Anita Dunnová neměla šťastného Valentýna. Žádné květiny, žádné čokolády a žádné pohlednice s vyraženými roztomilými srdíčky.

Nechala si strčit hlavu do oprátky na základně Guantánamo, kde byla oběšena po dlouhé hladovce, kterou si sama vyhlásila a která začala 27. ledna, kdy vojenský soud usvědčil bývalou Bidenovu ošetřovatelku z velezrady a uložil jí nejvyšší možný trest – smrt.

Zdroje GITMO sdělily zpravodajskému serveru Real Raw News, že Dunnová hladověla na protest proti tomu, co nazvala „nezákonným zadržováním a stíháním demokraticky zvolených úředníků a lidí, kteří pod nimi sloužili“, ze strany armády. Odmítala pevnou stravu a během svého pobytu v nejznámějším vazebním zařízení v zemi pila pouze vodu. Obvykle tělnatá Dunnová zhubla podle lékařského hodnocení před popravou 15 liber, když ji ochranka GITMO v pondělí brzy ráno eskortovala z cely o rozměrech 6×9 metrů na popraviště.

Když se vynořila spoutaná z humvee, Dunnová samolibě nadávala vrchnímu administrátorovi Crandallovi a dalším přítomným důstojníkům, její plačtivou řeč byla naplněna ohnivou nenávistí a sedmkrát vyvolala jméno muže, který nebyl přítomen, a sykla jeho jméno mezi popraskanými rty.

„Trumpe. To všechno je Trumpova práce, že? Vy posloucháte Trumpa. Trump není prezident, Joseph Biden ano. Nakonec dojde k zúčtování, pro vás všechny a pro Trumpa,“ řekla.

Hladovka jí sice slovní sílu neoslabila, ale přesto vypadala křehčí a ochablejší než u tribunálu. Propadlé tváře a prázdné prázdné oči prozrazovaly osobu zbavenou elánu. Jako by sbírala poslední zbytky sil, aby slovně napadla popravčí četu a Donalda J. Trumpa.

„Tohle vám neprojde a neprojde ani Trumpovi,“ řekla, když ji uniformovaný mariňák postrčil na šibenici.

Ozval se vrchní administrátor Crandall: „Anito Dunnová, Donald Trump vás nepostavil tam, kde stojíte. Neřekl vám, abyste se dopustila zrady. Váš nedostatek sebeuvědomění je endemický pro všechny lidi, kteří na té plošině stáli. Musím se vás zeptat, jestli máte poslední slovo, o které jste se už s námi podělila, nebo jestli chcete Last Rites.“

Na plošině se zapotácela, pak se skácela na bok, jako by ji zasáhl ledový poryv větru, a bokem narazila do otáčejících se kovových dveří, které ji měly uvrhnout do záhuby. Vyjekla bolestí, když ji voják na plošině postavil na nohy a strčil jí krk do spletené smyčky. Její postoj se náhle změnil. Dunnové rty se chvěly a oči jí vřely, volala manžela, jako by tam byl, a prosila o milost.

„Tohle si nezasloužím,“ řekla. „Je mi líto všeho, co jsem udělala špatně, ale jsem dobrý člověk.“

Dunnová byla prohlášena za mrtvou v 9:07 ráno. V pondělí.

Bez souvislosti s článkem jsme si vědomi, že někteří čtenáři měli potíže s prohlížením stránek, zejména ti, kteří používají mobilní klienty DuckDuckGo. Po migraci serveru jsme pracovali na optimalizaci serveru a dočasně jsme museli použít filtry, abychom zablokovali pokračující útoky. To mohlo neúmyslně filtrovat legitimní provoz. Věříme, že problém je vyřešen.

Navíc jsme si vědomi, že náš fundraisingový server GiveSendGo je momentálně mimo provoz. Je rozšířenou zprávou, že se stránka stala terčem levicových hackerů, kteří se pokoušeli zabránit stránce v distribuci finančních prostředků pro „Freedom Convoy“. Ačkoli GiveSendGo se k této otázce dosud veřejně nevyjádřila, RRN mluvila se zaměstnancem, který řekl, že cílem byl pouze účet „Freedom Convoy“. Dále řekl, že GiveSendGo aktualizuje servery a opravuje zranitelnosti před tím, než se znovu připojí k internetu.

Zdroj:

https://realrawnews.com/2022/02/anita-dunn-executed-at-gitmo/