Zhruba po 26 000 letech se začínáme vynořovat ze stínů a z kontroly temnoty. Naše planeta je poslední v galaxii, která byla osvobozena. To, čemu říkáme „Událost“, je okamžikem pokroku planety, který bude fyzický a nefyzický. Událost je úsvitem nové společnosti. Je to lázeň Světla v celém našem planetárním systému; Je to lázeň fotonů Světla! Událost je něco, co předpovídali různí proroci po tisíciletí, od počátku věků.  Ježíš také řekl, že o tom dni a hodině nikdo nebude vědět, ale ví to pouze Bůh, ale že budou znamení a znamení jsou velmi zjevná!

UDÁLOST ZÁBLESKU

(poslední 7 mayské proroctví je naplněno ..)

To, co je míněno „událostí blesku“ je přesně to: záblesk energie z Božského zdroje, který projde Centrálním Sluncem a poté bude přijat Galaktickou Federací (zejména Plejáďané), kteří obratem předají znalosti Pracovníkům Světla. V rámci Hnutí odporu a všech ostatních členů, kteří podporují zemi v tomto osvobození. Po obdržení informací se Hnutí odporu spojí s temnými silami na Zemi, aby zjistili, zda jsou ochotni spolupracovat. Pokud nebudou ochotni spolupracovat, nebudou zahrnuti a budou definitivně zadrženi a odstraněni ze scény. 

To vše se stane velmi rychle. Mezi zábleskem a událostí uplyne 15 minut! Média do toho zapojena nebudou. Tato událost bude úplným překvapením pro všechny, včetně těch, kteří řídí temné agendy na Zemi. To se může stát kdykoli. Když se to stane, pocítíme silnou energii.

Tento Záblesk světla spustí kaskádu událostí na planetárním povrchu. 

NA ÉTERICKÉ/ASTRÁLNÍ ROVINĚ BUDE: 

Velká vlna nebo záblesk Božské energie a světla přicházející z Galaktického Centrálního Slunce (které se v plejádském jazyce nazývá Alohae) směřující k povrchu planety a bude to záblesk nebo zvláštní typ světla přicházející ze Slunce, které bude prostupovat zemi a vést k lidstvu ve světle lásky, čímž ukončíme dualitu. Je to nádherná energie, kterou jsme nikdy předtím neviděli ani necítili. Každý na Zemi bude cítit a vědět, že se něco stalo. Nebude to žádná velká dramatická událost. Bude to POZITIVNÍ událost.

Pro někoho to může být velké překvapení, ale ti, kteří si tento vývoj uvědomují, to poznají jako pozitivní změnu, jejíž čas nadešel.

Tento Božský záblesk spustí duchovní síly, bratři mimozemšťané a vnitrozemšťané, lidi sítě Agartha (vnitrozemské), planety. Tyto plány jsou naplněním toho, co je známé jako galaktický kodex.

Tento kodex zvaný Galaktický kodex představuje právní základ pro všechny akce Konfederace v této a dalších galaxiích. Tento Kodex není strnulým souborem vnějších zákonů, ale systematizovaným vnitřním etickým kodexem všech duší Světla, který všechny bytosti Světla přijímají se svou svobodnou vůlí, neboť odráží jejich vnitřní pravdu.

Atmosférou Země neviditelně projde mateřská loď, aby zvýšila vibrace a pomohla obyvatelům upravit pole vědomí pomocí pozitivní síťové matrice. Tenhle bude fungovat navždy. Oni, ti z mateřské lodi, se nějakou dobu neodhalí ani se veřejně neoznámí, i když se objeví větší fyzické zjevy, aby se svět připravil na přijetí jejich přítomnosti.

NA FYZICKÉ ROVINĚ BUDE: 

Pozitivní vojenské a policejní síly Země vyrazí do akce, aby zajistily nepokoje a fungování životně důležité infrastruktury a zabránily útokům pod falešnou vlajkou ze strany zbývajících temných sil, jejichž cílem je vyvolat paniku a reakce založené na strachu.

…The 17th Letter (JFK Jr.) on Telegram Wed. 17 July 2024

VĚZENÍ ILUMINÁTŮ (JIŽ ZAČALO).

Zveřejňování dokumentů a událostí, včetně tajných informací o mimozemšťanech, začne nějakou dobu po Události a bude odhaleno mnoho záhad světa. Dojde k zatýkání těch, kteří kontrolují obchod s drogami/síly stojící za všemi světovými válkami/probíhající depopulační agendy, HAARP/Tajný vesmírný program/očkování kontroly mysli/finanční zločiny a mnoho, mnoho věcí pravdivých velkému počtu lidí, mnoha lidé se budou bát. Proto jsme tady: abychom byli oporou Světla a Lásky pro všechny ty lidi.

K uzdravení planety dojde k RESETU MÉN a celého systému, restartu/spuštění spravedlivého Nového finančního systému s fondy prosperity pro všechny, zatímco celý globální bankovní systém a všechny bankovní počítače budou uzavřeny a online nakupování nebude možné.

Hlavní média převezmou civilní orgány. 

Bude nový vládní/politický systém, nový vzdělávací systém, nový zdravotní systém atd.

Dojde k pomalému a postupnému probouzení lidstva k poznání existence pozitivních nepozemských ras. 

V tuto chvíli je zřejmé, že negativní elity jako celek se nebudou chtít vzdát.  Plán hromadného zatýkání s pozitivním vojenským personálem pokračuje. Tento protokol konečně umožní pozitivním mimozemským silám začít přebírat iniciativu.

Operaci Stardust provedla Plejádská flotila z oběžné dráhy Země kolem planety Země. Stardust je kód pro speciální pokročilou nanotechnologii.

Je to prášek vyrobený z nanočástic, které byly rozdrceny uvnitř fyzických těl členů negativních elit a jejich příznivců.

Tento nanoprach nelze odstranit žádnou známou technologií na Zemi. Jeho aktivace má dvě fáze:

První fáze okamžitě zablokuje centrální nervový systém a člověk se nemůže hýbat.  

Druhá fáze člověka zabije. 

Aktivují se v době Události, aby zablokovaly jakékoli poškození, které se elitní členové pokusí způsobit.

V naprosté většině případů postačí aktivace 1. fáze. 

Účelem operace Stardust je anulovat negativní efekty, které elity mohou chtít tentokrát využít k pokusu o útěk z vězení. Možná chtějí odpálit jadernou zbraň nebo vytvořit nějaký chaos v populačních centrech. Tento protokol v kombinaci s akcí

Pozitivní armáda bude matem moci negativních elit.

Tato technologie NEBUDE aktivována před Událostí. Během akce musí civilní a vojenské orgány stále plnit svou úlohu.

Vyšším řadám temných sil bude navrženo, aby se vzdaly dříve, než  Událost dorazí nebo dokonce během události.

S těmi, kteří se vzdají a spolupracují se silou světla, bude zacházeno s mnohem větším soucitem a budou také uzdraveni.

PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH TECHNOLOGIÍ. 

Budeme sdílet techniky pro duchovní růst, dozvíme se, kdo jsme, odkud pocházíme, rozeznáme náš jedinečný účel a naše životní cesta nám bude odhalena individuálně, protože negativní interference již nebude existovat.

bude mít sílu zlomit naši svobodnou vůli pomocí technologií kontroly mysli.

Objeví se prastaré artefakty, které vyjdou na světlo, aby nám odhalily pravdu o interakci člověka s mimozemšťany v naší historii, abychom pochopili naše kosmické dědictví.

CO MŮŽETE UDĚLAT PŘED AKCÍ. 

Chystáme se užít si nenásilného osvobození planety spolu se světlou a krásnou budoucností pro celé lidstvo.

Vzhledem k tomu, že neznáme přesný den, měsíc ani rok události (což bude brzy), bylo by moudré dodržovat několik jednoduchých preventivních pravidel:

– Od této chvíle mějte po ruce 2 týdny jídla navíc.

– Ujistěte se, že vy a vaši blízcí máte před určitým datem zásobu všech léků, které můžete potřebovat.

– Mít doma peníze navíc.

– Ujistěte se, že máte plnou palivovou nádrž vašeho vozidla.

Všechny tyto návrhy neslouží k vyvolání paniky, ale k tomu, abyste se během akce cítili bezpečně a klidně Mít jídlo a nějaké peníze na cca 15 dní, ale pokud si to můžete dovolit, mějte jídlo na měsíc.

Nesnažte se o ničem přesvědčit přátele a rodinu; Respektujte je v jejich přesvědčení. Pokud se vás zeptají, nabídněte jim informace jinak, sledujte svůj kurz a nechte každého, ať se řídí svou svobodnou vůlí.

CO OČEKÁVAT FINANČNĚ PO AKCI. 

Vize nového finančního systému – Přechod od starého finančního systému k Novému finančnímu systému.

Současný finanční systém nefunguje správně a je nahrazován novým finančním systémem. Nepanikařte. To je dobrá věc. Jako při každém větším stěhování vám bude poskytnuto vše, co potřebujete pro své potřeby.

První dny jsou vždy nejzáhadnější. Protože všechny hlavní televizní sítě, noviny a rozhlasové stanice budou vysílat kvalitní informace o události, můžete očekávat, že se budete s přibývajícími dny cítit stále pohodlněji, protože lidé nejsou zvyklí na spolehlivé zprávy!

POKYNY NA PRVNÍCH 14 DNÍ. 

Den 1 – Pár minut od akce

– (Přijde puls božské galaktické energie = ZÁBLESK STŘEDNÍHO SLUNCE.)

– Galaktické síly převezmou satelity a komunikační stanice.

– Když bude vyvíjen kritický tlak na Federální rezervní systém Spojených států, první globální pilíř současného finančního systému, bude nucen zaplatit dluh, který má vůči lidem kvůli svým podvodným operacím. FED, který nemá peníze na zaplacení tohoto dluhu, zkrachuje. To vyvolá reakci

Zbankrotuje také BURZOVÝ řetězec, MMF, Světová banka a všechny centrální banky světa.

– Extrémní volatilita na trzích povede ke zhroucení akciového trhu světové třídy. Burzy se zavřou.

– Všechny banky budou dočasně uzavřeny; Po dobu 3 až 7 dnů nebudeme mít přístup do bank (které lze prodloužit až na 14 dnů).

– Všechny kreditní karty a bankomaty budou dočasně deaktivovány.

Důvodem je odříznutí přístupu ke zdrojům nelegálním vlastníkům centrálních bank po celém světě, známým jako černá kabala (nebo rodiny

Ilumináti/13 rodin…). Je důležité zdůraznit, že černou kabalu nelze zaměňovat s kabalou andělů; jedna věc nemá nic společného s druhou.

Většina podniků bude vybízena, aby zůstaly otevřené a nadále přijímaly hotovost a šeky, jako by byly v běžném podnikání. Omezení skončí, jakmile se banky znovu otevřou (1 až 2 týdny po UDÁLOSTI).

Pokud nemáte přístup k penězům, potřebujete je pro základní potřeby a nemůžete je získat od přátel, rodiny nebo prostřednictvím záchranné služby, bude vytvořen systém poukázek na úhradu nouzového zboží a služeb.

To vše je počáteční, zatímco je systém v přechodu. Brzy se dozvíme, že už není nutné používat peníze. Jedná se o dočasné přesuny v přechodu.

Den 2 – 14 + 

– Všechny měny zůstanou v platnosti.

– Po akci proběhne finanční Revalvace RV

– U bank, které se znovu otevřou, bude účetnictví transparentní.

– Úrokové sazby budou odstraněny; Úroky již nebudou účtovány.

– Federální ministerstvo financí bude okamžitě demontováno.

– Všechny banky se silnými vazbami na Rothschildy zkrachují.

– Federální rezervní systém (Central Bank of United States) bude okamžitě demontován,

stejně jako další dva pilíře, které jsem zmínil dříve: Bank of London a Vatikánská banka.

– Ne všechny dluhy vám budou odpuštěny, to znamená, pokud používáte kreditní karty k

nákupu zboží, nevěřte, že vám budou dluhy odpuštěny. To se nestane. Pokud to byl

spravedlivý nákup, bude spravedlivý.

– Potraviny, přístřeší a technologie budou k dispozici všem.

– Už nebudou žádní bezdomovci.

– Už nebudou žádné zásoby.

– Peníze na bankovních účtech budou zmrazeny až do resetování na nový bankovní systém

(3 až 14 dní); Pokud byly finanční prostředky získány legálně, budou peníze uvolněny.

– Peníze rodin Iluminátů jsou nezákonné a budou zabaveny.

Více podrobností o změnách nové společnosti:

– Bude vládnout humanita.

– Bude spuštěna nová technologie Free Energy, ale elektrické sítě budou i nadále v procesu přeměny.

– Každý dostane základní prostředky na přežití, bydlení a rozvoj.

– Práce nevyhyne, ale lidé budou pracovat na tom, co povznese jejich duši a budou za to dostávat mzdu.

– Osobní dluhy a dluhy země budou pečlivě analyzovány za účelem možného odpuštění.

– Hypotéky budou zrušeny. Jinými slovy, pokud jste nebyli schopni splácet své dluhy z hypotečního úvěru, nebudete z domova vyhozeni.

– Změní se sociální zabezpečení/důchod/zdravotní péče a bude poskytováno bezplatné zdravotní pojištění spolu s novým pokročilým lékařským systémem.

– Průměrný pracovní den bude 3 až 4 hodiny denně, 5 dní v týdnu. – Sníží se výrobní náklady.

– Všechny zákonné smlouvy budou respektovány.

– Policie bude restrukturalizována kvůli ochraně, ne jako výběrčích peněz. – Common law bude respektováno a nebude deformováno.

– Většina dluhů na kreditních kartách bude zrušena. Jak jsem řekl, bude důležité posouzení každého případu.

– Spekulace nebudou tolerovány a nebudou moci nyní vyčerpat své kreditní karty v naději, že je později zruší, aniž by byli nuceni platit. Existuje finanční kontrola ze strany vyšších sil a pokud si ve zlé víře pomyslíte „Ach, teď si dobiju kartu, protože později nezaplatím…“, bude to okamžitě identifikováno Sílami světla. . . To nebude fungovat.

– Kongres se uzavře kvůli střídání. (Stane se to ve všech zemích). – Většina Kongresu bude rozpuštěna.

– Do 4 měsíců po RESETU budou nové volby do Kongresu (všech vlád světa).

– Monsanto a zkorumpovaná část Microsoftu okamžitě zbankrotují; Totéž se stane s dalšími zkorumpovanými společnostmi.

– Vězňům se dostane velké pomoci; Dostanou poradenství a psychologický výcvik, protože byli nuceni dělat věci kvůli životním podmínkám, ovládání mysli a dalším vlivům. Mnozí budou propuštěni, protože jsou nevinní.  Pro všechny zadržené budou spravedlivé procesy.

– CIA zastaví obchodování s drogami a bude nutná drastická restrukturalizace.

– Dojde k drastické změně ve způsobu, jakým jíme. Bude v nás pulzovat obrovské vnitřní volání po živé stravě (raw food). Naše těla zahájí důležitou buněčnou regeneraci. (Ve skutečnosti se to již děje…)

– Bankroty budou pokračovat.

– Je zřejmé, že továrny, které vykořisťují lidi, budou uzavřeny a tito lidé budou za svou práci dostávat spravedlivý plat.

– Hnutí odporu pomůže a poradí.

– Síťové napájení bude pokračovat, ale v krátkých intervalech můžeme zaznamenat tmu. To znamená, že nám na chvíli může dojít energie. Více o tom povím v naší příští hodině.

– Finanční život po „události“ bude mnohem lepší, protože dluhové cenné papíry nezákonně uložené temnými budou odstraněny. Každý člověk na planetě bude mít k dispozici zdroje pro zlepšení svého života.

– Po několika dnech bude nový finanční systém nahrazen. Nakonec se zlato, které loutky temnoty vzaly, vrátí lidstvu. Ilumináti nemají ani skutečné zlato; Mají falešné zlato.

– Hnutí odporu vyrobilo wolframové zlato (pouze vnější vrstva je skutečné zlato) a nahradilo skutečné zlato, takže Ilumináty rozzuřily. Někdy samotní Ilumináti vytvořili falešné zlato, aby je ukázali obyvatelstvu, zatímco skutečné zlato bylo použito pro jejich válečné projekty.

-Jak Odpor nahradil skutečné zlato? Transportní komory!… Ve správný čas bude lidstvu doručeno pravé zlato.

– Až bude nový systém v platnosti, bude měna kryta zlatem. Po ‘Události’ dojde k přehodnocení. Pro nás všechny to bude čas přechodu.  Každý bude mít základy pro vše, co potřebuje.

– Po „Akci“ již nebudou žádní bezdomovci. Domy budou otevřeny každému, kdo je bude potřebovat.

BOŽSKÁ PODPORA. 

Do těchto změn je zapojeno mnoho Nanebevzatých Božských Mistrů a Archandělů, kteří budou vždy podporovat lidstvo. Zde bych se ale rád zmínil o jednom z nich. Jeho jméno je velitel Ashtar. Jeho poslední inkarnace na Zemi byla před 25 tisíci lety. Aštar je Osiris ze starověkého Egypta. Jeho hlavním projektem je Vzestup lidstva.

Dalším Aštarovým projektem je první kontakt s naší Galaktickou rodinou.  Dalším jeho projektem je Výcvik telepatické komunikace. Akci budou mít na starost média. Všechny televizní programy přenesou své poselství.

ARKTURIÁNI A KVANTOVÝ SYSTÉM. 

Arkturiáni jsou zodpovědní za instalaci tohoto nového Kvantového Finančního Systému, kde je vše propojeno s mega centrálním počítačem Arkturiánského Systému, ve spojení s vědomím NESARA/GESARA. Evidentně se na této změně kromě Arkturiánů velmi podílejí také Plejáďané a mnoho plejádských vojáků inkarnovaných na Zemi je připraveno spolu s Kavalérií Hnutí odporu vyjít na povrch v době hromadného zatýkání.Během těchto zatýkání se členové negativní elity pokusí o útěk. Po léta připravovali tunely a jeskyně, ve kterých se mohli schovat, kromě toho, že se snažili otevřít portály k opuštění Země. Všechno marně. Zastaví je kavalerie! Celý tento kvantový systém je velmi bezpečný a spravedlivý a tito elitní členové také vědí, že nad ním nemají žádnou kontrolu. Nemají přístup k Arkturiánské kvantovému počítači a netuší, jak uniknout galaktickému zákonu.

Kvantový počítač je programovatelné zařízení, které je schopné provádět výpočty a algoritmy manipulací a čtením informací uložených v kvantových systémech, jako jsou atomy, molekuly, protony, elektrony a fotony. V tomto typu počítačů se používají kvantové bity, které ze své podstaty umožňují těmto typům počítačů provádět úkoly, které by elektronickým počítačům zabraly tisíce nebo dokonce miliony let. Tento Arkturiánský superpočítač také komunikuje s energetickými poli/aurami lidí a je schopen provádět velmi přesné výpočty potenciálu.

ZÁVĚREČNÝ DŮRAZ – POŘADÍ VĚCÍ – SÉRIE UDÁLOSTÍ V RÁMCI „AKCE“ 

Po ‘Události’ budou věci pokračovat v určitém pořadí:

* Budeme mít nový spravedlivý a vyvážený finanční systém. 

* Bude zveřejněna skutečná historie naší planety. 

* Dojde k uvolnění nových technologií, zejména volné energie. 

* Nastane nový vzestup – kvantový skok – pro lidstvo. 

* Vznikne prozatimní dočasná vláda.

* Pak budou volby. 

* Postupně budeme připraveni na „první kontakt“ s naší Galaktickou rodinou. 

* První kontakty budou s Intraterrany a Plejáďany. 

* Později bude uskutečněn oficiální „První kontakt“.

* Později dojde k masivním přistáním. 

* Později se ještě objeví Ascended Masters. 

INFORMACE PŘEBÍRANÉ Z KURZU KVANTOVÉHO FINANČNÍHO SYSTÉMU. Učí GABRIEL RAIO LUNAR -NEVA. SAO PAULO, DUBEN 2024

Extrahoval a přeložil Carlos Alberto Pascuas.

Léčebné centrum ODIN v Manrese/ Barcelona- Španělsko

Nedávná historie Lidstva, která by mohla zahrnovat posledních 5 000 let podle
informací, které nám byly oficiálně sdělovány, se zakládá na struktuře společnosti založené na 5 pilířích:

  1. Rozdělení lidských bytostí do rozličných skupin, které obývají území těch, kteří se považují za „majitele“ nebo „právoplatné obyvatele“. Boj o území a jeho zdroje mezi různými skupinami se stává konstantou. Umenšuje se pohled na lidskou bytost – jako na entitu, to nás udržuje jako stejné a spolupracující na konceptu rozpadu do skupin etnických, kmenových, populačních a jiných. Spolupráce jako základ čelit různým situacím, které se objevují v lidské evoluci, je nahrazena
    střetem/ konfrontací.
  2. Existence civilní moci, která přebírá vládu nad víceméně širokou společností. Na jeho vrchol je postavena figura, která velí a nařizuje. V západní kultuře se pro ni používají označení jako král, císař, prezident nebo jiné podobné. Tato „nejvyšší“ figura zase ustanoví další mocenské prostřednické figury, které v evoluci historické a geografické, měnily svoje dominance a moci, ale udržují společné koncepty: povyšují se nad zbytkem a kontrolují a utlačují různými způsoby ty,
    které považují za „vnitřní“ nebo za „správce“ v moderní terminologii.
    Koncepty vnitřní úrovně jako je rodina nebo rodinná skupina nebo historické pokrevní vazby tvoří nejzákladnější úroveň společenství nad jednotlivcem. Ty příspívají v každodenním životě k ničení lidské bytosti jako základu. Lidská bytost přestala definitivně existovat jako osa existence a konání.
  3. Potřeba armády nebo prvku síly pro udržení civilní mocí podřízenost obyvatele, které ovládají. Armáda dovolí opět zvětšit území obývaná jednotlivými komunitami nebo si přivlastnit statky nebo lidi z jiných komunit. Síla se konečně nahradila bratrstvím mezi Lidskými Bytostmi.
  4. Aby se mohly strukturovat všechny úrovně různých společností méně agresivní formou a aby se podchytila mysl všech sociálních úrovní, objevují se náboženství a jim odpovídající bohové. Ta nahrazují, ve většině, spiritualitu, která tvoří esenciální část Lidské Bytosti. Vytvářejí se bohové a svaté figury, které vysvětlují a dávají mentální „jemnou“ podporu sociálním strukturám, které se vytvářejí anebo jsou v rozvoji. Vůdci různých náboženství nebo „posvátných“ vír se stávají
    součástí lidské mocenské struktury. Náboženství se mohou použít a jsou použita, buď jako prvek sociální soudržnosti nebo i jako prvek sociálního nebo kmenového střetu. Autentická spiritualita pokračuje ve svém grandiózním projevu v omezeném počtu jednotlivců nebo skupin po celém světě.
  5. V moderních společnostech sdělovací prostředky kontrolované většinově mnoha úrovňovými centry moci zmiňované v předchozích bodech, se stávají kontrolními prostředky mysli obyvatel. Propagují kolektivní hypnózu a podporují existenci a činnost civilní moci armád a církví. Udržují také napětí a/nebo střet s jinými sociálními skupinami s cílem odvést pozornost mas od toho, co je skutečně důležité. S Lidskou Bytostí je zacházeno jako s programovatelným a
    ovladatelným předmětem a k tomuto cíli se vyvíjejí velmi sofistikované techniky. Nic z toho předchozího reálně nemaže Lidskou Bytost jako základ, ani spiritualitu jako jeho spojení s jeho pravou podstatou.

Vize F.A.U

je podporovat sociální vývoj s navrácením k pojímání Lidské Bytosti jako základu ve všech svých úrovních. Proto považuje všechny Lidské Bytosti jako členy jedné velké rodiny, které je třeba podporovat, aby rostli a rozvíjeli se, každý na své konkrétní cestě pro život sociální, pracovní, ekonomický a intelektuální. To všechno bez vnucování konkrétní vize a s podporou způsobu,
který každý považuje za vhodný v tématech jako tvoření a podpora osobních nebo rodinných obchodů, netendenčního vzdělávání a školení a aby to pomáhalo v maximální míře rozvoji osobnostních schopností, podpora ve stavbě a pořízení obydlí ve spravedlivých podmínkách, garantizovat statky a základní služby:

zdravé potraviny, čistá voda, zásobování energií, komunikační systémy, pohyb/přesun a další.

M I S E

Jsme skupina Lidských Sebourčených Bytostí, sjednocených, chceme a hledáme způsoby spolupráce se všemi živými bytostmi na planetě a s planetou samotnou.
Misí F.A.U. je navrhovat a podporovat způsoby pro výstavbu a vytvoření svobodné planety, podporujíc návrat k pojímání Lidské Bytosti ve své integritě a její spolučinnost s ostatními živými bytostmi a přírodními zdroji na planetě, kterou též považujeme za živou a kterou musíme také podporovat pro zajištění její vyváženosti, která je základem té naší.
F.A.U. nám pomáhá při nalezení cesty a znovuspojení s naší opravdovou esencí a našimi právy podle Univerzálních Zákonů. Navrhujeme způsoby k dosažení veškeré hojnosti, kterou nabízí planeta a podporujeme ty, kteří konají stejným směrem.
Přichází moment, ve kterém rostoucí procento lidí, si začínáme vzpomínat na náš skutečný původ a pramen života. Prostřednictvím tohoto krásného projektu zvaného F.A.U. a všech členů, kteří se věnují službě pro Lidstvo, chceme se podílet a vytvářet široký vějíř nových forem, nových paradigmat, nových myšlenek a způsobů konání, kde každá Lidská Bytost má nárok na důstojný život v hojnosti, aby měla a vlastnila svobodu v posunu vpřed, v růstu a účasti. Všichni společně ve vesmírné unii Světl, s náboženstvími a vírami na vedlejší koleji. Pro to, dáme do pohybu to vše, co je v našem dosahu, bez bariér, hranic, s představou spolupráce s celou lidskou rodinou, abychom dokončili body zde zmiňované, jeden po druhém, počínaje Bezpodmínečnou Láskou. Pomůžeme bezpochybností, podpoříme a posílíme nápady a schopnosti každého člověka a skupiny velké rodiny. Myšlením v malém vytváříme velké.

C Í L

Naším hlavním cílem je posílení a rozvoj Lidské Bytosti a znovuzrození rodinného svazku, míněno ve svém širším významu, aniž by peníze byly problém pro tento přestup do hojnosti a lásky.
Dalším cílem a neméně důležitým je obnovení a navrácení Flory, Fauny a přírodních zdrojů na celé planetě.

V důsledku toho, se můžeme těšit z Míru, Hojnosti a Univerzální Lásky mezi všemi Lidskými bytostmi a planetou, která nám dává život, který nám z přirozeného práva v respektu a jednotě náleží.
Dále v dokumentu jsou uvedeny různé akce a programy, které tvoří F.A.U.

FAMÍLIA = RODINA

ASISTENCIA = POMOC

UNION = SPOJENÍ

FAU je program KLÍČOVÝ, který obsahuje 7 programů:

(P.A.I = Programa de Asistencia al Individuo)

(P.A.E = Programa de Asistencia a Pequeňas empresas)

Každý z těchto programů má zároveň mnoho projektů. FAU pojme všechny projekty prospěšné pro komunitu. Proto, FAU bude stále růst.

FAU tam musí být, bude mít svou vlastní linii financování a docílíme toho, že služby budou nadále fungovat – lékaři, dodavatelé potravin, bezpečnost, komunikace, dodavatelé světla a vody, urgentní pomoci, sociální služby, atd. Aliance (pozn.př.: = vojenská aliance BRICS známá pod jménem Pozemská Aliance spojená s Vesmírnými Silami každého – většího – státu) nás požádala kvůli tomu o pomoc. Chtějí, abychom poskytli naši pomoc na bázi dobrovolnosti a pro tento účel nás požádali, abychom otevřeli skupinu, do které každý, kdo do ní vstoupí, napíše svoje jméno a místo, kde žije.

Tímto způsobem Aliance bude vědět, kdo jsme a jak nás nalézt. Oni tě budou kontaktovat až přijde čas a pokud se tak nestane, ty sám se budeš moci k nim přiblížit a řekneš „jsem humanista“. Poznáš je podle uniformy a vibrace, oni tě poznají podle tvé vibrace.

S průvodcem Aliance budeme na všech místech, kde bude potřeba okamžité pomoci k udržení těchto služeb v chodu.

Jestli rád pomáháš druhým, jestli jsi vždycky byl pro podporu toho, kdo to potřebuje, můžeš být součástí tohoto velikého okamžiku pro proměnu lidstva.

Připoj se k této skupině na Telegramu,

(neuvádějte nikdy přesnou adresu, jen PSČ!)

a Aliance bude vědět – a dá vám vědět, co pak dělat.

 

Skupina na Telegramu:

COLABORADOARES FAU (= Spolupracovníci FAU)

http://t.me/+kAk8oUd-O7F1YWVk

Ti znalí chápou, že JFK Jr. byl zvolen již viceprezidentem Obnovené republiky, přičemž Trump sloužil jako prezident.

JD Vance je pouze kandidátem na viceprezidenta pro bankrotující US Inc. 🙂

Víte, Kraken byla přezdívka počítače vojenského zpravodajského sboru 305. praporu, který počítal oficiální volební lístky pro rok 2020 opatřené vodoznakem. V listopadu 2020 Kraken ověřil, že Trump vyhrál volby v každém státě kromě dvou s více než 80% hlasů.

Oznámení Krakena ve středu. 24. července bylo to, na co jsme všichni čekali – volby v roce 2020 byly podvod a USA Inc, Bidenova administrativa a celý Kongres budou rozpuštěny, zatímco my jsme směřovali k volbám Obnovené republiky.

Když už mluvíme o Joe Bidenovi, ve St. 17. července 2024 Biden zažil své vlastní překvapení. Prezident US na pódiu oznámil, že Biden nebude mluvit na události v Las Vegas, protože byl právě pozitivně testován na Covid.

V jazyce White Hat Covid Code Chart „Pozitivní testování na Covid“ znamenalo, že zatčená osoba se přiznala ke svým velezradským zločinům a její poprava bude utajena.

Jediným problémem bylo, že už v prosinci 2020 byl Biden zatčen a podstoupil vojenský tribunál. Byl shledán vinným ze špionáže, podvodu s voliči a zrady a popraven v GITMO.Od té doby ho hrají herci. Byl to skvělý film, co? Všechny druhy zvratů.

Možná, že tato diagnóza Covid byla způsobem, jak se Deep State zbavit rozzlobeného senilního falešného prezidenta, který odmítl znovu odstoupit z kandidatury proti Trumpovi, ale poté nebyl nikdy zvolen do úřadu prezidenta USA.

Všechno to byla jedna gigantická dobře zpracovaná show – která měla skončit Velkým Načasováním – Událostí.

Zdálo se, že na druhé straně plotu Bílé klobouky skutečně souhlasí s diagnózou Covid. Jejich Global Alliance se chystá odhalit Všechno o Bidenovi ve své operaci Kraken: The Final Battle – která měla začít za sedm dní.

 

 

3) Měli jsme vojenské speciální jednotky, které nás kontaktovaly a řekly, že to začne, až dnes večer prezident Trump přijme svou nominaci na prezidenta. Pak jsme zjistili, že by to mělo být během jeho dnešního projevu. Nevíme, kdy v projevu přijme nominaci, ale domníváme se, že to mělo být do půl hodiny až hodiny poté, co nominaci přijme. V té době jsme slyšeli, že se chystal přijít a mluvit brzy během Velkého hovoru.

4) Pak jsme slyšeli od jiného vojenského zdroje, který řekl, že prezident Trump nepromluví do přibližně 22:00 EST, což je nyní, a že poté obdržíme jeho projev a dostaneme jeho souhlas s nominací na prezidenta, a pak pár hodin poté, co obdržel tuto nominaci, jsme mohli získat začátek pro našich 800 čísel, která přijde. Takže si myslím, že realisticky se díváme na možnost, že to dostaneme ráno, a uvidíme, co se stane mezi dnešní nocí a zítřejším ránem. Možná to dostaneme přes noc, možná to dostaneme zítra.

Ezra A. Cohen, [19/7/24 13:26]
Po neúspěšném atentátu na prezidenta Trumpa se nyní Deep State pokouší zničit Global Grid.

Ezra A. Cohen, [19/7/24 13:50]
S tímhle neuspějí.

Bílé klobouky jsou na správných místech.

Připojte se k t.me/TheEzraCohen

 

https://geopoliticsastrology.wordpress.com/2024/07/19/protokol-udalosti-vzestupu-co-se-bude-dit-a-co-mam-delat/