kavassilasGeorge Kavassilas – dále jen GK – pochází z Austrálie. Sám sebe označuje jako obyčejného člověka, který v životě prošel neobyčejnými zážitky a zkušenostmi. A právě povaha a hloubka jeho zkušeností ho přiměla k tomu, aby se o ně začal dělit s ostatními, protože podle svých slov cítí zodpovědnost a povinnost poskytnout lidem důležité informace, na základě kterých se budou moci v blízké budoucnosti svobodně rozhodnout o dalším osudu svého života. GK se v prezentacích a interview dělí pouze o vlastní prožitky, zkušenosti a o moudrost, kterou čerpá ze svého zdroje. Říká, že v současné době je na Zemi víc lidí, jejichž role je informovat lidstvo pro nadcházející čas, každý ze svého úhlu pohledu a z pozice svých zkušeností.

Sám pak uvádí jména jako např. David Icke, Gregg Braden, Drunvalo Melchizedek, které velmi respektuje a s většinou jejich díla rezonuje. Říká, že v dílčích tématech můžou mít na věci odlišný pohled, ale v podstatě jsou součástí jednoho proudu. Neomezuje se pouze na předávání informací, ale rovněž se snaží podpořit lidi v přístupu k životu, aby jen slepě nenásledovali někoho nebo nějaké ideje. Povzbuzuje je, aby hledali odpovědi na otázky v sobě a spoléhali se v úsudcích na moudrost svého srdce, aby sílu čerpali z nezměrného potenciálu energie světla, která je uvnitř každého z nás.

V této souvislosti GK říká: „Existuje-li něco nebo někdo, kdo by vás nabádal k tomu, abyste odevzdali svoji sílu nebo se spoléhali na sílu někoho zvenku (falešní proroci či mistři atd.), v takovém případě se jedná pouze o podvod (false flag) a snahu o vaší manipulaci.“ Záznamy četných interview, mimo jiné s lidmi jako George Noory z Coast to Coast AM, Kerry Cassidy z Project Camelot atd., lze najít na jeho stránkách (www.georgekavassilas.org nebo www.our-journey-home.com). Následující text není překladem – žádný ucelený text prezentující myšlenky George Kavassilase, pokud je mi známo, neexistuje. Vše je založeno na informacích z audio a video materiálu, který je prezentován na jeho stránkách, převážně s odkazy na youtube. Jedná se tedy o pokus vytáhnout z mnoha hodin audio materiálu esenci informací a myšlenek George Kavassilase pro čtenáře v ČR či na Slovensku. Předem se omlouvám za nedokonalost jazyka, žádného Shakespeara nečekejte :o).

 

George Kavassilas (nar.1966) uvádí, že už v dětství prošel mnohými zkušenostmi, kdy byl unášen různými zástupci mimozemských ras, přátelskými (benevolent) i těmi s méně příjemnými úmysly (malevolent). První vzpomínky na kontakty s těmi nepřátelskými sahají do věku pěti let. Vzpomíná, jak dokázali paralyzovat jeho tělo, a když ho následně vrátili, třásl se zimou a maminka, která se sama po nějaké době vzbudila, ho našla, jak stojí u její postele. Nerozuměla, proč je její syn tak prochladlý a na jeho vysvětlení („Maminko, oni mě vzali pryč…“) reagovala s tím, že měl jen špatný sen.

1Jiné vysvětlení ani nepřipouštěla, a to i přesto, že nemohla najít jeho deku a polštář, které po únosu a následném vrácení syna úplně zmizely. S podobnými reakcemi se pak setkával i později, pochopil, že zažívá zkušenosti, které ti druzí nemají, musel se s tím vyrovnávat sám. Říká, že během jeho dětství a dospívání byla i období, kdy ho unášeli s frekvencí až 3x týdně. Ve škole se pak mnohdy nemohl ubránit spánku, protože celou noc probděl. Pozůstatkem po těchto setkáních jsou například implantáty na úrovni fyzického těla, ale podle jeho slov šlo i o implantáty na úrovni jemno-hmotných těl. Domnívá se, že pozornosti neušel především proto, že zástupci negativních entit z řad ETs věděli, že má sehrát důležitou roli v informování lidstva v čase, kterým právě teď procházíme, proto byla z jejich strany intenzivní snaha o jeho manipulaci. GK tvrdí, že k podobným událostem v jeho životě dochází ve zmenšené intenzitě ještě dodnes, nyní už ale z mnoha vlastních zkušeností ví, že síla vědomí a vnitřního světla dokáží „vyrušit“ jakoukoliv snahu o manipulaci, mnohokrát se již přesvědčil o tom, že na něj už „nemůžou“.

plejadyGK říká, že z jednoho úhlu pohledu se v případě únosů jednalo o cílené intervence za účelem manipulace, z jiného úhlu pohledu však šlo o předem domluvené situace, které na základě „smlouvy“ s protistranou připravil či domluvil vyšší aspekt jeho bytosti (tzv. vyšší já či higher-self) pro jeho současnou inkarnaci – ale o tom více později. Snad ještě jen doplňující informace, že podobnými únosy a intervencemi prý podle GK v životě prošlo velmi mnoho lidí, v řádech statisíců až miliónů. U naprosté většiny z nich však byly jejich vzpomínky dokonale vymazány. Na druhou stranu GK zmiňuje i řadou nádherných kontaktů s pozitivně orientovanými mimozemskými rasami – ETs. Získával od nich podporu a cenná poznání. Kontakty s touto skupinou vygradovaly především v roce 2003, o tom více v následující kapitole. Během svého života všechny zážitky postupně zpracovával, až nastal okamžik, kdy vše pochopil a rozhodl se o své osobní zkušenosti a nabytém poznání informovat veřejnost a vyjít s nimi na světlo světa.

-pokračování-