Energie moderního člověka je extrémně slabá. Trpí chronickou únavou a apatií. Energie stačí jen k nucené nezbytnosti. Technogenní systém je tak uspořádán. Pokud je člověk v systému, musí jen tiše sedět a plnit své funkční povinnosti – nic víc, nic míň. Jinými slovy, energie prvku systému je udržována v určitém koridoru tak, aby správně fungovala pro systém, ale zároveň se nesnažila tento systém nějak otřást nebo se z něj vymanit.

Jak se to dělá?

Velmi jednoduše. Především prostřednictvím jídla. Systémový prvek je výletní nákupní vozík, kterým projíždí zákazník – ovce přes krásný psychologicky připravený supermarket a naloží plný vozík “velmi krásným a chutným jídlem”. Jaká jídla se kupují nejvíce systematicky, důsledně a vždy? Pekařské výrobky.

Jaké jsou hlavní doplňky?

Umělé kvasinky, margarín, cukr. Jedná se o ideální příslušenství systému matrixu, které působí přímo i nepřímo. Co kvasinky dělají: – Jsou schopny proniknout do krevního řečiště, a tedy do jakýchkoli orgánů. Výsledkem je, že jsou houba, která doslova roste v těle, i když velmi tajně. Tato cizorodá houba vytváří své vlastní prostředí a upravuje tělo tak, aby vyhovovalo jí. Symbiotická (zdravá) mikroflóra je inhibována a infiltrovaný patogen vzkvétá. Tělo je snadno dostupné pro cizí bakterie a viry. Jsou vytvořeny ideální podmínky pro vývoj rakovinných buněk.

Jednoduše řečeno, kvasinky ucpávají organismus, především střeva. A střeva jsou naše energie a naše imunita. U zaneseného organismu vznikají nemoci, energie proudí velmi slabým tokem. A zde žádné biopotraviny nepomohou. Jsou pouze další podvod. Kvasinky dominují jakékoli mikroflóře. Systém však šíří mýtus: říká, že kvásek umírá při pečení. Současně systém, který se spoléhá na negramotnost populace, mlčí o tom, že kvasinky jsou houby a houby se reprodukují spory. Plísňové spory mohou být velmi odolné vůči vnějším vlivům. Kvasinky tedy mohou během pečení zemřít, ale jejich spory samozřejmě ne.

Margarín je také čistě syntetický produkt, druh plastelíny. Jedná se o plastelínu, na kterou se rostlinný olej přeměňuje, když je podroben hydrogenačnímu procesu, tj. Vodík jím prochází. Plastelína však může být také přeměněna na jedlý produkt pomocí mazaných manipulací a přísad. Margarín a cukr se přidávají do všech pečiv, včetně chleba. I když tuk a cukr nemají nic společného se skutečným chlebem.

Proč se to dělá?

Při pečení cukrovinek je margarín samozřejmě levnější než máslo. Koneckonců, kupující nevědomě nebo cíleně hledá levnější zboží. Ale proč v chlebu? Jelikož je pro nás margarín, stejně jako jakýkoli toxický produkt, stejně jako cukr, velmi návykový.

Jak funguje mechanismus závislosti?

Pokud od přijetí poslední dávky uplynulo dost času, tělo se začne zbavovat toxinů – dostanou se do krevního řečiště a způsobují značné nepohodlí. Chcete-li obnovit osobní komfort, musíte si vzít další dávku. Poté tělo pozastaví odstranění toxinů a funguje znovu, pokud přestane být ochromeno vysokým deficitem, nebo alespoň bez zjevného nepohodlí.

Dalšími nejčastěji používanými přísadami jsou konzervační látky a látky zlepšující chuť. Zvyšovače chuti jsou specificky připojeny k podavači a konzervační látky také potlačují symbiotickou mikroflóru, což způsobuje ucpání těla, snižování energie a snižování imunitního systému. Ale co je nejdůležitější, oba jsou silně návykové, protože jsou toxické. Jsou prostě perfektní pro systém. Konzervační látky se nyní přidávají do téměř všech produktů podléhajících zkáze. Víno je má také.

Pokud jste nikdy nestudovali štítek tak zjistíte, že si musíte na čtení vzít lupu. Nyní se i do cigaret přidává nějaký chemický odpad. V supermarketu do zeleniny a ovoce… dokonce i v těch, není dostatek radosti pro vyčerpanou duši a vyčerpané tělo.

Co se děje, producenti jsou zapojeni do vědomé sabotáže? Nebo si položte otázku jinak: Je to úmyslný zločin? Ne ve většině případů. Jednoduše, systém je tak organizovaný, že jeho prvky žijí a působí jako v hypnóze. Nebo doslova v deliriu, v anestezii. Systém nutí lidi myslet a chtít, co je pro systém prospěšné. Technogenní systém je obecně sofistikovaný, vše v něm je optimalizováno a propojeno. Vše je svázané příkladně jako ruce a nohy.

Vše funguje tak, že  pravidelně onemocníme!

Což je velmi dobře pro systém. Znamená to, že nemáme dostatek energii a krmíme cíleně financemi obsluhující a “pomáhající” lékařský a farmaceutický průmysl!!! Zločinný systémový byznys. V systému nás nutí žít podle jeho pravidel, jinak nepřežijeme. Uděláme to nejprve, protože musíte, a pak se z toho stane zvyk, systém. V podstatě se stáváme feťáky a závisláky na jedech v potravinách. Původní chléb byl pečen na přírodním kvásku a bez margarínu.

Ve válečných letech byli výrobci potravin nuceni přejít na něco, co funguje rychle a urychluje technologický proces – kvasnice. A nahradit drahé máslo…  použili levný, i když pro člověka toxický  jed – margarín. A pak se to stalo zvykem, nedílnou součástí technologie. Toxiny však nikam neodvádíme, jsou uloženy v těle jako skladiště chemického odpadu až do kritického množství a poté explodují. Výsledkem je mnoho nemocí. Po 40 tém roku  jsme již odpadním materiálem a nikdo nás nepotřebuje.

Pokud se vám podaří obsadit pohodlné, dobře placené a stabilní pracovní místo v systému, stále máte nízkou kvalitu života. Sotva taháte popruh. Neustálá, nepřetržitá intoxikace je hlavní příčinou chronické únavy, civilizačních chorob a následné smrti v nízkém věku…

Jaká je cesta ven a existuje vůbec?

Úplně vypadnout ze systému nelze, stejně jako utéci ze života, pokud nechcete být poustevníkem. Systém kokem nás je objektivní realitou. Je v něm nutné existovat a harmonicky systém používat pro jeho uspokojení a neničit sebe. A zločinná pravidla systému mohou být obejita, pokud se to provádí správně. Existuje mnoho způsobů, jak systémové pasti obejít. Je to podobné jako být v psychiatrické léčebně.
Z knihy Vadima Zelanda Kuchyně předků

https://slovanskenoviny.sk/jedlo-v-metrixe/