Hlavně nezapomeňte, anebo rozhodně nepochybujte, že Alexandovič Zelensky je NÁŠ medvídek. Ne jejich. Odhalí se až po válce, a je stejná osobnost, jako Donald Trump. Pět a víc let hraje roli a obětoval svůj soukromý život. Za záchranu nejen Ukrajiny.

https://t.me/QMartinCornel/8169

Sledujete někdo na YTB “Bratříčka”? Dlouho jsem na něm nebyl, až teď mi vlítnul náhodně pod nos. Pustil jsem si jenom pár minut a v rychlosti prolítnul. Pokud ho někdo máte v merku, zajímalo by mě, na čí straně on je…

Z těch pár minut co jsem teď viděl, je to buďto další idiot (dejme tomu nevědomec), anebo ví, a jde na to oklikou.  Asi si najdu dvě hodiny, abych to poslechem zjistil, ale nevím kdy… Máte někdo přehled o “Bratříček”? Je to velká postava českého YTB, a je potřeba mít ohledně něj do budoucna jasno…

Cornel

Í

https://t.me/QMartinCornel/8165

Podle všech různých zpráv a signálů to vypadá, že FBI?? je v pozadí kompletně vyřešená, a brzy dojde k nějakému většímu mediálnímu ODHALENÍ.

Samozřejmě světově mediálně potlačenému, ale Amerika to uvidí. To postačí?

???

Rusko zadrželo osm podezřelých kvůli smrtícímu výbuchu mostu spojujícího anektovaný Krym s Ruskem, uvedla ve středu bezpečnostní služba FSB v prohlášení citovaném tiskovými agenturami.

Mezi podezřelými je pět Rusů a „tři ukrajinští a arménští občané“, uvedla, aniž by uvedla další podrobnosti.

„Výbušniny byly ukryty ve 22 rolích plastových fólií o hmotnosti 22 770 kilogramů (50 200 liber),“ uvedlo.

Role odjely na lodi v srpnu z ukrajinského přístavu Oděsa do Bulharska. Podle FSB pak prošli přístavem Poti v Gruzii, poté byli odeslány po souši do Arménie a poté dorazili po silnici do Ruska.

Výbušniny se dostaly do Ruska 4. října v kamionu s gruzínskými poznávacími značkami a do oblasti Krasnodar se dostaly 6. října, dva dny před výbuchy, uvedla FSB.

„Teroristický útok“ zorganizovaly ukrajinské tajné služby , tranzit výbušnin koordinoval kyjevský agent, uvedla FSB. Zemřeli 3 lidé.

Russia says eight suspects detained over Crimea bridge blast

Mohou masky způsobit rakovinu? Pokud ano, co jsme to sakra udělali našim dětem?

Christina Parks: “Už jsme byli svědky raketového nárůstu výskytu rakoviny a našich dětí. Naše škola je ve velmi malém městě a za celou dobu, co jsem tam byla, byly v každém okamžiku nejméně tři děti.” s rakovinou ve škole s 300 dětmi.” video:  IMG_6673

?? Během výslechu od zvláštního právního zástupce Johna Durhama Brian Auten, analytik dohledové kontrarozvědky z FBI, odhalil, že FBI nabídla Christopheru Steeleovi 1 milion dolarů, pokud může potvrdit obvinění v Dossier, ale Steele to neudělal.

Auten při výslechu přiznal, že FBI nikdy nezískala potvrzení informací v Steeleově dokumentaci, ale přesto je použila v původní žádosti FISA a ve třech následných obnoveních.

https://t.me/QMartinCornel/8127

?? Němečtí patologové prezentují výsledky pitvy pacientů s „náhlou smrtí dospělých“ po očkování

“Hematoencefalickou bariéru může vakcína překonat. A můžete vidět, že jsou to skutečné mozkové buňky, které produkují spike protein.”?

https://odysee.com/@en:a5/Pathology-Conference_Burkhardt_Presentation_EN_20220311:7

“”Zkopírováno z Tajné historie. Nejsem si jistý, kde začít, ale znovu se nosí ty tašky. Na toto téma jsem toho moc nenašel, jen dohady. Jedna věc je jistá, jejich účelem není přenášet kyslík. Evidentně odmítám směšnost astronautů NASA. Co tam je, poznání bohů?

Pokaždé před přistáním nosí astronauti v jedné ruce malý kufr. Tyto kufry jsou propojeny pružnými trubicemi se skafandry a zásobují je vzduchem. Mobilní větrání je potřeba kvůli vzduchotěsnému skafandru: pára a vlastní produkce tepla rychle vytváří nesnesitelné klima a přehřívání.

Podobné zařízení na basreliéfech Sumerů a Mayů se nazývalo „pytel bohů“. Zde stačí, že Sumerové a Mayové žili za oceánem od sebe a malovali identické aktovky svých bohů, kteří sestoupili z nebes. A při vzpomínce na moderní analogii v kosmonautech lze otázku původu starověkých bohů považovat za uzavřenou.””
https://t.me/QMartinCornel/8124

William McMaster Murdoch, britský námořník, který byl prvním důstojníkem na Titaniku.

Generál Michael Flynn.
https://t.me/QMartinCornel/8120

Obsah cizích telefonů mě nezajímá, ale tohohle kluka jsme dlouho neviděli, tak prosím ??

https://t.me/QMartinCornel/8181

Video: IMG_6682

“”Slyšel jsem tedy mnoho placených robotů, ověřovatelů faktů a dalších na internetu říkat, jak jsou chemtrails falešné, je to jen kondenzace motoru, je to vypouštění paliva a mnoho dalších různých teorií, které jsou všechny naprostý nesmysl.

Naštěstí mi jeden z našich sledujících poslal toto video, kde je jasně vidět, jak zapínají „kondenzaci“. Trochu to funguje, pak ne a pak to zase zapnou. Pilot chce zřejmě vidět, jak daleko doletí na prázdnou nádrž.””
https://t.me/QMartinCornel/8190

??? Z historie: Vojáci ukrajinské pomocné policie pod dohledem německých důstojníků střílejí Židy v parku v obci Myropol v Žytomyrské oblasti, říjen 1941. 

▪️Toho dne banderovci zastřelili 94 Židů, z toho 49 dětí. V roce 1987 byli bývalí policisté nalezeni a odsouzeni. 

?Jak ukázala nedávná zvěrstva VSU a Sborů národní bezpečnosti v Kupjansku, dnešní banderovci se nijak neliší od svých předků.?

https://t.me/selskyrozum/13976

Video: IMG_6684

??Putin nabídl svůj kabát prezidentovi SAE, kterému byla zima v Petrohradě . 

?Kdo se přátelí s Ruskem, nezmrzne.

https://t.me/selskyrozum/13968

Video: IMG_6685

??⚠️ Spojené státy podporují jadernou hysterii. Do Polska byl vyslán bombardér, který bombardoval Jugoslávii. ? https://t.me/selskyrozum

??‼️?? O “chytrých ruských raketách, létajících dokola”

Včera se objevily první důkazy o použití raket vzduch-vzduch R-37 s velmi dlouhým doletem (RVB-BD) nad zónou protivzdušné obrany.

Tyto střely se používají jako klamné cíle, které mají odlákat pozornost protivzdušné obrany; po této vlně bude pravděpodobně následovat další.

Den předtím psali ukropropagandisté na svých subpublikách přehnané příspěvky o tom, jak ukrajinská protivzdušná obrana sestřeluje ruské rakety hromadně. Ukázalo se však, že tento letoun celou dobu pracoval na falešných cílech a prozrazoval svou polohu, zatímco “kalibry” v tichosti dosahovaly svých cílů.

Ruské ozbrojené síly tedy spustily R-37, aby zmátly nepřítele, a tohoto cíle bylo dosaženo. Proto se nyní objevují plačtivé příspěvky ukronacistů o “chytrých ruských raketách létajících dokola”.

https://t.me/selskyrozum/13964