Tajná válka o planetu, která zuří mezi satanisty a silami světla, směřuje k rozhodující bitvě, která se soustředí na zatmění, jež má začít krátce po zveřejnění tohoto reportu.

Není pochyb o tom, že toto zatmění není běžnou událostí. Prochází nad sedmi městy zvanými Ninive, babylonským městem, které je v Bibli zmiňováno jako centrum hříchu a zkaženosti. Prochází také sedmi městy zvanými Salem, která jsou v bibli známa jako boží příbytek.

Všimli jsme si také, že jen několik dní před 8. dubnem došlo v New Yorku k zemětřesení o síle 4,8 stupně a že Socha Svobody byla zasažena bleskem. Platí také, že po celé dráze zatmění byl vyhlášen stav nouze.

Stále více lidí si uvědomuje válku mezi satanisty, kteří nás chtějí zotročit, a bílými klobouky, kteří nás chtějí osvobodit. Pokud satanisté zvítězí, bude lidstvo navždy zotročeno v hrozných podmínkách. Pokud zvítězí síly světla, bude lidstvo svědkem evoluce – velkého třesku, vedle kterého bude kambrijská exploze vypadat jako bublina šampaňského.

Začněme tím, co má temná strana za lubem. Podle zprávy, kterou nám zaslala německá rozvědka, je plán satanistů na zatmění následující:

Biologický útok plánují na 8. dubna, těsně před úplným zatměním. Takto to bude probíhat. Letadla budou dodávat náklad ve třech intervalech. První bude 2 hodiny před úplným zatměním, druhý hodinu před úplným zatměním a poslední 30 minut před úplným zatměním. Letadla budou rozmisťovat suchý prášek (bakteriální biologickou zbraň). Nebude viditelný… Příznaky se začnou objevovat 7 10 dní po nákaze. Po 30-ti dnech od nákazy si toho všimnou média. 60 dní po nákaze bude panika na historickém maximu. 90 dní po nákaze budou uzákoněny nově dohodnuté pandemické pravomoci OSN a WHO.

Proto stránky “Q” varují: “Nedívejte se na zatmění.” (ODKAZ)

Dcera satanistického “klimatického cara” Johna Kerryho, Vanessa, říká, že “miliardy lidí musí zemřít pro ‘nový světový řád’” a že “nastal čas pro globalistický převrat, který využije kontrolní mechanismy pandemické smlouvy Světové zdravotnické organizace k vytvoření světové vlády, která se nebude nikomu zodpovídat”. “Oni” vymazali z internetu video, na kterém to říká v rámci konference WEF, ale německá i polská rozvědka potvrzují, že to řekla.

WHO není vládní subjekt, ale je v soukromém vlastnictví masových vrahů, jako je Bill Gates. Smlouva, kterou se snaží prosadit, umožní například:

  • “Nucené očkování”
  • “Nucené lékařské zákroky”
  • “Nucené uzavírky”

Ruská rozvědka FSB již varovala, že vakcíny, které budou vnuceny naprosté většině lidí, z nich udělají tupce, pasivní a neschopné vzdorovat autoritě chazarské mafie.

Tento proces, kdy se z nás stávají týraná hospodářská zvířata, už na Ukrajině začal. Poslanec EU Marcel de Graaf potvrzuje, že satanistická Ukrajina je největším dodavatelem dětí pro pedofilní sítě a obchodníky s lidmi a orgány. Za tímto účelem zřídila jesle s pěstounkami. Tato zařízení pro nucené oplodnění získávají ženy, které rodí jak “supervojáky”, tak děti určené k “odběru” adrenachromu.

Mimochodem, chcete vědět, kam šla spousta peněz z vašich ukrajinských daní, kromě budování zařízení na mučení dětí? Pěkná nová sídla pro zkorumpované Zelenského kumpány.

(VIDEO – Domy ukrajinských korupčníků)

Samozřejmě jsou to také dealeři drog a nejen mučitelé dětí. Interpol údajně zachytil rozhovor mezi dvěma argentinskými obchodníky s drogami o dodávce velké zásilky drog, nejméně 300 kg kokainu, která se měla uskutečnit na letišti v Buenos Aires v den, kdy Zelenskyj a jeho delegace přicestovali do Argentiny na prezidentskou inauguraci Mileiho.

Nejhorší na tom je, že satanisté přiznávají, že přijímají příkazy k provádění takových věcí od nelidských entit.

Bílé klobouky to nedopustí. Probíhá velká ofenzíva, která tuto satanskou hrozbu z této planety trvale odstraní. Předpokládáme, že například letadla rozprašující nákazu budou sestřelena.

Jakmile budou satanisté poraženi, plánuje planetární osvobozenecká aliance pomoci Stvořiteli exponenciálním zvýšením množství a rozmanitosti života. To bude založeno na posloupnosti 3, 6, 9, kterou byl posedlý génius Nikola Tesla. Bude kombinována s Fibonacciho posloupnostmi předchozí evoluce, aby vznikla zcela nová paradigmata života.

Předbíháme však. Bílé klobouky v Pentagonu, ruská armáda a zástupci asijských královských rodin dokončili schůzku, na které dospěli k závěru, že Vatikán zaplatil izraelskému kriminálníkovi Benjaminu Netanjahuovi 100 miliard dolarů za útok na íránské velvyslanectví v Sýrii. Plánem bylo vyprovokovat Írán k odvetě. Po íránské odvetě mají Izraelci v plánu zničit jadernými raketami všechna velká íránská města. Cílem by bylo zničit Persii (jak nazývají Írán), aby se dostali k zásobám perského pokladu.

Izraelci a jejich vatikánští podporovatelé nechápou, že Írán a Rusko mají tajné zbraně, které rakety zničí dříve, než se dostanou nad Írán.

Setkání také odhalilo, že zatímco Arktida je zcela pod kontrolou Bílých klobouků a Ruska, v Antarktidě zuří tajná válka. Bílé klobouky vítězí, ale ještě zdaleka není konec, říká jeden z účastníků setkání.

V Japonsku také zuří nelítostná válka. Barack “Satanův hrom” Obama a jeho poskok, falešný velvyslanec v Japonsku Rahm Emmanuel, se snažili přinutit japonskou vládu, aby jim předala kontrolu nad telekomunikačním gigantem NTT. Chtějí se ho zmocnit, protože doslova škrábou na dno sudu: zásoby amerických strategických ropných rezerv klesly na úroveň 17 dní a “Biden” právě zrušil objednávku na jejich doplnění.

Tento plán ukončila masová vzpoura japonského průmyslu i japonské armády.

Kromě toho se Obama a jeho loutkovodiči Rockefeller a Rothschild podle zdrojů Nadace Bílého draka snažili získat “2,5 kvadrilionu dolarů” na základě fiktivních filipínských zlatých zásob.

Proto byli tento týden do Washingtonu předvoláni japonský premiér Fumio Kišida a filipínský prezident Bongbong Marcos.

Americká armáda v Japonsku také vyprovokovala japonskou armádu, aby pohrozila útokem na své velitelství v hotelu New Sano, když se pokusila oživit síť vojenských úplatkářů napojených na osprey, tvrdí zdroje.

Američtí vojenští tmáři se dále pokoušeli rozpoutat válku s Čínou pomocí své základny na Tchaj-wanu. Základna byla zničena. Právě to stálo za zemětřesením na Tchaj-wanu o síle 7,5 stupně Richterovy škály. “Epicentrem zemětřesení byla letecká základna Chiashan poblíž města Hualien. Hloubka výbuchu (zemětřesení) byla 14 km. Jednalo se o operaci vojenské aliance Bílých klobouků. Byla vyřazena podzemní vojenská základna (DUMB). Na základně je mnoho hlubokých podzemních zařízení s tunely vedoucími několika směry,” uvádějí zdroje z Pentagonu.

Aliance také získala od japonské armády užitečné zpravodajské informace, které odhalují skutečné vlastníky Bank of Japan (BoJ). Dokument dokazuje, že banka není japonská, ale že ji vlastní: Edmond de Rothschild se sídlem v Lucembursku, APSA Bank alias IOR (Vatican Bank) a Barclays Bank se sídlem ve Spojených státech.

Pokud se kontrola nad BoJ nevrátí zpět Japonsku, budou Asijské tajné společnosti na tyto informace reagovat. Navrácení BoJ japonské císařské rodině ukončí kontrolu chazarské mafie nad světovým finančním systémem.

Mimochodem, podle zdrojů z japonské císařské rodiny někdo falšuje podpis jistého Edmonda de Rothschilda, který zemřel před 15-ti lety, aby vyplatil některé členy císařské rodiny. V čele banky Edmonda de Rothschilda nyní stojí Ariane de Rothschild.

Pokud jde o Vatikánskou banku, víme, že někdo používá falešného papeže Františka v gumové masce, aby udržel kontrolu nad Vatikánskou bankou. To budou satanističtí zednáři z lóže P2, kteří právě zaplatili Netanjahuovi 100 miliard dolarů, aby se pokusil spustit jaderný Armageddon.

Pokud jde o banku Barclays, MI6 nás informuje, že “Barclays se zhroutila a uzavřela dohodu o bankrotu s londýnskou právní firmou Allen and Overy”. Šéf MI6 tvrdí, že nyní vlastní Barclays, která má “aktiva ve výši dvou bilionů dolarů a budovu bývalé Lehman Brothers na Times Square”.

Za společnostmi BlackRock a Vanguard pravděpodobně stojí lidé, které nyní odhaluje mnoho lidí včetně chorvatského europoslance Mislava Kolakušiće.

Bez ohledu na to MI6 tvrdí, že podporuje plán SBD pro budoucí plánovací organizaci. Doufejme, že to znamená, že plán Bílých klobouků může být realizován. Přesto, věřte tomu, až to uvidíte.

Rozhodně se však chystá něco velkého. Ruská FSB i zdroje z Pentagonu nám poslaly video z roku 2017, na kterém Donald Trump říká, že se blíží bouře. Poslali ho společně s touto obálkou Tehran Times z 3. dubna, kde se píše: “Brzy se budeme modlit v Quds (Jeruzalém). Přichází bouře.”

Předpokládáme, že součástí této bouře je i pád satanského izraelského režimu Netanjahua. Situace je tam rozhodně kritická. Minulý týden demonstranti v Izraeli prolomili bezpečnostní bariéry a vnikli do parlamentu i do Netanjahuova domu a hledali ho. Můžete si být jisti, že kdyby ho našli, byl by na místě oběšen.

Zdroje Mossadu nám sdělily, že “o tom, kde se nachází avatar Netanjahu, není ani slovo. Je údajně stále v nemocnici, kde se zotavuje z operace kýly? Všude je ticho.”

Ať už s Netanjahuem, nebo bez něj, Izrael je v mezinárodní izolaci. “Operace Bouře Al-Aksá postavila izraelský režim na pokraj zániku a zasadila nenapravitelnou ránu sionistickému projektu v Palestině,” říká generální tajemník libanonského hnutí odporu Hizballáh Sajjid Hasan Nasralláh.

Íránci dávají jasně najevo, že se nenechají přemluvit k totálnímu útoku na Izrael, ale budou trvat na tom, aby se celý svět vypořádal s izraelským, ukrajinským a americkým darebáckým státem.

“Rusko a Čína už mají dost satanských izraelských útoků ChM. Izrael už nebude, jak víme,” říká zdroj z Mossadu.

Dny korporace THE USA jsou rovněž sečteny. Tyto zprávy jsou obrazem kolapsu:

Od března 2023 se počet pracovníků na plný úvazek snížil o 1,347 milionu, zatímco počet pracovníků na částečný úvazek vzrostl o 1,888 milionu! Veškerý přírůstek pracovních míst od roku 2018 připadl přistěhovalcům, většinou nelegálním.

Kombinace neúspěšné “Bidenomiky”, tj. zvýšené inflace, katastrofálních progresivních reforem sociální spravedlnosti, které vyvolaly tsunami krádeží v maloobchodě po celé zemi, a rozvrácených dodavatelských řetězců, které zůstaly z éry Covidu, vedla k zániku obchodů “99 Cents Only” po celé zemi, které v pátek zahájily proces likvidace.

V reakci na jejich neschopnost vyslala korporace THE USA do Číny Janet Yellenovou a další, aby je zdvořile požádala o de-industrializaci a o větší nákupy z USA.

Yellenová zřejmě dostala zdvořilý palec dolů, protože se ze zdvořilé mise stala nepřátelskou a “nyní požaduje, aby Čína přestala prodávat součástky do Ruska, protože Rusko by mohlo tyto součástky použít k výrobě zbraní a porazit zbraně USA a NATO, které jsou často o deset let pozadu za Rusy, pokud jde o konstrukci a techniku,” komentuje zdroj z Pentagonu.

“USA si stále myslí, že mohou diktovat veškerý globální obchod, finance a technologie. Mýlí se. Čína a Rusko již dokázaly, že americké sankce je pouze posilují. Americké impérium se hroutí, a proto se nás USA snaží dostat do války,” říká zdroj.

Zástupci americké korporace jsou zjevně opomíjeni. Poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan odložil cestu na Blízký východ kvůli “prasklému žebru”.

Poté byl ministr zahraničí Antony Blinken a americká delegace nuceni jet z Paříže do Bruselu na středeční zasedání NATO poté, co bylo jeho letadlo opět uzemněno kvůli “mechanickému problému”, uvedlo ministerstvo zahraničí.

USA se Jemenu vzdaly i vojensky a nežádají “diplomatické řešení” krize v Rudém moři. Určitě jim řeknou, aby Izrael „vytáhly ze zásuvky“.

Francouzi se také děsí, protože jejich mezinárodní protiruská koalice se hroutí a hrozí jim ruská spravedlnost. Francouzský ministr obrany Sebastien Lecornu zavolal ruskému ministrovi obrany Sergeji Šojguovi, aby se ho pokusil přesvědčit, že Kyjev a Západ se na útoku na Crocus City Hall u Moskvy nepodílely, a obvinil z něj ISIS. Problém je v tom, že Rusko ví, že ISIS znamená izraelskou tajnou zpravodajskou službu.

Vědí také, že Francie je nyní hlavním podporovatelem ukrajinského režimu a že “zapojení Ukrajiny do četných teroristických činů provedených v Rusku, včetně útoku na Crocus City Hall, je nepochybné”.

Francouzský prezident Emanuelle Macron Rothschild se Rusů děsí, když v komentáři k nedávným telefonickým rozhovorům mezi francouzským a ruským ministrem obrany říká, že “Francie musí spolupracovat s každou zemí, která čelí riziku teroristických útoků”.

“Pověřil jsem ministra a příslušné služby, aby si se svými (ruskými) protějšky vyměnili technické informace, aby nám předali poselství solidarity, a také proto, že jsme měli užitečné informace, které zde nebudu zveřejňovat, o tom, kdo za tímto teroristickým útokem stojí,” řekl Macron.

Rusové nyní v zákulisí spolupracují s francouzským odbojem na ukončení Macronova režimu. Francouzští vlastenci vědí, že sám Macron je nejvýše postaveným členem rodiny Rothschildů, který zastává oficiální politickou funkci, a že jeho svržení by pomohlo ukončit vládu ChM.

Pravdě se blíží i Rusové. “Mezinárodní terorismus podporovaný stínovými sponzory zůstává globální hrozbou pro celý svět,” říká náčelník generálního štábu ruských ozbrojených sil a náměstek ministra obrany Valerij Gerasimov.

Má tím na mysli kult Ba’ala neboli satanisty.

Tento diagram odhaluje historii mocného kultu smrti, který vládl Zemi po celou dobu zaznamenané historie lidstva. Časová osa je trojúhelníková a postupuje shora dolů.

(Obrázek ve větším rozlišení ZDE.)

V současnosti je tato skupina reprezentována hnutím, které Rusové odvozují od teosofické spisovatelky Alice Baileyové. Ta tvrdí, že její knihy jí telepaticky diktoval “Mistr moudrosti”. Jedná se o satanské myšlenkové formy schopné unést lidskou mysl, které objevily zdroje Pentagonu při vlastním výzkumu hnutí New Age.

Každopádně Rusové tvrdí, že pod vlivem těchto myšlenkových forem založila Baileyová trust Lucis (Lucifer). Ten sídlí v budově ústředí OSN a “je vlastně kořenem všech globalistických agend”. Tento trust kontroluje 90 % amerického vzdělávacího systému prostřednictvím Fetzerova institutu, tvrdí FSB. “Trust je původcem jazyka, který používají WEF, Schwab, Harari, spolu s Tavistock Institute, MI6 a CIA, a mají stejné zednářské okultní šéfy/šéfky,” dodávají. Jejich cílem je “nahradit, interpretovat všechna náboženství”.

Zoufale se snaží vše urychlit. V USA Marjorie Taylorová Greeneová píše: „Mike Johnson plánuje přerušit jednání a neprojednat návrh zákona ve výboru pro jednací řád.“ Jinými slovy nastolit totalitní diktaturu.

V Německu se šéf domácí rozvědky snaží kontrolovat “myšlenkové a řečové vzorce” občanů a zavádí nový trestný čin “systematické delegitimizace státního jednání”. Jinými slovy, chce trestat myšlenkové zločiny.

Toto je příklad takové politiky v praxi:

Jesse Watters: “Trump má zakázáno mluvit o rodině soudce. Proč? Protože rodina soudce byla placena Bidenovou kampaní. Soudcově rodině v současné době platí Adam Schiff přes 10 milionů dolarů.”

Je to snad nějaká hrozba, která má kompenzovat 20% pokles prodejů Tesly a 43% pokles prodejů BYD oproti předchozímu čtvrtletí? To není meziroční propad, který by znamenal, že prodeje spadly z útesu a jeho společnost už není životaschopná. Asi se skrytě cítí zoufalý.

Tato technologie dronů s umělou inteligencí se již používá. “Izraelský systém umělé inteligence Lavender automaticky identifikuje potenciální cíle v pásmu Gazy na základě údajných vazeb na Hamás. V důsledku toho jsou desetitisíce civilistů ve smrtelném nebezpečí! Alarmující je, že o životě a smrti rozhodují stroje, přičemž lidskému personálu trvá schválení bombardování pouhých 20 sekund. Tato brutální digitalizace procesu zabíjení, kdy jsou lidé redukováni na soubor dat, je hrozbou pro lidstvo a naši civilizaci,” varuje polská rozvědka.

Bylo by také trestné pochybovat o takových vládních příbězích:

Agentura Reuters zveřejnila snad nejbizarnější článek, v němž varuje, že změna klimatu má negativní dopad na příjmy indonéských transsexuálních pracovnic. No tak určitě…

Objevuje se mnoho podobných bizarních článků, ve kterých se píše například o tom, že vodní pára je skleníkový plyn, takže to už nejsou jen kravské prdy. To vše je známkou nějaké duševní poruchy. Ale my tomu všemu máme věřit, nebo co?

Máme také věřit vlně strachu, kterou vypouštějí v rekordní míře, jako například následující:

Další epidemií, která se z Číny rozšíří, by mohla být SUPER GONORRHEA – míra výskytu pohlavně přenosných chorob odolných vůči antibiotikům je zde 40x vyšší než v USA a Velké Británii.

Zdá se, že zoufale hledají zástěrky pro poškození vakcínami. V této souvislosti zveřejnilo americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) 780 000 hlášení obdržených krátce po zavedení vakcín proti COVID-19, která ukazují, že “lidé po očkování zažili celou řadu problémů, včetně zánětů srdce, potratů a záchvatů”.

Spravedlnost přichází. Na předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyenovou bylo podáno trestní oznámení pro “přisvojení si funkce a titulu, ničení veřejných dokumentů, nezákonné přijímání zájmů a korupci”.

Jedná se o smlouvu mezi EU a společností Pfizer v hodnotě 35 miliard euro. Její manžel Heiko von der Leyen byl ředitelem společnosti Orgenesis, která hrála hlavní roli v očkovací kampani EU. Společnosti Orgenesis a Pfizer mají stejné hlavní akcionáře. Také Evropská komise v roce 2022 udělila společnosti Orgenesis granty ve výši 320 milionů euro. A navíc se ztratily miliony dávek léků s mRNA Covid (nesprávně označených jako “vakcíny”) v hodnotě 4 mld. dolarů.

V Itálii se bývalý ministr zdravotnictví Roberto Speranza, který prosadil očkování, již nemůže pohybovat bez policejní ochrany. Italové na něj všude čekají a křičí “vrah”.

A v Kanadě se Justin Trudeau nemůže objevit na veřejnosti, aniž by ho nepronásledoval rozzuřený dav.

Také Bill Gates byl v přímém přenosu označen za pedofila. V TV Newsmax Clay Clark řekl pravdu.

Na znamení toho, že se začíná jednat, se objevují další důkazy, že se britské královské rodině něco stalo. Kam se všichni poděli? Kate, děti, rodiče a její sestra jsou nezvěstní!

Kdybych byl vedoucím pracovníkem ChM, neměl bych dobré spaní. Spravedlnost se blíží.

Zdroj: benjaminfulford.net

https://tadesco.org/bitva-pri-zatmeni-rozhodne-o-budoucnosti-lidstva/