image5Ač je to stěží k uvěření, tak národ, který byl pro svět kdysi symbolem svobody se dnes stal jedním z nejbarbarštějších národů, který kdy svět zažil. Ještě absurdnější je, že Američané snad skutečně věří, že zbytek světa chce být jako oni ! Jejich děti jsou otráveny drogami. Jejich jídlo a voda jsou nenávratně poškozeny pesticidy a genetickými modifikacemi. “Vyznamenávají se” tím, že ve věznicích je více jejich vlastních občanů než ve věznicích ostatních zemích dohromady. Jejich svobody a práva jsou jim denně odnímána. Jejich policejní síly připomínají a chovají se jako obávané Gestapo fašistického Německa. Jejich města připomínají ozbrojené a chráněné válečné zóny.

“Velká hra” světových mocností o strategické zájmy a oblasti vlivu nás stále více blíží k III. světové válce. Nejnověji poté, co Japonsko nařídilo zabrat, v případě potřeby i silou, část čínského území bohatého na ropu. Čína následně varovala Japonsko, že to může vést k až válce, jak se dočteme v China National News Service v článku: “Nebezpečná akce Japonska ve Východočínském moři“:

“Japonsko víří vody Východočínského moře. Porušilo čínská námořní práva tím, že dala právo japonské firmě Teikoku Oil provést zkušební vrty na plyn a ropu v části Východočínského moře, o které se obě země přou. Japonská akce může vést až ke konfrontaci s Čínou. Úsilí našeho státu o řešení těchto rozporů jednáním však zatím naráží na “hluché uši” Japonska.”

Zatímco Čína se připravuje na válku s Japonskem, prezident Putin nařizuje přípravu ruských jednotek, aby byly schopné zasáhnout pro potřeby Rusko-Čínské aliance. Viz článek v China Xinhua News Service pod názvem: “Rusko koná antiteroristické cvičení na Dálném východě“:

“Agentura Itar-tass hlásí z Chabarovska na ruském Dálném východě, že v pondělí zde začalo velké antiteroristické cvičení pod vedením generála Y.Baluevsky. Cvičení s kódovým názvem “Vostok 2005″ je zaměřeno na boj s mezinárodním terorismem ve všech podobách, řekl mluvčí dálněvýchodního vojenského okruhu. Ruský ministr obrany řekl dříve, že cvičení Vostok 2005 se zúčastní více než 5000 vojáků a to v 18.-23.7.05 ve dvou fázích. Manévry mají zlepšit bojovou připravenost, logistiku a zásobování jednotek, zahrnují kooperaci pozemních jednotek, leteckých sil, železničních útvarů apod., řekl ministr.”

Zájem Číny a Ruska je “podpořen” rovněž silnou “angažovaností” USA o tento region. Čína dokonce pohrozila USA ústy jednoho ze svých generálů, že zásah Američanů v této oblasti by mohl přinutit Čínu k použití jaderných zbraní proti americkým městům. Viz The China Post News Service: “Čína odmítá stáhnout generálovu hrozbu ohledně Tchajwanu“:

“Čína odmítla v sobotu odvolat prohlášení učiněné jedním z hlavních generálů k použití jaderných zbraní oplátkou, pokud budou USA nějak vojensky intervenovat ohledně Tchajwanu, a to přes silnou kritiku Washingtonu. Mluvčí takto komentoval prohlášení z tohoto týdne učiněné generálem Zhu Chenghu, který řekl, že Čína by mohla jaderně atakovat stovky amerických měst, pokud Washington nějak vojensky intervenuje v případě Tchajwanu. Jestliže Američané rozmístí své střely a zbraně na pozicích blízkých čínskému teritoriu, myslím že je třeba, abychom odpověděli nukleárními zbraněmi, řekl čínský generál Zhu.”

Nejen Čína samotná má problém s japonskou rozpínavostí v regionu, ale i samotný Tchajwan, jak se dočteme v Taiwan News Service : “Lodě pobřežní stráže přispěly na pomoc dvou tchajwanským rybářským lodím, které se v oblasti Diaoyutai ostrovů (jež jsou v centru sporné oblasti Tchajwanu a Japonska) dostaly do nesnází z důvodů blokování pohybu japonskými loděmi.”

Reakcí USA na rostoucí agresi svého japonského spojence je podpora těchto vojenských akcí, dokonce i do vesmíru, jak se dočteme v Pacific News Service: “Japonsko se připojuje k USA v nebezpečných vesmírných závodech”: “Japonsko nyní pracuje na vojenské i civilní kosmické technologii, buduje systém tzv. “obranného štítu”, nové generace vojenských špionážních satelitů a plánuje člověkem obývanou stanici na Měsíci. Všechny tyto programy stojí šílené peníze japonské daňové poplatníky a mají sloužit k podpoře agresivní zahraniční politiky v následujících letech. Nejhorší je, že japonská expanze do vesmíru společně s USA přibližuje možnou konfrontaci v regionu, neboť USA má strach z Číny jakožto globálního ekonomického konkurenta.

The Washington Post uvádí, že “Pentagon hledí na Asii jako pravděpodobnou “arénu” budoucího vojenského konfliktu, přinejmenším konkurence.” Článek končí informací, že USA hodlají zdvojnásobit svou vojenskou přítomnost v regionu. Vše toto USA dělá kvůli neutralizaci vlivu a dominance Číny. Setkání bezpečnostního výboru USA a Japonska ve Washingtonu 19.2.2005 identifikovalo “nové hrozby” vznikající v asijsko-pacifickém regionu a dochází k závěru nutnosti modernizace vojenských kapacit, zvláště balistických řízených střel.”

Ruští zpravodajci dále informují o dvou významných vojenských cvičeních USA v oblasti asijsko-pacifického regionu. První je ULCHI FOCUS LENS (UFL) 2005, což je společné cvičení amerických sil v Koreji a korejských ozbrojených sil. Druhé cvičení je NORTHERN EDGE 2005 na Aljašce, které má zlepšit kooperaci armády, námořnictva, pobřežní stráže, národní gardy a speciálních sil a účastní se ho přes 6500 příslušníků těchto sil.

Tato masivní americká cvičení na pozadí japonské vojenské agrese má jasně ukázat především Rusku a Číně, že Američané jsou vládci světa, což dokonce připouštějí jako svůj konečný cíl, jak čteme ze závěrů ctěné výzkumné vládní organizace pod názvem: “Projekt pro nové americké století”:

“Projekt pro nové americké století je nezisková vzdělávací instituce věnována těmto základním principům: americké vedení je dobré jak pro Ameriku, tak i zbytek světa a takové vedení vyžaduje vojenskou sílu, diplomacii a závazek morálním principům. Projekt pro nové americké století hodlá prostřednictvím konferencí, seminářů, výzkumných studií a tisku vysvětlovat co americké vedení světa znamená.”

Co však tito “chorobomyslní” Američané přející si vládnout světu postrádají je to, že významná část světa, obzvláště Rusko a Čína, nechce aby jim Američané vládli.

Bohužel masy průměrných Američanů vůbec nevědí v jakém nebezpečí se nalézají a jak barbarských plánu na ovládnutí světa jsou bohužel součástí. Viz články na americkém kritickém serveru s výstižným názvem “Planeta vězení” (v originále www.prisonplanet.com) jako např. : “Projekt pro nové americké století – Cheyneyho monstrózní dílo”:

“Předlohou pro současnou zahraniční politiku byl materiál z roku 1992 současného viceprezidenta USA D.Cheyney. Jeho doktrína volá po agresivním přístupu v americké politice, který zabezpečí americkou dominanci nad světem, v případě potřeby i silou. Tato politika “míru prostřednictvím síly” byla plně rozjeta s nástupem Bushe juniora do úřadu. Strategické plány této doktríny však již byly rozpracovány během úřadování prezidenta Clintona. V průběhu let se tyto plány vyvinuly do strategie PNAC, založené roku 1997 “hlavními hráči” D.Cheyney, D.Rumsfeld, P.Wolfowitz. Bůh nás chraň !

V září 2000 byla PNAC dále aktualizována a “vylepšena” a nazvána “Vybudování americké obranné pevnosti : strategie, síly a zdroje pro nové století” a nastiňuje bezprecedentní navýšení vojenských výdajů, americké vojenské základny v centrální Asii a Středním východě, svržení nevyhovujících režimů a vlád, zrušení mezinárodních dohod, kontrolu světových energetických zdrojů, militarizaci vesmíru, totální kontrolu kyberprostoru a oprávnění použít jaderných zbraní k dosahování amerických priorit.

Američtí vojenští činitelé mají vůbec podivné pojetí slova “svoboda”, jak je zřejmé i z článku v Alabama Decatur Daily Newspaper s názvem “Bílý dům má podivnou definici svobodných voleb”:

“Bushova administrativa neustále mění svá zdůvodnění invaze do Iráku. Nejprve to byly Irácké zbraně hromadného ničení a vazba na atak z 11.9. Později, když se toto neprokázalo, slyšeli Američané, že bylo nutno přivést na Střední východ demokracii. Ale jakou ideu demokracie ? Mluvčí národního bezpečnostního úřadu F.Jones připustil v neděli, že prezident Bush schválil krycí operaci k podpoře Iráčanů s blízkými vazbami na Bílý Dům při prvních “demokratických” volbách v Iráku letos v lednu. Administrativa schválila tuto podporu přes výhrady v Kongresu a to před volbami 30.ledna, řekl Jones.

Tato podpora se v praxi týkala především podpory kandidáta Ayad Allawiho, který byl dosazen Američany v roce 2004 jako prozatímní předseda vlády Iráku a který blízce spolupracoval se CIA během svého letitého exilu. Podpora byla realizována z peněz, které jsou mimo kontrolu Kongresu USA. Už ale i jen myšlenka na ovlivnění voleb v Iráku je přeci nepřípustná. Nejsme totiž náhodou v Iráku kvůli tomu, aby si Irák mohl svobodně zvolit svoji vládu ?”

Ač je to stěží k uvěření, tak národ, který byl pro svět kdysi symbolem svobody se dnes stal jedním z nejbarbarštějších národů, který kdy svět zažil. Ještě absurdnější je, že Američané snad skutečně věří, že zbytek světa chce být jako oni ! Jejich děti jsou otráveny drogami. Jejich jídlo a voda jsou nenávratně poškozeny pesticidy a genetickými modifikacemi. “Vyznamenávají se” tím, že ve věznicích je více jejich vlastních občanů než ve věznicích ostatních zemích dohromady. Jejich svobody a práva jsou jim denně odnímána. Jejich policejní síly připomínají a chovají se jako obávané Gestapo fašistického Německa. Jejich města připomínají ozbrojené a chráněné válečné zóny.

Přes toto všechno Američané věří, že toto zbytek světa chce také. Jaké bude asi jejich překvapení, až jim svět řekne slůvko “ne ” ? A jak půjde čas, tak toto prosté slůvko nesouhlasu “ne” nás přivede na pokraj globální války, Armageddonu …

pro český OSUD.cz přeložil z www.whatdoesitmean.com a připravil Naostro

JAK TO VIDÍ JIŘÍ MARIA:

Zjišťuji, že jeden z největších problémů v mezilidských příbuzenských vztazích je to, že rodiče celý život smýšlí o svých dětech jako o dětech.

Proč se Američanům a západu stále méně daří “akce Ukrajina”? Američtí zpravodajci totiž poprvé pracují s národem, který preferuje a zapojuje srdce, místo hlavy. Proto se nedaří Ukrajince tak snadno poblbnout, jako například Čechoslováky při jednom z prvních barevných světových převratů zinscenovaných americkými zpravodajci, kdy do akce bylo nasazeno i tzv. zboží. Jen Ukrajinci nejsou tak silně materialisticky a materiálně orientováni, jako Čechoslováci. Stále méně se také daří západu najít nalézt aspoň průměrně chytré stále však dostatečně naivní lokaje, jako se to povedlo s Havlem a lidmi kolem CH77, aby byli schopni vést tzv. demogratickými mechanismy stát aspoň do té doby, než jeho řízení plně převezmou banky a západní koncerny, případně velcí průmyslníci a finančníci instalování do svých pozic pomocí západního kapitálu.

Je to ftipné. Kdo má problém s nohama, na stáro už se hůře pohybuje, nebo je mu zcela znemožněna hybnost, má problém.. s hlavou! Většinou po celý svůj život dával hlavě/mysli víc pozornosti, než jí příslušelo, což velmi často vytváří pýchu. Energie nohou, což je samozřejmě také uzemnění, nebo cesta, vývoj, se zastavila. Je hořko-bolno-ftipnou ironií osudu, že pak ti, kteří se o dotyčného musí starat, mýt mu nohy, nasazovat boty atd., se před ním ohýbají a sklání, tedy přesně to, co měl tento člověk dělat právě svým blízkým, a nedělal. Co myslíte, všimne si?

Hlavní důvod, proč je lidem dobře u moře je ten, že to maže veškerá myšlenková a emocionální pole, kterými jsou jinak města již smrtelně promořena a nelze před nimi utéct.

Pokud lidé mají již pramálo síly žít, nemají rádi sebe sama, jsou výrazně zablokovaní vůči příjmu energií, soustředí často veškerou svou pozornost na své děti. Je to přirozený instinkt pokusu o přežití. Většinou mylný.

Dej někomu svůj kabát, košili. Řekne ti, že je mu zima, a chce i kalhoty a tričko. Dej mu je tedy. Když mu však řekneš, že trenýrky mu již nedáš a necháš si je, všude tě pomluví a bude na Tebe ve zlém vzpomínat. Tak nějak tady hoši žijeme, na té Zemičce.

Ten scénář je pokaždé stejný. Přijde někdo, kdo mluví stejným jazykem, jako já, vypadá, jako já, usiluje o stejné věci, jako já. Říká že chce, že hodlá, že touží.. a tak mu věnuji nějaký ten čas, nějakou tu energii, spíše více, než méně, a za pár let se ukáže, že tak, jak se uzdravuje, nabírá také pýchu. Tu především. Nabírá (nebo se k němu spíše vrací) svou tvrdohlavost. Nechce tvořit MY, ale chce jen posílit své JÁ. A pokud to nezjistím sám a včas ho neodstřihnu, nakonec mě označí za hlavníku viníka celé bolesti světa a proti mě začne bojovat.. Zajímavá rasa, ti lidé. Neláska, to je nemoc zlá.

Většina lidí to ještě úplně nepochopila, takže se snaží žít své životy tak, jako dřív.. vydělávat peníze, bavit se, koukat na filmy.. doba se ale mění. Již nějaký čas bojujeme o zdraví nás a našich dětí, bojujeme o energii, mnozí již i o život. A všichni dohromady o duše. Čím dřív se do toho mrazivého dne probudíme, tím lépe. Čekání na prince, který nás políbí, se protahuje… Pro začátek by možná stačilo více si uvědomit, že svět a osudy lidí unesla úzká skupina průmyslníků, bankéřů a vydavatelských domů, kteří ženou lidstvo do stále větší konfrontace, do stále většího stresu, do stále hlubších nemocí, do stále většího pocitu oddělení od Boha a sebe navzájem. Uvědomit si, že jsme okupováni. Uvědomit si, že máme všechno možné, jen ne svobodu a výhled na budoucí klidný a bezpečný život svých potomků. Ale kdo by dnes v této době myslel na potomky, že..

http://www.osud.cz/cina-rusko-podnikaji-pripravne-vojenske-akce-proti-rozpinavosti-japonska-usa-v-asijskem-regionu