Ve čtvrtek odpoledne vojenský tribunál na Guantánamu shledal Gavina Newsoma vinným ze sexuálních zločinů na dětech a zrady a odsoudil ho k smrti.

Téměř šest hodin tři důstojníci, kteří byli pověřeni soudit případ proti Newsomovi, napjatě poslouchali, jak kontraadmirál Darse E. Crandall systematicky a pečlivě popisoval to, co nazval Newsomovy „Covid zločiny“. Souhrn strašných zločinů spustil  zneuctěný guvernér krátce po té, co obdržel od NIH/CDC dopis, který mu dal pokyn k uzamčení státu Kalifornie.

„Potřebujeme, aby se do programu okamžitě zapojily všechny sympatizující strany. Musíte podniknout všechny možné kroky k vynucení povinného uzamčení a maskování, zejména ve vašich nejhustěji osídlených městech. Lidé musí uvěřit, že Covid-19 je největší hrozbou, jaké kdy lidstvo čelilo, a musí být přesvědčeni, aby plnili naše mandáty s vírou, že pokud odmítnou, vážně onemocní nebo zemřou. Mechanismy pro vynucení existují již léta a nyní jednáme. Stejně důležité je zvýšit míru úmrtnosti na Covid-19, jakkoli uznáte za vhodné, vzbudit děs a strach mezi již tak vyděšenou veřejností…Vaše dodržování bude oceňováno a očekáváme splnění,“ stojí v části dopisu.

Dopis byl datován 16. března 2020, tři dny předtím, než Newsom vydal celostátní příkaz k umístění uzávěr, a byl digitálně podepsán bývalými NIH a CDC honchos Drs. Francis Collinsem a Robert Redfieldem. V té době kalifornské ministerstvo veřejného zdraví připisovalo 31 úmrtí na Covid-19.

Poté, co porotě ukázal ověřený dopis, kontraadmirál Crandall představil svědka obžaloby, Dr. Gradyho Armanda, bývalého lékaře na pohotovosti z nemocnice v jižní Kalifornii v Culver City, který se objevil na ZOOM, aby diskutoval o příčinách smrti 5 pacientů. kteří zemřeli 17. března, z toho 3 oběti střelby.

“Byla to krušná noc, pro nás pracovní trauma. Přivezli k nám tři mladé muže s mnohačetnými střelnými poraněními. Laicky řečeno, byli ve špatném stavu a já věděl, že jejich záchrana bude těžký boj. Udělali jsme, co bylo v našich silách, ale bohužel všichni zemřeli,“ řekl Dr. Armando.

Kontraadmirál Crandall ukázal porotě kopie úmrtních listů. Primární příčina úmrtí u každého byla uvedena jako Covid-19.

“Toto jsou vaše podpisy, doktore Armando, na certifikátech, které potvrzují skutečnost, že Covid-19 zabil tyto muže, kdy každý utrpěl dvě až pět střelných ran?”

“Je to můj podpis. Je na odpovědnosti lékaře, který pacienta naposledy ošetřil, aby do 15 hodin podepsal úmrtní list s uvedením data, času a příčiny smrti,“ řekl Dr. Armando.

“Když se na to podívám, porovnám časy smrti s časem, kdy jste je podepsal – zdá se, že jste je podepsal během několika minut,” řekl kontraadmirál Crandall.

“Souhlasím,” řekl Dr. Armando.

“Odpusťte mi moji naivitu, ale možná byste to mohl vysvětlit. Takže jste přijali 3 postřelené oběti, zoufale jste bojovali o záchranu jejich životů, oni přesto zemřeli a vy jste měli uvést příčiny smrti jako Covid-19… asi jste neměli jinou šanci, zdá se, než si umýt ruce. jejich krví,“ řekl kontraadmirál Crandall.

Dr. Armando se na chvíli odmlčel a pak řekl: „Byli jsme instruováni striktním nařízením, abychom Covid-19 zapsali do úmrtních listů.“

“Pokyn vydaný kým?” zeptal se kontraadmirál Crandall.

“Kalifornské ministerstvo zdravotnictví a správa nemocnice,” řekl Dr. Armando.

„Existovaly nějaké důkazy, že oběti střelby měly Covid-19? Například test PCR,“ zeptal se admirál Crandall.

“Vlastně ne,” odpověděl Dr. Armando.

“Vysvětlete podrobněji, prosím, pokud můžete,” řekl Crandall.

„Byli jsme instruováni, abychom uvedli Covid-19 jako primární příčinu smrti, pokud pacient vykazoval příznaky respirační tísně – kašel, kýchání, lapání po vzduchu, dušnost,“ řekl Dr. Armando.

“Není pravděpodobné, doktore Armando, že by osoba s průstřelem kašlala – kašlala krev nebo lapala po vzduchu?” zeptal se Crandall.

“To bylo pravděpodobné,” odpověděl Dr. Armando.

“Pojďme k jádru věci: Prohlásili jste pacienty za mrtvé na Covid-19 s vědomím, že to nebyla skutečná příčina smrti,” uvedl kontraadmirál Crandall.

“Lituji toho, co jsem udělal. Věděl jsem, že je to neetické a nezákonné. Bylo nám nařízeno, abychom všechny takové případy považovali za pozitivní, a bylo nám nařízeno, že je zbytečné testovat na Covid-19 posmrtně,“ řekl Dr. Armando.

“A to bylo dále šířeno na základě vašeho tehdejšího pohovoru s vašimi kolegy,” řekl kontraadmirál Crandall.

“Bylo to endemické,” řekl Dr. Armando.

“Tato komise oceňuje vaši upřímnost. Pro tuto chvíli jste omluven,“ řekl kontraadmirál Crandall.

Doktorovo svědectví probudilo Newsoma k životu. Vstal ze židle, na které seděl, a začal kárat komisi za to, že přijala svědectví svědka, který ho ani jednou neoznačil za účastníka údajných zločinů.

“To je absurdní,” vyhrkl Newsom. „I kdyby to byla pravda, což není, co to má společného se mnou? Nikdy předtím jsem žádnou z těchto lží neslyšel. Každá akce, kterou jsem podnikl, měla zachránit životy lidí v mém státě a pomoci ochránit národ před virulentní nemocí. Dr. Armando je zjevně lhář.“

Další svědek však vyvrátil Newsomova tvrzení o neznalosti. Muntu Davis, MD, MPH, hlavní zdravotnický ředitel pro okres Los Angeles, při přímém zkoumání řekl, že Gavin Newsom ho v březnu 2020 přinutil pod hrozbou „zničení jeho kariéry“, aby uměle zveličoval úmrtnosti na Covid-19. Svědčil pod přísahou, že Newsom chce „mezi 1 200–2 000 novými případy a mezi 100–150 úmrtími na Covid denně“, což je dost na to, aby „monumentálně vyvolalo dostatek strachu ve veřejnosti“, takže každý občan okresu Los Angeles by se dožadoval očkování. . Kromě toho Dr. Davis řekl, že Newsom stanovil kvóty pro každý okres ve státě, což je metrika, podle které by zdravotničtí úředníci čelili snížení platu a ukončení práce, pokud „nepodepsali program“ a nevytvořili případy a úmrtí Covid-19.

“A provedli jste to?” zeptal se ho kontraadmirál Crandall.

“Všichni jsme to udělali.  Byla to naše práce, správná nebo špatná. Celý zdravotnický průmysl, napříč státem a národem, s tím souhlasil a dělá to dodnes. Přimějte lidi, aby nosili masky, přimějte je, aby si vzali netestované a neprokázané vakcíny, které by jim mohly způsobit nevolnost nebo je zabít, a přimět je k závislosti na vládní podpoře. To bylo a je stále na pořadu dne,“ řekl Dr. Munto.

Když se kontraadmirál Crandall chystal představit svého dalšího svědka, Tama Ma, zástupce legislativního tajemníka úřadu guvernéra Gavina Newsoma, tříčlenná porota uvedla, že vyslechlaza několik dnů procesu již dostatek důkazů k prohlášení verdiktu vinným. Shledal Gavina Newsoma vinným ze zrady a sexuálních zločinů s dětmi a rozhodl, aby byl za své prohřešky popraven.

“To mi kurva nemůžete udělat,” křičel Newsom.

“Udělal jste to sám sobě,” řekl kontraadmirál Crandall.

Kontraadmirá stanovil datum popravy na 24. ledna.

Zdroj:

https://realrawnews.com/2022/01/gavin-newsom-gets-death-penalty/