Vyšetřovatelé JAG amerického námořnictva ve čtvrtek podali vojenský zatykač na kriminálního soudce z Georgie, který odmítl žádost prezidenta Trumpa o propuštění z nepodloženého případu státního zasahování do voleb proti němu, uvedly zdroje JAG pro Real Raw News.

Soudce vrchního soudu okresu Fulton, Scott McAfee, ve čtvrtek rozhodl, že Trumpova prohlášení na J6 a kolem ní schvalují trestnou činnost, a proto nejsou chráněna podle prvního dodatku.

Aniž by to McAfee tušil, vyšetřovatelé byli inkognito před budovou soudu a čekali na jeho rozhodnutí odmítnout falešná obvinění nebo poslat případ porotě. Jeho protiústavní rozsudek signalizoval to druhé, což znamená, že porota Deep State rozhodne, zda se Trump a osm spoluobžalovaných, včetně Rudyho Giulianiho, dopustili trestného činu.

„Sepsali jsme obžalobu a zatykač, abychom očekávali příkaz soudce McAfee. Obviňuje ho z porušení jeho přísahy a zrady, vážných provinění. Měl šanci udělat správnou věc, ale vydal se cestou zla. Když zlo zasahuje do Ústavy, jsme povinni jednat. A to je důvod, proč byl náš tým připraven McAfeeho zatknout,“ řekl náš zdroj JAG.

Šest zkušených vyšetřovatelů, zcela anonymně, se na základě McAfeeho nezákonného výnosu postavilo u vchodů do soudní budovy. Z dřívějšího sledování věděli, že soudce obvykle odcházel z práce předními dveřmi, ale někdy vyšel z budovy zadními dveřmi vedle svých kanceláří.

„Tento soudce se vyhýbal médiím, kdykoli to bylo možné, a rád vyklouzl zadem, aby unikl mediálnímu cirkusu. A to se stalo ve čtvrtek odpoledne,“ řekl náš zdroj.

Přibližně v 17:00 McAfee a jeho advokátní koncipient opustili budovu na parkoviště vzdálené několik set stop. JAG na ně zaútočil zezadu, přivedl úředníka do bezvědomí pomocí sedativ a informoval McAfeeho, že je zatčen za velezradu.

Překvapený McAfee už měl na rukou pouta, když vyhrkl: „Tomu nerozumím. Co se tady ve jménu spravedlnosti děje? Jsem soudce a to je nezákonné. Žádám odpověď.”

„Vše, co právě teď potřebujete vědět, je, že jste zatčen za velezradu, a pokud bude shledán vinným, budete pravděpodobně popraveni,“ řekl vyšetřovatel JAGu, když se dvěma kolegy strčili zmateného McAfeeho do zadní části černé dodávky, která zastavila vedle nich.

“McAfee bude mít spravedlivý soud, stejně jako všichni Deep Staters,” uvedl zdroj.

Na otázku, zda prezident Trump povzbudil JAG, aby chytila ​​McAfeeho, dodal: „Zatkli jsme ho, protože porušil ústavu a je zrádce. Trump nic nevěděl, dokud se to nestalo.”

Na otázku, jak se JAG plánuje vypořádat s Fanni Willisovou, zkorumpovanou prokurátorkou, která bude stíhat státní případ proti Trumpovi, dodal: „To, že Deep Staters stále volně pobíhají, neznamená, že je nevyšetřujeme. V pohybu je mnoho událostí a nemohu uvádět, kdo a kdy bude zatčen nebo proč jsme ještě nezajali osobu X nebo osobu Y. Existuje jediný způsob, ticho a klid. Aby to nevyvolalo davové šílenství.”

https://realrawnews.com/2024/04/jag-arrests-deep-state-georgia-judge/