Opakovaně, jednou zas čas, nastane něco úžasného. Minulý týden jsme (do paranormics.com) obdrželi e-mail, který obsahoval fotografii něčeho doslova mimo tento svět. Musel jsem slíbit odesílateli, že jeho adresa zůstane v anonymitě. Nevím, zda je to žena či muž, ale na základě jeho vyprávění mu budu říkat „David“. Nikdy to přímo neuvedl, ale já z jeho e-mailu vyvodil, že nejsme jediní, komu předal tuto informaci. Následuje náš pohled na Davidovu korespondenci.

David je spojen s lékařskou profesí a několik dekád pracoval pro hluboce skryté projekty vlády USA. Měl ta nejutajenější bezpečnostní prověření, jaká jsou jen myslitelná. Jediná věc, která odpovídá intenzitě jeho bezpečnostních prověrek, je intenzita jeho odvahy. Skutečně, věnoval svůj život úniku těchto informací.

Pracoval na mimozemsko-lidských hybridizačních programech v oficiální funkci. Vysvětluje, že pracuje anebo pracoval na mnoha přísně tajných výzkumných střediscích roztroušených po celé zemi, ale nikdy byste nevěděli, pokud byste se na něj podívali, že když ráno vstane do práce, že pracuje ruku v ruce s ne-pozemskými inteligencemi. V průběhu let se mu podařilo dát dohromady velký kus obrazu toho, jak je jeho prostředí vysoce rozškatulkované, tak, že vy znáte vždy jen malý kousek skládačky. Ale vzhledem k dostatku času během jeho práce a vzájemného působení s lidmi dokázal z tohoto rozčleněného prostředí dostat věci ven. Kousek toho, kousek onoho…, při obědě, na toaletách zaslechnete různé věci… Nemyslím si, že by David byl schopen soustředit všechny informace, které měl, kdyby nedržel v ruce tak velký kus koláče, se kterým začínal. David nepotvrdil ani nevyvrátil, zda pracuje nebo pracoval on sám přímo s daným oddělením zapojeným do úniku. Možná jen předával informace od někoho jiného. O tomto oddělení ví dost, takže budeme předpokládat, že v něm přímo pracoval. Pracuje na radiologickém oddělení a má za úkol rentgenovat genetické experimenty, obvykle v pitevně. Viděl všechny druhy stvoření přicházet a odcházet. Nyní, zde je to, co David ví: a to je, co je vlastně pravda s ohledem na cíle hybridizačních programů.

Entity, které to ovládají, nemohou existovat v našem prostředí. Jejich praktikou je pěstovat nebo vyrábět dělníky pro jakékoli prostředí, které chtějí ovlivnit anebo v něm působit. Jsou extrémně starou rasou, která projektuje dělníky (z nedostatku lepšího slova) na mnoha, mnoha světech – v různých druzích prostředí. Takto ty věci dělají. Biologický život jako prostředek k dosažení cíle anebo konce, čehokoli, čeho chtějí dosáhnout. Když našli Zemi, bylo to terno. Veškerá rozmanitost a houževnatost životních forem na Zemi je zřejmě v našem koutu vesmíru vzácná. Země je pro ně obchod se stroji. Život je stroj, který mohou programovat, stavět a realizovat. David je přesvědčen, že pud sebezáchovy pozemských bytostí tvoří z naší genetické výbavy dobrý výchozí bod pro potřebu navrhnout jakoukoli bytost, které je zapotřebí pro jakékoli světy, které chtějí ovlivnit.

Vůči nám to jsou skuteční mimozemšťané. Nemají žádný koncept válek a ničení. Zdá se, že je to pro ně koncept cizí anebo přinejmenším ten, který nezkoumají. Mohli by vzít materiály, které potřebují ke stavbě svých chimér, silou, ale nedělají to. Svým vlastním způsobem si cení života, jen ne tak, jak to děláme my. Nemyslí jako my, necení si věcí jako my, jsou to mimozemšťané. Můžete se snažit vystoupit sami ze sebe, abyste viděli mimozemskou perspektivu. Myslí, že většině lidí tato schopnost chybí, což je pravděpodobně důvod, proč existuje tolik válek a ničení, vytvářených lidskýma rukama. Tito mimozemšťané neválčí, což je pro náš štěstí. Frakce lidstva, která pracuje s nimi, zřejmě získala něco nad rámec dohody, ale on neví přesně, co to je.

Když uvažujete o situaci, ve které se nacházíme, musíme přestat myslet jako lidé. Osobně nemám tušení, jak to udělat, ale odhaduji, že on má na mysli být otevřený vůči myšlenkám ostatních a k jejich motivům a prostředkům.

Mimozemšťané sbírají biologická data všech forem. Během brífinků na počátku Davidovy práce mu bylo řečeno, že oni sbírají a katalogizují veškerý život na Zemi. Když řekli všechen, znamená to VŠECHEN. Každý druh zvířete, rostliny, říše bakterií, houby, řasy a pár druhů, které jsme dosud neobjevili. Doslova milióny a milióny životních forem byly a jsou shromažďovány. Protože se život stále mění, je to pokračující projekt. David si myslí, že tato škála sbírek byla prováděna a je dohotovována až do dnešních dnů. David se domnívá, že pokud je spatřeno UFO, velmi pravděpodobně sbírá nějaké druhy. Oni sbírají z atmosféry, oceánů, moří a na každé pevnině na planetě. Tento typ kompletující inteligence nevynechá žádný kout.

Mimozemské únosy a zprávy o genetických experimentech na unesených jsou bohužel pravdou. Analyzoval mnoho z těchto ubohých potomků, mrtvé i živé. Mimozemšťané, které populace zná jako „Šediváky“, jsou jedni z jejich dle dizajnu navržených pracovníků zde na Zemi. Oni nejsou onou inteligencí za jevem UFO, ale jsou sami produkty této inteligence.

Šediváci mají dokonalou symetrii ve svém uspořádání. Mají všechny orgány duplicitní, včetně mozku. Na rozdíl od lidí mají dva zcela oddělené, ale propojené mozky v lebce. Mimozemšťané z nějakého důvodu mají rádi při svých výtvorech symetrii. David soudí, že to považují za lépe odolnější konstituci. Čemuž tak pravděpodobně i je. Tyto bytosti vytvářejí s pomocí využití člověka subjekty, které se stanou vyslanci pro další světy, jaké chtějí kontaktovat či ovlivnit. „Šediváci“ jsou pro jiné světy, tak jako je tomu u nás. David ví, že je to pravda, kvůli typům entit, které viděl. Entity, které se mnohem lépe hodí pro lehčí/těžší prostředí gravitace anebo pro teplejší/chladnější světy – a bytosti, které jsou závislé na přetlakových nádržích exotických plynů. Variace, které viděl, byly prosté a děsivé zároveň. Období, které mu vadilo nejvíce, bylo, když subjekty stále žily a vykazovaly záblesk lidskosti. Pohled, zvuk, povědomé manýry, které mrazily až na kost. Něco tak odlišného, ale nějak známého. Slovo “nechutné“ pro to není dost silné.

V jednom z mnoha ze svých nepravidelných odstavců David popisuje, jak ztraceně a izolovaně se cítil. Říkal, že viděl věci, které nikdo nikdy neměl spatřit. Musel tento příběh pustit ven, nebo by jeho samého zničil. Ví, že není jediný, kdo se tak cítí, ale soudím, že je tím nejstatečnějším pro to, aby s tím něco udělal.

David mi poskytl RTG hlavy hybrida mezi člověkem a mimozemšťanem. Po každé straně hlavy této entity běží dolů velmi symetrické duální míchy. To je příklad bytosti, o které si myslí, že byla vytvořena pro prostředí s těžší gravitací. Tato bytost byla delší než plně vzrostlý samec stříbrohřbeté gorily. Tvor měl malý čenich a nízko posazené oči. Na snímku můžete vidět dva nadočnicové oblouky. Neřekl nám, jakým způsobem propašoval RTG snímek ven.

Tou poslední věcí, která námi může otřást, je, že David chce, abychom věděli, že možná tou nejdůležitější věcí je, že i my „lidstvo“ jsme také jejich produkcí. Jakýsi výtvor z velmi dávné doby, ale stále z mimozemských rukou. Tenkrát, když jsme byli jedním z prvních hominidů, prosadili si svou. Dali nám cíl a inteligenci nad rámec toho, co bychom dosáhli na vlastní pěst. Řečeno mechanicky, „Šediváci“ (prý – pozn. redakce) jsou naši bratři z jiné matky. Mají schopnost plánovat a realizovat průběh vývoje, který přetrvává věky. Veškerý život na Zemi souvisí nikoli se změnou (Darwin), nikoli s Bohem, ale s mimozemskou inteligencí mnohem vyspělejší a podivnější, než si pravděpodobně dokážeme představit.

http://www.paranormics.com/whistleblower-exposes-alien-human-hybridization-programs/

Překlad: Karel a Dana Rašínovi

Poznámka redakce České exopolitiky: V tomto článku, v tomto zahraničním zdroji se opět setkáváme se starou známou písničkou o tom, že lidstvo stvořili ti a nebo oni mimozemšťané – a proto jsou to naši „bratři“, naši „rodiče“ apod. Vypadá to, že to bude typický, velmi oblíbený argument, který nás má přimět spolupracovat či dokonce sloužit té či oné mimozemské rase.


Zdroj: http://www.exopolitika.cz/news/informator-mimozemsko-lidske-hybridizacni-programy/