Tyto podivné podvodní pyramidové struktury v hloubce dva tisíce metrů byly identifikovány s pomocí sonaru oceánografem Dr. Meyerem Verlagem. Studie jiných struktur, jako Yonaguni v dnešním Japonsku umožnily vědcům určit, že tyto dvě obří pyramidy, patrně z něčeho jako tlusté sklo, jsou opravdu impozantní.
bermudapyramid7Každá z nich je větší než Cheopsova pyramida v Egyptě. Nedávno američtí a francouzští vědci, stejně jako kolegové z jiných zemí, kteří prováděli průzkumy v oblasti mořského dna Bermudského trojúhelníku, tvrdí, že našli pyramidy stojící vzpřímeně na mořském dně, která nebyly nikdy objeveny. Délka základny pyramidy dosáhla 300 metrů, 200 metrů výška a vzdálenost od základny ke špičce jehlanu je asi 100 metrů nad mořským dnem. 
.
Předběžné výsledky ukazují, že jejich strukturu je ze skla, jako je křišťál. Materiál je zcela hladký a částečně průsvitný. Když se mluví o velikosti, pyramidy jsou větší v měřítku než pyramidy ve starém Egyptě. Na vrcholu pyramid jsou dvě velmi velké díry. Mořská voda protéká mezi děrami vysokou rychlostí, vytváří zuřící vlny a obří vír. To je příčinou masivního nárůstu vln a mlhy na mořském povrchu. Tento nový objev vědci zkoumají, zda není příčinou mizení lodí a letadel. Budou tak vyřešeny záhady obklopující bermudskou oblast?

5183768_origVíce: http://www.esotericonline.net/profiles/blogs/pyramids-found-in-the-bermuda-triangle?xg_source=activity

Strojový překlad: http://andele-a-ja.webnode.cz/news/pyramidy-ponoreny-v-bermudskem-trojuhelniku/