Letní patová situace v probíhající, ale nevyhlášené třetí světové válce se blíží ke konci, shodují se různé zdroje. Je tomu tak proto, že kolektivní Západ bude brzy čelit katastrofálnímu selhání systémů, pokud budou události pokračovat současným směrem.

Otázkou nyní je: pokusí se chazarská mafie (ChM) kapitulovat, nebo plánuje novou ofenzívu pod vedením otrockého afrického papeže, možná s falešnou invazí mimozemšťanů?

Největším znamením, že se chystá něco velkého, je toto oznámení Vatikánu:

Svatý stolec a instituce spojené se Svatým stolcem, které jsou držiteli finančních aktiv a likvidity, ať už v jakékoli formě, v jiných finančních institucích než v IOR, musí o tom informovat IOR a převést je na něj co nejdříve do 30 dnů od 1. září 2022. (Pozn. př.: IOR je Institut pro náboženská díla, veřejná finanční instituce Vatikánského městského státu, kterou v roce 1942 založil papež Pius XII.)

To zřejmě znamená konec kontroly Rothschildů a dalších chazarských mafiánských rodin nad touto institucí. To je historický fakt, neboť tyto rodiny byly soukromými bankéři Vatikánu přinejmenším od 19. století.

To je nesmírně důležité i proto, že téměř všichni takzvaní „světoví vůdci“, kteří vystupují v OSN, dostanou při nástupu k moci účet ve Vatikánské bance. Těmto vůdcům je pak řečeno: „Vítejte v klubu bohatých. S těmito penězi můžete nakládat podle svého uvážení, ale pokud nás neposlechnete, zabijeme vás“.

Nyní se ukazuje, že celá noční můra o Covidu spočívala ve využití uměle vytvořené „pandemie“ k vyprání více než jednoho bilionu dolarů fiat peněz Fedu do světové ekonomiky. K tomu došlo podplacením vládních představitelů penězi ze Světové banky, MMF atd., aby souhlasili s pokusem ChM vytvořit totalitní světovládu. Méně významní představitelé dostali podíly ve firmách vyrábějících vakcíny, roušky, dezinfekční prostředky na ruce atd., aby se přidali ke sboru.

Mnoho vůdců, kteří odmítli souhlasit, jako například tanzanský prezident, bylo zabito nebo odstraněno.

To se nyní chazarské mafii vymstilo, protože vedlejší účinky vakcín a vědecká kontrola odhalují celou „pandemii“ jako jeden z největších válečných zločinů v dějinách světa.

Tento titulek je typický pro to, co nyní začíná převládat i v korporátních zprávách o „pandemii“:

„Advokáti informátora společnosti Pfizer tvrdí, že by společnost mohla být odpovědná za škodu ve výši 3,3 bilionu USD.“

Nyní, když strach z bankrotu, vězení nebo popravy tíží mysl vůdců více než pokušení úplatků, končí možnost využívat Covid k praní špinavých peněz do světové ekonomiky.

V odvetě za „pandemický“ útok většina zemí světa ještě důsledněji odmítá přijímat všechny formy „peněz“ vytvořených ze vzduchu chazarskou mafií a Vatikánem kontrolovanou Federální rezervní bankou. To je skutečný důvod, proč Vatikánem kontrolovaný kolektivní „Západ“ čelí energetické krizi a hrozícímu sociálnímu kolapsu.

Otázkou nyní je, zda se chazarští mafiáni, kteří ovládají Vatikán, pokusí vyjednat kapitulaci, nebo zdvojnásobí svou ofenzívu?

Proto se všechny oči upírají k velkému setkání kardinálů, které se koná tento týden v Římě.

Poté, co František o víkendu jmenoval více než 20 nových kardinálů (převážně z rozvojových zemí), vybral 83 ze 132 kardinálů, kteří mohou zvolit nového papeže. To je dostatečný počet pro zvolení nového papeže.

Pozorovatelé si všimli, že když papež 28. srpna přijel do Aquily navštívit hrob svatého Celestýna V. (ten se vzdal papežského úřadu v roce 1294 po Kr.), řekl, že vzdáním se moci Celestýn ukázal sílu, která vychází z pokory.

„V očích lidí jsou pokorní považováni za slabé a poražené, ale ve skutečnosti jsou skutečnými vítězi, protože jen oni zcela důvěřují Pánu a znají jeho vůli,“ řekl František.

Dvoudenní setkání s kardinály, které se uskuteční 29. a 30. srpna, je jediným případem během devíti a půl let Františkova působení ve funkci papeže (od března 2013 do současnosti), kdy se takto setkali a hovořili všichni kardinálové, říká vatikánský expert Dr. Robert Moynihan.

Podle zednářských zdrojů z lóže P3 je skutečným účelem tohoto setkání připravit cestu pro osobu, kterou určili, aby hrála roli „Mesiáše“. Papež plánuje cestu do Severní Koreje, Číny a Moskvy, aby se pokusil tyto země přesvědčit k podpoře tohoto plánu.

Podle jiných zdrojů z P3 však papež odstoupí, „protože neudělal dost pro zastavení pedofilie“. Tento druhý scénář je pravděpodobnější, a povede k „africkému papeži“.

Údajný nový africký papež, 63letý ghanský kardinál Richard Kuuia Baawobr, po svém pátečním příletu do Itálie onemocněl a sobotu strávil v nemocnici.

ChM chce afrického otrockého papeže, protože méně než třetina, tedy 58 ze 193 členů OSN, podepsala minulý týden prohlášení kritizující Rusko kvůli Ukrajině. Podepsal pouze Západ a jeho přímé satelity. Indie a Čína nepodepsaly, stejně jako většina Afriky. Africký papež by snad přesvědčil více afrických zemí, aby podpořily agendu ChM, uvádí zdroj.

Severní Korea zase přestala spolupracovat s ChM kontrolovanou skupinou G7 poté, co byl její vůdce Kim Čong-un zavražděn elektromagnetickými zbraněmi na druhém summitu mezi Kimem a tehdejším americkým prezidentem Donaldem Trumpem v roce 2019, tvrdí severokorejské zdroje. Kimova sestra Kim Hye Kyung spolupracuje s aliancí na svržení současného vedení ChM v G7 a OSN a dalších organizacích, uvádějí zdroje.

Zdroje ruské FSB upozorňují, že Vatikán kontaktoval Rusko a Severní Koreu ohledně papežské návštěvy Kazachstánu, Donbasu, Ukrajiny a Ruska na začátku roku 2023. Spekulují, že cílem návštěvy bude podpořit jejich nového papeže a možného „mesiáše“. Opakovaná veřejná prohlášení ruských představitelů však dávají jasně najevo, že již nebudou akceptovat unipolární svět vedený Západem, i kdyby do čela nominálně dosadili loutku z třetího světa.

Zdroje ze Společnosti bílého draka tvrdí, že Rusko, Severní Korea, Afrika a další regiony se s Barackem Obamou poučily o černých domácích otrocích a nenechají se podobným krokem znovu oklamat.

Mimochodem, podle zdrojů FSB je ukrajinský konflikt „válkou mezi oligarchy o zdroje, jako jsou pšeničná pole, ropa, uhlí, nerostné suroviny, elektrárny atd. Tato válka je pro Evropu výhodná, protože teď mají levné pracovníky z Ukrajiny, nemluvě o sedmi milionech bílých lidí, kteří vyvažují muslimy,“ říkají.

FSB také tvrdí, že Západ na Ukrajině testuje geneticky vylepšené vojáky a „supervojáky kyborgy“.

Každopádně chytré zbraně a supervojáci nezastaví ani ruské dělostřelectvo, ani celosvětový ekonomický bojkot ChM a jejich fiat penězi ovládaných vlád. Události stále směřují k totálnímu ekonomickému kolapsu v USA a západní Evropě na podzim a v zimě tohoto roku.

Situace dospěla do bodu, kdy více než 20 milionů domácností – tedy asi každá šestá americká domácnost – dluží za elektřinu. Je to proto, že ceny elektřiny vzrostly oproti loňskému roku téměř o 50 %.

Ale to není ještě tak hrozné ve srovnání s nárůstem cen pro evropské spotřebitele. Například „britský energetický regulátor, zvýšil od 1. října strop cen energií o 80 % na 3 549 liber (102 tisíc Kč) (z 1 971 liber) a přidal varování, že ceny se mohou do roku 2023 „výrazně zhoršit“,“ říká Bas van Geffen, senior stratég Rabobank.

Situace je taková, že tři čtvrtiny britských hospod neočekávají, že zimu přežijí

Proto britská vláda hovoří o záchraně účtů za energie ve stylu Covidu, aby se předešlo občanským nepokojům. Problém je v tom, že tištěním fiat peněz se tankery s ropou nenaplní, takže tyto záchranné balíčky způsobí pouze inflaci.

Situace v ostatních západoevropských zemích je také špatná, jak ukazuje tento příběh z Polska: „V Polsku, kde vládne uhlí, stojí majitelé domů několikadenní fronty na palivo“.

Hněv lidí je na takové úrovni, že podvodně dosazení lídři jako Justin Castro Trudeau, Joe Biden, Emanuelle Macron a německý kancléř Olaf Scholz se nemohou objevit na veřejnosti, aniž by na ně někdo nezaútočil, s výjimkou vysoce scénáristicky falešných akcí. Pokud vás to zajímá, podívejte se, jak Scholz a Macron minulý týden utíkali před davy.

Zdá se, že válka o počasí se zintenzivňuje také v Evropě, USA a Číně. Proto se stále objevují titulky, že takové sucho, záplavy apod. jsou „jednou za 500 let“.

Očekává se, že výnosy kukuřice v Evropě se v důsledku nejhoršího sucha za posledních 500 let propadnou

Na znamení toho, že válka o počasí může probíhat mezi Čínou a Západem, a ne proti oběma třetí stranou, vydal minulý týden Rockefellery kontrolovaný časopis Foreign Affairs tuto skrytou hrozbu Číně:

…narušení trhu kvůli vodě, které začalo v Číně, by se rychle projevilo na trzích s potravinami, energiemi a materiály po celém světě a způsobilo by hospodářské a politické turbulence na několik let dopředu.

Kromě pokračujícího konfliktu mezi Východem a Západem se objevují také známky zesílení bojů na Západě, protože se blíží změna režimu.

Například francouzský Rothschildův poskok Macron tvrdí, že Francie a Británie se mohou dostat do „vážných problémů“ poté, co Liz Trussová na předposledním předvolebním shromáždění konzervativců řekla, že „porota stále neví“, zda je francouzský prezident „přítel, nebo nepřítel“.

V USA se mezitím americký prezident Donald Trump podle vysoce postavených zdrojů ze CIA možná připravuje na ústavní stížnost proti celé zpravodajské síti.

Stejné zdroje uvádějí, že „Aliance bílých klobouků spolupracuje s Nejvyšším soudem. Soud se nyní řídí ústavou. Předseda Nejvyššího soudu Roberts spolupracuje s Aliancí. Buď bude s Aliancí spolupracovat, nebo bude souzen a popraven za podíl na vraždě soudce Antonina Scalii v roce 2016“.

V Kanadě MI6 tomuto autorovi sdělila, že nemusí podnikat žádné kroky proti komunistickému (ChM) zrádci Justinu Castrovi, protože „Kanada padla a je pokácena, přijde nový růst“. Řekli, že změny v Kanadě jsou koordinovány se změnami v USA a jinde, a že bílé klobouky to mají pod kontrolou.

Zřejmě proto se také množí náznaky, že zoufalá ChM plánuje nějakou „vesmírnou operu“, která by nahradila „pandemii“ jako způsob praní špinavých peněz. Webbův vesmírný teleskop a řeči o nové měsíční misi NASA jsou příkladem probíhajících pokusů využít „vesmír“ k praní špinavých peněz.

„Sledujte přímý přenos startu nové megarakety NASA za 50 miliard dolarů“

„Webbův teleskop už zpochybňuje to, co si astronomové mysleli, že vědí“

Zdroje z Pentagonu potvrzují, že jde jen o pokusy NASA (Not A Space Agency) vyprat peníze,

Zdroj ze CIA popisuje situaci následovně:

ChM podle mého skromného názoru skutečně tlačí na scénář projektu Modrý paprsek (Blue beam) před polovinou volebního období. Vzpomeňte si, co říkal Wernher von Braun, že bude poslední epizoda: „falešná invaze mimozemšťanů“. Jaká dokonalá záminka pro odložení voleb v polovině volebního období. Jak křičí korporátní ovládaná média – „útočí na nás mimozemšťané“.

Tento titulek:

Kongres připouští, že UFO nejsou „dílem člověka“, a tvrdí, že „hrozby“ exponenciálně rostou“

To je nejnovějším veřejným signálem, že se ChM pokusí o další dlouho plánovanou „mimozemskou invazi“.

V tomto smyslu tedy tento týden opět zakončíme nejnovějšími důkazy o tom, že projekt Modrý paprsek je v plném proudu.

Lodě nad Čínou:

Neidentifikované letecké jevy:

„Hvězdné války“:

Požádali jsme naše zdroje z tajného vesmírného programu, aby to dokázaly vysláním antigravitačního zařízení, které by tohoto spisovatele vyzvedlo, ale zatím máme jen videa a pozorování oblohy. Možná se letos na podzim my, obyvatelé zemského povrchu, konečně dočkáme dlouho očekávaného „odhalení“.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net 

Převzato: https://tadesco.org/s-koncem-letni-patove-situace-se-chysta-neco-velkeho-kanada-padla-a-je-pokacena/