Hluboký stát a jeho liberální mediální spojenci mají nezdravou posedlost Donaldem J. Trumpem, někým, koho označili za bezvýznamného a bezcenného. Nicméně mu věnují nepřeberné množství zpravodajství, často ho využívají jako středobod vysílání zpráv a falešných dokumentů, které mají zlotřit akce, jež podnikal pro dobro národa.

Nejnovější žvásty médií se soustřeďují na obvinění, že Trump odcizil dokumenty z Bílého domu a přinesl je do Mar-a-Laga poté, co Biden a jeho poskoci ukradli volby v roce 2020. Toto obvinění je částečně pravdivé, ale MSM nechápe závažnost toho, co přesně Trump před odchodem z Bílého domu do svého velícího střediska Mar-a-Lago ukradl.

Zdroj z Mar-a-Lago, který je v každodenním kontaktu s Trumpem, řekl agentuře Real Raw News, že 45 prezident před odletem z Washingtonu spustil zákon o povstání z roku 1807 a tím postoupil civilní pravomoc vojenským velitelům „White Hat“, jejichž neotřesitelné dodržování ústavy je dostalo do Trumpovy přízně. Po aktivaci může být zákon o povstání vypnut takříkajíc jen dvěma stranami: samotným Trumpem nebo osobou, které svěřil prosazování práv a svobod, jež jsou Američanům drahé, v tomto případě generálem námořní pěchoty Davidem H. Bergerem.

Generál Berger, jak řekl náš zdroj, věděl o 27 950 zapečetěných obviněních, která Trump a úřadující ministr spravedlnosti Jeffrey Rosen sepsali před 20. lednem 2021.

„Berger a viceadmirál Hannink řekli Trumpovi, aby si vzal obvinění s sebou a nezanechal po sobě žádné kopie. Trump to samozřejmě věděl a nenechal by nelegitimnímu administrátorovi informaci o tom, kdo byl určen k zatčení. Byly to varovné zprávy. Takže ano, prezident Trump si ty papíry rozhodně vzal s sebou. Nehodlal je nechat jen tak ležet, aby je našel Deep State, což by jim napovědělo na lidi, které armáda aktivně vyšetřovala,“ řekl náš zdroj.

MSM, ovšem vyzbrojené jen vědomím, že Trump vzal „nějaké papíry“ – mlhavé prohlášení – se dopouští falešné představy, že ukradl dokumenty, které by mohly být prodány zahraničním aktérům a ohrozit národní bezpečnost.

„Nic není dál od pravdy. Když Trump svěřil armádě prozatímní kontrolu nad domácí autoritou, chránil tuto zemi, pracoval na tom, aby jim konečně dal povolení pronásledovat, zajmout a uvěznit pachatele, kteří chtějí připravit občany o jejich Bohem daná práva. Smrtelně se Trumpa bojí, bojí se, že se brzy vrátí a dá najevo korupci, která se děje. Proto jsou jím posedlí. Říká se, že Trump je muž minulosti. Pokud ano, proč mu dávat tolik prostoru? Papíry, které Trump vzal, měly chránit tento národ, ne ho poškodit,“ řekl náš zdroj.

Zdroj RRN ve sboru soudce generálního prokurátora amerického námořnictva potvrdil přijetí „nevyčíslitelného“ počtu zapečetěných obvinění, z nichž mnohé jsou v současné době v aktivním vyšetřování.

Zdroj:  https://realrawnews.com/2022/02/deep-state-war-on-trump-continues/