Většina z vás se asi někdy zamyslela nad tim, jak by měla společnost fungovat, aby to bylo “dobře”. Jak by měla bejt řízená, kdo by měl o čem rozhodovat a jak, jaký by měly bejt pravidla, kdo by na ně měl dohlížet a jak, a podobně. Důvodem, proč jste se nad tim zamysleli, je zcela určitě to, že jste si všimli, že v naší společnosti to všechno “funguje” pěkně na hovno.

A důvodem, proč je to tu všechno na hovno a ve skutečnosti to nefunguje, je to, že tahle společnost je – hlavně na úrovni toho “vedení” – orientovaná na službu sobě (STS). Neboli vládnoucí jelita se téměř nikdy nesnaží o zavedení systému, kterej by byl prospěšnej pro všechny, ale spíš o zavedení a udržení systému, kterej je prospěšnej pro ně, což tak nějak potažmo vyžaduje, aby vůbec nebyl prospěšnej pro vás.

Vedle parazitickýho zaměření jelit je tu samozřejmě další problém – obecná debilita lidí. Jsem toho názoru, že snad jakákoliv forma vlády by mohla relativně slušně fungovat, kdyby lidi nebyli idioti, zatímco dokud lidi idioti jsou, nebude fungovat žádná forma vlády, od totality po demokracii.

Vezměme si dva víceméně protichůdný příklady – diktatura a anarchie. Když bude u moci inteligentní diktátor, kterej opravdu chápe, jak co funguje, a jde mu o prospěch celý společnosti, a ostatní lidi budou taky inteligentní, tak se můžou všichni mít dobře. Nikomu nebude vadit, že vládne někdo jinej než oni, když to bude dělat nějak slušně.

Když nebudou ve společnosti idioti, bude víceméně stejně dobře fungovat i anarchie, protože inteligentní lidi se mezi sebou vždycky nějak domluví. (Když to teda vezmeme tak, že do opravdový inteligence by nepatřil ani ten parazitismus.) Ve společnosti plný idiotů ale nebude fungovat ani jedno. Z diktatury vznikne teror a z anarchie chaos. Tyhle výsledky ale nejsou nutně obsažený v podstatě toho zřízení, nýbrž vyplývaji z obecný mentality lidí, jak těch vládnoucích, tak těch ostatních.

Naše společnost je teda silně dysfunkční jednak proto, že většina lidí jsou nesvéprávní idioti (kteří si na povel zacpou hubu, nechaji si píchnout vražednou fuckcínu, a pomalujou si xicht žlutomodře), a jednak proto, že se všude k moci dostali psychoparaziti se zaměřením STS, neboli sledujícím zisk vlastní a ne ostatních.

Ačkoliv v naší společnosti jako takovej bysme na nižších úrovních v mnoha ohledech přístup STO našli, ve vládním zřízení tu prakticky neexistuje, a většina lidí si vůbec nedokáže představit, jak by fungoval. Prakticky veškerý představy lidí o tom, jak reformovat společnost a vládní systém, jsou totálně v zajetí mentality STS. Mentalita STO v kontextu celý společnosti je tu víceméně neznámá.

To je samozřejmě hlavně proto, že jsou všichni od malička vychovávaní s mentalitou STS a v domnění, že to je ta jediná možnost. Většina lidí si například vůbec nedokáže představit svět bez jakýkoliv vlády a myslí si, že nějaká vláda je prostě nutná, jen že ta naše je zrovna špatná. To už je ale výsledek dost zkreslenýho myšlení, vzniklýho dlouhodobým pobytem ve společnosti STS.

Lidi maji často za to, že bez vlády by byla anarchie a chaos, a to by nikomu neprospělo. Jak jsem už ale uved, ten chaos neni výsledek tý anarchie, ale mentální úrovně většiny lidí. Jako čtenáři Antiviru si určitě dokážete představit, že kdybyste na nějakej ostrov byly vysazeni vy – čtenáři Antiviru – abyste tam žili odděleně od zbytku světa, tak byste to s tou anarchií v pohodě zvládli a nepotřebovali byste zřizovat “vládu”, která bude těm ostatním diktovat pravidla a nařizovat nesmysly.

Tohle ale nebude fungovat v širším měřítku v naší současnej společnosti, která má dostatečně vysokej výskyt parazitů a extrémně vysokej výskyt idiotů. Takže třeba Urzovy představy by asi fungovaly na tom ostrově antivirů, ale v současnej ČR prostě ne. Je tu moc idiotů a moc parazitů, kteří to vždycky nějak všechno zkurví.

Když necháme stranou idioty – který asi neni třeba vysvětlovat, protože problémy s nima každej chápe – tak tu teda máme tu zásadní překážku pro jakoukoliv reformu současnejch vládních systémů na týhle planetě, že drtivá většina lidí, který se do těch systémů serou, má zaměření STS.

A jak jsem poznamenal, systém společnosti STO si většina lidí ani pořádně nedokáže představit, takže pointou tohodle pojednání bude ho lidem trochu přiblížit.

Osobně mám spíš ten problém, že jsem nikdy pořádně nepochopil tady ten pozemskej systém STS, a proto se neúčastnim spousty věcí, kterejch se všichni “normální” lidi v týhle společnosti účastní. V mnoha debatách ohledně toho, jestli je něco lepší tak či onak, jsem toho názoru, že obě varianty jsou hovadiny, protože celá debata je uzamčená v mentalitě STS, ve který prostě nemám chuť vůbec operovat a hledat “míň debilní” řešení.

Na druhou stranu lidem často nezbejvá než dělat přesně to, protože realisticky se samozřejmě celá společnost nezmění na STO přes noc, a lidi holt musí operovat s hloupejma konceptama jako stát, vláda, náboženství, a podobně.

Do nějaký míry jsem teda nucenej se v tom občas taky nějak angažovat, ale kdyby bylo po mym, tak mě například nějakej “stát” vůbec nezajímá. Vlastenec jsem nikdy nebyl, národnost je mi ukradená, jakym jazykem mluvim, je mi jedno (hlavně že mi ostatní rozumí, a jazyk je stejně debilní forma komunikace), a hranice jsou dobrý tak leda pro magory, co chtěji řvát: “Tohle je moje! Ty vypadni!”

Nikomu vlastenectví neberu (svobodná vůle), ale pro mě je to nesmyslnej koncept. Bejt “hrdej” na to, že jsem Čech, mi nedává absolutně žádnej smysl. Ani špetku. V první řadě, o to, že jsem Čech, jsem se nijak nezasloužil. Prostě jsem se tu narodil. Bejt “hrdej” na něco, o co se nijak nezasloužil, může podle mě jen blázen.

Ironií je to, že o co je člověk hrdější na to, že je Čech, o to hrdější by byl na to, že je třeba Němec, kdyby se narodil v Německu. Což ukazuje nesmyslnost celýho toho konceptu. Bejt hrdej na to, že jsem se narodil na nějakejch náhodnejch geografickejch souřadnicích, je prostě směšný.

Nechápu, co se tim kdo snaží říct, že je “hrdej na svoji národnost”, protože jediný, co v tom vidim, je myšlenka typu “my jsme lepší než oni“, což je myšlenka, která stojí za minimálně polovinou problémů na týhle planetě, a je základem rasismu, sexismu, a všech ostatních -ismů.

Hrdost na svoji národnost mi připadá, jako když ve vězení rozdaji různejm blokům cel vězeňský hadry různejch barev, a vězni jsou pak hrdí na to, že jsou “modří” nebo “zelení”. Asi jsem divnej, ale mně to připadá jako nějaká hra na blázny.

Na druhou stranu chápu, že každá země má nějaký svoje zvyky, tradice, a speciality, který se lidem líbí a který chtěji zachovat. OK, taky se mi na naší zemi některý věci líbí a nelíbí se mi, že třeba psychopati z EU nám je chtěji sebrat. Ale taky se mi například líbí nějaký věci na Norsku nebo Japonsku nebo jinejch zemích, který jim taky někdo chce sebrat.

Což mi opět znemožňuje zaujmout “vlastenecký” stanovisko, protože nemůžu říct “český zvyky über alles” (samozřejmě jako správnej vlastenec) a “Norsko fuj”. Třeba se mi nějaký ty věci na Norsku můžou i líbit víc. Nevim proč by všechno český mělo bejt nejlepší. To nedává smysl.

Takže to neni o vlastenectví, ale o zachování dobrejch věcí, ať pochází odkudkoliv. Prostě celá debata o vlastenectví mi nedává smysl, protože je to umělej konstrukt vázanej k věcem, který nejsou součástí “já”, neboli duše, a jsou jen součástí dočasný role, se kterou se neztotožňuju.

Vlastenectví je pro ty, kteří se ztotožňujou se svojí rolí. Což je opět OK, protože svobodná vůle, ale mě do toho netahejte. Možná jsem se inkarnoval na dostatečnym množství míst na to, abych nevyzdvihoval jedno nad druhý.

Podobně je to s jazykem. Lidi evidentně baví se hádat o tom, kterej jazyk je “lepší”, a shlížet shora na ty, co to vidí jinak. Hádání se o věcech a shlížení shora na jiný lidi nejsou zrovna koncepty, ke kterejm bych se chtěl hlásit. Nijak mi nevadí lidi, kteří milujou češtinu, ale ani lidi, kteří preferujou angličtinu, nebo cokoliv jinýho. Spousta lidí mi píše slovensky, a taky mě nikdy nenapadlo vidět to jako nějakou “závadu”.

Je mi fakt ukradený, co se komu líbí, nebo jakou řečí na mě mluví, pokud mu rozumim. Nikdo z nich neni lepší a pokud se o tom hádaji a shlížeji na ostatní shora, jsou podle mě všichni debilové. A opět – ani čeština, ani angličtina nejsou jazyk duše. Jedinej “jazyk duše” je telepatie.

Obecně jsou tohle všechno koncepty, který lidem dávaji záminky ke konfliktům a neshodám, což patří do orientace STS. Při orientaci STO rozdělení na státy a národy nemá žádnej význam, a jazyk je od toho, aby se lidi domluvili a ne hádali o kravinách.

Celej koncept státu je v tomhle světě používanej na to, aby moh někdo někomu rozkazovat a buzerovat ho. Bejvalo to i o tom, že “tohle území je moje, tady vládnu , a ty mi sem nelez, ty negře!”, ale to už moc neplatí, protože destruktivní agenda parazitů už je o pár kroků dál. Je to víc o ovládání většiny menšinou. Důležitost státu ale nemůže existovat bez zaměření STS. Je úzce spjatá s nastavením mysli “my versus oni” (ať už ve formě “národ vs. národ” nebo “vláda vs. lidi”), který do STO nepatří a nemá tam místo.

Tady je ale opět třeba rozlišovat. V současnej době a současnej společnosti máme důvody bránit koncept státu – jako například v protikladu k rozpuštění státu v Evropskej Uhniji. Uhnije je evidentně mnohem větší zlo než samostatnej stát, ale ten rozdíl je pouze ve stupni, ne v principu!

Koneckonců, pokud v Uhniji “velí” Lejnová a v ČR Fialovej Hnus, tak v tom fakt žádnej rozdíl neni. Princip je úplně stejnej – banda kreténů nám ničí životy. Pointa unií je v tom, že to parazitickejm kreténům umožňuje ničit životy většímu počtu lidí a snadnějc, a tim pádem na nich efektivnějc parazitovat.

Ale ta unie je v konečnej fázi jen stát ve větším měřítku, a všechny ty problémy, co má ta unie, má úplně stejně i ten stát. V podstatě by se dalo říct, že čím větší území a populaci ovládá malá skupina lidí, tím je to horší pro ty obyvatele. To území a populace by měly bejt, když už teda musíme mít nějakou “vládu” (což nemusíme), úměrný velikosti tý vládnoucí skupiny. Neboli smysluplně funkční to je někde na úrovni vesnic a měst.

Když se budeme bavit o nějakej relativně ideální situaci (tj. ne úplně STO, ale potenciálně realizovatelný tady na Zemi, i když ne nutně teď hned), tak bych začal tim, že by každej měl vlastnit barák, ve kterym bydlí, a ne že bude celej život posílat splátky za to, že může existovat, někomu, koho ani nezná. To je zrůdnost.

Víc baráků dá vesnici, kde se lidi můžou nějak organizovat pro různý veřejný projekty a někoho si zvolit, aby to řídil. Ve větším měřítku už to ale moc nemá smysl – jako okresy, kraje, státy, unie. Tam už jen někdo vybírá daně a jdou jemu do kapsy místo na veřejnej prospěch.

Kdybych měl vymyslet nějaký pravidlo, jak velkýmu území může někdo “vládnout”, tak bych řek, že by nikdo neměl spravovat území, který neobejde pěšky za odpoledne, protože pak už ho nezajímá prosperita toho území a jen si v tej funkci nakrádá pro sebe.

Takže to tak odpovídá tej vesnici nebo menšímu městu, a když to starosta bude dělat blbě, tak se prostě chlapi – kteří ho všichni znaji – sejdou, řeknou mu, ať vypadne, a zvolí si někoho jinýho. Žádný pravidelný volby pak nejsou třeba, protože ten okruh lidí je tak malej, že se snadno dohodnou, kdy je třeba vedení vyměnit. Když bude starosta dobrej, může tam sedět klidně nadosmrti, když s tim nikdo nebude mít problém.

Tohle se ve větším měřítku už efektivně dělat nedá, protože jednotlivý složky toho systému se navzájem neznaji, tudíž tam neni efektivní komunikace, a když šéf danýho území disponuje vládou nad nějakou policií, nebo nedej bože armádou, která se mu nepostaví, protože lidi prostě jen “plní rozkazy”, tak už ti “chlapi z vesnice” nemůžou odstranit špatnýho starostu, protože jim stojí v cestě ta policie a stupidní byrokratický pravidla.

Na rozhraní maloměsta a většího územního celku taky vidíme, kde je v naší společnosti víceméně automatickej přechod od relativního systému STO k přístupu STS. Starosta vesnice (pokud ho nekreje ten větší celek) si nemůže dovolit jednat jako parazit, protože ho lidi okamžitě vykopnou. Navíc starosta vesnice jasně chápe potřeby tý vesnice, ve který bydlí, protože to má všechno na dohled a obvykle se to vztahuje i na něj. Nebude ignorovat rozbitý silnice, protože po nich jezdí taky. Prezident státu hovno chápe potřeby nějakýho města, kde ani nikdy nebyl, a rozhodně ho nezajímaji.

Jakmile vládci zmizí tahle hrozba vykopnutí – tim, že je území moc velký na to, aby se to dalo realizovat – otevře se prostor pro parazitismus, kterej v naší společnosti paraziti okamžitě zaplní. Tim nám začínaji problémy, který se zvětšujou víceméně úměrně k velikosti ovládanýho území.

Takže ačkoliv preferuju stát před Uhnijí, jsem v principu i proti tomu státu (nakonec se kurva podívejte, co za bandu zdegenerovanejch dementů ho takhle “řídí”) a vrátil bych tu správu někam na úroveň měst.

K různejm věcem jsou ve společnosti zapotřebí i nějaký větší firmy – jako pro velkovýrobu, těžení a různý větší projekty – a u těch hrozí, že získaji moc prachů a začnou dělat to samý, co politici – zavádět nespravedlivý pravidla, jiný pro sebe než pro ostatní. Takže i tam je třeba, aby o všem rozhodovala větší skupina lidí a ne jeden idiot nahoře, kterýho nikdo nemůže vyhodit.

Jelikož lidi na Zemi jsou vývojově pořád ještě na úrovni dětí, a navíc ještě dost hloupejch, a je tu hluboce zakořeněnej ten parazitismus, ve větším měřítku se jakejkoliv systém (ať už vládní, komerční, nebo jinej) rychle zvrhne v parazitickou hierarchii, kde takříkajíc nic nefunguje, nebo to “funguje” jen pro těch pár parazitů, kteří vysávaji ty ostatní.

Za danejch okolností se takovej systém prakticky nedá nijak reformovat. Pomohlo by zredukovat řízení na ty menší celky, ale přesně tomu se paraziti, kteří už maji vysoký židle a hluboký koryta, ze všech sil brání a naopak se snaží svoji sféru vládnutí zvětšit skrz unie a globalistický nadnárodní instituce. Přizdisráčům z ČR dokonce stačí svoji sféru vládnutí předat někomu jinýmu za nějaký výhody pro sebe.

Systém STS nemá žádný řešení, který by vyhovovalo všem. Je ve svojí podstatě nastavenej tak, že někdo vyhrává a někdo prohrává. Je v principu parazitickej. Když se chcete mít líp, musíte se prodrat nahoru a někdo jinej se místo vás musí mít hůř.

Dokud má většina lidí nastavení STS a ani nechápe, že by to šlo dělat jinak, tak pro ten náš současnej systém neexistuje žádný “řešení”. V politice ani nikde jinde žádný neni. Můžete jen více či méně úspěšně vymyslet, jak se tomu všemu přizpůsobit, abyste moc netrpěli, ale nějaký obecný zlepšení pro všechny tu prostě neni možný.

Pokud se maji mít dobře všichni, systém musí mít nastavení STO. Jen když všem záleží na dobru všech, se můžou mít všichni dobře. Když většině (nebo dokonce i jen malej skupině, která je ale dostatečně vlivná) záleží jen na sobě, tak bude vždycky někdo trpět a obvykle většina.

Můžeme se chlácholit blábolama o tom, že kdo se snaží, ten se může mít líp, takže je to na vás, ale to je dost neupřímnej pohled na věc. Za prvý je celej systém už dávno naprosto podvodnej, a tudíž snaha vás fakt moc daleko nedostane. Nebo teda záleží na tom, o co se budete snažit. Snaha o dobro lidí vás nevyzdvihne. Vyzdvihne vás jedině snaha podlejzat těm, co už jsou u moci (viz naše vláda), nebo hodně podvádění.

Za druhý, když se vám ve společnosti STS podaří mít se líp, tak se místo vás někdo jinej musí mít hůř. Ten systém má jen “omezenej počet míst”, kde se můžete mít dobře. Je to zakódovaný v jeho nastavení. Dobře se bude mít ten, kdo se prodere nahoru – na úkor ostatních. V zájmu matrixu neni, aby se měli dobře všichni. Většina se má mít jen natolik dobře, aby se moc nebouřili.

Kapitalismus, kdyby nebyl obsazenej parazitama, by sice moh poskytnout výhody pracovitejm a vynalejzavejm, ale pořád je to systém STS, kterej je zaměřenej na vlastní prospěch jednotlivců a ne na prospěch celý společnosti.

Veškerý současný systémy nemaji žádnou upřímnou snahu zajistit nějaký základní “blaho” všem. Kdyby tohle bylo zajištěný, pak je v pořádku, že kdo se bude snažit víc, získá víc. Tady ale máme systém, kde čím víc si nahrabou ti nahoře, o to víc chudnou a trpí ti dole. A ta propast se pořád zvětšuje.

Socialismus taky nemůže fungovat, protože i na něm se dá parazitovat, i když třeba trochu jinak. Dokud je kolem dost parazitů, nefunguje prostě žádnej systém.

Parazitismus je celkem dobrou reprezentací STS. Paraziti nemaji žádnou hranici, kde už maji něčeho dostatek a nechaji zbytek ostatním. Jakejkoliv přístupnej zisk okamžitě schlamstnou, bez ohledu na to, že ho vůbec nepotřebujou a je tu spousta jinejch, kteří ho potřebujou.

Systém STO by se dal asi ne úplně definovat, ale rozhodně přiblížit tim, že v něm neexistuje žádnej stupeň parazitismu. Když si ze současnosti úplně odmyslíme parazitismus, automaticky nám odpadne většina problémů. Kdyby si politici nahrabali, aby měli dobrý auta a podobně, to by samo o sobě ostatní moc neohrozilo. Když si ale nahrabou miliardy, který na nic nepotřebujou, z daní lidí, kterejm to pak chybí (natož když ty miliardy hrnou ještě větším pánům do zahraničí), tak tim všichni ostatní trpí.

Kdyby si ti nahoře nenahrabávali víc než potřebujou, což samozřejmě museji vysávat z těch dole, mohli by mít všichni všechno nutný k životu. A z čeho by vznikaly války, kdyby neexistoval parazitismus? Co z nich kdo má, když ne nepotřebnej nadbytek, kterej nemá skutečně praktickej užitek?

Je rozdíl mezi tim, že si někdo nahromadí majetek, kterej je mu k užitku (auta, chaty, bazény), a že si nahrabe miliardy, který mu jen leží v bance a nijak mu nezvyšujou kvalitu života, zatímco ji ale snižujou ostatním. Vlastně by se dalo říct, že náš systém ani tak neobohacuje ty nahoře, jako ochuzuje ty dole, což je tak špatně, jak jen to jde.

Stručně řečeno, všechno, co tu máme, ve všech svejch variacích, se víceméně děje jen v kontextu STS, ačkoliv by většina lidí asi ráda žila ve společnosti STO, kdyby měli na výběr. A díky současnýmu stupni zamořenosti společnosti parazitama tu přetvoření na STO neni nijak realistický, kromě extrémně dlouhýho a pomalýho přirozenýho vývoje celý společnosti (což by mohlo trvat až statisíce let), nebo nějakýho drastickýho zásahu, kterej všechno změní (jako posun části lidí do 4D).

Tady na Zemi máme tu smůlu, že naše společnost neni v zaměření koherentní. Máme tu mix lidí, kteří jsou vnitřně orientovaní na STO, parazitů orientovanejch na STS, a debilů, kteří se těma parazitama nechaji vodit za nos. V takovej situaci je ta první skupina – dokud neni dostatečně velká – dost ve slepej uličce.

Ve 4D tenhle problém (pokud je mi známo) neexistuje. 3D je vývojová fáze, kdy si jedinec svoji orientaci (STS/STO) vybírá. Ve 4D už ji má, inkarnuje se na místa odpovídající svojí orientaci, a tudíž každá společnost ve 4D má orientaci jednu nebo druhou jakožto celek. Společnost je tam ve svojí orientaci sjednocená. Ta naše neni.

Proto je současná situace tady tak frustrující. Lidi s vnitřním nastavením STO se pokouší “reformovat” společnost, která je plně v zajetí modelu STS, což prakticky nejde, pokud značně nenaroste jejich počet. A k dostatečnýmu počtu máme daleko. (Ono těch STS jako takovejch je ještě míň, ale ta nepolarizovaná většina zombíků je v zajetí programů STS a ten systém udržuje v chodu, aniž by to chápala.)

Tak, jak chápu současnou situaci já (s čímž možná mnozí nebudou souhlasit), jsou ale tohle všechno problémy, který jsou pro nás, tj. kandidáty na 4D STO, takříkajíc na vedlejší koleji, a už je nemusíme řešit, protože přechod do 4D je vyřeší za nás.

Ten momentální explozivní bordel s příchutí švábů a cvrčků tu prostě ještě nějakou chvíli musíme přetrpět nejlíp jak umíme, a pak začíná úplně nová hra. Tohle období je na ni přípravou.

Jak funguje STO

Představte si teda, že celou tuhle současnou, extrémně dementní “civilizaci” necháme za sebou, i se všema parazitama. V novym prostředí bude vytvoření nový společnosti na nás, co nejsme extrémně dementní. Bylo by hloupý, aby tam někdo ze zvyku tahal modely současný společnosti jen proto, že ho nic lepšího nenapadá.

Trochu si teda vysvětlíme, jak by vypadala skutečná společnost zaměření STO, která se nemusí zabejvat parazitama. V první řadě můžeme zahodit spoustu těch zbytečnejch konceptů jako vláda, policie, peníze, nebo náboženství, nemluvě o úchylnostech jako je armáda.

Nic z toho nepotřebujeme. Tohle všechno potřebujou jenom paraziti nebo idioti. Armáda je evidentní zhovadilost. To neni třeba vysvětlovat. Policie taky neni nutná, protože inteligentní lidi se ohlídaji sami, stejně jako si ohlídáte vlastní děti, aniž byste na ně volali policii, když zlobí.

Nehledě na to, že policie v podstatě zajišťuje, že se současnej systém nedá reformovat. Těch nespokojenejch lidí dole je vždycky mnohem víc než těch parchantů nahoře, takže by nemělo bejt těžký je svrhnout. Policie (a případně armáda) je tu od toho, aby se to nemohlo stát.

Náboženství je parazitickej systém k ovládání lidí, a ten aspekt “víry v boha” dává smysl jen pro truhlíky, kteří nevědí, kdo jsou, kde jsou, proč tu jsou, a podobně, a potřebujou tyhle pohádky, aby z toho moc nevyšilovali. Náboženství potřebuje jen někdo, kdo nechápe, co “bůh” je. Ten, kdo chápe, má potřebu náboženství asi tak stejnou jako má potřebu uctívat elektřinu a pomodlit se pokaždý, než si rozsvítí žárovku.

Naprosto nepotřebná je i jakákoliv “vláda”. To nutně neznamená, že nikdo věci neřídí, ale to je právě ten rozdíl – řídit věci neznamená vládnout. Neni důvod, aby někdo někomu něco přikazoval, ale protože ne každej jedinec v daný společnosti je vývojově na stejnej úrovni, je vhodný, aby ti zkušenější vedli ty nezkušenější a pomáhali jim se ve věcech orientovat.

Dává teda smysl, že si lidi mezi sebou vyberou pár těch, kteří maji potřebný zkušenosti, vědomosti, a smysl pro zodpovědnost, aby společnosti pomáhali rozhodovat se o důležitejch záležitostech, který maji dopad na všechny. Jejich funkce neni ta, že řešení vymyslí a nařídí ostatním ho realizovat, ale spíš ta, že vymyslí, co by třeba jiní nevymysleli, přednesou to jako návrh, a o tom se pak společně rozhodujou všichni, nebo aspoň kdokoliv o to má zájem.

Neni tu žádný nařizování. Je to vždycky společná dohoda. Nejsou k tomu zapotřebí žádný volby ani počítání hlasů s rozhodnutím výsledku podle nějaký nadpoloviční většiny, zatímco menšina, která je skoro stejně velká jako ta většina (51/49), nadává, jak je to rozhodnutí debilní.

Ve společnosti všichni chtěji to, co je dobrý pro všechny, a neshody jsou spíš jen v tom, jak na to nejlíp jít. Na tom se ale dá celkem snadno dohodnout, když se všichni opravdu snaží o všeobecný dobro a nikdo se nesnaží jen získat nějaký výhody pro sebe.

Vytvořit funkční společnost neni v principu tak těžký, jak by si někdo moh myslet. Koneckonců pokud v naší společnosti vůbec něco funguje, je to navzdory tomu, že tu funkčnost paraziti sabotujou na každym kroku, všechny zisky přesměrovávaji do vlastních kapes, a prospěch ostatních lidí je pro ně vždycky až na posledním místě.

Bez parazitů jde všechno snadno. Nikdo to nebude zbytečně kazit, protože pokud je společnost celá vědomě polarizovaná směrem k STO, tak k ničemu takovýmu nikdo nemá žádnou motivaci. Lidi můžou mít na různý věci trochu odlišný názory, ale to jim nebrání se na čemkoliv rozumně dohodnout.

To je něco, co je evidentní při komunikaci se čtenáři Antiviru. Názory se můžou lišit, ale pokud jde o to, kam směřovat celou společnost, bez problémů bysme se dohodli, a přestože bysme se to museli trochu učit, si nemyslim, že by to bylo nějak komplikovaný.

Jak by mohlo fungovat takovýhle “vedení” společnosti, aniž by někdo “vládnul”, si můžeme ukázat na humornym příkladu. Řekněme, že se dostaneme do novýho světa, nebo na nějakej ten izolovanej ostrov, a budeme tam jen my antivirové, a že se tak nějak rozhodne, že by někdo měl bejt “ve vedení”, aby na určitý věci dohlížel a staral se o ně.

A řekněme, že se lidi rozhodnou, že by to mohli bejt třeba Antivirus a Nikola, abych dal příklad, kterej asi většina z vás zná. Chtělo by to asi dost přemlouvání, protože ani jednomu z nás by se do toho nechtělo, ale kdyby se na tom lidi fakt shodli, tak bysme nakonec asi kapitulovali a snažili se lidi nezklamat, co by nám síly stačily. Když se nám to bude dařit, super. Když to budeme dělat blbě, tak nás lidi vykopnou a bude pokoj.

Takže bysme měli na starosti dohlížet na to, aby se všichni měli tak nějak dobře a nikdo neměl pocit, že věci stojí za hovno, jako za starejch časů za Fialovýho Hnusu. Nemáme sice na všechno úplně stejnej názor, ale jednak ty rozdíly jsou převážně prkotiny, jako kolik ufonů se vejde na špičku nosorožce, a jednak to, že máme na něco jinej názor, nám nezabrání v tom, abysme se pokaždý rozumně dohodli.

Nejde nám totiž o to, kdo “vyhraje” nějakej trapnej spor, nebo kdo si nahrabe víc prachů (který nebudou existovat), ale o to, aby se lidi měli dobře a byl klid a pohoda, takže máme vždycky společnej cíl a jde jen o to se shodnout na tom, jak se k němu nejlíp dostat.

To bez parazitů neni nijak velkej problém. Prostě to prodebatujeme, vysvětlíme si, kde vidíme potenciální problémy s představou toho druhýho, přijdeme na to, jak takovejm problémům nejlíp zabránit, a to ideální řešení se ve většině případů nakonec nabídne samo a bude nám oběma očividný.

Pokud ne a budeme mít pořád pocit, že to “naše” řešení je o něco lepší než toho druhýho, pak je ideální přizvat k tomu pár dalších lidí, kteří maji chuť se v tom angažovat, a nechat je, ať se k tomu vyjádří. Když to zkrátim, tak přikloní-li se jasná většina na jednu stranu, vítěznej návrh je jasnej, a pokud by to bylo pořád zhruba půl napůl, tak z toho vyplývá, že jeden návrh neni nijak zřetelně a jasně lepší než ten druhej, a oba budeme ochotni ustoupit a jít tou druhou cestou, protože něco se udělat musí a nemá cenu to zbytečně komplikovat. V nejhorším, když je to 50/50, si můžeme vždycky hodit korunou.

Timhle vznikne návrh, kterej se předloží všem. Pak do toho může každej kecat a poukazovat na chyby, kterejch si třeba do tý chvíle nikdo nevšim. Tady je hlavně užitečný poslouchat lidi se zkušenostma v oboru, kterýho se to týká. Když se takový chyby identifikujou, projedná se to celý znova, dokud se nenajde obecně přijatelný řešení. Budeme brát vážně smysluplný připomínky od kohokoliv, protože nemá žádnej význam prosazovat plán s chybama, o kterejch víme.

Na rozdíl od dementní společnosti, kde se vždycky může najít jeden magor, kterej bude řvát “Ne, takhle ne! Já to chci jinak!”, v naší společnosti to nikdo dělat nebude, protože všichni chtěji to, co je dobrý pro všechny, a když ten jedinec vidí, že všichni ostatní se na něčem shodli, tak nebude trapně dělat krávu a kazit jim to.

Když budeme potřebovat postavit most přes řeku, můžeme řešit, z čeho a jak by se měl postavit, jak by měl bejt širokej, jakou by měl mít nosnost, atd. Všichni se ale shodneme, že potřebujeme most, kterej má nějakej účel, a ten účel určuje, jaký ten most musí splňovat podmínky. Jakýkoliv řešení, který ty podmínky splňuje, je schůdný, a pak už jen vybíráme, když jich je víc, který bude nejlepší. Neni to žádná velká věda.

Všichni máme stejnej cíl a potřebujeme se vyvarovat problémů, který by ohrožovaly splnění cíle. Námitky, že jeden návrh neni dostatečně bezpečnej, nebo že je ten most moc úzkej, je třeba brát vážně, ale nikdo nemá důvod mít námitky jen proto, že chce prosadit ten svůj návrh.

Pointa je, že když si na konkrétní variantě nikdo nemůže namazat kapsy nebo z ní mít nějaký osobní výhody, tak opravdu neni nijak těžký se rozumně dohodnout. Na rozhodování se může fakticky podílet tolik lidí, kolik chce, a jakákoliv rozumná připomínka od kohokoliv se může brát v potaz. Neni žádnej důvod komukoliv řikat, “ty do toho nekecej”, pokud jeho námitka dává smysl. A ve společnosti orientovaný na STO nesmyslný námitky nikdo nevznáší, protože nemá proč.

Když se přes veškerou snahu něco nepodaří, nikdo nebude plejtvat energií na házení viny na někoho jinýho. Jednak měli všichni možnost se na řešení podílet, takže na vině by obvykle nebyl nikdo konkrétní, ale co je důležitější, všichni chápou, že nepotřebujeme hledat viníka, ale vymyslet, jak tu chybu napravit a pokud možno takovejm chybám předejít příště.

Takže se zase všechno společně prodebatuje, celá společnost se z toho poučí, místo abysme nadávali, že někdo něco zvoral, budeme mít radost, že jsme se naučili něco novýho, a můžeme vesele pokračovat.

Pokud bysme tohle praktikovali na nějakym tom izolovanym ostrově a po roce nebo dvou nás někdo přijel “zachránit”, tak bysme ho pravděpodobně poslali domu s prázdnou, protože by se nikomu nechtělo vracet se do světa zombíků, dementů a parazitů.

STO planeta

V knize Keepers of the Garden dokumentuje Dolores Cannon hypnotický regrese s chlápkem jménem Phil, kterejch podnikli hodně a vzešla z toho spousta zajímavýho materiálu. Nás teď bude zajímat jedna konkrétní, kde Phil popisuje svůj “předchozí” život na jinej planetě, ve společnosti evidentně orientovanej na STO. (Ačkoli DC ten termín nepoužívá, z textu to snadno rozpoznáte.)

Pokročilý duše se někdy vrací na “nižší” úrovně za účelem pomoci, proto měl Phil za sebou tuhle existenci a teď je na Zemi, ale to je vedlejší. Důležitý je, že tady máme velmi dobrej a celkem detailní popis společnosti, která neni zatížená retardovanejma STS praktikama, který známe ze svýho okolí.

Dolores Philovi víceméně neustále podsouvala srovnání se Zemí a argumenty silně ovlivněný životem ve 20. století, a Philem popisovaná společnost pro ni byla evidentně tak trochu záhadná, protože po desetiletích na planetě debilů si taky nedokázala představit, že to může fungovat jinak, ale aspoň takhle bylo všechno dostatečně vysvětlený a poskytuje nám to velice užitečnej materiál pro naše účely.

Budu to překládat nespisovně, abysme furt nemuseli přeskakovat z jednoho jazyka do druhýho. Hlavní je, že to chápete, ne? A když jsme u jazyka, tak jazyk na týhle planetě, jako skoro všude, byla samozřejmě telepatie. Podle Philovejch popisů bych soudil, že tahle civilizace byla ve 4D, ale to neni tak podstatný. Podstatný je, že byla evidentně STO.

D: Máte na tý planetě vládu?

P: Ne tak úplně vládu jako tady [na Zemi], protože všichni si víceméně hlídaji sami sebe. Zákony země jsou nepsaný a nevyřčený. Lidi prostě vědí, co dělat a co ne, takže tam neni ekvivalent politiků a policie. Je tam ale obchodování.

D: Máte vůdce?

P: Neni tam žádnej jedinečnej vůdce nebo národ. Je to globální komunita. Existujou rady [councils] jednotlivců, který určujou, jak se v čem bude postupovat. Ty jsou vybírány veřejným hlasováním, souhlasem celý populace.

Zatímco většina lidí je v regresi obvykle ponořená do právě pozorovanýho života a víceméně zapomenou na svoji současnou pozemskou existenci, Phil měl celkem ojedinělou schopnost udržet si úhel pohledu svýho současnýho života, což mu mimo jiné umožňovalo srovnávat ty ostatní inkarnace a světy se současností na Zemi.

Máme teda planetu bez vlády a vůdce. Je tu ale volení nějaký rady, což Dolores připomíná Zemi.

D. Nedalo by se tomu říkat forma politiky?

P: Ani ne. Volby jsou jedním aspektem politiky tady na Zemi, jedna stránka celý tý situace. Zatímco na tý planetě, celkovej obrázek je shoda všech. Existuje tam nějaká konkurence, to jo, ale není to… přemejšlim, jak to vysvětlit. Ten úkol nebo účel je společným cílem. Neexistujou žádný politický strany. Neexistuje žádný hašteření, podrážení, nebo očerňování. Je to forma dohody, takže v tomhle ohledu je to jiný.

Neboli jak jsem popisoval na příkladu s Nikolou, prostě se normálně dohodneme, protože nedohodnout se nikomu nijak neprospěje a nikdo tim nic nezíská.

D: Pokouším se pochopit ten koncept. Jsou ve funkci na určitej čas?

P: To je různý podle tý funkce. Někteří jsou “ve funkci” dokud se nerozhodnou, že už toho udělali dost, nebo že chtějí dělat něco jinýho.

Z mýho pohledu to dává mnohem víc smyslu než ten pravidelnej ujetej cirkus tady. Prostě lidi dělaji věci, dokud je to baví. Převratná myšlenka? Mně to připadá normální. Programovat lidem život na nějaký čtyřletý období je na hlavu.

D: Máte někdy případy, kdy lidi chtějí někoho odvolat z funkce, z tý rady?

P: Tohle se stalo jen velmi zřídka. Bylo to ve svojí podstatě velmi neobvyklý, ale už se to stalo.

Když máte systém, kterej neni ve svojí podstatě parazitickej a dementní, evidentně nemáte moc důvodů lidi odněkud vyhazovat. Věci prostě fungujou.

D: Takže tahle rada vládne tý planetě, pokud bysme chtěli použít slovo “vládne”. Vede?

P: “Vládne” neni správnej termín. “Vede” by bylo přesnější, ano.

D: Nikdy nemáte problém, že by lidi to vedení nechtěli přijmout?

P: Jinými slovy neshody. Na to se ptáte? Je možný mít osobní neshodu. Nicméně, podle těch nepsanejch pravidel života se nikdo nesnaží vzpírat se, takříkajíc. Všeobecná shoda je v zájmu zlepšení života všech, takže osobní neshody jsou odsouzený k nezdaru.

Tohle může v kontextu naší společnosti znít poněkud nebezpečně, jako když vedení EU potlačuje nesouhlas jednotlivejch členů. Rozdíl je, že EU vedou psychopati, kteří slouží ještě větším psychopatům, a ti slouží ještě horším. Tady se bavíme o bezparazitní společnosti, ve který jsou samí antivirové.

Neboli: když ustoupim a zařídíme se podle Uršuly, bude to průser, zatímco když ustoupim a zařídíme se podle Nikoly, všechno je pořád v pohodě. Velkej rozdíl!

D: Máte na tý planetě nějaký náboženství?

P: Nic takovýho tam neni. Náboženství a politika neexistujou. Neni potřeba. Náboženství a politika byly vynalezený kvůli nějakej potřebě. Když neni potřeba, nic takovýho nevznikne.

Z jaký potřeby vzniká náboženství a politika? Z potřeby ovládat lidi. Když takovou potřebu nikdo nemá – a ve společnosti STO ji přirozeně nikdo nemá – žádný takový svinstvo nevzniká.

D: Máte víru ve Stvořitele nebo Boha.

P: Rozhodně. Je to víc než víra, je to vědění, uvědomění si, vědomí. To má nicméně málo společnýho s tím, čemu se říká “náboženství” na Zemi. Náboženství je politická entita, převážně, na Zemi v týhle době. Asociace s Nejvyšší Bytostí nebo znalost Stvořitele je to, co zdánlivě vyzdvihuje náboženství. Ale není to o nic relevantnější než bejt Republikán nebo Demokrat.

D: Znamená to, že jste blíž Bohu?

P: Blíž neni… Neni to o tom, že je někdo blíž Bohu. Tím faktorem je tady uvědomování si.

Na co tu Phil naráží, je to, že na týhle planetě vědí, jak se věci ve vesmíru maji, a tudíž si nepotřebujou vymejšlet nějaký pohádky, který by jim pomáhaly se v tom všem zorientovat. Lidi na Zemi vědí prd, takže se sem inkarnujou duše, který se jim to pokouší trochu objasnit, a protože lidi to obvykle moc nechápou, tak to převážně používaji jako záminku pro zakládání elitních klubů, jejichž členové se můžou povyšovat nad lidi, kteří v klubu nejsou.

Výsledkem jsou náboženský konflikty, který jsou úplně stejně debilní jako politický konflikty, a vesměs se zakládaji na myšlence “my jsme jako fakt na úrovni a vy jste pěknej odpad, takže vysmahněte”, což je víceméně vrcholná myšlenka současnýho lidstva, neustále recyklovaná ve stovkách různejch převleků a reprezentovaná například máváním různejma vlajkama.

D: Máte na tý planetě něco jako školy?

P: Rozhodně. Jsou tam skupiny těch, co se chtěji učit, ve všech věkovejch skupinách, a učí se spoustu různejch věcí. Nerozděluje se to podle věku. Skupiny vznikaji podle společnýho zájmu a ty se učí. Učitelé můžou bejt někdo z jinejch planet nebo soustav, kdo má odpovídající kvalifikaci pro učení. Vyučuje se ve spoustě oblastí jako cizí [alien] kultury, historie, výrobní procesy, nebo různý vědy.

Zatímco náš indoktrinační systém vám nadiktuje, kdy, kdo a co se bude “učit” (přičemž za takovejch okolností je slovo “učit” prakticky výsměch), ve skutečnym vzdělávacím systému se můžete učit co chcete a kdy chcete, neboť pointa je získat přesně ty vědomosti nebo dovednosti, který vás zajímaji, a ne stát se řádným standardním otrokem, jako v systému našem.

Neni žádnej důvod vnucovat vám určitý vědomosti v určitym věku (a vůbec komukoliv cokoliv vnucovat). Vzdělávání se tu odvíjí od potřeb žáka a ne od požadavků (m)učitele. V čem se to liší od našehosystému? Že to neni retardovaný a dává to smysl!

D: Je vzdělání povinný? Tady je povinný, aby dítě chodilo do školy od určitýho věku.

P: To je naprosto cizí koncept, protože všichni se přirozeně chtěji učit. To je jejich osobní evoluce. Neni důvod, aby to bylo povinný. Všichni se chtěji učit, protože to vede k růstu stejně jistě jako je tu fyzickej růst. Vzdělání je dychtivě žádaný a poskytnutý. Je to jinej pohled na vzdělání; tady na Zemi se na vzdělání nedíváme stejně.

Tak tohle je jasný. Antivirus taky čtete z vlastní iniciativy a kdy chcete, a kdyby vám někdo nadiktoval, že ho musíte číst, a to každej čtvrtek ve tři hodiny (a ještě vás z toho pak zkoušel), tak se na to nejspíš vykašlete. Kdo pak může čekat, že to děti bude ve škole bavit? “Povinný vzdělání” je úchylná fráze, perverzní parodie, která by v inteligentní společnosti nikdy nevznikla.

D: A když se někdo nechce učit, tak nemusí?

P: Ne, neni to nijak vyžadovaný. Ekvivalent tady na Zemi by byla volba stát se vyvržencem ze společnosti nebo někým, kdo nedokáže komunikovat s ostatníma. Tohle je pouze analogie, v tom smyslu, že každej chce mít kamarády a aby ho ostatní respektovali a měli rádi. Tohle je na týhle planetě vrozenej pud a stejný je to na tamtý planetě. Jsou tam tací, kteří – ne vlastní vinou – mají defektní mysl; nebo můžeme říct, že jsou retardovaní. A u těch lidí ten pud neni evidentní, za což, jak říkám, oni nemůžou. Prostě to tak je.

Prakticky všichni se vzdělávaji, protože to pro ně dává smysl a obohacuje je to, a výjimkou jsou převážně jen ti, kterejm to znemožňuje nějakej genetickej defekt. U nás takový případy obvykle končí v parlamentu, což se tam na tý planetě vůbec nestává! (A to nejen proto, že nemaji parlament.)

D: Máte nějakej ekvivalent policie? Někoho, kdo dohlíží na dodržování zákonů?

P: Ne, nic takovýho tam neni, protože se každej hlídá sám. Neni tam žádná potřeba armády nebo policie. Vojenská nebo policejní atmosféra prostě není nutná, když se každej ohlídá sám.

D: Takže nemáte žádný problémy s negativníma lidma?

P: Občas se najdou nějaký horší lidi a občas se stane, že někdo, kdo fungoval dobře… nepřestane fungovat úplně, ale přestane fungovat správně. Ekvivalent tady by byly mentální poruchy. Jsou tací, kteří se z důvodu okolností zničí sami nebo si způsobí prožitky, díky nimž přestanou fungovat správně.

D: Jako že by mohli ohrozit ostatní?

P: Ani ne tak ostatní jako sebe. Pomáhá se jim, jak to jde, a je jim poskytnuto tolik lásky, kolik jsou schopni přijmout, aby se mohli zhostit svejch… omylů. A pak se jim pomáhá se zotavit.

D: Takže nemáte nic jako vězení.

P: Ne, nejbližší by tomu byly nemocnice. Tihle lidi, tihle nešťastníci jsou hospitalizováni a dostane se jim speciální péče. Neni tu ale žádnej trest, protože z jejich strany to neni záměrná škoda. Je to prostě jen nedorozumění.

D: Takže ve svojí populaci nemáte záměrný přestupky?

P: To by bylo tak vzácný a ojedinělý, že to prakticky neexistuje. Jestli se to někdy stalo, tak o tom nevim – že by to bylo záměrně.

D: Takže se vyvinuli dál.

P: Správně, je to záležitost evoluce.

Tohle je v podstatě klíč k celýmu tomu problému. Na to, aby mohla celá společnost takhle fungovat, se musí lidi vyvinout na určitou úroveň. Pokud velká část lidí na takovym vývojovym stupni neni, tak to budou neustále kazit a rozvracet. Budou se kvůli nim muset zavádět všelijaký tvrdý pravidla, protože ještě nemaji dostatečnej stupeň osobní zodpovědnosti, aby se chovali rozumně “bez dohledu policie”.

To je přesně důvod, proč tohle nemůžeme mít teď a tady. Zvládlo by to tak 10% lidí. Zbytek prostě neni na dostatečnej vývojovej úrovni. Snaha “reformovat” současnej systém je celkem marná, když je tři čtvrtě populace vývojově na úrovni dětí, nedokáže samostatně myslet, zodpovídat se ze svejch chyb, a zvládá jen slepě poslouchat nařízení a pravidla.

Posun do 4D by tenhle problém šmahem vyřešil, protože ti, co nejsou na tej dostatečnej vývojovej úrovni, před sebou logicky maji ještě hodně lekcí ve 3D. Ve 4D bude situace úplně jiná. Bude to mít nějakou úroveň, protože odpadnou zombíci, flákači, a podobně.

Po přechodu do 4D bude ale třeba kompletně změnit pohled na svět a nepokoušet se tam tahat koncepty z naší současný dementní a nefunkční společnosti, jako jsou vláda, policie, náboženství, peníze, a podobný kraviny. Je teda dobrý mít nějakou představu o tom, jak funguje společnost, která neni prolezlá parazitama a debilama, a začít ten pohled na svět měnit už teď.

Dobrá zpráva je, že zatímco teď jsme jako celek (lidstvo) považováni za “primitivní” společnost, a tudíž víceméně v karanténě, po přechodu do 4D bude otevřená možnost komunikace s ostatníma ve 4D, což znamená, že budeme mít s vytvořením nový společnosti spoustu pomoci.

Jelikož ale ve 4D funguje mnohem rychlejc a víc “přímo” tvoření reality myšlenkama (o tom víc příště), jednou z našich současnejch lekcí je naučit se líp ovládat svoje myšlenky a zaměřovat je konstruktivním směrem, abysme si svůj vývoj nekomplikovali sami. Neboli potřebujeme svoji mysl “přeladit” z toho současnýho dementního systému na systém STO, kterej se tenhle článek pokouší přiblížit.

D: Jaký věci se importujou, který na tý planetě nemáte?

P: Importujou se nějaký kovy, který jsou užitečný ve stavebnictví a na tý planetě se přirozeně nevyskytujou. Taky nějaký zdravotní potřeby. Jiný systémy [planety atd.] dosáhly vysokýho stupně zdravotní technologie, takže se importujou jejich “léky”. Importujou se například i vědomosti a způsoby života – vědomosti o tom, jak si zjednodušit život a zlepšit jeho kvalitu.

D: Co používáte jako médium výměny při importu a exportu.

P: Peníze jako takový neexistujou. Je to výměnnej obchod. Pět kilo rudy by se mohlo vyměnit za pět kilo vědomostí. To je jen příklad a nemělo by se to brát doslova.

Tohle je všechno logický a mělo by to bejt samozřejmý a přirozený. Hážou do toho vidle paraziti, kterejm nestačí mít všechno, co potřebujou, ale chtěji mít i všechno, co nepotřebujou. Bez parazitismu (a zombifikovaný nezodpovědnosti, lenosti, a obecný duševní zakrnělosti) peníze prostě nejsou třeba.

Když budete obchodovat s normálním člověkem ve světě, kde máte obecně dostatek všeho, co k životu potřebujete, tj. netrpíte hladem a podobně, bude vám jedno, jestli vyměníte bochník chleba za deset vajíček nebo za patnáct. Každej rozdá, co má na rozdání, a všichni takhle dostanou, co potřebujou. Problém vzniká jen tehdy, když se někdo pokouší si nahrabat víc než potřebuje. Což STO nedělá.

D: Máte někdy problémy s někým, kdo se v tomhle systému pokouší podvádět?

P: To by nebylo možný kvůli všeobecnej upřímnosti, se kterou jednáme. Jsme naprosto čestní, jak už bylo vysvětleno. Jsme na úrovni, která znemožňuje podvádění nebo zatajování, klamání, nebo jakýkoliv z těch temnějších, přízemních instinktů jako jsou sobeckost nebo osobní zisk.

To je aspekt tý vývojový úrovně. Na ostrově, kde žijou jen antivirové, by to fungovalo taky tak, protože takový kraviny jako někoho okrádat a podvádět už nás ani nenapadaji a nemáme k tomu žádnej důvod.

Ve 4D je to v podstatě ještě zabezpečený tim, že se komunikuje telepaticky, takže by bylo dost těžký, ne-li úplně nemožný, skrejt nějaký pokoutný úmysly. Dolores se zeptala na to, jak je to s lidma z jinejch planet – jestli jsou všichni taky na takovej úrovni.

P: V okolí tý planety, o který mluvim, existuje evoluční uniformita. Je to, dalo by se říct, vyvinutý vesmírný sousedství. Komunikuje se i s planetama, který ještě nejsou na tak vysokym stupni vývoje. Ale výhodu maji ti, kteří vidí skrz každej klam. Je snadný prokouknout někoho, kdo klame, když jste na úrovni, která už klamání překonala. Nemělo by vůbec smysl se snažit, protože ty klamy jsou průhledný.

Představte si, jak se naše vláda pokouší vyjednávat s telepatickejma emzákama. To by byla sranda. (I když možná by se emzákům chtělo trochu zvracet.)

D: Když nemáte peníze ani nic podobnýho, co dělá obyčejnej člověk, aby měl jídlo a jiný věci?

P: Každej dělá něco užitečnýho, co se dá nějak směnit. Je toho tolik, co se dá dělat. Je to jednoduše volba každýho jednotlivce něco dělat, a tím získat potenciál k obchodování. Někdo farmaří, někdo učí, někdo léčí, někdo staví. Vyberte si nějakou činnost a máte v ní způsob, jak získat jídlo, oblečení, nebo střechu nad hlavou. Je to čistě osobní záležitost. Nemáme peníze, takže tam nejsou supermarkety a podobná obchodní činnost. To na tý planetě neexistuje. Někdo pěstuje potraviny, takže když potřebujete jídlo, jdete k němu.

Celkem jednoduchý, ne? Na tuhle úroveň jsme se ale ještě nedostali. Naopak jsme právě dosáhli úrovně, kdy se jídlo v lepším případě zdražuje, aby na něj hodně lidí nemělo, a v horším likviduje, aby ho bylo míň. Lidstvo je prostě takovej experiment v patologickym myšlení. Asi se zkoumá, jak dlouho dokáže přežít horda naprostejch dementů.

Země a STO

Současná společnost na Zemi je značně nesourodá, co do vývojovýho stupně jedinců. Celkově je dost mizernej, takže ti vyvinutější si tu vůbec nepřipadaji dobře, protože jsou rozumná menšina vedle hloupý většiny, což je v situaci, kdy si vědomě nepamatujete, proč tu jste, obvykle dost frustrující.

Má to ale svoje důvody. V první řadě, vyvinutější jedinci se do zaostalý společnosti inkarnujou právě proto, aby ji pozvedli, něco naučili, nasměrovali pozitivnějším směrem, a prostě ji “táhli”, protože sama o sobě, s účastí všech jedinců na stejnej úrovni, by se vyvíjela extrémně pomalu. Takže ti, co si zoufaji, že se jim tu nelíbí, protože “tu jsou všichni blbí”, se můžou zamyslet nad tim, jestli sem náhodou nepřišli právě proto, aby to pomohli změnit.

Druhej, specifičtější důvod k vyššímu výskytu pokročilejších jedinců je právě ten přechod do 4D. Tyhle duše se už dobraly na úroveň, kdy jsou na ten přechod víceméně připravený, a týhle situace využívaji, aby se “svezly po tej vlně”, po níž se do 4D posouvá celá planeta (což se obecně neděje tak často, ale samozřejmě to neni nijak unikátní pro Zemi).

To je komplexní situace, v níž se propojuje spousta faktorů. Na jednu stranu ten přechod pomáhá těm duším, a na druhou ty duše usnadňujou ten přechod. Zčásti jsou tu proto, aby tu “ukotvily” ty vyšší frekvence a to pozemský prostředí na tu transformaci připravily, řekněme v tom smyslu, aby to proběhlo pokud možno “hladce” a bez zbytečně velkýho chaosu, kterej by vznik z kolize moc rozdílnejch frekvencí.

Další účel těch duší spočívá v tom, že když už je tu pro lidi možnost toho postupu, tak ty pokročilejší duše můžou pomoct těm, co jsou někde “na hraně”, se správně nasměrovat a k tomu postupu se přidat. Retardovanejm zombíkům samozřejmě neni pomoci, ale jsou tu lidi, kteří by pod vedením psychopatů zkejsli v jejich blbejch válkách a podobně, ale pod vlivem těch pokročilejších duší maji možnost se zaměřit pozitivnějším směrem a tý transformace se zúčastnit – hlavně k vlastnímu prospěchu.

Těm pokročilejším duším to tu může připadat dost tragický, ale co si (většinou) neuvědomujou, je to, že bez nich by to tu mohlo vypadat mnohem hůř, a to nejen na úrovni společnosti, ale i s ohledem na Zemi samotnou, neboli například víc zemětřesení, výbuchů sopek, povodní a dalších přírodních katastrof. Všechna tahle “přírodní” činnost je vázaná na kolektivní vědomí obyvatel. Ty pokročilejší duše teda současnou situaci na Zemi stabilizujou už jen tim, že tady prostě jsou.

Takže by bylo vhodný, kdyby někteří jedinci se sklonama k zoufání si a nadávání, že tu nechtěji bejt, ocenili svůj přínos a význam vlastní existence pro dobro týhle planety, a pokusili se omezit to zoufání si a nadávání, protože tahle negativita to moc nevylepšuje. Místo aby nadávali, že všichni okolo jsou debilové, můžou se třeba těšit z toho, že aspoň místo jednoho debila tu jsou oni, což je pro celou společnost a planetu velký plus.

Pokoušet se tuhle společnost reformovat nějakou politickou cestou by byla práce na tisíce let, protože většina lidstva neni na vývojovej úrovni, která by to umožnila v kratší době. Role lidí, kteří situaci chápou mnohem líp než zombíci, je spíš v tom, že tu udržujou nějaký vyšší frekvence (a ono to má podle všeho větší vliv, než ti lidi dokážou ocenit), čimž jednak brzdí úpadek společnosti, a jednak připravujou půdu pro “level 4”.

Ten úpadek by ale brzdili efektivnějc, kdyby nepodlejhali tý všudypřítomný negativitě. Že jí podlejhaji je samozřejmě pochopitelný, ale je dobrý si tohle neustále připomínat. Negativní myšlenky jsou v podstatě “zvyk”, a jako každej blbej zvyk je třeba se ho odnaučit a vypěstovat si nějakej lepší.

A to čím dřív, tím líp, protože ve 4D pocítíte velmi rychle negativní účinky tohodle zvyku, a tenhle efekt bude postupně narůstat už teď, s tím, jak se transformace blíží. Jinými slovy, myšlenky typu “stojí to tu za hovno” maji tendenci vytvářet realitu, která stojí za hovno, a ve 4D se to děje oproti 3D hodně rychle.

Ten efekt je o to silnější, o kolik víc do tý myšlenky pustíte emocí. Kdo si řiká “stojí to tu za hovno, ale co naděláš” s pokrčením ramen, a nijak víc to neřeší, ten zdaleka nevyvolá tak silnej negativní efekt jako někdo, kdo řiká “stojí to tu za hovno”, uvažuje o těch hajzlech, “co za to můžou”, a vnitřně se tim nasírá.

To si myslim, že je velká lekce právě pro současnost, protože spousta lidí je v tom dost pozadu a je opravdu nejvyšší čas to změnit. K tomu samozřejmě patří všechny ty řeči na Internetu, že “by ty politiky měl někdo pozabíjet” a podobně. Jestli si někdo myslí, že tohle nastavení mysli ho posouvá nějakym pozitivním směrem a má něco společnýho s STO, tak to si samozřejmě myslí dost špatně.

V naší současný destruktivní společnosti maji samozřejmě lidi – i ti pokročilejší – spoustu špatnejch návyků, jak v činech, tak v myšlenkách. To je snadný pochopit, protože tu existuje neustálej tlak, kterej k tomu navádí. Neni ale tak těžký přijít na to, že úkolem toho pokročilejšího člověka je naučit se tomu tlaku odolat.

Je dobrá doba na to, zamyslet se nad všim, co tahle společnost dělá, a přehodnotit, co jsou činnosti nebo postoje, který jsou nějakou nutností a nedá se jim vyhnout, a co jsou jen návyky STS, kterejch se můžeme – aspoň na osobní úrovni – zbavit.

Máme tu spoustu věcí, který na první pohled můžou vypadat relativně pozitivně (a od malička jste programováni, abyste si přesně to mysleli), ale ve skutečnosti jsou postavený na principech STS. Jako příklad se můžeme podívat na konverzaci, kde Ra odpovídá na otázky ohledně těch “Deseti přikázání”. (Překlad je tentokrát ze zakonjednoty.cz, ale pro zjednodušení vyhodim pár těch “krkolomností”.)

16.15 Tazatel: Můžete mí říct původ Deseti přikázání?

Ra: Původ těchto přikázání následuje zákon negativních entit vtiskujících informaci do pozitivně orientovaných entit. Informace se pokusila kopírovat nebo napodobit pozitivitu, zatímco si udržovala negativní charakteristiky.

16.16 Tazatel: Bylo toto uděláno skupinou Orionu?

Ra: Správně.

16.17 Tazatel: Jaký byl v tomto jejich účel?

Ra: Účel skupiny Orionu je, jak bylo řečeno dříve, dobýt a zotročit. Toto je činěno nalezením a zřízením elity a zapříčiněním toho, aby ostatní této elitě sloužili skrze různé nástroje jako zákony, které jste zmínil, a jiné předané touto entitou.

16.18 Tazatel: Byl příjemce zákonů, Deseti přikázání, pozitivně nebo negativně orientovaný?

Ra: Příjemce byl extrémní pozitivity, což zodpovídá za nějaké z pseudo-pozitivních charakteristik přijaté informace. Tak jako kontakty, které nejsou úspěšné, nezůstala entita Mojžíš důvěryhodným vlivem (autoritou) mezi těmi, kteří prvně slyšeli filosofii Jednoho, a tato entita byla odstraněna z této vibrační roviny třetí úrovně ve zmenšeném nebo zarmouceném stavu, přičemž ztratila to, co můžete nazývat ctí a vírou, s níž začínala s vytvářením pojmů Zákona jednoty a osvobozováním těch z jeho kmene, jak se mu říkalo v daném času/prostoru.

16.19 Tazatel: Pokud byla tato entita pozitivně orientovaná, jak byla skupina Orionu schopná ji kontaktovat?

Ra: Bylo to intenzivní, řekněme, bitevní pole mezi pozitivně orientovanými silami původem z Konfederace a negativně orientovanými silami. Mojžíš byl otevřený dojmům a přijal Zákon jednoty v jeho nejjednodušší formě. Nicméně se informace stala negativně orientovanou kvůli tlaku jeho lidí dělat určité fyzické věci v rovinách třetí úrovně. To zanechalo entitu otevřenou pro typ informace a filosofie s povahou služby sobě samému.

16.20 Tazatel: Říkat “Nebudeš” [thou shalt not] by bylo pro entitu plně si vědomou znalostí Zákona jednoty nepravděpodobné. Je to správně?

Ra: To je správně.

To už jsem zmínil minule – přikazovat neni STO. Vidíme tu, že ačkoliv je někdo pozitivně orientovanej – nebo se o to aspoň snaží – může bejt pořád v důsledku nějaký činnosti laděný směrem STS otevřenej negativnímu vlivu a nechat se “vzdělat” negativníma entitama (obvykle 4D STS), který jsou nicméně, bez ohledu na svoji extrémní negativitu, značně vychytralí, a tudíž dokážou lidem podsunout negativní programování pod rouškou zdánlivý pozitivity.

Jak jsem taky poznamenal minule, do týhle pasti spadne hodně lidí v channelingu. Podsunovat lidem pozitivně znějící negativní a manipulativní informace je oblíbenou zábavou “lizardů”, jak tady – v souladu z předchozím úryvkem z Ra – poznamenává Cassiopaea:

94-10-16
Q: (L) Odkud dostal Mojžíš svoje vědomosti?
A: Od nás.
Q: (L) Dobře, kdysi jste nám řekli, že viděl nebo komunikoval s holografickou projekcí vytvořenou ještěříma bytostma. Byl to ten zážitek na Sinajský hoře?
A: Ano.
Q: (L) OK, takže když dostal vědomosti od vás, dostal je před tou interakcí s Lizardama?
A: Ano. Byl zkažen [corrupted by] obrazy. Byl oklamán obrazy jako například Joseph Smith.
Q: (L) Říkáte, že Joseph Smith, příjemce Mormonskejch textů, byl taky oklamanej Lizardama?
A: Jo. Tohle dělaji hodně.

Pár komentářů pro objasnění: Když C řikaji “od nás”, neznamená to nutně konkrétně Cassiopejce. Obecně to spíš naznačuje 6D STO, protože jestli je to Cassiopaea, Ra, Plejáďani, nebo někdo jinej, je celkem jedno. Jakožto zdroje informací jsou všichni takříkajíc “na stejnej stránce”.

V podstatě většina otázek ohledně toho, odkud se historicky objevily nějaký specifický informace, se pokouší zjistit, jestli byly ze zdrojů STS nebo STO, z čehož potom vyplývá jejich záměr. Kdo to měl na svědomí konkrétně, už je celkem vedlejší, protože zdroje STO jsou v záměru jednotný – pomoct, vzdělat, asistovat ve vývoji – a zdroje STS se se stejnou konzistentností vždycky snaží manipulovat k vlastnímu prospěchu (a v našich končinách je to stejně prakticky vždycky stejná banda).

Pokud jde o tu holografickou projekci, tak to se vztahuje k předchozí komunikaci:

94-10-07
Q: (L) kdo byl Yahweh?
A: Fiktivní bytost.
Q: (L) Kdo byl bůh, kterej mluvil k Mojžíšovi na tý hoře?
A: Slyšitelná projekce Lizardů.
Q: (L) Uvědomil si někdy Mojžíš, že byl oklamanej ještěrkama?
A: Ne.

S pokročilou technologií je hra na boha poměrně snadná. (A po covidu je celkem jasný, že i dneska by se většina lidí nechala snadno oblafnout.) Kolik historickejch událostí, kdy někdo viděl nebo mluvil s “bohem”, bylo výsledkem takový holografický projekce, můžeme jen odhadovat, ale asi hodně.

Tady prostě reptoši ukázali Mojžíšovi nějaký mluvící obrazy, nakukali mu, že je to bůh, předali mu nějaký rafinovaný zprávy, který pak vedly k tisícům let problémů, a on, přes dobrý úmysly, na to skočil a nikdy to neprokouk. Těžko ho můžeme vinit, protože většina dnešních lidí evidentně neni o nic bystřejší.

Je docela vtipný, že bible a další náboženský texty maji původ v podstatě v channelingu 4D STS, ale to je holt realita na Zemi po tisíce let.

Má-li naším úsilím vzniknout společnost STO, je důležitý i znát triky STS a vědět, jak operujou, abysme jim zase neskočili do nějakejch těch pastí. Ale ve 4D by to mělo všechno jít mnohem snadnějc a budeme mít i asistenci – stačí jen o ni stát.

Než se tam dokodrcáme (a ta zbejvající doba se dá opravdu těžko odhadnout a mění se podle toho, jak se vyvíjí situace, do čehož zapadá i množství pozitivity a negativity na Zemi, takže přispívejte na tu správnou stranu), můžeme se soustředit na ty úkoly jako zbavování se STS návyků, modifikaci vlastních myšlenek a postojů, a přeorientování se na koncepty STO.

https://antivirus.22web.org/av/231119-jak-by-vypadala-spolecnost-s-orientaci-sto.htm