Americká armádní kriminální vyšetřovací divize (CID) zatkla mluvčího režimu pro dohled a vyšetřování Iana Samse v úterý večer v chicagském nákupním centru poblíž Demokratického národního shromáždění, řekl zdroj z kanceláře CID ve Fort Liberty Real Raw News. Zatímco zatčení bylo založeno na důkazu, že Sams nařídil zásilku zmanipulovaných hlasovacích přístrojů, které White Hats zabavili minulý měsíc, CID ho přistihl při páchání dalších ohavných zločinů – obtěžování nezletilého, když měl v držení Adrenochrom.

Sams byl pěšákem Deep State. Od dubna 2015 do listopadu 2016 sloužil jako asistent rychlé reakce pro kampaň Hillary for America, poté se v roce 2019 připojil ke křížové výpravě Kamala Harris for the People. V roce 2021 ho Biden jmenoval zástupcem náměstka ministra pro veřejné záležitosti, COVID Response, pod ministerstvem zdravotnictví a sociálních služeb. A v květnu 2022 přešel do Kanceláře právního zástupce prezidenta, což je funkce, kterou stále zastává.

Nedávno oznámil, že opustí svou práci a bude sloužit kampani Harris jako hlavní mluvčí.

Náš zdroj CID řekl, že Sams je agent zla, jednorázový pěšec, jehož otroctví Deep State mu vyneslo povýšení z pěšce na jezdce, junior handler, který, kdyby byl nekontrolován, by pokročil v otrokáře Deep State slušných amerických vlastenců a zneužil by nevyčíslitelného množství dětí.

Jak bylo oznámeno v červenci, White Hats zachytil náklaďák „čínských hlasovacích zařízení“ směřující do Michiganu. Stroje připomínaly Dominion a byly zmanipulované tak, aby přičetly hlasy demokratů a odečetly hlasy republikánů. Měsíční vyšetřování původu hlasovacích zařízení ukázalo, že nebyly vyrobeny v Číně. Spíše je na Samsovu žádost postavila středně velká elektronická korporace v USA. Náš zdroj odmítl firmu jmenovat s odkazem na aktivní vyšetřování a stíhání, ale uvedl, že vlastník společnosti označil Samse za kupujícího. Majitel řekl vyšetřovatelům CID, že Sams požadoval, aby stroje byly vyrobeny z dílů pocházejících z Číny a Ukrajiny. Když se zmatený majitel zeptal proč, Sams mu řekl: „Vydělá vám to spoustu peněz“ a slíbil, že objedná dalších 10 000 jednotek, za předpokladu, že počáteční šarže bude fungovat podle jeho požadavků.

Minulý týden se CID dozvěděl, že Sams bude doprovázet kampaň Harris do Chicaga, opuštěného města plného zločinu a moru. S pocitem úzkosti se CID rozhodl pronásledovat ho do města zaplaveného zlovolnými federálními silami. CID odhaduje, že dvě třetiny z 10 100 speciálních agentů FBI a 5 000 pomocných pracovníků, stejně jako 2 200 agentů vnitřní bezpečnosti, jsou v současné době ve Windy City.

Jen čtyři zatýkací důstojníci CID vydávající se za příznivce Harrisové neochotně měli na sobě košile „Harris-Walz 2024“ a čepice – dorazili do Chicaga v pondělí odpoledne, když DNC začalo.

“Cítili jsme, že poslat pár nenápadných chlapů je nejlepší způsob, jak se vypořádat s problémem Sams.” Jejich rozkaz byl zatknout Samse, pouze pokud ho dokážou chytit, aniž by se nechali sami chytit. A to byl velký úkol. Chicago je bašta Deep State,“ řekl náš zdroj.

Zdroj dodal, že CID věděl, ve kterém hotelu Sams bydlel, a doufal, že ho tam zajme v úterý večer, kdy bude ospalý a sám ve svém pokoji. Ale naskytla se náhodná příležitost v úterý pozdě odpoledne, když CID zahlédl Samse, jak sám nastupuje do UBERu před hotelem. CID sledoval Samsovu jízdu do Woodfield Mall, největšího nákupního centra v Chicagu, kde agenti pozorovali, jak Sams pošilhával po zvláště malých dětech jako predátor.

“Naši kluci si okamžitě mysleli, že Sams je pedo, a čím víc ho sledovali, tím víc to bylo zřejmé,” dodal zdroj.

Sams navštívil obchody pro děti: Abercrombie Kids, Hot Topic, Journeys Kidz, LEGO Store, Peppa Big World of Play a dětskou sekci JC-Penny. Pozorná matka přistihla Samse, jak divoce zírá na jejího předpubertálního syna, a upozornila zaměstnance obchodu. Sams obvinil matku z hysterického chování a řekl zaměstnanci, že je členem kampaně Harris a hledá dárek k narozeninám pro své vlastní dítě. Zaměstnanec, který byl Black, se velmi omluvil a řekl, že je stoprocentně za tým Harris.

Sams opustil JC-Penny, ale pokračoval v pronásledování dětí v obchoďáku.

O několik minut později Sams našel svou oběť.

Přistoupil k asi pětiletému chlapci, který se pravděpodobně oddělil od svých rodičů a seděl na lavičce a vzlykal. Agenti CID sledovali setkání z povzdálí a zaslechli, jak se Sams ptá dítěte, jestli se ztratilo. Naivní, nevinné dítě se svěřilo, že svého otce nějak ztratilo z dohledu, a nechutný Sams, požádal chlapce, aby popsal otce. Pak řekl, že viděl otce na toaletě v přízemí a že tam dítě odvede. “Drž mě za ruku, aby ses znovu neztratil,” řekl Sams chlapci a vedl ho k eskalátoru.

Když Sams a jeho oběť jeli na eskalátoru, CID stál přímo za nimi. Sams se zeptal dítěte, zda chce kousek cukroví. Chlapec kýval hlavou, že ne, přesto Sams rozbalil něco, co vypadalo jako Jolly Rancher, a strčil to dítěti do pusy. “Pojďme najít tvého otce,” řekl mu Sams.

Chlapcovy oči se rozsvítily a Sams sevřel jeho malou ruku pevněji. “Tady dostaneš více sladkostí,” řekl Sams a strčil dítě na toaletu.

Dva CID hlídali dveře, zatímco další dva vstoupili a otevřeli kóji, ve kterém Sams už stahoval chlapci kalhoty, a jednou rukou mu šahal na genitálie. Agenti oba oddělili a začali Samse pacifikovat, dostal pěstmi úder do tváře i trupu.

Zvedli Samse na nohy a odvedli ho k nejbližšímu východu.

Náš zdroj řekl, že agenti dítě následně předali ostraze obchodního centra.

“Sams je odporná ďábelská svině, promiňte mi ten výraz.” Měl oříšek sobě několik kousků „bonbónů“ a dvě injekční stříkačky naplněné něčím, o čem se domníváme, že se ukáže být adrenochromem – čekáme na chemickou analýzu obou položek. Myslíme si, že cukroví obsahovalo sedativum. Ano, rádi bychom získali Harrisovou nebo Walze, ale nebyli jsme vybaveni na boj s federální armádou. Alespoň je v ulicích o jednoho Deep Statera méně. Sams je obviněn z vměšování do voleb, zrady, pobuřování a sexuálních zločinů s dětmi,“ doplnil zdroj.

https://realrawnews.com/2024/08/military-arrests-deep-state-election-fraudster-and-pedo/