Podle posledních nálezů žije na Zemi ne desítky tisíc, ale spíše miliony let. Spousta civilizací postupně zanikla a nové se plně rozvinuli. Každá taková civilizace byla dle všeho odlišná než ta naše.

annunaki-150x150Bohužel jediné co se zachová navěky a nepodléhá zkáze je kámen. Tyto kamenná torza jsou roztroušena po celé naší zeměkouli jako mlčenlivé pomníky dávných civilizací. Možná jsou to i pomníky věčného koloběhu rozkvětu a zániku lidského rodu a jeho boje o nadvládu nad přírodou a potupné prohry s touto nezničitelnou a neúprosnou mocí. Pokud se civilizace dostane do bodu kdy ničí řád planety je nemilosrdně smetena. Zbytky lidského rodu dostanou znovu šanci začít znovu a neškodit svému hostiteli. Jak si jinak vysvětlit mohutné stavby o kterých ani nevíme k čemu sloužili a jak mohly být vlastně postaveny? Kromě bláznivých nápadů vědců, které jsou spíše určeny k mlžení než k vysvětlování nevíme nic.

Jenom tiše žasneme co všechno naši předchůdci dokázali a vytvořili. Země byla místem nejúžasnějších civilizací a jejich vědomosti zůstali občas zachovány a nechápavými lidmi zesměšňovány. Ti moudří se snažili tyto prastaré moudrosti pochopit a využít jejich potenciál pro své potomky. Spousty dobrých vědců umírala s vědomím, že to co vynalezli bylo pouhé okopírování starých textů a moudrostí. Záleželo pouze z jakého úhlu na ně člověk pohlížel a jak je dokázal interpretovat. Pokud dokážete přelouskat knihu Zakázaná archeologie – sami dojdete k závěru, že jsme záměrně krmeni ve školách absurdními pitomostmi typu jak se měděným sekáčem osekává žulový kámen.

Zkrátka si vymyslí pohádku, ta se napíše do učebnic a pak se už neřeší že je to obrovská blbost. Nikdo neřeší výrobu kamenných nástrojů – ono to prostě nejde osekat kámen kamenem do takové dokonalosti a proporcí – to je další pohádka. Ani vlastně nevíme jestli to byli nástroje. Mohlo to být umělecké dílo. Kámen je skoro věčný, takže si představte že z celé Prahy zbude za 100 000 let jen pár kamenných pomníků – dá se tedy odvodit z jejich torz třeba to že v Praze jezdili tramvaje? Nedá. To je jasné! Kamenné zbytky jsou spíše základy staveb, které se dávno rozpadly, jejich smysl nám tedy nebude nikdy jasný. Nikdy asi nepochopíme k čemu sloužili pyramidy a jiné obrovské kamenné stavby. Stejně tak různé magické texty můžou být jen návody jak obsluhovat prastará složitá zařízení. Z týmu mechaniků se postupně vytvořila sekta kněží, protože úpadek civilizace a nefunkčnost těchto prastarých zařízení zcela vymazal původní poslání a funkci těchto lidí. Tak by se mohla stát za tisíce let z návodu na pračku magická zaříkadla a okolo zrezlé staré pračky se budou scházet velice důležití kněží, kteří budou předčítat návod aniž by věděli co vlastně čtou – kult pračky je na světě…

Musím se smát když čtu knihy o magii, magická zrcadla atd. Lidé kteří tomu věří musí být obrovští blbové a ještě dokáží zblbnout ostatní. Je to stejné jako když si uvědomíme, že 700 milionů lidí na světě věří pohádce jak se Ježíš narodil panně – zhovadilost, vstal z mrtvých – ještě horší – chodil po vodě – strašný! Smutné však je, že si nikdo nepřečte co ten Ježíš vlastně lidem sděluje – zcela jasně jim vysvětluje aby věřili v sebe, aby hledali pravdu. Ježíš bojoval proti náboženství a náboženství ho vlastně poslalo na kříž – ne Římané! Vysvětloval jim, že Boha mají v sobě a můžou se stát Bohy – bohužel příjemnější je věřit kravinám typu jak panna porodila dítě. Jsme prostě od narození oblbováni výmysly a pohádkami. Nejsme zvyklí mít vlastní pohled na věc. Bojíme se toho že bychom vybočili z řady! A to se nesmí protože všechno je jasně dáno. Bůh, archeologie a jedinci, kteří nám řídí a otravují život. Přitom si stačí uvědomit jednu zásadní věc – každý člověk je jedinečný tvor – je jenom jeden Pepík Novák ze Žižkova a jinej stejnej na světě neexistuje! Proč by měl být Pepík zcela ovládán jinou lidskou bytostí?

Když on sám je obrazem Boha a jenom on má právo udělat si se svým životem co chce? Takže přestaňte poslouchat vyčůrané hlupáky a zamyslete se konečně. Rozhlédněte se kolem sebe – koukněte se na sebe do zrcadla a přemýšlejte. Kdo to tam je? Co si myslí, čemu věří? Jak říkal jeden velice starý příběh – v každém člověku je ukryt kousek vesmíru. Málokdo si to uvědomí. Ta síla je v nás, nespoutaná energie v našem mozku. Pokud se Vám jí podaří probudit stanete se bohem. Pokud se budete schovávat jako ovce ve stádě – zemřete nevědomí. I když se mocní vychloubají jaký jsme vrchol civilizace, jsme v podstatě zotročeni. Konzumní způsob života nás zase nutí přestat úplně přemýšlet jak jsme pomalu obtáčeni neviditelným řetězem. Co se stane až se pořádně utáhne?

http://klubavalon.iplace.cz/thema/temata/myty-a-skutecnosti/jsme-opravdu-vrcholna-civilizace