Vyšetřovatelé amerického námořnictva JAG ve středu zatkli ředitelku NIH Monicu Bertagnolli, despotku Deep State, která se snažila zahájit druhou plandemii před Volebním dnem 2024. Tentokrát ne pomocí COVID-19 ale opičích neštovic, jako záminky k vynucení hlasování poštou, uvedl zdroj z JAGu pro Real Raw News.

Bertagnolli, absolventka Princetonu a onkolog, byla nominován pResidentem Bidenem, aby sloužila jako ředitelka Národního institutu zdraví v květnu 2023 poté, co White Hats chytil, odsoudil a popravil jejího ďábelského předchůdce Francise Collinse a jeho kohortu z CDC, Rochelle Walensky. Ta prosazovala omezení Mpox – povinné maskování a povinné experimentální očkování mRNA proti Mpox, ale její pracovníci ministerstva zahraničí, kteří se stále zmítali v důsledku rozpadu jejich milované Plandemie cítili, že je příliš brzy znovu klamat veřejnost.

Zjevně změnili názor a jejich náhlý zvrat nezůstal bez povšimnutí.

V úterý kybernetické velení americké armády (ARCYBER) zachytilo hovor mezi Bertagnolliovou a generálním ředitelem WHO Dr. Tedrosem Adhanomem Ghebreyesusem. Bertagnolli se v něm zeptala, zda je WHO připravena vyhlásit Mpox za stav veřejného zdraví mezinárodního významu, a řekl, že aktivní zdravotní krize pomůže „prezidentce Harrisové“ zajistit vítězství v listopadu. Kromě toho poznamenala, že přesvědčování veřejnosti o tom, že Mpox nyní infikuje heterosexuály, bylo klíčovou součástí Harrisové agendy. Kromě toho požádala Ghebreyesuse, aby prohlásil kmeny koronavirů FLiRT a LB.1 za „globální katastrofu“. Zatímco Ghebreyesus souhlasil, že dvě zdravotní strašení jsou lepší než jedna, řekl, že zaměřit se na obě současně by se zdálo podezřelé, a doporučil odložit nová prohlášení o COVID na říjen.

“Vaše prezidentka Harrisová možná potřebuje říjnové překvapení a my s tím můžeme pomoci,” řekl Ghebreyesus Bertagnolliové.

„Ano, říjnové překvapení; skvělý nápad,“ odpověděla tichým, spikleneckým tónem.

V politice Spojených států je Říjnové překvapení neočekávanou událostí, vymyšlenou nebo neplánovanou, s potenciálem ovlivnit výsledek listopadových voleb. Říjnová překvapení se datují do 19. století, ale tento termín vstoupil do běžné řeči v roce 1980, kdy se prezident Ronald Reagan obával, že dohoda o propuštění amerických rukojmích zadržovaných v Íránu na poslední chvíli by mohla úřadujícímu Jimmymu Carterovi vynést dostatek hlasů, aby vyhrál znovuzvolení, údajně uzavřel tajnou dohodu s íránskými vůdci o odložení propuštění rukojmích až do dne voleb. Reagan vyhrál a v den jeho inaugurace – minutu poté, co dokončil svůj 20minutový inaugurační projev – Íránská islámská republika oznámila propuštění rukojmích. Údajným cílem dohody bylo zabránit Carterovi, aby vytáhl Říjnové překvapení. Stručně řečeno, Reagan porazil Cartera na plné pecky. Reaganův frontman William Casey se o termínu „říjnové překvapení“ zmínil tisku více než jednou.

Harrisová, Bertagnolliová, NIH a WHO zjevně věří, že překvapit občany novými mandáty a povzbudit je, aby volili poštou, místo aby riskovali nákazu, je skvělý nápad.

„Než ukončili hovor, Monica Bertagnolliová, nyní zadržená Bertagnolliová, řekla prasečí WHO, že Harrisová chce, aby alespoň 75 % registrovaných voličů hlasovalo poštou. Je jen jeden důvod, proč demokraté mají rádi zasílané hlasovací lístky – podvádět svou cestu k vítězství,“ řekl náš zdroj.

Vedení JAG, dodal, rozhodlo, že Bertagnolliové výroky Ghebreyesovi se rovnaly přiznání a byly dostatečně závažné na to, aby vydaly vojenský zatykač, který ji obvinil ze spiknutí s cílem podvést národ, potlačování voličů a zradu. Viceadmirál Darse E. Crandall podepsal zatykač a vyslal vyšetřovatele JAG, aby zatkli Bertagnolliovou ve středu ráno. Její dopadení se shodovalo s tím, kdy Ghebreyesus veřejně označil falešnou epidemii Mpox za mezinárodní nouzovou situaci.

Vyšetřovatelé JAG konfrontovali Bertagnolliovou, když vstoupila na příjezdovou cestu a našla vypuštěné pneumatiky na jejím Mercedesu třídy S 680 za 250 000 dolarů. Když byl zatykač ukázán, nepřekvapivě protestovala a tvrdila, že ani JAG, ani americká armáda nemají pravomoc nad státními zaměstnanci.

“Nechte mě na pokoji.” Teď musím do práce,“ trvala na svém.

“Vaše práce je hotová, ale protože máte vypuštěné pneumatiky, poskytneme vám zdvořilostní jízdu tam, kam patříte,” odpověděl vyšetřovatel.

Náš zdroj řekl, že ji vyšetřovatelé galantně přivedli do zpracovatelského centra JAG.

„Chvíli zůstane a pak půjde do GITMO. Řeknu ti to, Michaeli, náš život by byl mnohem jednodušší, kdyby republikáni v Kongresu přestali potvrzovat Deep Staters na mocenské pozice,“ dodal na závěr náš zdroj.

https://realrawnews.com/2024/08/military-arrests-nih-director-monica-bertagnolli/