Soudce Deep State, který předsedal nezákonnému soudnímu procesu o zatajování peněz a nezákonně řekl porotcům, že k odsouzení prezidenta Trumpa nepotřebují jednomyslnost, byl v úterý večer zatčen a převezen do zadržovacího střediska White Hat, kde zůstane, dokud nebude převezen do GITMO, zdroje. v kanceláři generála Erica M. Smithe řekl Real Raw News.

Bílé klobouky čekaly na příležitost chytit soudce Arthura Engorona, aniž by způsobily pandemonium nebo mediální šílenství.

Engoron, dodal zdroj, se začal skrývat, když White Hats minulý měsíc začal zatýkat porotce, kterým vydal protiústavní pokyny. 6. června White Hats zachytily hovor Engorona s neznámou osobou v Úřadu amerických maršálů. Zběsilý Engoron žádal, že potřebuje okamžitou ochranu, protože členové týmu Alvin Bragg, Susan Hoffinger, a několik „jeho“ porotců nevysvětlitelně zmizelo.

Není jasné, proč Engoron sledoval porotce, protože již rozhodl o případu a porotu propustil. Real Raw News dříve informoval o porotcích, na které odkazoval, a o zatčení Hoffingerové.

Odpovídající strana však nebyla nakloněna Engoronově prosbě o pomoc a řekla mu: „Ať jsi v jakékoli díře, zahrab se. Nechceme se na tom podílet.”

9. června White Hats poprvé vyrazili na Engoron,pa, ale nějak se jim vyhnul; vyšetřovatelé JAG, kteří měli za úkol ho zadržet, ho nemohli najít v jeho domě nebo kanceláři a později byli pokáráni za to, že umožnili 76letému muži uprchnout.

Mezitím Bílé klobouky pokračovaly v pronásledování kriminálních porotců a prováděly elektronické sledování Engoronových obchodních a osobních kontaktů v naději, že zjistí, kde se nachází. Jejich počáteční úsilí se ale ukázalo jako marné. Nějakým zázrakem utekl před vojenskou spravedlností. Stařec, který občas potřeboval pomoc při šplhání po schodech k jeho soudní budově.

“Pokud mají Deep Staters jednu věc společnou, je to, že se nakonec vždycky poserou,” řekl náš zdroj. “Důkaz toho se děje právě teď, když to imploduje.” Pokud jde o toho parchanta Engorona, zbláznil se, jako všichni ostatní, a zavolal jednomu ze svých dětí a zeptal se ho, jestli ho nehledali nějací podezřelí lidé nebo se na něco zeptali. Vzlykal do telefonu, když svému dítěti řekl, kde je.”

Engoron uprchl ze Spojených států do nejbližší socialistické země: Kanady, konkrétně Toronta.

Generál Smith okamžitě kontaktoval spojence na Velitelství speciálních operací americké armády, aby se zeptal, zda by se jednotka speciálních sil mohla nasadit k zadržení Engorona, než si uvědomil, že omylem odhalil svou polohu a přesunul se jinam.

Dostal pozitivní zprávy: Speciální jednotky dosáhnou hranice do šesti hodin a překročí ji, aniž by upozornily americkou a kanadskou pohraniční hlídku.

Náš zdroj neprozradil, jak speciální jednotky prošly nepozorovaně, ale řekl, že tým speciálních sil vstoupil do Kanady jižně od Niagarských vodopádů a tajně odcestoval do torontské čtvrti Forest Hill South, nóbl oblasti, kde Engoron žil sám v dvoupatrovém domě. v odlehlé slepé uličce bez pěší a automobilové dopravy a lemované stejně honosnými domy, které se zdály být prázdné.

Speciální jednotky dorazily k rezidenci v úterý za soumraku, zřídily bezpečnostní perimetr a zahájily sledování. Engoron neměl žádné bodyguardy a dům měl pouze základní, bezdrátový poplašný systém, který speciální jednotky snadno deaktivovaly. Tu a tam viděli Engorona, jak nonšalantně prošel kolem okna. Zjevně si nebyl vědom toho, že je sledován.

Počkali, až Engoron vešel do ložnice a zhasl světla, než tiše a pokradmu vstoupili do domu. Náš zdroj řekl, že použili řezačky skla k odstranění okenní tabule a prolezli mezerou, na rozdíl od prolomení předních dveří, což by Engorona upozornilo na jejich přítomnost, i když starý muž neměl šanci se ubránit hrdinům, bitvami zoceleným vojákům.

Engoron spal v posteli a chrápal, když vešli, a pak mu do krku píchli silné sedativum; ani se nepohnul, ani necítil píchnutí, jen upadl hlouběji do spánku. Vystoupili z domu, nyní použili přední dveře a odtáhli bezvládné Engoronovo tělo do svých vozidel, která běžela na volnoběh za vjezdem do slepé ulice.

Náš zdroj opět nesdělil, jak dostali Engorona z Kanady, pouze to, že nyní křičí hrůzou v zadržovacím zařízení JAG.

“Nyní je na lavici trestního soudce o jednoho méně,” řekl zdroj. “Další budou následovat, spousta z nich.” Tyranie Deep State se chýlí ke konci.”

https://realrawnews.com/2024/07/arthur-engoron-arrested/