Voda je živá látka, která si zasluhuje životadárnou úctu. Veškeré emoce, které prociťujeme při pití vody, dokonce i nálepky a text na lahvi se přenášejí do vibrací a tímto ovlivňujeme kvalitu jak vody, tak buněk těla a následně kvalitu celého života.

Paměť vody jako jeden z prvních na veřejnosti odhalil Japonec Masaru Emoto, který pravdivost dokázal zmrazenou vodou pod mikroskopem. ( ZDE více )

Proto nám nedalo si působení (“zázrak vody”) prakticky ověřit. Do skleniček s vodou jsme vložili rýži (pro urychlení zrání vody kvašením), uzavřeli, umístili na místa s nápisy a navíc emočně ovlivnili (“naprogramovali”), tedy pro hermeticky znalé impregnovali (viz Bardon). Umístili na stejná místa a po měsíci dostali odpovědi.

První voda, příjemně emočně ovlivněna, je čirá a chutná sladce, i když po octovém zápachu vlivem nevhodného kvašení v uzavřené sklenici.

Druhá voda, smutně emočně ovlivněna, jest zakalena, chuť je však odpuzující.

A třetí voda, která nebyla nikterak ovlivňována a stála pouze na prázdném místě dopadla ze všeho nejhůře, vůně není zrovna půvabná a na ochutnání jsme jednoduše neměli.

Nečekané překvapení
Je lépe v životě jakkoliv jednat, prociťte jakékoliv emoce, samozřejmě nejlépe tvořivé, šťastné, hlavně dejte něco najevo, abyste nenechali okolo sebe pouze rozkladnou emoční spoušť.

Také uvažujete o tomto testu? Pošlete čtenářům také svá fota, nebo napište zkušenosti do komentářů pod článkem. Zkuste experimentovat s ovocem, přírodním versus rafinovaným cukrem, vodou z kohoutku nebo ze studánky a další. Krásné zázračné chvíle ~:o)

Emočně ovlivněná voda
http://www.sidris.eu/view.php?nazevclanku=emocni-ovlivneni-vody&cisloclanku=2013080002#.UqfjF3-9KSM