Seminář, který Sněmovna odmítla cenzurovat, smazal YouTube do 5 minut po nahrání

MUDr. Vladimír Čížek ve svém příspěvku na odborném semináři „Vakcinace proti onemocnění COVID-19 – současný pohled“ rozebírá deset dezinformací, kterých se v souvislosti s covidem dopustilo přímo ministerstvo zdravotnictví. Zároveň vznáší osm dosud nezodpovězených otázek, kterými by se podle něj měla zodpovědná místa rozhodně zabývat.

Platforma YouTube, kterou vlastní společnost Google, potažmo Alphabet, smazala několik videí ze semináře „Vakcinace proti onemocnění covid-19 – současný pohled“, který se konal v pondělí na půdě Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, a který byl terčem pokusu o zrušení na nátlak profesora Hela. YouTube po odvolání se jedno z videí obnovil.

Jedním z cenzurovaných, o kterých se deník Epoch Times dověděl jako první, je 15-minutové video, zachycující MUDr. Vladimíra Čížka, kde prokazoval devět vládních „dezinformací“ o očkování proti covidu-19.

Video nahrál 22. listopadu na svůj youtubový kanál Nadační fond Svědomí národa (NFSN). Ke smazání došlo podle žurnalistického projektu „pět minut po uploadu videa“.

Video můžete zhlédnout na Odysee zde: ODKAZ