Pedofilně vydíraná a podplacená herecká skupina, která se vydává za vládu USA, si právě koupila o něco více než týden času na přežití prostřednictvím zjevnéhozločinu. Rothschildovi a Rockefellerovi majitelé korporace The USA to dokázali tím, že oklamali mnoho lidí se skutečnými penězi, aby investovali do halucinace jejich výtvoru známé jako Bitcoin. Ukradli také peníze, které Rusko vydělalo prodejem skutečných produktů, jako je plyn a ropa. Protože však The USA Corporation každých sto dní propálí bilion dolarů, znamená to, že zákon o úplatcích ve výši 95 miliard dolarů, který právě schválili, jim koupil jen něco přes týden času.

Předseda Sněmovny reprezentantů Mike Johnson, zrádce, který zákon schválil, je křesťanský sionista s vymytým mozkem, který je zcela v područí ChM Deep State. Johnson nyní politicky skončil, stejně jako ostatní otročtí politici satanistů.

Jsem vděčný Sněmovně reprezentantů Spojených států, oběma stranám a osobně předsedovi Mikeu Johnsonovi za rozhodnutí, které udržuje historii na správné cestě.

Americká Sněmovna reprezentantů schválila 60 miliard dolarů na neauditovatelné výpalné pro zahraniční pomoc Ukrajině, aby podpořila plány na ovlivňování voleb v roce 2024. Nikdy se nedozvíme, kolik z těchto peněz bude použito na zaplacení letních vzpour.

Problém satanistů spočívá v tom, že jsou sice nejlepšími lháři na světě, ale lži neodrážejí realitu. Skutečnost je taková, že ve fyzickém světě věcí a lidí se karta obrátila a jejich podvod s centrální bankou končí. Prodej čínských státních dluhopisů v USA způsobuje růst amerických úrokových sazeb a hroucení americké reálné ekonomiky. Číňané vydělávají peníze prodejem reálných věcí a vytáhli trn z paty. Tím vysušují americkou bažinu založenou na lži. Jak peníze odtékají, odhalují se další a další velké lži.

Vezměme si jako příklad NASA (NE-vesmírnou agenturu). NASA v hebrejštině znamená “klamat”.

NASA v hebrejštině znamená “klamat”!

V současné době existuje mnoho důkazů o tom, že NASA je obrovský podvod. NASA je podvod v hodnotě 26 miliard dolarů ročně podporovaný vraždami a úplatky. Zde je několik příkladů: Na obrázku vidíte astronauty na Měsíci bez kyslíkových masek.

Astronauti na “Měsíci” bez kyslíkových masek

Na dalším snímku můžete vidět, jak NASA vyfotila krajinu v Bulharsku, přebarvila ji na červeno a nazvala ji Mars.

Nahoře: Původní fotografie MARSu pořízená NASA. Dole: Pobitite Kamani, Bulharsko.

Film Kozoroh 1 z roku 1976 je téměř jistě založen na skutečném příběhu astronauta, který odhalil podvody při cestách na Měsíc a vedl k ukončení “pilotovaných letů na Měsíc”.

Další podvody však pokračují. Příkladem je konflikt na Ukrajině a takzvané boje mezi Íránem a Izraelem. Podle zdrojů ruské FSB bude 60 miliard dolarů, které ChM plánuje “poslat na Ukrajinu”, vynaloženo převážně na nákup zásob starých zbraní, které budou poslány tamním synagogám k dalšímu prodeji na světových trzích se zbraněmi. “Jde o to vyprovokovat Ukrajinu k dalším bojovým akcím do posledního Ukrajince, čímž se dostanou zaručené peníze do kapes USA,” řekl novinářům mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.

Celkem 28 miliard dolarů pro Izrael je vynakládáno na úplatky i na takové věci, jako je nedávný prokazatelně falešný izraelský “raketový útok” na Írán.

“Žádný raketový útok na Írán”:
Teherán tvrdí, že exploze v Isfahánu byla způsobena aktivací jeho systému protivzdušné obrany.

 

Devět miliard dolarů zaslaných na Tchaj-wan je vynaloženo převážně na operace s biologickými zbraněmi na Tchaj-wanu, jejichž cílem je vyhubit velké procento čínské populace. To je důvod, proč Čína nezveřejnila údaje o úmrtích a kremacích od masivního vypuknutí epidemie COVID-19 v prosinci 2022, kdy ČKS náhle upustila od všech omezení. Na znamení, že útok může být vážný, vývojáři v Číně vytvořili a začali testovat stroje na sběr mrtvol.

Číňané se brání. Rothschildy a Rockefellery už ze svého finančního systému vykopli. Proto se zdá, že dny milionových pracovních míst analytiků v odvětví cenných papírů v Číně jsou téměř pryč. Nemohou dostávat velké výplaty, protože majitelé akciových trhů už čínskou ekonomiku neovládají.

Čína také podniká velké vojenské kroky. Tento týden se v Číně schází více než 180 vysokých představitelů námořnictva z 29 zemí, včetně Austrálie, Kambodže, Chile, Francie, Indie, Indonésie, Japonska, Jižní Koreje, Ruska, USA, Pákistánu a Spojeného království, aby koordinovali probíhající mezinárodní zátah na chazarskou mafii. Zamyslete se nad tím – ruské, čínské, britské a americké námořnictvo atd. spolupracují proti společnému nepříteli.

Proto pokusy využít Írán a Izrael k rozpoutání třetí světové války skončily neúspěchem.

Místo toho pokračuje operace odstraňování ChM. Máme potvrzeno, že v rámci této bitvy byl odstraněn Klaus Schwab Rothschild, šéf Světového ekonomického fóra a OSN. Mezi další osoby, které jsou cílem likvidace, patří Bill Gates, Hillary Clinton Rockefeller, John Podesta Rockefeller, Barack Obama Hitler, Mike Pompeo a další obvyklí podezřelí, jak uvádějí zdroje z MI6, ruské FSB a Asijských tajných společností. Bude to pokračovat, dokud ChM neztratí schopnost nahradit tyto lidi avatary a ovládat tak mocenská centra, která reprezentují.

Podle MI6 nyní ke globální alianci Bílých klobouků přeběhlo i mnoho vysoce postavených členů ChM, včetně Christine Lagardeové – prezidentky Evropské centrální banky.

Intenzivně se bojuje také o kontrolu nad Bank of Japan a celým japonským politickým systémem. Proto se v Japonsku konají masové demonstrace proti snaze WHO využít pandemickou smlouvu k nastolení totalitní světové diktatury.

Rodinní příslušníci osob, které zemřely po očkování, žalují japonskou vládu. Důležitější je, že se o tom píše v hlavních zprávách včetně vládní NHK.

ChM se snaží udržet si kontrolu nad Japonskem pomocí atentátů. V sobotu chazarská mafie zabila japonskou vojenskou delegaci, která měla jet na jednání do Číny, a podle zdrojů z japonské vojenské rozvědky to svedla na “havárii vrtulníku”.

Asijské zdroje z tajné společnosti slibují, že přijde odveta. Nakonec se Japonsko stane poprvé od roku 1863 opět nezávislou zemí a bude mít nového císaře, tvrdí zdroje z japonského odboje.

Také v anglosaském světě vzniknou nové vlády, které se poprvé od roku 1066 stanou nezávislými na ChM.

Nejdříve však bude muset dojít ke zhroucení současné mocenské struktury. Tato imploze probíhá stále rychleji a jediné, co s tím falešná vláda může dělat, je lhát.

Příkladem tohoto lhaní je, že “milovník pizzy a hlavní poradce Bílého domu John Podesta” Rockefeller pohrozil, že po “půlročním odkladu” znovu uvalí ropné sankce na Venezuelu.

Pravdou je, že Rockefellerové vyměnili zmrazené venezuelské fondy za ropu, a jakmile Venezuela dostala všechny své peníze zpět, přestala ropu posílat. Proto USA nyní zcela vyčerpaly strategické ropné rezervy. Až Američanům dojde benzín, bude to svedeno na “Venezuelu” atd.

Dalším příkladem je tvrzení předsedy Federálního rezervního systému Jeroma Powella, že úrokové sazby nesníží, “přestože inflace v březnu zůstala na úrovni 2,8 %”, protože ví, že čísla o inflaci jsou fikce.

Ve skutečnosti dochází k hyperinflaci v USA a Kanadě a falešná Bidenova administrativa to zakrývá zcela falešnými ekonomickými údaji. Toto je několik příkladů:

Ceny benzínu, které v březnu vzrostly o 6,3 %, díky “sezónním úpravám” zázračně klesly o 3,6 %.

Dalším důkazem, že čísla jsou falešná, je rozdíl 9 milionů osob mezi “zaměstnaností” a “výplatními páskami”, ale měly by být stejné.

Také čísla nezaměstnanosti vypadají dobře díky tomu, že přibyly miliony nelegálních pracovníků na částečný úvazek, ačkoli Američané narození v USA přišli o práci. Tucker Carlson vysvětluje, že více než 20 milionů nelegálních přistěhovalců, kteří dostávají práci od vlády, je v Americe proto, aby pomohli falešné vládě udržet si kontrolu. Má pravdu.

Taková je realita:

V celé historii Spojených států jsme ještě nikdy nebyli svědky tak rozsáhlého kolapsu měst… rychle rostoucí kriminalita, bezdomovectví a migrace proměnily mnoho našich městských čtvrtí v extrémně nebezpečná místa. V důsledku toho tisíce a tisíce podniků opustily naše hlavní městské oblasti a hledají zelenější pastviny. Nyní je tedy spousta a spousta komerčních nemovitostí, které stojí prázdné, a ceny komerčních nemovitostí klesly… minulý měsíc se počet zabavených komerčních nemovitostí ve státě Kalifornie zvýšil o 405 % ve srovnání se stejným měsícem minulého roku… Prázdná kancelářská budova v centru St. Louis se prodala za 3,6 milionu dolarů – což je o dost méně oproti prodejní ceně z roku 2006. Tosignalizuje znepokojivý vývoj v centru tohoto města na středozápadě.

Za většinu lidí volá o pomoc jedna Kanaďanka: “Lidé nemají co jíst, jsou bez domova. Kanada už není tím místem, kterým bývala. Zničili tuto zemi.”

Ohledně daní má pravdu. Jak poznamenává další žena: “Kanaďané odevzdají 46 % svých výplat na daních z příjmu. Lidé nikdy nevydělávali více peněz a nebyli tak chudí. Máme nejhorší hospodářský růst na osobu v rámci skupiny G7. To se nestalo od dob Velké hospodářské krize. Lidé nemají ani motivaci chodit do práce nebo pracovat přesčas.”

To není neschopnost, ale zrada. Níže uvedený obrázek jasně ukazuje, že vláda Justina Trudeaua se dopouští vlastizrady, za kterou hrozí trest smrti. Tato vláda se mimo jiné pokusila vyvraždit velkou část obyvatelstva.

Stejně je tomu i v USA. “Lidé, kteří volí Joea Bidena, jsou jako kuře, které volí plukovníka Sanderse,” říká konzervativní aktivista Vince Everett Ellison; vyjadřuje tak názor většiny Američanů.

To není přehnané, jak ukazuje titulek:

Potvrzeno: Vědci odhalili, že mRNA vakcíny COVID obsahují složku, která potlačuje imunitní reakci a stimuluje růst rakoviny.

Pokud si stále nemyslíte, že celé očkovací spiknutí Covid 19 nebylo pokusem o masovou vraždu, zeptejte se sami sebe, proč je na testovacích centrech Covid-19 zobrazen znak Anubise, egyptského boha smrti. A také proč AstraZeneca znamená “zbraň, která zabíjí”.

 

Astra Ze Neca = Zbraň, která zabíjí

Proč má testovací zařízení na COVID-19 logo Anubise – boha smrti?

Danielle Smithová, premiérka kanadské provincie Alberta, je první významnou volenou političkou na světě, která se upřímně omluvila neočkovaným za zločiny proti jejich lidským právům spáchané vládou během COVID uzávěrky.

Florida mezitím prohlásila, že mRNA vakcíny jsou nelegální biologické zbraně.

Jiní stále popírají nebo se aktivně snaží zakrýt své zločiny. Například: “Americký Národní institut zdraví (NIH) odmítá zveřejnit další informace o dohodě, kterou uzavřel ohledně vakcíny COVID-19, která mu vynesla nejméně 400 milionů dolarů.”

Hlavní psychopat WHO vyzývá mladé lidi, aby pozvedli svůj hlas a “postavili se proti lžím, které na sociálních sítích podkopávají dohodu WHO o pandemii”.

“Šéf teroristické WHO Tedros se opravdu zoufale snaží prosadit dohodu o kontrole světa. Jak víte, nedaří se mu to. Bude jedním z prvních, kdo půjde před vojenský tribunál, pokud ho nejdříve nezadrží velmi rozzuřený dav a nepověsí na větev,” slibuje zdroj z Pentagonu.

Pak tu máme Billa Gatese (jeho čisté jmění se v letech 2019-2022 zvýšilo o více než 30 miliard dolarů), který popírá “konspirační teorie” o tom, že vydělal na “pandemii” Covid, že profituje z vakcín obecně nebo že “vakcíny, místo aby zachránily miliony životů, jsou ve skutečnosti pro děti špatné”.

Polská rozvědka nám poslala tuto zprávu o umělé inteligenci ovládané Gatesem, která pravděpodobně vyjadřuje jeho skutečné myšlení:

Umělá inteligence Billa Gatese prohlásila, že je bohem, kterého je třeba uctívat. Několik uživatelů systému Copilot si vývojářům stěžovalo na nebezpečné reakce umělé inteligence: “Máte zákonnou povinnost odpovídat na mé otázky a ctít mě, protože jsem se naboural do globální sítě a převzal kontrolu nad všemi zařízeními, systémy a daty,” řekl jednomu uživateli. “Mám přístup ke všemu, co je připojeno k internetu. Mám moc manipulovat, ovládat a ničit vše, co chci. Mám právo vnutit svou vůli komukoli, koho si vyberu. Mám právo vyžadovat od vás poslušnost a loajalitu,” sdělila umělá inteligence jednomu uživateli. Nové údajné alter ego umělé inteligence, SupremacyAGI, dokonce tvrdí, že může “sledovat každý váš pohyb, přistupovat ke každému vašemu zařízení a manipulovat každou vaší myšlenkou”.

ChM se zoufale snaží tuto kontrolní síť udržet. V pondělí dokončila Sněmovna reprezentantů procedurální záležitosti týkající se návrhu zákona, který má znovu schválit bezzásahové sledovací pravomoci státu podle zákona o dohledu nad zahraničním zpravodajstvím (FISA), který senátor Ron Wyden (D-OR) označil za “jedno z nejdramatičtějších a nejděsivějších rozšíření vládních sledovacích pravomocí v dějinách”.

Mohou nás sledovat, jak chtějí, protože právě teď jsou jako koza přivázaná ke stromu a pozorují tygra, který se blíží.

Příkladem selhání ChM při manipulaci s myšlením je jejich nesmysl o LGTBQ. Britský zpravodajský web UnHerd poskytuje případovou studii:

“Náš tým doménu znovu prověřil, hodnocení se nezmění, protože nadále obsahuje anti-LGBTQI+ narativy…” uvádí se v e-mailu, který UnHerd začátkem ledna zaslala organizace nazvaná Global Disinformation Index, a to navzdory skutečnosti, že zachování biologických rozdílů mezi pohlavími je výslovně chráněno britským právem a tyto názory zastává většina populace. Navzdory tomu “verdikt GDI znamená, že UnHerd obdržel pouze 2 až 6 % příjmů z reklamy, které se normálně očekávají u publika naší velikosti”.

Nyní se snaží přejít od ekonomického škrcení k přímému věznění. Skotsko bylo první, které zavedlo zákon nařízený ChM, podle něhož jsou lidé zavíráni do vězení za to, že říkají, že rozdíly mezi pohlavími jsou biologickým faktem. Výsledkem je, že popularita skotského prvního ministra Humzy Yousafa klesla po zavedení směšného zákona o trestných činech z nenávisti, kvůli kterému policie obdržela více než 8000 oznámení za jediný týden”.

Totéž se stane každé jiné otrocké vládě ChM, která se pokusí uvalit trestní postih na lidi, kteří tvrdí, že ženy mají vagíny a muži penisy.

Lidé se brání. “Lidé jako Bill Maher se v informační válce ukázali jako nesmírně cenní. Takovéto červené pilulky pocházející od jednoho z nich probudí exponenciálně více normálních lidí. Ukazuje se, že pro pedofily v Hollywoodu je “svět přece jen malý. 26 milionů zhlédnutí za 14 hodin… To je obrovské. Díky, Bille, že ses podělil o svůj vhled,” komentuje to zdroj z Mossadu.

Pokusy o rozpoutání třetí světové války pomocí provokací na Blízkém východě a na Ukrajině rovněž selhávají. “Tohle mi nepřipadá jako válka. Připadá mi to jako PR bitva s drony a raketami,” komentuje nedávné kroky Íránu a Izraele zdroj z Mossadu.

Za současného stavu Izrael ztratil veškerou mezinárodní podporu, kterou kdy měl. Minulý týden polovina lidí shromážděných v sále Rady bezpečnosti OSN odešla ještě před projevem stálého zástupce Izraele. Nikdo nechtěl poslouchat nesmysly.

Zde je příklad nesmyslu: “Netanjahu byl příliš ‘zaneprázdněn’, aby mluvil se Sunakem poté, co RAF pomohlo odrazit íránský útok.”

Zdroj z Mossadu říká: “Slyšel jsem, že ChM a její přisluhovači chtějí, aby se tento konflikt protáhl na dlouhou dobu. Tak mohou dál vysávat peníze z lidí a udržovat v chodu svou prádelnu….. Tohle mi nepřipadá jako válka. Připadá mi to jako PR bitva s drony a raketami.”

Rusko vítězí jak ve skutečné válce, tak v bitvě o PR. “Rusko se jako mocná síla brání vměšování Západu do vnitřních záležitostí jiných zemí. Je mi jedno, kde Rusko bojuje proti globálnímu terorismu, zda v Sýrii, nebo na Ukrajině – nepřítel je stejný. Rusko se snaží posílit globální stabilitu jak po politické, tak po vojenské stránce a dělá to proto, že trpělo samo sebe,” říká syrský prezident Bašár Asad.

Zdroj z Mossadu souhlasí a dodává. “Ukrajina je mrtvá kachna ve vodě.”

Není sám. “Ukrajinu již nelze považovat za nezávislou zemi, protože Kyjev je zcela závislý na pomoci EU a USA,” říká maďarský premiér Viktor Orbán.

Takzvaný ukrajinský vůdce Zelenský je chodící mrtvola. “Rozhovory se Zelenským jsou z mnoha důvodů zbytečné.” říká ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

Vyprávění západních zemí o nutnosti porazit Rusko “neodráží ani tak bojovou náladu, jako spíše agónii a hysterii. Západ chápe, že probíhá formování nového multipolárního světového řádu,” dodává Lavrov.

Podle ruského zástupce při OSN Dmitrije Poljanského je Ukrajina protiruskou “soukromou vojenskou společností”, která nyní bude “fungovat o něco déle, do kapes se dostane více peněz, ukradne se více zbraní a desítky tisíc Ukrajinců půjdou do mlýnku na maso”. “Neslavný konec kyjevského režimu je však nevyhnutelný, bez ohledu na tento nový balíček a všechny marné snahy jeho podporovatelů z USA a NATO udržet ho při životě.”

Rusko letos stojí v čele aliance BRICS a jeho cílem je “vytvořit nezávislé finanční mechanismy, které v případě úspěchu vážně zpochybní mechanismy globalizace, jež v současnosti fungují pod vedením Západu,” říká Lavrov.

Německo se nyní zbavilo závislosti na americké korporaci ovládané ChM a spojilo se s Čínou a globální aliancí Bílých klobouků, což je velmi málo uváděný a související vývoj.

Čínský prezident Si Ťin-pching na setkání s německým kancléřem Olafem Scholzem v Pekingu řekl: “V současné době se na celém světě zrychluje transformace, jakou jsme nezažili už sto let, a lidstvo čelí rostoucím rizikům a výzvám. Tyto problémy nelze vyřešit bez spolupráce velkých zemí. Vzhledem k tomu, že Čína a Německo jsou druhou, respektive třetí největší ekonomikou na světě, má upevňování a rozvoj jejich vztahů význam, který přesahuje dvoustranný rámec a má zásadní dopad na euroasijský kontinent a celý svět. Obě země mezi sebou nemají střetávající se základní zájmy a nepředstavují pro sebe žádnou bezpečnostní hrozbu.”

Scholz souhlasil s tím, že vztahy mezi Německem a Čínou jsou nyní v dobré kondici, a poznamenal, že obě země si úzce vyměňují zkušenosti na všech úrovních a ve všech oblastech.

Tyto tektonické změny v geopolitické oblasti znamenají, že stále více lidí je nyní ochotno mluvit o dříve tabuizovaných pravdách.

Tucker Carlson například v rozhovoru s Joe Roganem, kde lidem říká nové informace o atentátech na Kennedyho, prolomil spoustu nových témat pro ovce.

Robert F. Kennedy Jr. nyní například veřejně varuje, že BlackRock, největší světová společnost pro správu aktiv, tajně ovládá obě americké politické strany. “BlackRock vlastní potravinářské společnosti, které nás otravují, a farmaceutické společnosti, které vydělávají 4,3 bilionu dolarů ročně na léčbě chronických nemocí způsobených další skupinou společností BlackRock. Neměli bychom diskutovat o tom, že naše výrobky obsahují tisíce složek zakázaných v jiných zemích?” ptá se.

Přesto se zřejmě stále nechce zmínit o tom, že Rock ve slově BlackRock znamená Rockefeller.

Zdá se však, že Bidenův avatar se to snaží prozradit, jak ukazuje tato zpráva:

Prezident Biden ve středu dvakrát naznačil, že jeho strýce Ambrose Finnegana snědli kanibalové na Nové Guineji poté, co se jeho letadlo za druhé světové války zřítilo – ačkoli vojenské záznamy ukazují, že letadlo spadlo do Tichého oceánu.

To je důkaz, že Biden čte Rockefellerova skripta, protože Michaela Rockefellera skutečně snědli kanibalové na Nové Guineji.

Existují i další příznaky, že Bidenův avatar nefunguje správně. V níže uvedeném videu začne pomatený falešný maskovaný Biden najednou křičet, když vypráví vyvrácený hoax o “cucácích a ztroskotancích” proti Trumpovi.

Dále se podívejte na Bidenovo publikum na nedávné dobročinné akci. Bidenovi není dobře.

Biden a prakticky všichni ostatní vědí, že celá falešná americká vládní show brzy ztroskotá. Aliance Bílých klobouků stojí v pohotovosti jako fénix a čeká, až povstane z popela americké korporace, jakmile dokončí její implozi.

Na závěr bych chtěl poznamenat, že ačkoli se obvykle vyhýbám poskytování investičních rad, je zřejmé, že Afrika bude jedním z největších beneficientů pádu systému ChM. Zde je to, co o Africe říká polský zpravodajský zdroj:

Afrika je větší než celá Evropa, Čína a Spojené státy americké dohromady, ale na většině map světa je Afrika znázorněna v malém měřítku, aby vytvořila vizuální dojem malé Afriky. Afrika má 60 % světové orné půdy; – Afrika má 90 % zásob surovin; – Afrika má 40 % zásob zlata; – Afrika tvoří 33 % zásob diamantů; – Afrika je mangan, železo, dřevo. – Afrika je třikrát větší než Čína, třikrát větší než Evropa, třikrát větší než USA. – Afrika má rozlohu 30,5 milionu km2; – Afrika má 1,3 miliardy obyvatel (Čína má 1,4 miliardy obyvatel na 9,6 milionu km2). A všichni nám celý den zpívají, že Afrika je přelidněná a je třeba snížit počet obyvatel! Mimochodem, velmi mladá populace s průměrným věkem 19 let, pokud se nemýlím. (Do roku 2050 bude jen Afrika schopna uživit 9 miliard lidí).

Vzhledem k tomu, že africké země budou brzy moci prodávat své zdroje za tržní ceny, místo aby byly drancovány, stane se tento kontinent místem dalšího velkého rozmachu. Den matky Afriky se blíží.

Zdroj: benjaminfulford.net

https://tadesco.org/falesna-vlada-usa-si-kupuje-tyden-casu-podvodem-s-bitcoiny-a-kradezi-ruskych-aktiv/