Eticky kompromitovaný Deep Stater byl ve středu ráno na Guantánamu oběšen – 15. března byl odsouzen za velezradu a 26. března se měl podle plánu oběsit.

Jak bylo oznámeno, tribunál doporučil, aby americký prokurátor pro District of Columbia, Matthew Graves, dostal maximální přípustný trest – provaz – za nezákonné a protiústavní ukládání přísných trestů vězení nevinným vlastencům, kteří pokojně navštívili Kapitol na J6.

Zdroj z JAG řekl RRN, že admirál Crandall měl konkrétní a pádný důvod pro odložení Gravesovy popravy: ďábelský okresní státní zástupce nevysvětlitelně rozvinul případ somniloquy neboli mluvení ze spánku, benigní formu parasomnie, která obvykle nevyžaduje žádný lékařský zásah.

Noc po Gravesově soudu slyšel ostražitý strážce Camp Delta, jak Graves ve spánku hlučně mumlá. Čím déle Graves mluvil, tím byla jeho slova přesnější – a strážce si uvědomil, že náhle vyslovuje vlastní důležitá jména, jména J6erů, které odsoudil k trestům odnětí svobody. Uprostřed nočních tahanic přišel non sequitur, fráze „Rura Penthe“, fiktivní podzemní trestanecká planetoida v tradici Star Trek.

Místo aby zapudil Gravesovo dřímotné blouznění, zapsal si do poznámkového bloku, co slyšel, a později informoval svého velitele hlídky, který dal poznámky admirálovi Crandallovi.

„Jasně, Graves mohl být prostě Trekkie, ale admirál si myslel, že je v tom víc, protože Deep State používá hodně kódů,“ řekl náš zdroj.

Admirála Crandalla znepokojily dvě věci: Gravesův výrok Matthewa Bradforda, kapitána námořní pěchoty, který nevysvětlitelně zmizel z povrchu Země krátce poté, co podpořil prezidenta Trumpa v Kapitolu na J6, a jeho zmínka o klingonském internačním táboře.

Tvrdí to JAG, že nezákonná přepadová síť Deep State zachytila ​​nevinné vlastence, vojáky i civilisty, kteří nikdy neviděli vnitřek soudní síně, což se ukázalo jako pravdivé v březnu 2023, když speciální jednotky zachránily šest mariňáků z tajné věznice Deep State na Longu. Ostrově v  New Yorku. Admirál Crandall měl podezření, že Rura Penthe je kód pro další tajnou věznici Deep State.

Ráno poté, co Graves nevědomky blábolil, ho poslanci vytáhli z cely pod záminkou pátrání po pašovaném zboží a nenápadně nainstalovali miniaturní mikrofony, aby odposlouchávali jeho strnulé povídání.

Během několika příštích nocí se Graves soustředil na prezidenta Trumpa. “Nenávidím tě, Trumpe.” “Trumpe, dostanu tebe a tvoji rodinu.” “F*** Trump.” Sakra MAGA.” Ad nevolnost.

Jeho další smysluplné fráze mu unikaly ze rtů 3. dubna. Mezi ospalým ničením MAGA a republikánskými kongresmany, jimiž pohrdal, Gravesovy somnilokvismy zahrnovaly větu „Pošli Trumpa do Rura Penthe“ a slovo „Adak“, aleutský ostrov a opuštěný vojenská základna ztracená časem, 1200 mil od Anchorage.

Admirál Crandall spojil tečky, jak se říká, a předal Gravesova slova generálu Eric M. Smithovi a radě Bílého klobouku. O čtyři dny později společná Delta Force/Army Ranger osvobodila 14 civilistů a 12 vojenských J6erů z uvěznění na ostrově Adak. Real Raw News zveřejní popis operace v pondělí.

Admirál Crandall odposlouchával Gravese další dva týdny, než se rozhodl, že už nemá žádné další užitečné informace, které by mohl sdílet.

Ve středu bylo Gravesovi řečeno, že je čas, aby se oběsil.

Když Graves stál na šibenici, řekl admirálu Crandallovi: “Oběs mě a moje tajemství zemřou se mnou.”

“Nevíte to, ale už jste nám dal, co jsme potřebovali vědět, zadržený  Gravesi.” A pokud je toho víc, dostaneme to od někoho jiného. Loučím se s vámi,“ odpověděl admirál.

Graves byl prohlášen za mrtvého v 11:34, 17. dubna 2024.

 

https://realrawnews.com/2024/04/deep-state-district-attorney-hanged-after-sleep-talking-secrets/