarů jako odškodné za systematické znásilňování a zneužívání dětí duchovními po celém světě. Nebude mít jinou možnost než rozprodat své nemovitosti, aby je zaplatila.

A protože ji nyní žalují i původní národy po celém světě, ani to nebude stačit na zaplacení jejich zločinů. Znamená to, že po zhruba 1700 letech podnikání budou rozpuštěny.

Skutečnost, že církev nemá peníze, také znamená, že ztratila kontrolu nad Vatikánskou bankou, bývalým kontrolním uzlem centrálních bank a OSN. To je důvod, proč dolar za poslední rok ztratil více než 30 % své kupní síly vůči zlatu.

Důsledky této skutečnosti budou pro lidi ohromující, protože to bude znamenat, že budou odhaleny všechny lži, které nám byly o naší historii namluveny. Bude to také znamenat konec podvodného gregoriánského a židovského kalendáře.

Íránci poukazují na to, že převodník židovského a gregoriánského kalendáře Chabadu sahá pouze do roku 1601, což zesměšňuje jejich tvrzení, že se jedná o rok 5784 podle židovského kalendáře.

“Během konference v roce 1666 se sabatisté rozhodli vytvořit nový kalendář. Nový kalendář byl navržen tak, aby se 17. tammuz roku 5426 shodoval se [satanským datem] 20. července roku 1666. Proto museli vytvořit dva nové kalendáře – izraelský a gregoriánský kalendář”, sdělily íránské zdroje.

Abyste pochopili, že náš kalendář je falešný, zamyslete se nad tímto: Září, říjen, listopad a prosinec znamenají 7., 8., 9. a 10. měsíc. (Vzato z anglických názvů jednotlivých měsíců – Sept…, Octo…, Nov… a Dec… Stejné pojmenování převzala například slovenština a ruština – pozn. př.)

Viditelným příkladem toho, jak evropským Židům satanisté vymyli mozky a zblbli, je skutečnost, že si nasazují čepici s lebkou z poslušnosti a modlí se u zdi, kterou postavili římští ničitelé národa Judeje. To jim má namluvit, že musí zničit mešitu Al Aksá a vyvolat svatou válku s muslimy, aby mohli znovu postavit svůj chrám.

Skutečnost je taková, že původní místo chrámu se nenachází nikde poblíž mešity, takže Židé by mohli svůj chrám zítra obnovit, aniž by se museli s muslimy hádat, kdyby chtěli.

Všechny tyto lži jsou používány k tomu, aby se nás snažily vmanipulovat do vzájemného boje a ničení, místo abychom se podívali na naše tajné vládce.

MI6 nám poslala něco, co se dá přirovnat k přiznání Karen Hudesové, bývalé hlavní právničky Světové banky, na smrtelné posteli. Hudesová přímo spolupracovala s vůdci faraonské skupiny Oktagon, kteří si pomocí podvodných dluhopisů z 30. let minulého století nárokovali kontrolu nad světovým finančním systémem. Podle ní jí řekli, že naše dějiny jsou falešné a že Ježíš, Aristoteles, Platón a další žili ve středověku. Zemřela krátce po zveřejnění těchto informací.

Nemůžeme potvrdit, že Ježíš a Aristoteles jsou pravdiví, ale máme vlastní důkazy o tom, že historie, kterou nás učí, je plná lží. Přítel mé matky, který byl bratrancem spisovatele Aldouse Huxleyho, byl archeologem, který objevil důkazy o portugalských a španělských koloniích na Newfoundlandu, které o několik století předcházely “objevení” Ameriky Kryštofem Kolumbem. Člověk by si myslel, že se to dostane na titulní stránky novin po celém světě, ale místo toho byla její práce jezuity a katolickou církví potlačena. To je jen špička ledovce falešné historie.

Jak říká loutka WEF Yuval Noah Harari:

“Většina informací je nevyžádaná. Většina z nich jsou lži, falešné zprávy, konspirační teorie, bludy, iluze, protože to je velmi levné a snadné.”

Pamatujte, že otcem všech lží je Satan. Mohu také potvrdit, že černý papež Peter Hans Kolvenbach si připsal zásluhy za tsunami a jaderný útok na Japonsko z 11. března 2011 a tehdy tvrdil, že pracuje pro Satana. Publikovaná lež zněla, že se jednalo o “přírodní katastrofu”.

Podle MI6 se to všechno brzy provalí:

Dochází k potlačení globální sítě kompromitace a kontroly (vydírání), kterou řídí jezuité, ale v podstatě švýcarský Oktagon – vystupují pod různými jmény, ale v podstatě jde o stejnou skupinu faraonských pokrevních linií, které se zřejmě považují za vládce světa. Jak víte, uvnitř vojenské zpravodajské komunity je to velmi dobře známo.

Jedním z příkladů tohoto postupu proti pokrevním liniím je dánská královna Margrethe II., která minulý týden “upadla” a utrpěla “poškození krčních obratlů a zlomeninu levé ruky”, což ji přimělo zrušit své veřejné vystoupení. [odkaz]

Tato vyděračská síť byla nyní odhalena západní veřejnosti díky zatčení rappera Diddyho. Jako jeden z příkladů paniky, kterou toto zatčení vyvolává, lze uvést, že herečka Megan Foxová se snažila smazat své příspěvky na internetu, například že: “byla jsem dospívající, démonem posedlá kanibalistická roztleskávačka. Kdo by se s tím nemohl ztotožnit?”

Mnoho z těchto “celebrit” již bylo zatčeno a byl jim zabaven majetek. Toto je exekutivní příkaz k těmto účelům: [odkaz]

Jako další důkaz uvádíme seznam celebrit, kterým byl zabaven a vydražen majetek: [odkaz]

Podle více zdrojů jde o součást rozpracování této vyděračské sítě, která povede přímo k Baracku Obamovi, bývalému kontrolorovi falešného Joea Bidena.

V žádném případě to nebude procházka růžovým sadem. Zdroje CIA varují. Vrchní velitel Donald Trump shromáždil uvnitř Spojených států milionovou armádu, která má za cíl bojovat proti ozbrojené milici nelegálních přistěhovalců, kterou satanisté v USA vybudovali. Prodejcům zbraní po celých Spojených státech bylo nařízeno, aby prodávali zbraně milionům nelegálních přistěhovalců mužského pohlaví ve vojenském věku, aniž by je žádali o průkaz totožnosti.

“Imigrace se zbraněmi byla tajnou operací společnosti Lucis [Lucifer] Trust prostřednictvím OSN,” tvrdí MI6. Imigranti však prý “vědí, že byli zneužiti”, a neočekává se, že by se příliš bránili.

Avšak vysoce postavené zdroje ze CIA tvrdí, že se chazarská mafie bude snažit způsobit v USA co největší chaos, protože doslova bojuje o život. Proto by se všichni měli připravit – pro jistotu – na to, že budou alespoň týden bez elektřiny a přístupu k nákupům.

Očekává se, že situace vyvrcholí kolem 1. října. Je to proto, že satanistická korporace Spojených států amerických stále nenašla finanční prostředky, které by ji udržely v chodu i po 30. září, kdy končí fiskální rok. To je vidět na zprávách o tom, že republikáni blokují snahy o udržení financování vlády USA, pokud nebudou přijaty zákony, které zajistí, aby v prezidentských volbách 5. listopadu mohli hlasovat pouze lidé s platným občanským průkazem.

V současnosti se také objevují zprávy o masivní stávce přístavních dělníků od státu Maine až po Texas, která od 1. října zastaví 60 % amerického obchodu.

“Stávka” je jen zástěrkou pro plánovanou hospodářskou blokádu USA. Dokonce i Rothschildy vlastněný týdeník Economist přiznává, že “Rusové už nejsou ti zlí. Teď jsou to Američané.”

Proto, jak ukazuje tato zpráva:

Ruští představitelé ověřili…159 účastníků, aby přijali BRICS Pay, systém, který v celosvětovém obchodě obchází dolar.

Platební systém založený na blockchainu bude prý představen na očekávaném summitu 2024 v ruské Kazani příští měsíc.

Ruský prezident Vladimir Putin se vyjádřil k de-dolarizaci světové ekonomiky:

Finanční a politické orgány Spojených států svým nejen neopatrným, ale i neprofesionálním a hloupým jednáním tento proces posouvají kupředu… Myslím, že už chápou, že udělali chybu [tím, že se snažili izolovat země jako Rusko od dolarového systému], ale prostě se z toho nemohou dostat, asi už pro ně není moc pohodlné přiznat, že udělali chybu, ale bylo by třeba něco napravit, vidí, že nástroje, které používají, nefungují… Přejdeme na národní měny a hotovo.

Uvnitř USA se mezitím odehrává souboj mezi bílými klobouky a satanisty v rámci probíhající tzv. prezidentské volební kampaně.

Na této frontě nám skupina 741 zrádců hlubokého státu ve vládě USA prokázala laskavost a zveřejnila svá jména ve veřejné podpoře satanistické Kamaly Harrisové, takže to považujte za seznam zatčených. [odkaz]

Jak řekla Anna Paulina Luna na Trumpově shromáždění o Harrisové:

Za jejího působení ve funkci pohraniční carevny se ztratilo 320 000 dětí! Neříkejte mi, že vám záleží na ženách, a neříkejte mi, že vám záleží na dětech! [odkaz]

Pokud si myslíte, že Kamala je materiál pro prezidentskou volbu, žijete v úplně jiné realitě, zcela pohlceni matrixem.

Jake Tapper se zeptal Kamaliny hlavní poradkyně a bývalé starostky Atlanty Keishy Lance Bottomsové, proč Kamala neposkytuje více rozhovorů. Odpověděla: “Je velmi zaneprázdněná”.

Nyní se objevila obvinění, že jí pomáhají Íránci:

Američtí vyšetřovatelé ve středu uvedli, že íránští hackeři poslali citlivé informace ukradené z Trumpovy kampaně prezidentu Joe Bidenovi na začátku léta… Íránci se také od června nadále pokoušeli vyzradit “neveřejné” materiály z Trumpovy kampaně mediálním organizacím, uvedly agentury.

Zde je Trumpova odpověď:

Dobře, říkejte mi cynik, ale vypadá to jako Trumpova reakce na ruský podvod proti němu.

Trump samozřejmě musí ještě tvrdě bojovat, protože podle kongresmana Matta Gaetze je v USA 5 týmů atentátníků, kteří se na něj cíleně zaměřují.

Na znamení toho, že Trump přesto získává navrch, zatímco všichni byli rozptýleni debatou, Trumpův exekutivní příkaz č. 13848 podepsaný dne 12. září 2018, týkající se zasahování do voleb, byl v pondělí znovu prodloužen “ospalým” falešným maskovaným Bidenem.

To znamená, že ten, kdo hraje roli Bidena, stále spolupracuje s bílými klobouky. Možná proto se nyní démonkraté rozhodli, že vrchní velitelkou bude Jill Bidenová.

Federální soudce nařídil zakladateli společnosti Dominion, která se zabývá výrobou hlasovacích zařízení, aby pod přísahou vypovídal před aktivisty za integritu voleb, což je důkazem toho, že nařízení o zasahování do voleb je bráno vážně.

Odstranění vedoucích představitelů, kteří jsou kompromitováni chazarskou mafií (ChM), se stává viditelným i ve většině zemí ovládaných Západem.

Ve Francii “předsednictvo Národního shromáždění schválilo postup pro odvolání Emmanuela Macrona [Rothschilda] od moci,” uvedl v úterý list Le Parisien.

Podle průzkumu, který v sobotu zveřejnil francouzský deník Journal du Dimanche, se Macronova nesouhlasná reakce zvýšila na 75 %.

Možná i proto Macron nyní zřejmě hledá ruskou ochranu: “Musíme přemýšlet o novém uspořádání Evropy a pak přehodnotit naše vztahy s Ruskem a přemýšlet o míru na evropském kontinentu.”

Také ve Spojeném království poslední průzkum veřejného mínění odhalil, že rating vydíraného pedofilního premiéra Keira Starmera se od července propadl ze 45 na 26 procent.

Německá vláda Olafa Sholze je také velmi nepopulární kvůli kolabující ekonomice. Počet středních a velkých podniků v Německu, které vyhlásily v první polovině letošního roku bankrot, se ve srovnání se stejným obdobím loňského roku zvýšil o 41 procent, uvedl deník Handelsblatt.

V Japonsku uspořádal poslanec Ryuhei Kawada tiskovou konferenci, na níž varoval, že vakcína Replicon, kterou má japonská vláda schválit od 1. října, umožní očkovaným lidem kontaminovat DNA lidí, s nimiž přijdou do styku. “Ve srovnání s těmi, kteří nejsou očkováni, je úmrtnost 5krát vyšší, pokud se necháte očkovat dvakrát. V těchto ‘vakcínách’ s mRNA nemůžeme pokračovat…” Varuje profesor Dr. Seiji Kojima.

Richard Koshimizu ze Strany nezávislosti Japonska tvrdí, že japonská otrokářská vláda se od října rovněž chystá pokusit se zabít velkou část obyvatelstva pomocí „ptačí chřipky“.

To vyvolalo 18. září mimořádnou schůzku zástupců Jamaguči Gumi, Sumiyoshi Rengo, japonské vojenské rozvědky a amerických vojenských bílých klobouků. Na schůzce bylo rozhodnuto požadovat s termínem do 1. října odvolání hlavních architektů této politiky: falešného velvyslance USA Rahma Emanuela a prince Hitačiho.

Podle japonských pravicových zdrojů princ Hitači tvrdí, že vláda plánuje vyvraždit velkou část japonského obyvatelstva, protože dostala příkaz od ChM snížit počet obyvatel Japonska ze současných 125 milionů na 70 milionů.

Účastníci schůzky se rovněž shodli, že všichni současní kandidáti na místo premiéra Fumia Kišidy jsou zkompromitovaní otroci. Zdroje z japonského ministerstva zahraničí potvrdily, že nyní panuje mocenské vakuum a nikdo neví, kdo bude příštím japonským premiérem.

Také v Kanadě se Justin Castro Trudeau (Castrudeau) chystá odejít od moci. Tento týden ho čeká hlasování o nedůvěře v parlamentu, aniž by ho podpořili jeho bývalí spojenci z NDP.

Panikařící Castrudeau reaguje hysterickým voláním po “ukrajinském vítězství”, jako by to mělo něco společného s kanadskými zájmy.

Ve skutečnosti to znamená, že podporuje genocidu ukrajinského národa. Polská rozvědka nás informuje:

První ukrajinský premiér Witold Fokin popisuje rozhovor se Zbigniewem Brzezinským, který se uskutečnil na počátku 90. let. Brzezinski údajně řekl: “V roce 2030 by na Ukrajině nemělo žít více než 20 milionů obyvatel!”. V té době měla Ukrajina 52 milionů obyvatel. Nyní se odhaduje na přibližně 18 milionů. Jedná se o pokračující genocidu ze strany ChM.

Ne na dlouho. Poslanec ukrajinského parlamentu Oleksandr Dubinskij tvrdí, že předák neonacistické junty Vladimir Zelenskyj bude brzy “čelit státnímu převratu, pokud bude pokračovat v zákazu celostátních voleb”.

Polsko je na tom také špatně. Polská rozvědka tvrdí, že nedávné záplavy v jejich zemi byly “způsobeny úmyslně”, a předem připravený plán “pomoci” Polákům formou půjčky má německým bankám umožnit pozdější odkup půdy v případě nesplácení úvěru. Podle nich je to součást probíhajícího německého plánu na pohlcení Polska. Poskytli nám následující mapu:

(Asi není náhoda, že UniCredit Bank navýšila podíl v Commerzbank a stala se největším akcionářem – pozn. př.)

Druhá izraelská bašta ChM je také v hlubokých problémech a stále se zoufale snaží vyprovokovat třetí světovou válku, aby se dostala z vězení.

Jejich posledním pokusem bylo začít vyhazovat do povětří elektronická zařízení:[odkaz]

Podle televizního kanálu Al Hadath v různých regionech země explodovaly vysílačky, telefony a zařízení napájená solárními a lithium-iontovými bateriemi. Středeční incident přišel den po první sérii výbuchů pagerů, při nichž zahynulo 12 lidí a přibližně 2800 jich bylo zraněno.

“Tato šokující ukázka ukázala celému světu, že toto může být provedeno komukoli, kdykoli a kdekoli v dosahu mobilního signálu. Dokážou to,” říká zdroj z Mossadu. Dostal jsem potvrzení od svého izraelského spojení s Mossadem v New Yorku. Rozhodně se jednalo o operaci Mossadu.

Není divu, že turecký prezident Recep Tayyip Erdogan říká, že Izrael jedná jako teroristická organizace, jejímž cílem je nejen pásmo Gazy, ale celý region.

Země regionu vědí, že se Izrael a jeho řídící ChM struktura zoufale snaží rozpoutat třetí světovou válku, a tak místo toho, aby se chytily návnady, vyzývají celou planetu ke kolektivní akci proti tomuto darebáckému státu.

Mezinárodní trestní tribunál (ICC) například podal trestní oznámení na izraelského Benjamina Netanjahua a ministra obrany Yoava Gallanta, což znamená, že nebudou moci vycestovat do žádné ze 124 členských zemí ICC.

Pentagon také místo boje za Izrael stáhl z Blízkého východu dvě námořní skupiny, USS Theodore Roosevelt a USS Abraham Lincoln. Stalo se tak v době, kdy milice Húsíů zasáhly Tel Aviv hypersonickou raketou. Polní maršál Douglas MacGregor a další upozorňují, že Húsíové takovou technologií nedisponují a jsou pouze prostředníkem pro Rusko.

Francouzský novinář Thierry Meyssan píše:

Po vzoru chování izraelské armády v Gaze vydala Ansar Alláh Izraelcům oznámení, v němž prohlašuje, že Tel Aviv je ‘válečnou zónou’ a že se musí evakuovat do Negevské pouště, kterou považuje za ‘humanitární zónu’.

Pokračuje: “Dozvěděli jsme se, že izraelský premiér Benjamin Netanjahu minulý týden tajně navštívil na několik hodin Rusko. Informace byly přísně cenzurovány izraelskou armádou. Jeho setkání s bývalým přítelem, prezidentem Vladimirem Putinem, nedopadlo dobře.

Stažení amerických letadlových lodí svědčí o tom, že Washington se nehodlá zapojit do rusko-izraelského sporu.

Ale to nejdůležitější je jinde: Moskva varovala, že na Spojené státy, které dávají zbraně Ukrajině, aby zaútočila na Rusko, odpoví tím, že dá zbraně i nepřátelům Washingtonu, aby na ně zaútočili. Ukrajina zasáhla ruský plynovod americkými zbraněmi. V reakci na to Jemen zasáhl plynovod Aškelon-Ejlat s pomocí ruských satelitních údajů.

V zákulisí začali Izraelci jednat s bílými klobouky o nahrazení Izraele novým národním státem Judea, který bude zahrnovat rodilé Judeje (mylně nazývané Palestinci), tvrdí MI6.

ChM vidí, že ztratí kontrolu nad svými koloniemi v Izraeli, USA a na Ukrajině, a proto nyní krouží kolem OSN.

Zástupce Ruska v OSN Dmitrij Poljanskij tvrdí, že OSN pořádá v New Yorku Summit budoucnosti, který je koncipován jako převzetí moci bez konzultace s vládami celého světa.

Skupina CitizenGo varuje, že WHO ve Švýcarsku za zavřenými dveřmi stále horečně pracuje na zavedení totalitní kontroly nad planetou prostřednictvím Smlouvy OSN o pandemii.

Čarodějnice Ursula von der Leyenová na výročním zasedání WEF, které se koná pod záštitou ChM a OSN, varuje před nutností bojovat proti dezinformacím, tj. před pravdou.

“Existují války, hlad, bída, lidské otroctví, pedofilie, lidé umírající na ulicích na drogy a alkohol, ale podle těchto psychopatů je naším největším problémem ‘dezinformace’ alias svoboda slova,” komentuje zdroj ze CIA.

Bill Gates zase vyzývá k cenzuře “dezinformací o vakcínách” v reálném čase pomocí umělé inteligence. Vítejte v románu 1984.

Právě tento druh “dezinformací” (tj. pravdy) se snaží cenzurovat:

Vakcína ACAM2000, kterou FDA minulý měsíc schválila pro očkování proti mpox (opičím neštovicím), obsahuje seznam “závažných komplikací”, včetně myokarditidy, úmrtí a úmrtí plodu. V lékové příručce FDA se rovněž varuje, že lidé, kteří vakcínu dostanou, ji mohou šířit mezi neočkované osoby, u nichž rovněž hrozí riziko vzniku nežádoucích účinků vakcíny, včetně úmrtí.

ChM také používá vakcíny, aby lidem vpravila do krve nanorádia, varuje polská rozvědka.

Mezitím americký vojenský bílý klobouk Elon Musk sklízí vítězství ve své vlastní informační válce a prosazuje svou platformu X.

V EU odstoupil ze své funkce evropský komisař Thierry Breton, který stíhal Elona Muska kvůli regulaci obsahu na platformě sociálních médií X.

V Brazílii vláda přestala zakazovat X poté, co v celé zemi vypukly obrovské požáry, které ohrožovaly hlavní město Brazílie a hlavní město Rio de Janeiro. Zatímco oficiální omluvou požárů je “změna klimatu”, brazilské úřady tvrdí, že většina požárů byla založena nelegálně.

Možná to byla jen náhoda, ale krátce poté, co Brazílie přestala X zakazovat, požáry utichly.

Tento týden nás ruské zdroje FSB informovaly, že minulý týden byl vyřazena hlavní podzemní základna (DUMB) ChM v Argentině. Projevilo se to zemětřesením o síle šesti stupňů v provincii San Luis. Epicentrum bylo 158 km severozápadně od města San Luis. Zde je snímek epicentra v aplikaci Google Earth, na kterém je vidět, jak vypadá vstup do DUMB:

Jako obvykle je toho hodně, o čem nemůžeme psát z důvodu bezpečnosti, ale pokud se podíváte na zprávy, uvidíte, že bílé klobouky rozhodně získávají navrch. Tento týden očekávejte další dobré zprávy.

Zdroj: benjaminfulford.net

https://tadesco.org/katolicka-cirkev-krachuje-a-frantisek-bude-poslednim-papezem/