Další “výživný výzkum” a potažmo článek o jeho výsledcích z dílny Carmicom Institute (dále jen CI) Pro nové čtenáře: Carnicom Institute je americká “nezisková zdravotnická a environmentální, vzdělávací a výzkumná organizace”, která slouží “pouze veřejnému blahu”. Nepodporuje žádné proprietární produkty, protokoly nebo terapie. Jejím jediným cílem je poskytovat informace a vzdělávání široké veřejnosti.

Ústav není klinika a neprovádí žádnou lékařskou diagnostiku, lékařská ošetření ani předepisování terapie. Všechny studie prováděné ústavem jsou určeny pouze pro výzkumné účely.

CI se dlouhodobě zabývá výzkumem nového druhu bakterie, pravděpodobně umělého původu coby produkt tzv.syntetické biologie a jejím vlivem na lidské zdraví, organismus a krev. Touto bakterií je tzv. „morgellon“ v rámci niomenklatury zavedené CI pojmenovaná jako CDB – cross domain bacteria

Originální článek od Clifford E Carnicom z 23. května 2024 zveřejněný na stránkách CI nyní k dohledání na https://web.archive.org/web/20240601141839/https://carnicominstitute.org/vax-vs-unvaxxed-blood-differences-identified/

Byla provedena studie s cílem porovnat krev jedinců, kteří byli „očkováni“ proti COVID, s těmi, kteří ji nepodstoupili. Výsledky naznačují, že existují významné rozdíly a předpokládá se, že tyto rozdíly budou navíc škodlivé pro lidské zdraví. Kombinace dopadu očkování s dopadem transformace syntetické biologie (CDB, nomenklatura , 2014), rozsáhle zdokumentovaná na tomto webu, je obzvláště hluboká.

Reprezentativní segment Ramanova infračerveného spektra
vzorku krve v kombinaci s referenčním spektrem (přeloženo)

Podrobná studie byla provedena s použitím Ramanovy infračervené spektroskopie. Střední infračervená spektroskopie je metoda získávání významných znalostí o základní molekulární struktuře vzorku.

Konečné rozdíly byly stanoveny porovnáním horní vrstvy redundantních píku mezi dvěma skupinami, celkem 23 píků bylo považováno za společné. Z 23 píků zkoumané omezené vrstvy je 17 píků mezi těmito dvěma skupinami shodných a nepředstavují žádnou další zvláštní pozornost.

Tento dokument se soustředí na šest vrcholů, které se liší, a důsledky těchto rozdílů. O nich bude v tuto chvíli pojednáno pouze obecně. Některé další studijní poznámky následují na konci tohoto příspěvku.

Krev se nemá měnit; lidské bytosti neovládají moudrost evolučního procesu, ani přírody, ani božství, jak jste tak nakloněni. Jakoukoli změnu ve struktuře a povaze lidské krve je třeba chápat jako hrozbu pro naši existenci. Varování nejsou v tuto chvíli žádným tajemstvím a po celém světě je troubí ti, kteří si váží života. I nadále je ignorujte na vlastní nebezpečí.

Konkrétně zde jsou další varování, která mají být uvedena v tomto dokumentu. Ty představují odchylky ve vzorcích krve od jedinců „očkovaných“ Covidem ve srovnání s těmi, kteří nedostali:

Krátký seznam:

1. V hemoglobinu existuje neočekávaná nebo změněná vazba kov-dusík (pravděpodobně železo). Neočekává se pouze v rámci jedné sady vzorků. Alternativní výklad: Kladně nabitý amin. Neočekává se pouze v rámci jedné sady vzorků.
2. Modifikace bílkovin a sacharidů (CO bonding) . Změněná funkce proteinů a buněčná komunikace. Neočekává se v krvi.
3. Pravděpodobná je modifikace amidových vazeb v proteinech. (Hemoglobin je protein.)
4. Je indikována konformace proteinu nebo změna disulfidové vazby.
5. Uvedené změny v mastných kyselinách nebo lipidech. Mohou být ovlivněny membrány červených krvinek.
6. Modifikace aromatických kruhů možná, v této oblasti nejsou žádné dobře definované funkční skupiny.

Primární kombinovaný čistý účinek těchto odchylek v krvi ve vzorku VAXXED ukazuje na změny ve struktuře hemoglobinu, které pravděpodobně ovlivňují transport kyslíku v těle. Fungování proteinů a enzymatická aktivita jsou také pravděpodobně narušeny. Toto souhrnné prohlášení nezahrnuje vliv CDB (tj. syntetické biologie) na krev a je omezeno na pozorované spektrální odchylky. Další komentáře týkající se spektrálních odchylek v kombinaci s dopadem syntetické biologie (CDB) budou diskutovány později.

Konec krátké verze tohoto dokumentu

(některé z) Zbytek příběhu…

Dlouhý seznam:

1. Vrchol při cca. V sadě VAX se objevuje 359 vlnových čísel (cm-1), které se v sadě UNVAX nezobrazují. Uvedená interpretace je taková, že existuje kovová vazba nebo změněná kovová vazba s dusíkem v sadě VAXXED, která by tam neměla být. Stejný vrchol se projevuje v kulturním prostředí a dále zdůrazňuje jeho důležitost.

Přítomnost vazby kov-dusík POUZE v sadě vzorků VAXXED indikuje interakci mezi molekulou cizího kovu a dusíkem v hemoglobinu. Tato molekula má pravděpodobné důsledky:

a) narušení transportu kyslíku
b) inhibice enzymové aktivity
c) vyvolání buněčného stresu

Bez ohledu na probíhající interpretace, pro ŽÁDNÉ a VŠECHNY modifikace struktury lidské krve prostřednictvím VAX by tam NEMĚLY být. Každá taková změna má a bude mít důsledky.

Existuje také alternativní interpretace píku, a to je změna aminu za účelem začlenění kladného náboje. Důležitost této interpretace lze pochopit s odkazem na předchozí článek „ Lidská krev vs. Syntetická krev: Cesta ke krevní sraženině “ (prosinec 2023), kde bylo provedeno následující hodnocení:

„ Červené krvinky mají negativní náboj. Tento náboj způsobuje, že se buňky vzájemně odpuzují a brání koagulaci. Pokud jsou do krve zavedeny cizí proteiny (tj. CDB) s relativně kladným nábojem, způsobí to snížení této odpudivé síly. Důsledkem toho je, že červené krvinky budou k sobě více přitahovány, což způsobí zvýšenou koagulaci krve.

Podstatou této části je, že pochopení změny charakteru elektrického náboje krve je téměř jisté, že je kritickým faktorem pro pochopení jakéhokoli zvýšení koagulace krve. To pak dále vyžaduje pochopení elektrické povahy jakýchkoli cizích proteinů zavedených do této krve. Rámec pro toto porozumění může být nyní na místě .“

____________________________

Zbývající změny zahrnují posuny, které také ukazují na probíhající změnu molekulární struktury krve.

Přáli bychom si, aby tento článek skončil zde, ale zbývá nám ještě pět….

2. Druhá odchylka od nastaveného spektra UNVAXXED nastává s posunem od cca. 1155 cm-1 na cca. 1178 cm-1 ve spektrech sady VAXXED. Jakákoli odchylka přesahující tři standardní odchylky (sigma = 2,6 cm-1) instrumentální variace je považována za hodnou zmínky.

Interpretace této odchylky je taková, že v krvi pravděpodobně dochází k modifikaci vazeb uhlík-kyslík. Pravděpodobné nebo potenciální důsledky této poruchy jsou následující:

a) ovlivnění bílkovin, stability a molekulární interakce (sacharidy)
b) proteinová konformace a interakce (karboxylové skupiny)
c) inhibice enzymové aktivity prostřednictvím chybného skládání proteinu
d) narušení buněčné komunikace (proteiny fungují jako receptory nebo signální molekuly; změněné proteiny tento proces ovlivní)
e) imunitní odpověď (změněné proteiny ovlivňují imunitní odpověď)

3. Třetí odchylka od spektra sady UNVAXXED nastává s posunem od cca. 2426 cm-1 na cca. 2438 cm-1 ve spektrech sady VAXXED.

Interpretace této odchylky je taková, že dojde ke změnám v amidových vazbách v proteinové (tj. hemoglobinové) páteři. Toto narušení pravděpodobně povede k:

a) snížení vazby kyslíku
b) sníženému uvolňování kyslíku do tkání
c) zvýšené nestabilitě hemoglobinu
d) snížené pružnosti červených krvinek, zvýšení mikrovaskulární blokády.
e) zachycení červených krvinek slezinou
f) synergie škodlivého dopadu s jinými odchylkami, jako je molekula kov-dusík uvedená výše.

4. Čtvrtá odchylka od spektra setu UNVAXXED nastává s posunem od cca. 2569 cm-1 na cca. 2558 cm-1 ve spektrech sady VAXXED.

Identifikace konkrétní funkční skupiny v této oblasti je nejistá. Konformace proteinu nebo změna disulfidové vazby jsou možné změny, které zde mohou nastat spolu s narušením aromatického kruhu.

5. Pátá odchylka od nastaveného spektra UNVAXXED nastává s posunem od cca. 2921 cm-1 na cca. 2913 cm-1 ve spektrech sady VAXXED.

Tato odchylka může být připsána změně v alifatických uhlovodících (CH) v krvi; to může ovlivnit fungování lipidů, řetězce mastných kyselin a tekutost a strukturu cholesterolu. Zde jsou pravděpodobně ovlivněny membrány červených krvinek, včetně integrity, tekutosti a přenosu iontů v membráně.

6. Šestá odchylka od spektra sady UNVAXXED nastává s posunem od cca. 2689 cm-1 na cca. 2681 cm-1 ve spektrech sady VAXXED.

V této oblasti probíhá možné protahování CH. Modifikace aromatických kruhů je možná, v této oblasti nejsou žádné dobře definované funkční skupiny.

___________________________

Existuje hodnocení, které by v tomto bodě mohlo být velmi užitečné. Důležitou otázkou, kterou si musíte položit, než budete pokračovat, je, jaký je nejpravděpodobnější kombinovaný dopad výše uvedených krevních odchylek na krev?

Zdá se, že jednou odpovědí na tuto otázku je zhoršený transport kyslíku a snížená funkce červených krvinek. To je způsobeno důkazy shora, které silně ukazují na změnu struktury proteinu a enzymatické aktivity krve. Obojí jsou zjevně velmi závažné problémy, pro které nyní existuje vědecký základ.

Je však užitečné poznamenat, že stejný proces hodnocení nestaví „srážení krve“ jako primární dopad odchylek. Úroveň vlivu srážení je uznávána, ale nezdá se, že by byla na stejné úrovni jako u strukturálních proteinových změn. Existence molekulární alterace nebo struktury kov-dusík nebo amin, jednoduše nedetekovaná v referenční (nevaxxované) krvi, přidává další důležitý rozměr k interpretaci dopadu „očkování“.

Zde musíme rozšířit naši úvahu tak, aby zahrnovala roli syntetické biologie (CDB) v našem chápání širšího obrazu, který je před námi evidentní. Vliv CDB je rozsáhle prozkoumán a zdokumentován a je také známo, že jako primární atribut zahrnuje zhoršený transport a dodávku kyslíku. Je také známo, že železo hraje hlavní roli v jeho metabolismu a vlivu na tělo. Existuje mnoho dalších důležitých aspektů vlivu CDB na krev, včetně její hluboké reakce na elektrický proud.

Ale současně s výše uvedeným, s nejvyšším stupněm relevance, je známý hlavní základ syntetických polymerů, které jsou vyrobeny stejnou syntetickou biologií (CDB).

Bezpochyby bylo zjištěno, že samotná existence této syntetické biologie je dostatečná k tomu, aby v těle vytvořila mnohonásobné polymerní (laický termín: plasty). Bylo dostatečně prokázáno, že k vytvoření tohoto viditelného mimořádného srážení není zapotřebí žádné údajné „očkování“.

Zjevným přístupem a potřebou, pokud jsme ochotni tak učinit, je dát tyto dva scénáře dohromady a zeptat se, jaký bude očekávaný výsledek?

Reklamy
Report this adSoukromí

PŘESNĚ SITUACE, KTERÁ EXISTUJE. A TO ZNAMENÁ NAHORŠÍ TRANSPORT KYSLÍKU, SNÍŽENÁ FUNKCE KRVNÍCH BUNĚK A KREVNÍ SRÁŽENINY. JEŠTĚ JEŠTĚ JEŠTĚ NEMUSÍ BÝT ŽÁDNÁ ZÁHADA.

Musíme být ochotni se na data podívat a vynaložit úsilí, abychom jim porozuměli.

Zkoumání některých současných výzkumů „záhady“ „Dlouhého Covida“ ukáže dvě významná témata, která jsou předmětem zvýšené pozornosti:

1. Snížené množství kyslíku dodávaného do těla
2. „Mikro“ krevní sraženiny

Myslím, že máme více než jen pár vodítek, kde hledat jejich zdroj. Myslím si, že je to spíše o naší ochotě a poctivosti jako druhu to udělat, zvláště těch, kteří diktují příběhy, které nám byly dány k požití.

Čistým efektem tohoto dokumentu je, že spojuje dvě ohavné změny lidského druhu pod jednou střechou velmi hmatatelným způsobem, a to syntetickou biologii a dopad „očkování“ z éry Covid.

Před uzávěrkou je třeba provést ještě dvě prohlášení (budou se nadále opakovat).

1. Nejlepší je zaútočit na problém v jeho původu.

2. „ Veškerá práce CI má vždy sloužit veřejnému zájmu a blahu. Carnicom Institute bude vyžadovat, aby určitá a další pokročilá zveřejnění, pokud k nim dojde v této a související práci, byla zaměřena na veřejné blaho a neziskové motivy. Práva veřejného a dostupného přístupu ke všem výhodám, které mohou z toho plynout, jsou neodmyslitelná. Zájemci, kteří působí na ředitelské nebo manažerské úrovni takových organizací nebo úsilí, mohou kontaktovat Carnicom Institute [info@carnicominstute.org]. Historie charitativní veřejné služby (ve všech profesích) je prvořadá v každém ohledu. Jakákoli koordinace by měla být posuzována pouze z hlediska plánování.

Pokud byste chtěli pomoci s urychleným přenosem dalších laboratorních úspěchů mezi širokou veřejnost a odbornou veřejnost, zvažte prosím, zda postupovat přesně tak, jak je požadováno výše. Snažte se, aby charitativní organizace, které splňují výše uvedená kritéria, kontaktovaly Carnicom Institute. Kromě toho si prosím stáhněte další zdroje, které jsou k dispozici na portálu CI Library. Děkuji .”

Poznámka: STAV K 31. KVĚTNU 2024: POPTÁVKY: 0.

PS Vím, že je příjemné mít více obrázků, ale tentokrát (a mnoho dalších také…) je zdrojem studium dat.

____________________________
Doplňkové studijní poznámky:

Data sestávají ze vzorků vysušené krve od pěti jedinců v každé skupině, celkem tedy 10 vzorků. Rozsah zohlednění je od 200 do 3000 vlnočtů (cm-1). Mezi těmito dvěma skupinami bylo analyzováno přibližně 135 jedinečných píku, s celkem přibližně 350 píky napříč všemi vzorky a oběma studovanými skupinami.

AUTOR: Clifford E Carnicom

Zpracoval: Myšpule/myspulesvet.wordpress.com

ZDROJ